Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Walk (2015)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
hitzata




The Walk 2015


Режисьор : Робърт Земекис

Участват : Джоузеф Гордън-Левит, Бен Кингсли, Джейсън Бликер, Меланта Блекторн, Марк Камачо, Серджо Ди Зио, Бен Шуарц, Стив Валънтайн, Шарлота Ле Бон, Джеймс Бадж Дейл и др.

Държава : САЩ

Година : 2015

Жанр : Приключенски, Биографичен, Драма










Дванайсет души са стъпвали на Луната. Но само един единствен човек е стъпвал в огромното празно пространство между кулите на Световния търговски център.

Филип Пети (Джоузеф Гордън-Левит), напътстван от своя ментор Папа Руди (Бен Кингсли) и с помощта на екипа си, решава да опъне въже между двете кули на Световния търговски център и мине по него. Разнородната група трябва да преодолее стари различия, предателства, разногласия и спасявания по чудо, за да изпълни своя луд план. Режисьорът Робърт Земекис (Форест Гъмп, Корабокрушенеца, Завръщане в бъдещето, Полярен експрес) отново използва най-модерните технологии, за да представи една емоционална история за изключителни герои по действителен случай.






Превод :

hitzata


Срок: Готовои!






UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
moonspid
Цитат(thankyou @ 6 Dec 2015, 12:38 PM) *

Защо ги превеждаш по слух? нали има английски ?
hitzata
ВИНАГИ преслушвам, а и сорса, по който започнах наистина беше много приблизителен. Ще погледна и този довечера. Благодаря. smile.gif

Да, същите са. Имат "близка" връзка с казаното. Благодаря още веднъж все пак drinks.gif
kia1964
А така! Това е разликата да превеждаш субтитри и да превеждаш филм!
Браво и благодаря отново! tongue.gif
grave98
Уважавам положения труд, но субтитрите са доста слаби. Изтеглих ги колкото да разбирам френските изречения, въпреки че съм го гледал 2-3 пъти, но се заглеждах и в английските и бяха с прекалено много, и то груби, грешки. Над половината от френските реплики (някои, от които много важни за разбирането на някои неща) изобщо не бяха преведени. За английските дори нямам обяснение защо имаше толкова грешки, но имаше много, много безмислици, недовършени реплики и т.н.

Ако не сте гледали филма преди, задължително изтеглете нещо друго, ако е налично!

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.