vseizvestna
8 Oct 2016, 06:05 AM
Жанр: Драма - Трилър
Година: 2016
Режисьор: Тейт Тайлър
Актьори: Алисън Джани, Джъстин Теру, Хейли Бенет, Ребека Фъргюсън, Люк Евънс, Емили Блънт
Резюме: По едноименния роман (2015 г.) на британската писателка Пола Хокинс.
Историята на Рейчъл Уотсън (Емили Блънт) след нейния развод. Всеки ден тя се качва на влака до Лондон - и всеки ден влакът преминава покрай семейната й къща, в която са живели заедно с бившия й съпруг Том (Джъстин Дероу) и в която той живее сега, с новата си жена Ана (Ребека Фъргюсън) и детето им.
Опитвайки се да не мисли върху това, тя се концентрира върху двойка, живееща няколко къщи по-надолу. Това са Мегън и Скот Хипуел (Хейли Бенет и Люк Евънс) - тя ги нарича "Джес" и "Джейсън", а за тях Рейчъл си представя прекрасен живот и перфектното щастливо семейство...
Един ден обаче тя става свидетел на нещо шокиращо, което я изпълва с гняв. На другия ден се събужда след кошмар, при това - с наранявания и натъртвания, но без конкретен спомен за изминалата нощ. Усещането й е, че се е случило нещо лошо. Идва и новината от телевизията: Мегън Хипуел е изчезнала! Рейчъл се заинтересува от случая и започва да проучва нещата. Дали тя има нещо общо с изчезването и евентуалното убийство на Мегън / "Джес"?
:imdb:
Превод: vseizvestna
UNACS TEAM | УНАКС ТИЙМ ©
thankyou
8 Oct 2016, 07:22 AM
<#thank#>
E-Tle
10 Oct 2016, 02:52 PM
Ще се гледа непременно заради Емили Блънт. Трейлъра ми привлече вниманието определено. Успех с превода, ще се чака.
vseizvestna
11 Oct 2016, 06:38 AM
Благодаря!
Книгата беше наистина добра и се надявам, че филмът ще е на същото ниво.
zaharchee
11 Oct 2016, 08:18 AM
Цитат(vseizvestna @ 11 Oct 2016, 07:38 AM)

Благодаря!
Книгата беше наистина добра и се надявам, че филмът ще е на същото ниво.
Очаквам много от филма, но оценката в Imdb малко ми убива ентусиазЪма.
vseizvestna
11 Oct 2016, 02:19 PM
И мненията за самата книга са доста противоречиви, но ще видим, макар че не ми допадат някои промени, за които четох, че са направени във филма.
Oracle
12 Oct 2016, 03:47 PM
На мен пък книгата изобщо не ми хареса - твърде предвидима, а стилът на писане на авторката също не ме впечатли.
Трейлърът изглеждаше много добре, но пък оценката в имдб и коментарите за филма май не са много добри...
Phoenix
16 Oct 2016, 11:03 AM
Че то оценка 6.7 в IMDB си е направо висока. Доста рядко се вижда нещо с повече от 7. Освен това за такива филми е хубаво всеки да формира личната си оценка, след като го изгледа. Често съм бил несъгласен за себе си с оценките там, както поради подценяване, така и поради огромно надценяване, особено на марвелски хамерикански помии. Чакаме субтитрите, за да си го формираме искрено и лично.
vseizvestna
28 Oct 2016, 07:48 PM
Дамата от влака е с прогрес на превод 30%.
Надявам се, че утре ще го приключа.
vseizvestna
30 Oct 2016, 06:11 AM
Преводът е готов.
Последващи издания ще синхронизирам сама, тъй като мисля, че има липсващи сцени в този релийз.
E-Tle
30 Oct 2016, 01:53 PM
Обичам подобни релийзи, радост неземна са. И като излезе накрая един екстендед и направо го сънувам филма... 
Остава да чакаме качество, за да му се насладим.
vseizvestna
30 Oct 2016, 02:03 PM
Да, звукът е много добър, обаче картината никаква я няма.
Ако някой иска да разбере какво е да си късоглед, спокойно може да гледа и този релийз. Визуализацията е едно към едно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.