Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Girl On The Train (2016)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
vseizvestna

Жанр: Драма - Трилър

Година: 2016

Режисьор: Тейт Тайлър

Актьори: Алисън Джани, Джъстин Теру, Хейли Бенет, Ребека Фъргюсън, Люк Евънс, Емили Блънт

Резюме: По едноименния роман (2015 г.) на британската писателка Пола Хокинс.
Историята на Рейчъл Уотсън (Емили Блънт) след нейния развод. Всеки ден тя се качва на влака до Лондон - и всеки ден влакът преминава покрай семейната й къща, в която са живели заедно с бившия й съпруг Том (Джъстин Дероу) и в която той живее сега, с новата си жена Ана (Ребека Фъргюсън) и детето им.
Опитвайки се да не мисли върху това, тя се концентрира върху двойка, живееща няколко къщи по-надолу. Това са Мегън и Скот Хипуел (Хейли Бенет и Люк Евънс) - тя ги нарича "Джес" и "Джейсън", а за тях Рейчъл си представя прекрасен живот и перфектното щастливо семейство...
Един ден обаче тя става свидетел на нещо шокиращо, което я изпълва с гняв. На другия ден се събужда след кошмар, при това - с наранявания и натъртвания, но без конкретен спомен за изминалата нощ. Усещането й е, че се е случило нещо лошо. Идва и новината от телевизията: Мегън Хипуел е изчезнала! Рейчъл се заинтересува от случая и започва да проучва нещата. Дали тя има нещо общо с изчезването и евентуалното убийство на Мегън / "Джес"?

:imdb:

Превод: vseizvestna

UNACS TEAM | УНАКС ТИЙМ ©

thankyou
<#thank#>
E-Tle
Ще се гледа непременно заради Емили Блънт. Трейлъра ми привлече вниманието определено. Успех с превода, ще се чака. smile.gif
vseizvestna
Благодаря!

Книгата беше наистина добра и се надявам, че филмът ще е на същото ниво.
zaharchee
Цитат(vseizvestna @ 11 Oct 2016, 07:38 AM) *
Благодаря!

Книгата беше наистина добра и се надявам, че филмът ще е на същото ниво.

Очаквам много от филма, но оценката в Imdb малко ми убива ентусиазЪма.
vseizvestna
И мненията за самата книга са доста противоречиви, но ще видим, макар че не ми допадат някои промени, за които четох, че са направени във филма.
Oracle
На мен пък книгата изобщо не ми хареса - твърде предвидима, а стилът на писане на авторката също не ме впечатли.
Трейлърът изглеждаше много добре, но пък оценката в имдб и коментарите за филма май не са много добри...
Phoenix
Че то оценка 6.7 в IMDB си е направо висока. Доста рядко се вижда нещо с повече от 7. Освен това за такива филми е хубаво всеки да формира личната си оценка, след като го изгледа. Често съм бил несъгласен за себе си с оценките там, както поради подценяване, така и поради огромно надценяване, особено на марвелски хамерикански помии. Чакаме субтитрите, за да си го формираме искрено и лично. smile.gif
vseizvestna
Дамата от влака е с прогрес на превод 30%.
Надявам се, че утре ще го приключа.
vseizvestna
Преводът е готов.

Последващи издания ще синхронизирам сама, тъй като мисля, че има липсващи сцени в този релийз.
E-Tle
Обичам подобни релийзи, радост неземна са. И като излезе накрая един екстендед и направо го сънувам филма... biggrin.gif

Остава да чакаме качество, за да му се насладим.
vseizvestna
Да, звукът е много добър, обаче картината никаква я няма.
Ако някой иска да разбере какво е да си късоглед, спокойно може да гледа и този релийз. Визуализацията е едно към едно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.