Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Doctor Strange (2016)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
E-Tle




Doctor Strange 2016


Режисьор: Скот Дериксън

Участват: актьори

Държава: САЩ

Година: 2016

Жанр : Екшън, Фантастика, Приключенски


IMDB






Марвел представя „Доктор Стрейндж“ – историята на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж, чийто живот се променя, след като след ужасяваща автомобилна катастрофа не може да използва ръцете си. Когато традиционната медицина го предава, той търси изцеление и надежда на необичайно място – мистериозен анлав на име Камар-Тадж. Стивън бързо разбира, че това не е просто център за лечение, но също и фронтовата линия на битката срещу невидими зли сили, които искат да унищожат нашата реалност. Скоро Стрейндж – въоръжен с новопридобити магически сили – трябва да избере дали да се завърне към охолния си живот или да загърби всичко, за да защитава света като най-могъщия жив магьосник.

“Доктор Стрейндж” е с участието на Бенедикт Къмбърбач, Чуетел Еджиофор, Рейчъл Макадамс, Бенедикт Уонг, Майкъл Щулбарг, Скот Аткинс, Бенджамин Брат с Мадс Микелсен и Тилда Суинтън. Режисьор е Скот Дериксън с продуцент Кевин Файги. Сценарият е дело на Джон Спейтс и Скот Дериксън & C. Робърт Каргил. Присъединете се към Стрейндж на неговата опасна, мистична и напълно променяща възприятията мисия, когато „Доктор Стрейндж“ завладее екраните на 4 ноември 2016.





Резюме - cinefish


Два кадъра вещи в марвълската вселена обединяваме сили, за да го преборим.
По превода ще творят Oracle и аз. Срокът за реакция е 20 дни.




ПРЕВЕЖДА СЕ






UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
nsg-sas
Само да попитам за HoU 3D ще може ли едни буквички,извинявам се не нахалствам или препирам навярно сте се заели вече,но ако не сте Ви моля thanks.gif
Phoenix
Не знам на този етап, тъй като SPRINTER релийза за пореден път (и последен) създаде технически проблем и едвам се спаси и SBS-а с големи гимнастики, а да се започва всичко от нулата е труд, който не може да се оправдае. Изключително неграмотно е да се кропват форсирано 3D рипове "на спринт" само и само да си първи. Това е обемен трик за 2д дигиталните копия, но няма как да мине при 3д. За съжаление късно беше забелязано. Затова повече тези релийзи - никога. Ще се ползват такива с доказано качество като на FGT. Като компенсация обаче има качен читав пълен 3д блурей в един от големите ни тракери с настоящия превод, който ви препоръчвам. Това е един от най-добрите филми на 3D и си заслужава да се види в пълната му красота.
nsg-sas
Филма найстина е супер,не се сдържах и го гледах със статичните,но не беше натрапчиво както на някой други филми.Аз като писах визирах на FGT 19гб от рар-а,незнам защо по бананландиите и другия голям тракер не качват SBS,HOU с хубаво качество които ги пускат в рар-а,но ви благодаря на целия екип че се грижите да ни снабдявате с 3D буквички,все още има фенове на 3D-то и сме признателни за усилията ви.
Phoenix
Ми не е така. Качват се в арената, с изключение на скапания релийз този път, който, както казах, ще е и последен. Обаче добри филми като този се гледат на блурей. И 3d ефекта, и цветовете, и субтитрите и възприятието са си съвсем друго нещо. wink.gif Благодарим, ще държим фронта.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.