Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Joker / Жокера (2019)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
haskotoo
___________________ Ж О К Е Р А ___________________

Режисьор :
Тод Филипс

В ролите :
Зази Бийтс, Браян Тайри Хенри, Дъглас Ходж, Брет Кълен, Глен Флешлер, Шей Уигам, Бил Камп, Франсис Конрой, Хоакин Финикс, Робърт де Ниро, Марк Марън и др.

IMDB :
Линк към IMDB

Държава :
САЩ, Канада

Година :
2019

Времетраене :
~121 мин.

Резюме :
Единственото, което винаги е искал самотният Артър Флек е човешки допир, емоционална връзка. Бродейки из мрачните и връждебни улици на Готъм, Артър носи две маски. Едната той сам е гримирал на лицето си. Другата не може да се измие и е неговия отчаян опит да се почувства като част от света, който го заобикаля, а не като човекът, който е постоянно отхвърлян от него.

Артър сам се грижи за болната си майка, която е най-добрият му приятел. Тя с ирония го нарича „Весел“, защото усмивката е винаги на лицето му, но тази гримаса прикрива дълбоката му тъга.

Когато животът се превръща в постоянен тормоз в работата, на улицата и у дома, от близки, колеги и напълно непознати, Артър се отчуждава още повече от обществото и драстично решава с коя от двете маски иска да живее.

Срок :
Изчакам да излязат добри английски букви, по които да работя.
thankyou
<#thank#>
beljata
Маме, че се УпУлиш с този филм blink.gif
babibu
Гледах го на кино, истински шедьовър! Много силна игра на Хоакин Финикс ,почти целия филм го изнесе на плещите си. Кандидат за оскар. Успех с превода,заслужава си smile.gif
haskotoo
Малко късно, но мисля и аз да го гледам на кино тази седмица.

ПП: Ако някой намери читави английски субтитри, нека да ме уведоми.
Аз още не съм попаднал на такива.
babibu
Намерих хърватски субтитри,но не знам дали ще свършат работа.
Silerstar BG
Вече има качествени английски субтритри за HC HDRip EVO/ KORSUB STUTTERSHIT на subscene.com !

https://subscene.com/subtitles/joker-2019/english/2087311

Subscene SUBS
haskotoo
Да, мерси. Не е много за превеждане, надявам се да приключа бързо. Следете прогреса! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.