Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Expanse - 06x06
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
ksp21

The Expanse / Експанзията

Сезон 6

----

Година:
2015

Жанр:
Екшън, Фантастика

В ролите:
Шоре Агдашлу, Джейн Мофат, Томас Джейн, Стивън Стрейт, Уес Четем, Сара Митич, Майкъл Мюрей

Резюме:
Сюжетът се развива предимно в космоса, във време, в което човечеството е населило Слънчевата система,
но междузвездното пътуване все още не е възможно.
Случай на изчезнала млада жена събира опитен детектив и капитан на дезертирал кораб в един нестандартен екип.
Двамата откриват дълго пазена тайна – най-голямата конспирация в човешката история,
която може да накара космоса да пламне във война.

-------

Епизод 01 - Завършен
---
Епизод 02 - Завършен
---
Епизод 03 - Завършен
---
Епизод 04 - Завършен
---
Епизод 05 - Завършен
---
Епизод 06 - Завършен

thankyou
<#thank#>
kokoshka
Кога ще са готови субтитрите за 4 епизод?
От седмица стоят на 50%.
kokoshka
Здрасти ksp21, мерси за предните субтитри. А за 5 епизод, кога ще имаш време да ги довършиш?
ksp21
Цитат(kokoshka @ 10 Jan 2021, 10:52 AM) *
Здрасти ksp21, мерси за предните субтитри. А за 5 епизод, кога ще имаш време да ги довършиш?

Привет, благодаря за интереса smile.gif Качвам ги веднага щом станат готови. Превеждам, когато имам време, което и за мен не е ясно кога ще е. Празниците определено не помогнаха в това отношение. Опитвам да наваксам, но питането кога ще стане със сигурност няма никакъв ефект върху прогреса smile.gif Разбирам, че сте нетърпеливи. Днес вероятно ще пусна 5-ти.

Поздрави!
dp1
Благодарности от мене. Много си бърз бе :-). Последните две ги беше превел преди да проверя....

Тоя сериал го гледахме с жена ми и сега, когато ми я няма на тоя свят пак чакам преводите с някаква мъглява идея, че може би отнякъде и тя може да гледа през моите очи а на нея и трябва превод.

А да, преводът е добър, не помня нещо да ме е подразнило или да ми се е видяло неточно.
ksp21
Цитат(dp1 @ 28 Jan 2021, 06:03 PM) *
Благодарности от мене. Много си бърз бе :-). Последните две ги беше превел преди да проверя....

Тоя сериал го гледахме с жена ми и сега, когато ми я няма на тоя свят пак чакам преводите с някаква мъглява идея, че може би отнякъде и тя може да гледа през моите очи а на нея и трябва превод.

А да, преводът е добър, не помня нещо да ме е подразнило или да ми се е видяло неточно.

Винаги може по-добре, но се старая smile.gif Радвам се, че ти харесва.
ksp21
Първи епизод от 6-ти сезон е преведен smile.gif
dp1
Цитат(ksp21 @ 10 Dec 2021, 02:37 PM) *
Първи епизод от 6-ти сезон е преведен smile.gif

Пак си го превел преди да разбера, че е излязла серията - всъщност видях превода ти и отидох да потърся филма :-).

Мерси!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.