Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Creator (2023)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
E-Tle




The Creator 2023


Режисьор : Гарет Едуардс

Участват : Алисън Джани, Кен Уатанабе, Ралф Инесън, Джон Дейвид Уошингтън, Джема Чан, Стърджил Симпсън, Маделин Юна Войлс, Марк Менчета и др.

Година : 2023

Жанр : Фантастика Екшън








Действието на този научнофантастичен екшън трилър се развива в бъдеще, в което човечеството и изкуственият интелект (ИИ) се борят да живеят в хармония, когато непокорен ИИ не се подчинява на програмирането си и нанася ядрена атака срещу хората, които са го създали.

Това води до оспорвана, продължаваща десетилетие война, в която закоравелият бивш агент от специалните сили Джошуа Тейлър, който скърби по изчезналата си съпругата, е вербуван да открие и убие Създателя – неуловимият архитект на усъвършенствания изкуствен интелект, разработил мистериозно оръжие, способно да сложи край на войната... и на самото човечество.

Джошуа и неговият екип от елитни агенти преминават през вражеските граници и попадат в мрачното ядро на окупираната от ИИ територия. Там се сблъскват с потресаващата истина – оръжието, което са инструктирани да унищожат, е невинно момиченце.









.





UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
E-Tle
Филмът е преведен! Приятно гледане!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.