Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Inside
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
Killa-g

Инфо:
С много малък опит при работа на терена, новобранката във ФБР агент Ребека Лок става част от един зловещ и мръсен свят, когато е избрана да се присъедини към отдела за насилствени убийства в Лос Анджелис, където трябва да изготвя профили на престъпниците. Този отдел разследва най-тъмните и най-отвратителните престъпления, извършвани някога от човешко същество.

Eпизод 1
Link@sab.bz
Link@arenabg.com

Епизод 2
Link@sab.bz
Link@arenabg.com

Епизод 3
Link@sab.bz
Link@arenabg.com

Епизод 4
Link@sab.bz
Link@arenabg.com

Епизод 5
Link@sab.bz

Епизод 6
Link@sab.bz

Епизод 7
Link@sab.bz

All-episodes@data.bg

Започнал съм първи епизод. Сериала е тежък за превод, така че не очаквайте бързи резултати, но мисля до петък да се справя.
Всяка помощ е добре дошла. wink.gif
deank
Цитат(Killa-g @ 4 Jul 2005, 06:37 PM)

Започнал съм първи епизод. Сериала е тежък за превод, така че не очаквайте бързи резултати, но мисля до петък да се справя.
Всяка помощ е добре дошла. wink.gif

Аз мислех да ги превеждам, но не открих субтитри за 2ри епизод. Изгледах първите 3 и ми се стори интересен (много хора правят аналогия със сериала "Профайлър").

Успех!

Дидо
:ph34r:
Killa-g
Цитат(deank @ 4 Jul 2005, 05:44 PM)
Аз мислех да ги превеждам, но не открих субтитри за 2ри епизод. Изгледах първите 3 и ми се стори интересен (много хора правят аналогия със сериала "Профайлър").

Успех!

Дидо
*

Аз ги имам за втори епизод, ако все още имаш желание. wink.gif
За аналогията с "Профайлър" си абсолютно прав, просто реших,
че понеже CSI сега е доста по-популярен
и може да привлече повече фенове.
Сериалчето наистина рулира щом съм се хванал да го превеждам smile.gif
deank
Цитат(Killa-g @ 4 Jul 2005, 07:56 PM)
Аз ги имам за втори епизод, ако все още имаш желание. wink.gif

Сериалчето наистина рулира щом съм се хванал да го превеждам smile.gif

smile.gif Разбира се!

Давай го насам. Тези дни ще имам по-малко време. Ако се хвана да го превеждам, ще ти пиша!

Дидо
blink.gif
Killa-g
Ето ти ги biggrin.gif
FrAgMaKeR
Това звучи много обещаващо smile.gif
Killa-g
Eдна лоша новина, която още не е напълно сигурна,
но явно сериала е бил спрян. Информацията още казва, че сигурно ще се излъчат сериите до седма.Аз ще продължа да превеждам епизодите стига да има англ. суб.
Не мога да се сдържа и да не кажа(ако модовете решат да ме цензурират тяхна си работа) :

Мамка им на FOX, тия тъпи копеленца
винаги спират едни от най-добрите си шоута.
FrAgMaKeR
Защо, аз тъкмо почнах да дърпам първите серии, а сега ще излезе, че няма смисъл, защото са го спрели.. ако го спират по фокс, няма ли да го почнат по друг канал или нещо подобно?
Killa-g
Засега няма потвърждение от самата FOX, но продуцентът на шоуто пусна в интернет страницата си информацията, че от канала не са подновили договорите на актьорите и засега не са поръчали нови епизоди.
Колкото до това да мине към друг канал, това е малко вероятно,
все пак става дума за инвестиции от рода на 20-30 милиона долара.
Нещото, което ме дразни е, че FOX го спират след като са пуснали вече четири епизода, таман като се запалихме.
Така стана и с Method & Red и доста други интересни сериали напоследък пуснати по FOX.Повечето сериали ги спират след неуспешен пилотен епизод или поне един сезон, а не така в средата.
FrAgMaKeR, ти само си ги дръпнал, а аз какво да кажа като го вече почти съм превел първи епизод и сега излиза, че труда ми отива на вятъра.
Извинявайте за тия дълги постове, обещавам да не ви мъча повече.
Все още има малка надежда шоуто да бъде продължено
и аз няма да се отказвам поне засега.
redmadman
Цитат(Killa-g @ 5 Jul 2005, 04:06 PM)
FrAgMaKeR, ти само си ги дръпнал, а аз какво да кажа като го вече почти съм превел първи епизод и сега излиза, че труда ми отива на вятъра.
Извинявайте за тия дълги постове, обещавам да не ви мъча повече.
Все още има малка надежда шоуто да бъде продължено
и аз няма да се отказвам поне засега.
*

Труда не ти отива на вятъра повярвай ми много хора се надяват на тези субтитри дори и да спрат сериала аз пак ще съм ти благодарен а и предполагам и всички които са се зарибили по него
Killa-g
Eто го първи епизод, както обещах:
http://subsunacs.net/get.php?id=9697
the_creator_pz
Браво!!! Сериалчето е супер ама ако верно го спрат ша е много гадно, тъкмо взе да ме заинтригува сериозно..........
opa
Мерси за субовете на 1ви епизодsmile.gif
redmoon
Офтопик:
Ми както стана и с Dark Angel ...2 сезона...и втория свършва баш на най-интересното...аман от такива неща като "недовръшени сериали".

Инак мерси за превода ти, НЕ е неоценен, така и ние ще се ядосваме наред с теб smile.gif
icebreaker
Здравейте!

Мисля и аз да се включа в превеждането на това сериалче smile.gif, защото ми се стори доста интересно. В момента съм на половината на 2-ри епизод, а който иска може да си драпне излезлите досега епизоди отhttp://store3.data.bg/icebreaker/TV%20Episodes/The%20Inside/
deank
Цитат(icebreaker @ 11 Jul 2005, 11:47 AM)
Здравейте!

Мисля и аз да се включа в превеждането на това сериалче smile.gif, защото ми се стори доста интересно. В момента съм на половината на 2-ри епизод...

Killa-g ме беше помолил аз да го преведа и аз го почнах, но определено не съм стигнал средата.

Тайминга на този епизод е просто ужасен и има реплики, които vision-texter-а не е успял да разбере (въпреки че аз ги чувам) и в субтитрите ги е отбелязвал с "______". Както и да е!

Успех, ice!

Деян
bigbo
Ами успех в превода и на двамата :fing02:
А да попитам icebreaker дали ще качи и 4 епизод в датата или да го свалям от арената, където обаче има само 2 сийдъра sad.gif
icebreaker
Цитат(bigbo @ 11 Jul 2005, 11:15 AM)
Ами успех в превода и на двамата :fing02:
А да попитам icebreaker дали ще качи и 4 епизод в датата или да го свалям от арената, където обаче има само 2 сийдъра sad.gif
*

Вече го качих smile.gif
bigbo
Цитат(icebreaker @ 11 Jul 2005, 03:45 PM)
Вече го качих smile.gif
*

А тъй, браво clapping.gif
Killa-g
Eто го и суба: Episode3
Ice, успех с превода на втори. wink.gif
icebreaker
The Inside S01E02

Инфо:
С много малък опит при работа на терена, новобранката във ФБР агент Ребека Лок става част от един зловещ и мръсен свят, когато е избрана да се присъедини към отдела за насилствени убийства в Лос Анджелис, където трябва да изготвя профили на престъпниците. Този отдел разследва най-тъмните и най-отвратителните престъпления, извършвани някога от човешко същество.

PROGRESS - 80%
blufen
Браво! clapping.gif
Само кажи за този релийз ли са субовете: The.Inside.S01E02.HDTV.XviD-LOL
icebreaker
Цитат(blufen @ 12 Jul 2005, 02:45 PM)
Браво! clapping.gif
Само кажи за този релийз ли са субовете: The.Inside.S01E02.HDTV.XviD-LOL
*

Да, за същия
FrAgMaKeR
Няма да е лошо за в бъдеще да пускате субовете един след друг, защото сега има за 1-ви и 3-ти, но за 2-ри няма още готови..
Killa-g
Цитат(FrAgMaKeR @ 12 Jul 2005, 06:07 PM)
Няма да е лошо за в бъдеще да пускате субовете един след друг, защото сега има за 1-ви и 3-ти, но за 2-ри няма още готови..
*

И кво толкова, ще почакаш малко.Човека е почти готов.
Много добре знаеш, че сериала е подобен на CSI
и епизодите са независими един от друг,
така че можеш спокойно да си гледаш 3ти, ако толкова бързаш.
Код
The Inside S01E02
PROGRESS - 80%
Shimbadze
И защо реши, че трябва да пуснеш тема тук, различна от тази? :20:
PAULLO
Ама ти си бил голем отворко бе не стига че има добри хора дето превеждат за да гледаме и ние та се намери и такъв с претенции какъв ти е броблема фани се и превеждай ти тогава и пускай едни след други..До тогава поне едно 10х кажи на хората дето се трепят и си отделят от времето за можеш и ти да гледаш
icebreaker
Цитат(Shimbadze @ 13 Jul 2005, 08:25 AM)
И защо реши, че трябва да пуснеш тема тук, различна от тази? :20:
*

Защото според мен най-точно е тази тема да бъде тук. Все пак нали това е раздела за субтитри, които се превеждат в момента.
Shimbadze
Цитат
ПРАВИЛА ЗА КОНКРЕТНИЯ РАЗДЕЛ:

1. Разделът е обобщен за ЗАЯВКИ, ВРЪЗКИ и ПРОЦЕС на превод на субтитри за СЕРИАЛИ. Подразбира се, че се насърчават връзките към този сайт.

Смятам, че на всеки стана ясно защо съм преместил и съединил двете теми. wink.gif
Killa-g
Shimbadze, не се ядосвай, човека е нов тук.
Направил е грешка, случва се.
Ice, щях да ти кажа братче за тая тема ама не исках да ти развалям ентусиазма да превеждаш, напоследък трудно
се намират хора да ми помагат в преводите на сериалите. smile.gif
Благодаря ти за превода и успех wink.gif
icebreaker
Субтитрите за вторият епизод ще се забавят малко, но пък за сметка на това тук съм качил eng субтитри за пети епизод.
Killa-g
Цитат(icebreaker @ 14 Jul 2005, 09:56 PM)
Субтитрите за вторият епизод ще се забавят малко, но пък за сметка на това  тук съм качил eng субтитри за пети епизод.
*

За пети хубаво си намерил ама за четвърти..... smile.gif
Аз отивам на море за една седмица, така че ще отсъствам,
ако някой желае да се хване да превежда пети е добре дошъл.
Ако не ще чакате biggrin.gif
FrAgMaKeR
Защо никой не качва в арената, тоя тъп саб иска няква покана за да може да се регистрирам там, а и няма регионален тракер.. Няма ли в датата поне епизоди след 6-ти?

Иначе сериала е много добър, заслужава си да се гледа :clap:
deank
Цитат(FrAgMaKeR @ 18 Jul 2005, 11:38 PM)
Защо никой не качва в арената, тоя тъп саб иска няква покана за да може да се регистрирам там, а и няма регионален тракер..

По-спокойно с определенията.

Деян
opa
Какво стана с субовете за 2ра серия?
the_creator_pz
Цитат(opa @ 21 Jul 2005, 08:05 PM)
Какво стана с субовете за 2ра серия?
*

А де!!!??? И аз това се питам. Сигурно и icebreaker е отишъл на море. пък е забравил да каже smile.gifsmile.gifsmile.gif
redmadman
Човече ако си се отказал няма нищо срамно но просто кажи за да не се чудим дали ще продължиш превода все пак много хора очакват превод dry.gif
Killa-g
Предполагам че и той на море. tongue.gif
Да се надяваме, че скоро ще се върне.
Имаме добра новина и това е, че bigbo се нае да преведе 4ти еп,
за което съм му много благодарен.
Щом свърша с Empire и аз присъединявам, така че не губете надежда,
не сме се отказали от този сериал wink.gif
CyberTod
icebreaker,

можеш ли да качиш и 7ма серия в data.bg защото не мога да се регистрирам в sab.bz ?
the_creator_pz
тогава си я свали от nine.cult.bg/tt/
butamuh
Цитат(Killa-g @ 29 Jul 2005, 04:08 PM)
Предполагам че и той на море. tongue.gif
Да се надяваме, че скоро ще се върне.
Имаме добра новина и това е, че bigbo се нае да преведе 4ти еп,
за което съм му много благодарен.
Щом свърша с Empire и аз присъединявам, така че не губете надежда,
не сме се отказали от този сериал wink.gif
*

тва море тря да някъде доста доста надалече да е...иначе хубаво че bigbo се е заел качествени преводи прави той
PAULLO
7 серия я има във warez.tv
the_creator_pz
Евалата BigBo то се видя кой е сериозен и кой не е.

БЛАГОДАРЯ ТИ!!!
PAULLO
10x.......... clapping.gif :clap: rock.gif
the_creator_pz
@BigBо ако продължаваш така и за напред не знам каде ще те търся да те черпя поне каса :cheers: yeaah.gif yeaah.gif
PAULLO
Човека се засили ама спря както и спря сериала на 7ми епизод.....Някаква информация защо така нали уш нямаше да го спират...
Killa-g
Спират сериала на 13ти епизод. Това е сигурно.
Колкото до другото няма англ. суб за 7ми,
така че няма какво да се преведе.
PAULLO
Разбрано...10х...А от седми нагоре от каде ги дърпаш..... clapping.gif
Killa-g
Те още не са излезли. Но в сайта на продуцента прочетох,
че са заснети 13 епизода, което значи че все някога ще излязат wink.gif
PAULLO
10x.. rock.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.