Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: King's Ransom (2005)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
Stabil0
Здравейте.Реших да пробвам какви глупости мога да сътворя, та взех субовете за този филм да пробвам какво ще направя.Моля имайте малко търпение.Обещавам да се заема със работата и ако нещо се запекът нещата да дам каквото съм направил и друг да ги довърши.Да предупредя само че това ми е втори превод и незнам как ще се справя затова не ме ругайте много.Айде пожелайте ми късмет smile.gif

Stabil0
Еми....направих каквото мога.Пак казвам, английски съм учил изцяло сам, тъй че не очаквайте много.Слагам субтитрите и се извинявам, тъй като несъм ги превел изцяло защото времето ме притиска.От утре започвам да уча за изпитите и затова тия дни така се наех набързо да ги направа и са останали и непреведени неща.Приложил съм двата файла със субовете и един файл със непреведените неща.Моля някой да се заеме да ги преведе.Уж ги редактирах, обаче за накрая не ми останаха нерви, все пак и аз имам живот :] . Накрая искам да помоля този, който ги редактира, да качи на сайта и моите.Дано съм се справил добре.

btw. Не ме съдете твърде много tongue.gif
D-team
само слях субтитрите и ги редактирах от към тайминг не съм превеждал нищо има не преведени реплики за едно CD са
King.Ransom.XViD.DVDRiP-KJS.srt
scoloki
малко пооправени и попреведени

С респект за Stabil0
skoloki
VooDooTo
Браво !!! На това му викам преводач . Супер си братле. Довечера ще го гледам най-сетне филма .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.