Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Predator (1987)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
birgit
Тъй, това са субтитрите за "Predator.1987.iNTERNAL.DVDRiP.XviD-DvF".
Само че не са много точни. Аз доста се постарах да ги пооправя! Ако някой мисли, че може да се справи по-добре, моля, да заповяда!!! smile.gif
ObiWan
Цитат(Shimbadze @ 11 Jul 2005, 07:54 PM)

Ъъъ... аз нали съм си Дъми... ей го(в)на, от втория път стана... blush.gif

П.П.
Не знам защо, но след рипването някои символи излизат с разделение между тях. Оправих няколко с ноутпада, но е възможно да не съм видял някой, за което се извинявам (все пак за първи път рипвам буквички :innocent: ).
birgit
Воала!!! Ето ги дългоочакваните перфектни субтитри за DVDRiP-а на "Predator".
Благодаря на всички, които ми помогнаха! Разделих субтитрите от Sharan DVD-то на 2 CD, нагласих ги и всичко е тип-топ.
eddie
Цитат(ghost @ 12 Jul 2005, 01:54 AM)
Shimbadze, bi li mi kazyl kak na DVD se uvelichawat subs, imam w predwid s PowerDVD kak moga da si uvelicha subtirtire na DVD-to, koeto e swaleno estestveno, zashtoto sa mi mnogo drebni bukwite, izobshto vyzmojno li e towa neshto ?
*

При гледане на DVD размерът на субтитрите не може да се увеличава (с изключение на някои от скъпите телевизори, които имат функция subtitle zoom). За съжаление срещат се и оригинални DVD-та, които са с калпав шрифт и/или неподходящ размер на субтитрите, благодарение на "професионализма" на някои хора, работещи в тази сфера.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.