Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Desperate Housewives (Отчаяни Съпруги)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
angelwingx
На 25-ти септември започва втория сезон на този мой любим сериал. Смятам да се заема с превода както го направих и за първи сезон. Аkо някой да се навие дa помага - още по-добре.
Scrooge
Още веднъж се извинявам на тези които съм заблудил, а ето и новите английски суб:
rado1971
Дзак:
destiny
16-ти епизод е готов - окончателен вариант.
TZANKOSSS
Тази тема ще ми държи влага за много дълго време. Пръстите ми хванаха мускулна треска, докато я почистя. Е, вече е факт, почистих я.destiny смело заяви, че преводи за тук вече няма да качва. Ако желаете да я заключа, хеърлете тук един коменатр или на скайп, млада госпожице. smile.gif tongue.gif
elisiaelf
Английски
MartineZzZ
Субтитрите за епизод 3х19 качени на сайта НЕ СА на човека подписал се за преводач в тях! Преводът е на destiny а редакцията моя. Най учтиво молим субтитрите да се изтрият от сайта!

Нямаме против субтитрите ни да се качват тук, но не и да се представят като преведени от друг човек!

Благодаря предварително!
MartineZzZ
Преводът на Desperate Housewives - 03х20 е започнат.

ПРОГРЕС: 99%, в процес на редакция

Като стана готов, ще го пусна в търсачката. Моля за търпение!
mariencho
MartineZzZ , супер си човек smile.gif) според мен треа да ти сменят групата , да не си Мемберс , ами Ъплоудър , модератор ... нз как са ... иначе си екстра !!! 6 от мен !!!
pamela
Цитат(mariencho @ 2 May 2007, 05:22 PM) *
MartineZzZ , супер си човек smile.gif) според мен треа да ти сменят групата , да не си Мемберс , ами Ъплоудър , модератор ... нз как са ... иначе си екстра !!! 6 от мен !!!

yes.gif
DiDeTo
MartineZzZ bravo na teb wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.