America - From Freedom To Fascism (2006)




Изтеглени: 399 пъти

0ld SCho0l : 5

Loco Tribal : 5

  • Език: Български  / Формат на субтитрите: SRT
  • Добавени на: 20.04.2010г. 11:35  (hi.tsankov)
  • Филмът на продуцента Аарон Русо разказва за това как aмериканската конституция е била години наред потъпквана чрез налаганетo на един напълно противоконституционен данък, а гражданите на САЩ - ощетявани, онеправдавани и незаконно лишавани от елементарни човешки права и собственост! Този филм е едно върховно доказателство за негативните процеси, които протичат в момента в САЩ по отношение спазването на конституцията, които подготвят пътя за установяване на военно-фашистка диктатура и противоконституционното налагане на закона за неделния ден! Втората част на филма хвърля обилно светлина върху плановете на САЩ да въведат в масова употреба по целия свят електронни чипове за проследяване на всяка човешка активност и контрол на всички обществени и лични дейности.
  • Държава: САЩ
  • Жанр: Документален
  • Режисьори: Aaron Russo
  • Актьори: Aaron Russo, John Turner, Joe Banister, Sherry Peel Jackson, Charlie Beall, Peter Gibbons, G. Edward Griffin, Bob Schulz, Catherine Austin Fitts, Phil Hart, Larken Rose, Irwin Schiff, Vernice Kuglin, Tom Selgas, Edwin Vieira
  • IMDB рейтинг на филма: IMDb рейтинг

Съдържание на архива със субтитри

Коментари

kisosoft
07.05.2010г. 01:47

мерси за суб.но от къде да теглим филма така и не го открих

Loco Tribal
30.12.2010г. 14:29

Преводът е много добър. Единственият минус са редовете от по няколко реда. Мога да преодолея трите реда, ама шест -седем са вече много и обикновен плеър като bsplayer не ги подкарва всичките.

Давам ти ПЕТ за субтитрите и превода - това е ТВОЕТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ И НА ВСЕКИ ДРУГ ПРЕВОДАЧ, който се занимава с превод на филми от нета!
Не може да искаш пари, " за да достигне ИСТИНАТА до умовете и сърцата на мнозина, които тънат в мрак и невежество...", ако го прави по собствената воля. Никой нямада си плаща, за да го просветляваш, това не е университет. Левси също е бил просветител, но едва ли е искал отплата за делата си...