Rough Air - Danger On Flight 534 (2001)




Изтеглени: 135 пъти

Amon Ra : 5

Toreador : 5

veskoka : 5

  • Език: Български  / Формат на субтитрите: SRT
  • Добавени на: 10.07.2017г. 08:37  (Nikred)
  • Преводач: ВАСИЛ КОЖУХАРОВ
    Субтитри: Nikred

    БУРЯ ВЪВ ВЪЗДУХА

    С участието на: Ерик Робъртс, Алекзандра Пол, Кевин Дубинвил, Ан Оупъншоу, Джон Фюри, Дийн Макдърмът, Ръсъл Йен, Марк Луц, Лиа Пинсънт и други.

    Изпадналият в немилост и държан в резерв пилот Хоугън (Ерик Робъртс) все още преживява катастрофата, в която по чудо е оцелял. Но когато се очертава възможност да лети през океана на мястото на свой болен колега, той не се колебае нито за миг. На борда на самолета в Лондон се качват най-различни пътници и между тях са претенциозен и противен бизнесмен, известен спортист, двойка младоженци и окован с белезници убиец. Една от стюардесите е бившата приятелка на Хоугън – Кейти (Алекзандра Пол). Веднага след излитането люкът на багажното отделение на самолета се откъсва. Капитанът изпада в безсъзнание и Хоугън трябва да пилотира почти неуправляемата машина в условията на гръмотевична буря.

    В папката със субтитрите съм сложил текстов файл,
    в който пише откъде може да изтеглите филма.
    Пожелавам ви приятно гледане!
  • Жанр: Екшън, Трилър
  • Актьори: Eric Roberts, Alexandra Paul, Anne Openshaw, Kevin Jubinville, Russell Yuen, Mark Lutz, Sergio Di Zio, Carlo Rota, Dean McDermott, John Furey, Ryan Scott, Kelly Ivey, Susan Aceron, Eliza Roberts, Daryn Jones
  • IMDB рейтинг на филма: IMDb рейтинг

Коментари