Samurai Reincarnation - Makai Tensho (1981)




Изтеглени: 455 пъти

beljata : 5

Geronimo88 : 5

Phoenix : 5

Amon Ra : 5

parler : 5

  • Език: Български  / Формат на субтитрите: SUB SRT  Субтитри от УНАКС ТИЙМ
  • Добавени на: 12.12.2013г. 20:45  (veskoka)
  • ПРЕРАЖДАНЕТО НА САМУРАЯ - самурайски, фантастика, екшън. Преди 375 години, войниците на шогуна безмилостно избиват 37,000 християни. Духът на Широ Амакуса Токисада се отвръща от Бог и призовава демоните от ада да го възкресят, за да отмъсти на шогуна. Получава и сили да възкреси души, които не са намерили покой. Сред тях са легендарният сабльор Мусаши Миямото, Таджима Ягю - бащата на Джубей Ягю, една красива, низвергната съпруга, млад нинджа и монахът-самурай Иншун от Хозоин. Всеки от тях, по лични причини, се съгласява да бъде върнат в света на живите, за да опита да направи нещо, за което е копнял. Култов филм, в който умело се преплитат история, легенди и фантастика, гарниран с епични сцени и битки. Предупреждение: във филма има разголени японки. Това е дългата версия на филма, за която добавих реплики и направих нов синхрон, и редакция. Превод и субтитри - Ramus; корекции и добавки - Веселин Каменов 1963 Има го и в МастърсТБ.
  • Държава: Япония
  • Жанр: Екшън, Фентъзи, Ужаси
  • Режисьори: Kinji Fukasaku
  • Актьори: Shin'ichi Chiba, Kenji Sawada, Akiko Kana, Ken Ogata, Hiroyuki Sanada, Jun Hamamura, Hiroshi Inuzuka, Masataka Iwao, Ai Kanzaki, Naoko Kubo, Noboru Matsuhashi, Noboru Mitani, Hideo Murota
  • IMDB рейтинг на филма: IMDb рейтинг

Съдържание на архива със субтитри

Коментари

veskoka
12.12.2013г. 20:59

Вече няма да давам линк към крадената Замунда, заради едно слабограмотно същество, криещо се зад ника В1, което си играе на модератор и реши да закрие акаунта ми при тях, след като се оказа, че не е достатъчно грамотен, за да ми посочи коментарите, които уж представлявали спам (истината е, че той всъщност не беше наясно какво е СПАМ). Който харесва моите преводи/ субтитри, може да намери и изтегли филмите и от оригиналната Замунда - zamunda.se, както и от други сайтове.