Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Lost World
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
stormhunter
"The Lost World" (1999)
TV-Series 1999-2002

Seasons: 3
Release Date: 2 October 1999 (USA)
Genre: Action / Sci-Fi / Adventure
Runtime: 60 min (66 episodes)
Country: Australia / Canada / New Zealand
Language: English

William Snow - Lord John Roxton
Peter McCauley - Professor George Challenger
Rachel Blakely - Marguerite Krux
Jennifer O'Dell - Veronica
David Orth - Ned Malone
Michael Sinelnikoff - Professor Arthur Summerlee
Lara Cox - Finn
Jerome Ehlers - Tribune
Laura Vazquez - Assai

Списък на епизодите от сезон 1

The.Lost.World.S01E01.Pilot.Part.1 - DVDRip.XviD-SFM - The Journey Begins
The.Lost.World.S01E01.Pilot.Part.2 - DVDRip.XviD-SFM - Stranded
The.Lost.World.S01E02 - DVDRip.XviD-SFM - More Than Human
The.Lost.World.S01E03 - DVDRip.XviD-SFM - Nectar
The.Lost.World.S01E04 - DVDRip.XviD-SFM - Cave of Fear
The.Lost.World.S01E05 - DVDRip.XviD-SFM - Salvation
The.Lost.World.S01E06 - DVDRip.XviD-SFM - Blood Lust
The.Lost.World.S01E07 - DVDRip.XviD-SFM - Out of Time
The.Lost.World.S01E08 - DVDRip.XviD-SFM - Paradise Found
The.Lost.World.S01E09 - DVDRip.XviD-SFM - The Beast Within
The.Lost.World.S01E10 - DVDRip.XviD-SFM - Creatures of the Dark
The.Lost.World.S01E11 - DVDRip.XviD-SFM - Tribute
The.Lost.World.S01E12 - DVDRip.XviD-SFM - Absolute Power
The.Lost.World.S01E13 - DVDRip.XviD-SFM - Camelot
The.Lost.World.S01E14 - DVDRip.XviD-SFM - Unnatural selection
The.Lost.World.S01E15 - DVDRip.XviD-SFM - Time After Time
The.Lost.World.S01E16 - DVDRip.XviD-SFM - Prodigal Father
The.Lost.World.S01E17 - DVDRip.XviD-SFM - Birthright
The.Lost.World.S01E18 - DVDRip.XviD-SFM - Resurrection
The.Lost.World.S01E19 - DVDRip.XviD-SFM - The Chosen One
The.Lost.World.S01E20 - DVDRip.XviD-SFM - Prophecy
The.Lost.World.S01E21 - DVDRip.XviD-SFM - Barbarians at the Gate

Това е приключенско сериалче. Сезоните ги има качени axelbg.net и на demonoid.com smile.gif) eddiewotson преведе сезон 2 и се справи според мен перфектно. olivervogue превежда сезон 1 и той също направи изключителни преводи по моето скромно мнение.

Субтитрите за първи сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0

Субтитрите за втори сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
booker
Ето линка - http://www.sab.bz/details.php?id=17106 . Лошото е,че го няма качен 1ви сезон sad.gif .
eddiewotson
Първите три епизода на 1-ви сезон:
http://store3.data.bg/eddiewotson/The.Lost.World/
stormhunter
Благодаря, eddiewotson! Там, където намери тези има ли ги и останалите wink.gif))
eddiewotson
Тези съм ги свалял с eMule. Става много бавно, но продължавам.
stormhunter
Много сме ти задължени smile.gif) Аз досега не съм пробвал това прословуто "муле" sad.gif(
stormhunter
Все още няма намерени някакви субтитри за сериала, eddiewotson sad.gif( Ще се наложи да продължиш както досега... да се надяваме все пак някой да помогне
stormhunter
Благодарим за новите субтитри за 6 и 7 серия, eddiewotson smile.gif))
stormhunter
Да благодарим на eddiewotson за субтитрите и на 8 серия smile.gif)
MartineZzZ
Хайде да се намъдря и аз тук.

Евала за начинанието да се преведе този сериал.Определено не е от най-известните,а и е вече старичък,но лично на мен ми се вижда доста интересен.

Понее нещо малко по-различно!Някак си ми писна от сериали за извънземни и паранормални явления напоследък...Някой от тях са доста добри,но като цяло са доста някак си и имено заради това смятам,че The Lost World е добра алтернатива.Приключенията допадат на всекиго по принцип,а и точно този жанр е дос6та слабо представен напоследък.

Като гледам интереса не е голям и май трябва да се потрудим да направим сериалчето още по-популярно.
Това,че няма субтитри на английски е малко странно и е доста кофти.Аз не съм търсил,но според това което казвате....
И за да съм полезен поне мъничко - някой търсил ли е субтитри в Мулето?А някой сайт с транскрипти на аудиото?Съществуват ли въобще субтитри на някакъв език,какъвто ще да е?Би било добре да можем поне тайминга да вземем от някъде...

Иначе като гледам сериала е три сезона по 22 епизода всеки.Перфектно!Нито са малко,нито са много!
Чудно ми е защо точно от втори сериал сте почнали да превеждате.В първия момент си помислих,че първи го има някъде по тракерите с БГ аудио,но след обстойно търсене разбрах,че няма такова нещо.Би било добре да се почне превода от самото начало защото така дори и да има интересе някой човек,като види,че има субтитри от втори сезон нататък и той се отказва.Нормалнио е!
Предполагам,че по нашите тракери има само втори сезон и заради това преводача е подхванал него.

Аз все още го нямам сериала,но смятам да го сваля от някой външен,след това мога да го кача на някой БГ тракер в който всеки може да ъплоудва(примерно BGNova.org,varna.hopto.org или някой подобен).За съжаление нямам ъплоудерски права в никой от по големите тракери.То всъщност аз и акаунт в повечето нямам защото съм в чужбина и не ги отварям всичките...

Смятам да разтърся и за субтитри.Не може да няма никакви!Все пак сериала не е чак толкова стар и не е някой неуспешен!

Призовавам всички да "рекламират" сериала пред познатите си за да проявят интерес повече хора!
stormhunter
Едно голямо благодаря за MartineZzZ за подкрепата и отново да благодарим на eddiewotson за превода на поредната (девета) серия на сериалчето smile.gif а между другото като стана въпрос за това от кога е сериала може да прочетете в: http://www.imdb.com/title/tt0240278/ ... [TV-Series 1999-2002]
looney
Да изкажа и аз благодарност на академията и на всички фенове и... опа обърках не сме на номинации tongue.gif
Сериозно - браво
eddiewotson, MartineZzZ, подкрепям те изцяло за жанровите предпочитания напоследък. И търсете хора титри да подкараме филмчето.
stormhunter
Да изкажем благодарност и на looney за подкрепата...Колкото повече подкрепят сериала толкова по добре ще говори това за него, нали wink.gif))А за тези, които желаят да си свалят и първия сезон на сериала eddiewotson (както той беше споменал по горе) е качил в:
http://store3.data.bg/eddiewotson/The.Lost.World/
някои серии, които вече са 6 (има 2 новодобавени).Така, че браво на eddiewotson smile.gif))
MartineZzZ
Няма субтитри и това е,ей! Къде ли не търсих.Само в сайта на TFL не мога баш да се оправя щото повечето е написано на мандарински.Трябва да питаме ivajlap,тя правеше някакъв номер и гледаше файловете директно от сорса на сайта...

Иначе от доста време търся английски субове за един друг сериал които ми прави огромно вЧепетление tongue.gif напоследък - OZ.

OZ е сериалче на HBO което има вече 5,ако не и 6 сезона и е голям хит в щатите,но ние тук някак не сме го забелязали като,че ли.
Действието се развива в щатски затвор и поне на мен тематиката ми е интересна.Субтитри има,но само за сеозн 1 и то не за всички епизоди.

Ако някой срещне субтитри на какъвто и да е език да свирка.Ей така - фиииууу фиууууууу фииууууууууу :whistling: :whistling: :whistling:

Благодарско за превода до тук!
stormhunter
След краткото отклонение отново по темата:...За тези които не понасят дата.бг и предпочитат торентите ето линк за целия първи сезон на "Изгубения свят" в DVD-Rip :
http://www.demonoid.com/files/details/392615/6862510/
В момента има добър сийд - 8 сийдъра и 48 лийчъра smile.gif) Ако желаете теглете... и дано се намерят желаещи за превода му smile.gif
eddiewotson
Браво, stormhunter, това е невероятна находка. Аз никъде не успях да го намеря. Е, след като го има на торент, няма смисъл да го качвам повече в "дата"-та, особено за тези, които не я понасят smile.gif
opa
Цитат(MartineZzZ @ 14 Jul 2006, 06:50 PM)
OZ е сериалче на HBO което има вече 5,ако не и 6 сезона и е голям хит в щатите,но ние тук някак не сме го забелязали като,че ли.
Действието се развива в щатски затвор и поне на мен тематиката ми е интересна.Субтитри има,но само за сеозн 1 и то не за всички епизоди.

Ако някой срещне субтитри на какъвто и да е език да свирка.Ей така  - фиииууу  фиууууууу фииууууууууу    :whistling:  :whistling:  :whistling:

Благодарско за превода до тук!
*

Ето какво намерих hmm.gif
stormhunter
Браво на opa...май ще се радва MartineZzZ wink.gif)) Дано се заинтересува някой с превода, че досега няма нито 1 преведена серия от този сериал
Bakhus
Очевидно никъде няма субтитри за The Lost World, затова се поразрових из нета и намерих скрипта за всички епизоди на първи сезон.
stormhunter
Забравих да спомена, че дори и не регистриран в Демоноида може да изтегли първия сезон, тъй като сайта позволява до 3 торента за гости на седмица smile.gif) Нещо, което не се среща на нито 1 бг-тракер wink.gif)
eddiewotson
stormhunter, благодаря за всичко, което правиш за този сериал.
stormhunter
Няма проблеми, eddiewotson smile.gif) Пък и мисля, че твоя принос е много-много по-голям от моя smile.gif)) Жалко само, че не успях да ти намеря субтитри и да те улесня sad.gif((
stormhunter
Преведени епизоди до момента:
The Lost World - 02x01 (1999)
The Lost World - 02x02 (1999)
The Lost World - 02x03 (1999)
The Lost World - 02x04 (1999)
The Lost World - 02x05 (1999)
The Lost World - 02x06 (1999)
The Lost World - 02x07 (1999)
The Lost World - 02x08 (1999)
The Lost World - 02x09 (1999)
The Lost World - 02x010 (1999)
The Lost World - 02x011 (1999)
The Lost World - 02x015 (1999)

Естетвено няма нужда да споменавам, че всички епизоди до тук са преведени от eddiewotson. За другите явно не буди интерес сериала... а може би не представлява добро предизвикателство wink.gif)) Макар, че направата на едни изцяло нови субтитри ми се струва доста добро предизвикателство wink.gif)))
the__snake
Здравейте, искам първо да благодаря за превода на сериала и да питам...
Абе само на мен ли ми се струва или наистина няма 16-ти епизод на втория сезон поне от сабз-а!?!?!?! Намерих в демоноид-а и там вече има и трети сезон а и втори е както трябва, но не ми дава да свалям защото не съм регистриран...Някой има ли регистрация там да изпрати покана или да ги свали и да ги качи на бг тракер?!
10х още веднъж на всички които се занимават със сериала smile.gif
П.С. Всъщност ми разреши и вече съм пуснал да се тегли 3-ти сезон, но не ми дава да дръпна втори...Ако някой може да дръпне само 16-ти епизод и да го качи някаде.... smile.gif
eddiewotson
Епизод 16-то на втори сезон отдавна съм го качил на:
http://eddiewotson.data.bg/The.Lost.World/...english.SFM.avi
stormhunter
Благодаря, eddiewotson smile.gif Успях да си дръпна злополучната 16 серия smile.gif) А видях, и че си качил готови суб. за 12 и 13 серия wink.gif) Браво - продължавай в същия дух... жалко, че си сам в преводаsad.gif(( А за превода на първия сезон този скрипт по горе ще ти свърши ли работа ?
stormhunter
Нови преведени серии:
The Lost World - 02x012 (1999)
The Lost World - 02x013 (1999)
The Lost World - 02x014 (1999)

Отново дело на eddiewotson smile.gif)) Той май ще понесе товара на целия сезон sad.gif( Но затова ще понесе и славата за делото си smile.gif)
veliko69
Тук има и трите сезона
http://www.mininova.org/search/?search=The+Lost+World
electric
благодаря за сериалчето и за досега преведените субтитрии ,но има ли субс за 1-ви сезон ?
stormhunter
Хм, засега няма готови суб. за първи сезон, electric. Аз поне се надявам на eddiewotson. Първо, че се е справил със направата на субтитрите великолепно и то без да ползва за основа готови абгл. субтитри. И второ, защото засега единствено той прояви интерес да се преведе втория сезон на сериала wink.gif))
aeryn
Вече е качен и 3тия сезон http://www.sab.bz/details.php?id=20755
Пишете ми на kambatatv@abv.bg или лично съобщение в саб.бз ако искате да ви кача някои сезон наново. Браво за субс мн 10х сега ще трябва да си ги презаписвам biggrin.gif
Също така ако не Ви устроива саб.бз понеже е с покани кажете къде да ги кача smile.gif
stormhunter
Мисля, че сезоните се теглят лесно отвсякъде вече... Мисля, че по е належащо да потърсим субтитри за тях за да улесним eddiewotson wink.gif)
bangor77
eddiewotson, мерси за субките за 18-ти епизод!
stormhunter
На първо място се извинявам на всички, че за известно време бях спрял да поддържам темата, за което нямам оправдание sad.gif.
Преведени до момента:
The Lost World - 02x01 (1999)
The Lost World - 02x02 (1999)
The Lost World - 02x03 (1999)
The Lost World - 02x04 (1999)
The Lost World - 02x05 (1999)
The Lost World - 02x06 (1999)
The Lost World - 02x07 (1999)
The Lost World - 02x08 (1999)
The Lost World - 02x09 (1999)
The Lost World - 02x010 (1999)
The Lost World - 02x011 (1999)
The Lost World - 02x012 (1999)
The Lost World - 02x013 (1999)
The Lost World - 02x014 (1999)
The Lost World - 02x015 (1999)
The Lost World - 02x016 (1999)
The Lost World - 02x017 (1999)
The Lost World - 02x018 (1999)
The Lost World - 02x019 (1999)
The Lost World - 02x020 (1999)

Превода изцяло е на eddiewotson, за което сме му много благодарни smile.gif. Има вероятност (казвам само вероятност) да има и друг преводач, който да му помогне smile.gif. Останаха още 2 серийки от втория сезон - да му пожелаем успех smile.gif.
PoweR_of_DarK
stormhunter много ти благодаря за инициативата. Надявам се за в бъдеще да има и другите сезони. Филма е наистина много хубав, първи (мисля, че и втори) сезон ги даваха по Евроком (BG аудио) ноза жалост нямах тунер да ги RIP-на.
stormhunter
Пак заповядай, PoweR_of_DarK smile.gif А да те допълня освен по Евроком ги излъчват и по AXN wink.gif Освен това е добре, че ги има качени по повечето от големите тракери ( по нашите мисля само 2 сезон го има sad.gif) Тук идва ред да споменем лошото: няма готови суб по сайтовете, колкото и усърдно да търсих, за да помогна поне малко на eddiewotson. Но това не значи 100 %, че липсват. Дори обратното - нека всеки, който има желание да погледне на познатите си места - "не се знае от кой храст ще изкочи заека" wink.gif) . Може друг да има повече късмет от мен - както се казва всеки гъбар си има гъбата, дори да минеш покрай нея да не я видиш и друг след теб да я откъсне wink.gif
johncena321
Група изследователи търси
праисторически свят
водят ги амбиции
тайни желания
жажда за приключения
и стремеж да разкрият тайните им
По пътя се сприятеляват с една красива дивачка
изгубени в тези странни и сурови земи те
всеки ден търсят път навън от
ИЗГУБЕНИЯТ СВЯТ
MartineZzZ
johncena321, не знам кой ти дава право да държиш сметка на доказали се преводачи и да молиш за субтитри( темата която си пуснал за СЪЩИЯ този сериал) при положение,че ти публично заявяваш,че няма да дадеш направените от теб субтитри защото ние искаме да се възползваме от теб!!!

Ето и цитат:

Цитат
Ами НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ, защото няма да ги кача и ще продължа да правя субтитри, а ако някой иска да помага и да ми намери някакви субтитри от които да ползвам тайминга да ПОМОГНЕ, а не като вас само да упорства.То им е лесно на такива като вас дето седят по цял ден и питат за субтитри.Ами работата е там, че някой като се захване да прави субтитри НЕ седи по цял ден пред компа да прави, той ги прави през свободното си време.Може да си мислите, че съм ви изнесъл цяла лекция, ама си е така.За да искате субтитри, трябва да допринесете нещо като помощ за тези които ги правят!!!

Това са твой думи,нали? wink.gif Не даваш,но иначе искаш,а?
SoPoT`CiTy
Бих искал да помоля преводача, след като свърши с 2-ри сезон да започне 1-ви
stormhunter
eddiewotson има още малко работа по епизоди 21 и 22 от втория сезон, но обеща доколкото има свободно време да прави суб. и първия сезон. Реших да му помогна и като използвах скриптове направих суб. на англ. за първата серия - напълно завършени и нахвърлях репликите за втора и трета серия. На тях остава да им се донагласи тайминга. eddiewotson ще може да ги ползва както за по-добър превод (не само по слух), а и да ползва 100 % готов тайминг. Така мисля ще съкратим къртовския му труд наполовина wink.gif. Засега е това. Ако има нещо ново своевременно ще го отразявам в темата за тези, които се интересуват от сериала smile.gif.
charmed_bg_subs
Мерси и на двама ви.
bangor77
здравейте, нещо ново покрай 21 и 22 еп. от втори сезон има ли? доста често ръчкам търсачката, но последното е еп.20 от декември насам..
charmed_bg_subs
A taka , kyde se izgubihte we hora?
stormhunter
Съжалявам, че така се получи sad.gif Готов съм поне от 2 седмици с субтитрите за 21 и 22 еп. Но превода е на eddiewotson - аз само оправях тайминга. И затова му писах да каже дали не иска той да си ги качи. Засега няма отговор и затова съм мн объркан... Не си е пускал и Кю-то отдавна. Писах му, че ако има мн работа анг. суб, които правя за първия сезон мога да закачам тук в темата и някой да изяви желание да преведе някоя др. серия. Благодаря за вниманието
charmed_bg_subs
Мн лошо sad.gif
stormhunter
Субтитрите за 21 и 22 епизод съм качил и сега ще чакаме одобрение да се появат на сайта smile.gif Утре сигурно ще закача тук на темата анг. субтитри, които съм приготвил за сезон 1 епизод 1. Така, че ако има желащи да помагат за превода да заповядат smile.gif
stormhunter
Субтитрите са вече качени smile.gif Надявам се ти помогнах, bangor77 wink.gif eddiewotson в момента има много работа и съжалява, че за момента не може да продължи превода sad.gif Затова за проба дали ще има кандидати за превод, ако има готови анг. субтитри ще кача такива за първата серия на първия сезон smile.gif
Spus
Давайте да превеждаме 1-ви сезон, че ще ми се задръсти компа, а го свалям вече три дни. Аз ще почна с 1-ви епизод и до утре сигурно ще е готов, така че давайте и другите серии на английски.
stormhunter
Ехеее, защо така показва, че съобщението на Spus е "Публикувано на 22 Dec 2005, 03:23 PM" ?!
pikito
are be kvo stana iskam da go gledam toq serial
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.