Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Friends (Приятели)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Muny
Започвам 02x01
Muny
Ето 02x01

!!! EnJoY !!!
pcserver
Мн благодаря за субтитрите на 1ви сезон....одавна ги чакам и дано направите и за другите сезони. :clap: :clap: :clap:
И най-накрая ще мога да гледам UNCUT версията която никаде не е излъчвана....ПАК МН БЛАГОДАРЯ ЗА СУБТИТРИТЕ.....и ако някой иска да ги качва в саита че така е по - лесно да се намират отколкото от ФОРУМА...ама няма значение нали суб. има !!! :lol2:
Muny
Аз веднъж ги качвах но бях написал Friends Season 01 DVDRip Uncut и сигурно не са ги удобрили. Сега ще ги кача на ново.
Bupyca
Отдавна не бях преглеждал тази тема... Благодаря на всички за усилията да се преведе този страхотен сериал clapping.gif

Имам оригиналните американски ДВД-та uncut 1, 2 и 3-ти сезон.

Тази вечер рипнах английските субтитри на втори сезон. Надявам се с това да улесня работата на преводачите. Рипнати са за 30 fps.

Вижте прикачените файлове

P.S. до няколко дни ще кача и трети сезон на английски в същия формат.
Muny
Цитат(Bupyca @ 12 Nov 2006, 01:26 AM)
Отдавна не бях преглеждал тази тема... Благодаря на всички за усилията да се преведе този страхотен сериал  clapping.gif

Тази вечер рипнах английските субтитри на втори сезон. Надявам се с това да улесня работата на преводачите. Рипнати са за 30 fps.

*

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Nickey
Bupyca,
clapping.gif

Качих S03E01 за одобрение wink.gif
Извинете за забавянето! :59:
Nickey
Цитат(Bupyca @ 12 Nov 2006, 02:26 AM)
Отдавна не бях преглеждал тази тема... Благодаря на всички за усилията да се преведе този страхотен сериал  clapping.gif

*

Мисля, че UNCUT версиите на SAINTS и SiSo са на 23.976 FPS, поне за втори и трети сезон съм сигурна! Рип'ни ги така, ако можеш и ги качи, моля те!
Ако не, кажи и пак ще си импровизираме по полските с ОК тайминга wink.gif

PS Първи еп на 3ти сезон е одобрен :59:
Muny
Ти можеш да ги преобразуваш с Workshopa от 30 FPS на 29,976 FPS
Nickey
Цитат(Muny @ 13 Nov 2006, 10:03 PM)
Ти можеш да ги преобразуваш с Workshopa от 30 FPS на 29,976 FPS
*

Според мен, тъй като разликата е голяма (м/у 30 и 23.976 FPS), като ги преобразувам в началото са ОК, но по-нататък започва забавяне (малко, но достатъчно!)
Bupyca
Моя е грешката - субтитрите са за 29.97 кадъра, а не за 30 (така твърдеше subrip-а), но понеже са SRT стават и за 23.976. biggrin.gif Между 29.97 и 23.976 като тайминг няма разлика (единствено фреймовете), затова SRT субтитрите са перфектни в това отношение.

Аз си правя сам риповете и не ползвам публикуваните, но направените преводи за първи сезон паснаха на моите рипове перфектно.

За всеки случай свалих 02x01 от линкос и субтитрите които предоставих паснаха без никакви проблеми :clap: :clap: :clap:

В момента нагласявам OCR-а за трети сезон, че са променили шрифта гадовете с гадове :evil2:
Nickey
Цитат(Bupyca @ 14 Nov 2006, 01:37 AM)
Моя е грешката - субтитрите са за 29.97 кадъра, а не за 30 (така твърдеше subrip-а), но понеже са SRT стават и за 23.976.  biggrin.gif Между 29.97 и 23.976 като тайминг няма разлика (единствено фреймовете), затова SRT субтитрите са перфектни в това отношение.

Аз си правя сам риповете и не ползвам публикуваните, но направените преводи за първи сезон паснаха на моите рипове перфектно.

За всеки случай свалих 02x01 от линкос и субтитрите които предоставих паснаха без никакви проблеми  :clap:  :clap:  :clap:

В момента нагласявам OCR-а за трети сезон, че са променили шрифта гадовете с гадове  :evil2:
*

OK
Като ги качиш, ще ги пробвам и за 3ти сезон и ще докладваме wink.gif
Bupyca
Английските субтитри за сезон 3 са готови rock.gif За да няма объркани, това са субтитри съвместими с 29.97 и 23.976 fps.
Dark Angel
Щом е за идеята и за Приятели, ще опитам и аз да помогна с нещо.
Утре започвам превода на 5 сезон по полските субтитри. Английските биха ми били по-удобни само, че таймингът им е просто ужасен. Надявам се с малко успех и ако се задържи така да няма работа да успея да ги наглася бързо.
bzkbee
Започнал съм превод по 4 сезон по английските и поглеждам и от субовете за предишните версий,но ще ми трябва човек който след като направа субтитрите да ги редиктира ,защото све още съм начинаещ в бранша. Rado, гледам преди си правел редакци били помогнал и сега ? smile.gif
Nickey
Bupyca,
:clap: clapping.gif :bira: good.gif :happyppl:

Dark Angel,
bzkbee,
Добре дошли в отбора на добрата идея! biggrin.gif
Dark Angel
Преди малко привърших първи епизод от пети сезон, вече е готов.
Започнал съм втори епизод и мисля, че до довечера ще е готов и той.
Ползвам полските субтитри и таймингът им е перфектен, е тук там се налага да се понаглася малко но е приемливо. wink.gif
Enjoy. smile.gif
Преводът на Spark за DVDRip версията може да се използва. С малко редакция и превод на непреведените моменти се получава добре.

П.п Ще добавям в този пост всички останали епизоди, които са готови. Вместо по една да ги качвам в сайта, може би най-добре е да ги кача като ги завърша?
sys7em
браво за начинанието и един съвет ...

Направете един пост ... примерно първия
със списък на преведените вече субтитри с линкове до тях... :clap: :clap:
Nickey
Цитат(Dark Angel @ 15 Nov 2006, 04:26 PM)
Ползвам полските субтитри и таймингът им е перфектен, е тук там се налага да се понаглася малко но е приемливо. wink.gif
Enjoy. smile.gif
*

Таймингът на полските е номер 1!

Аз действам бавно, понеже започнах нова работа и през деня не мога да превеждам, а вече уча за изпит (който ми е след три дни), съжалявам! :crybaby: Но ще си наваксам, ще видите вие! tongue.gif

Автора на темата може да изпълни предложението за първия пост, добро е hmm.gif
Muny
Цитат(Nickey @ 16 Nov 2006, 02:02 PM)
Цитат(Dark Angel @ 15 Nov 2006, 04:26 PM)
Enjoy. smile.gif
*

Таймингът на полските е номер 1!

Аз действам бавно, понеже започнах нова работа и през деня не мога да превеждам, а вече уча за изпит (който ми е след три дни), съжалявам! :crybaby: Но ще си наваксам, ще видите вие! tongue.gif

Автора на темата може да изпълни предложението за първия пост, добро е hmm.gif

*

Аз бях автора, но някой модератор смеси темата с предишната започната за Приятели.

А по въпроса за полските субтитри. Просто ги отваряте с Workshopa в режим превод и за превод отваряте англииската версия. И става перфектно.

P.S. Извинявам се че тези дни не работя по субтитрите, но ми са развали дъното и сигурно до вторник няма да мога.
vampirkata
Най-готиното сериялче което съм виждала!!!!!!!!!
Muny
Цитат(Nickey @ 14 Nov 2006, 10:44 PM)
Bupyca,
:clap:  clapping.gif :bira: good.gif  :happyppl:

Dark Angel,
bzkbee,
Добре дошли в отбора на добрата идея!  biggrin.gif

*

:bigarmhug:
bzkbee
Малко се забавих ,но нямам много време и така ето почти готовите субтитри за Friends - 04x01 UNCUT ,но има около 15 реда от новите реплики който неможах да преведа и ако може някой да ги преведе и после да ги качи на сайта ще съм много благодарен! Се още съм на Вие с англияския.Ако някой е сагласен след като нагласа някой субтитри да му ги дам да ги до преведе ще супер wink.gif

Редовете който не са преведени имат ---- пред тях за да се оринтирате по-бързо.
Muny
Цитат(bzkbee @ 19 Nov 2006, 01:36 PM)
Малко се забавих ,но нямам много време и така ето почти готовите субтитри за Friends - 04x01 UNCUT ,но има около 15 реда от новите реплики който неможах да преведа и ако може някой да ги преведе и после да ги качи на сайта ще съм много благодарен! Се още съм на Вие с англияския.Ако някой е сагласен след като нагласа някой субтитри да му ги дам да ги до преведе ще супер wink.gif

Редовете който не са преведени имат ---- пред тях за да се оринтирате по-бързо.
*

Аз ще ги оправя!
Muny
!EnJoY!
100% Complete.
Dark Angel
Съжалявам за забавянето на субтитрите, обаче понеже паралелно с това гледам и Бъфи убийцата на вампири и работата е там, че има доста непреведени епизоди. Мисълта ми беше, че се опитвам да комбинирам и двете неща едновременно. В момента в прогрес са четвърти и пети епизод от пети сезон, като са на по 40%. Надявам се най-късно утре да ги пусна и тях. hmm.gif

Бтв Да изчакам да направя всички и да ги кача на сайта или една по една?
koeff
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на хората заели се с превеждането на субтитрите.
Имам един въпрос... Гледам, че вече има преведени субтитри на някои епизоди на 4-ти и 5-ти сезон... Има ли някъде на вече преведени събтитрите за 2-ри сезон?
stoilkov
Ще е от голяма полза ако някой метне английски субтитри за този сезон.
Редакций също са добре дошли.

Сезон 8:
Muny
Цитат(koeff @ 19 Nov 2006, 08:45 PM)
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на хората заели се с превеждането на субтитрите.
Имам един въпрос... Гледам, че вече има преведени субтитри на някои епизоди на 4-ти и 5-ти сезон... Има ли някъде на вече преведени събтитрите за 2-ри сезон?
*

Аз съм се захванал с него. За сега обаче съм направил само първия епизод.
В момента правя втория и съм на 30% утре ще го пусна.
Muny
Цитат(stoilkov @ 19 Nov 2006, 09:11 PM)
Ще е от голяма полза ако някой метне английски субтитри за този сезон.
Редакций също са добре дошли.

Сезон 8:
*

http://napisy.org/Szukaj/friends_saints/Strona/22/
тук има полски.
bobchoiaz
ЕдноГОЛЯМО Благодаря и от мен!!!!!!!!! :cheers: :cheers: :cheers:
Едно питане само - 2,3 сезон??? smile.gif smile.gif smile.gif
Muny
Friends.S02E02.TOW.The.Breast.Milk.UNCUT.DVDrip.XviD-SAiNTS

!!! EnJoY !!!
stoilkov
Ако търсите английски субтитри за превода, пробвайте на

http://titles.box.sk

Там намерих за 8 сезон.
Muny
Цитат(stoilkov @ 20 Nov 2006, 08:11 PM)
Ако търсите английски субтитри за превода, пробвайте на

http://titles.box.sk

Там намерих за 8 сезон.
*

Ако можеш всички които намериш и ги няма тук ги качи.
Muny
БРАВО Dark Angel !!!
Dark Angel
Съжалявам, бях обещал днес да пусна 4 и 5 епизод, обаче без да искам затрих част от превода. Затова за днес ще кача само 4 епизод, епизод 5 е на 80% .
За утре очаквайте 5 и 6. smile.gif
Приятно гледане.
Muny
Ето и едни от мен:
Friends.S02E03.TOW.Heckles.Dies.UNCUT.DVDrip.XviD-SAiNTS

!!! EnJoY !!!
Muny
Следващата сериика:
Friends.S02E04.TOW.Phoebe's.Husband.UNCUT.DVDrip.XviD-SAiNTS

!!! EnJoY !!!
Muny
Еи екип къде са изгубихте?
Dark Angel
Цитат(Muny @ 28 Nov 2006, 05:15 PM)
*

Днес или утре подновявам работата по сериала.
В работата ми стовариха нова задачка закачка и се налагаше да я свърша.
Muny
Цитат(Dark Angel @ 30 Nov 2006, 07:50 AM)
Цитат(Muny @ 28 Nov 2006, 05:15 PM)
*

Днес или утре подновявам работата по сериала.
В работата ми стовариха нова задачка закачка и се налагаше да я свърша.
*

ok :clap:
elisiaelf
Здравейте, Приятели !!
Следя темата от самото и начало , но досега не съм се включвала !
Пиша този пост , по повод факта , че цяло лято сезоните на Приятели се въртяха в къщи - веднъж ги изгледа едната дъщеря , след това започна другата да ги гледа - без субтитри - те си го знаят езика - хилеха се като побъркани , а аз отстрани им завиждах !
Много се зарадвах , като видях темата - защото и аз ще мога да ги изгледам !!

Та да кажа - ПРЕКРАСНО НАЧИНАНИЕ !!
Поздравления за амбициозния проект всичките 10 сезона да се преведат!! Дерзайте , Приятели !! :clap: :clap:
Muny
Цитат(elisiaelf @ 30 Nov 2006, 04:45 PM)
Здравейте, Приятели !!
Следя темата от самото и начало , но досега не съм се включвала !
Пиша този пост , по повод факта , че цяло лято сезоните на Приятели се въртяха в къщи - веднъж ги изгледа едната дъщеря , след това започна другата да ги гледа - без субтитри - те си го знаят езика - хилеха се като побъркани , а аз отстрани им завиждах !
Много се зарадвах , като видях темата - защото и аз ще мога да ги изгледам !!

Та да кажа - ПРЕКРАСНО НАЧИНАНИЕ !!
Поздравления за амбициозния проект всичките 10 сезона да се преведат!! Дерзайте , Приятели !!  :clap:  :clap:
*

И аз се надявам да се намерят повече хора да преведем този прекрасен сериал, за да могат всички да се насладят на по-доброто качество и невижданите сцени, които има в рози релииз. Но за съжаление за сега няма толкова голям интерес и не можем да се съберем девет човека и всеки да преведе по един сезон. Понеже първия вече е готов. Но все пак има няколко етосиазци които имат желание и работят за което много има благодаря. :thumbup:
Dark Angel
Съжалявам за забавянето.
Както вече казах напоследък повечко работа и нямам много време, но не съм се отказал. Надявам се да успея да се поосвободя за да потръгне по-бързо. За днес пускам 6 епизод от 5 сезон, утре чакайте 5 епизод. rock.gif
Enjoy.
Dark Angel
Малко го забавих, но вече е готов 5 епизод от 5 сезон.
До довечера може да спретна и 7 епизод. rolleyes.gif
Enjoy. wink.gif
Dark Angel
Сезон 5, епизод 7.
Безсъние ... довърших и 8 епизод. Приятно гледане. wink.gif
Скоро очаквайте и останалите епизоди от 5 сезон.
Enjoy. tongue.gif
Dark Angel
Цитат(bobchoiaz @ 20 Nov 2006, 12:12 AM)
ЕдноГОЛЯМО Благодаря и от мен!!!!!!!!! :cheers:  :cheers:  :cheers:
*

Започнах работа направо по 5 сезон, понеже в началото бяха повече желаещи да подкрепят идеята. В крайна сметка понеже явно няма голям интерес към новия релийз доста оредяхме, но въпреки всичко се надявам да успеем. Работата не е никак малко, но и ината ни е доста голям. :whistling:
Muny
Цитат(Dark Angel @ 2 Dec 2006, 01:14 AM)
Цитат(bobchoiaz @ 20 Nov 2006, 12:12 AM)
ЕдноГОЛЯМО Благодаря и от мен!!!!!!!!! :cheers:  :cheers:  :cheers:
*

Започнах работа направо по 5 сезон, понеже в началото бяха повече желаещи да подкрепят идеята. В крайна сметка понеже явно няма голям интерес към новия релийз доста оредяхме, но въпреки всичко се надявам да успеем. Работата не е никак малко, но и ината ни е доста голям. :whistling:
*

Така трябва smile.gif
Dark Angel
Сезон 5, епизод 9 готов на 100%, пуснат за одобрение. wink.gif
Епизод 10 готов на 30%, смятам довечера да го пусна и него.
Enjoy.
Епизод 10 готов на 100%, пуснат за одобрение. rock.gif
Започнах 11 вече е на 10%, отивам за цигари ... ще го имате довечера. :28:
Епизод 11 100% готов, чака одобрение. :59:
Епизод 12 е на 20% ... може и да стане готов още днес. wink.gif
Enjoy.
Muny
Цитат(Dark Angel @ 2 Dec 2006, 03:38 PM)
Сезон 5, епизод 9 готов на 100%, пуснат за одобрение. wink.gif
Епизод 10 готов на 30%, смятам довечера да го пусна и него.
Enjoy.
*

Страшен си. Като са хванеш работиш много сериозно. clapping.gif clapping.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.