Muny
7 Nov 2006, 09:32 AM
Започвам 02x01
Muny
9 Nov 2006, 10:42 AM
Ето 02x01
!!! EnJoY !!!
pcserver
11 Nov 2006, 08:48 PM
Мн благодаря за субтитрите на 1ви сезон....одавна ги чакам и дано направите и за другите сезони. :clap: :clap: :clap:
И най-накрая ще мога да гледам UNCUT версията която никаде не е излъчвана....ПАК МН БЛАГОДАРЯ ЗА СУБТИТРИТЕ.....и ако някой иска да ги качва в саита че така е по - лесно да се намират отколкото от ФОРУМА...ама няма значение нали суб. има !!! :lol2:
Muny
11 Nov 2006, 10:50 PM
Аз веднъж ги качвах но бях написал Friends Season 01 DVDRip Uncut и сигурно не са ги удобрили. Сега ще ги кача на ново.
Bupyca
12 Nov 2006, 01:26 AM
Отдавна не бях преглеждал тази тема... Благодаря на всички за усилията да се преведе този страхотен сериал
Имам оригиналните американски ДВД-та uncut 1, 2 и 3-ти сезон.
Тази вечер рипнах английските субтитри на втори сезон. Надявам се с това да улесня работата на преводачите. Рипнати са за 30 fps.
Вижте прикачените файловеP.S. до няколко дни ще кача и трети сезон на английски в същия формат.
Muny
12 Nov 2006, 11:07 AM
Цитат(Bupyca @ 12 Nov 2006, 01:26 AM)
Отдавна не бях преглеждал тази тема... Благодаря на всички за усилията да се преведе този страхотен сериал
Тази вечер рипнах английските субтитри на втори сезон. Надявам се с това да улесня работата на преводачите. Рипнати са за 30 fps.
Вижте прикачените файловеP.S. до няколко дни ще кача и трети сезон на английски в същия формат.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Nickey
13 Nov 2006, 12:48 PM
Bupyca,
Качих S03E01 за одобрение
Извинете за забавянето! :59:
Nickey
13 Nov 2006, 08:31 PM
Цитат(Bupyca @ 12 Nov 2006, 02:26 AM)
Мисля, че UNCUT версиите на SAINTS и SiSo са на 23.976 FPS, поне за втори и трети сезон съм сигурна! Рип'ни ги така, ако можеш и ги качи, моля те!
Ако не, кажи и пак ще си импровизираме по полските с ОК тайминга 
PS Първи еп на 3ти сезон е одобрен :59:
Muny
13 Nov 2006, 09:03 PM
Ти можеш да ги преобразуваш с Workshopa от 30 FPS на 29,976 FPS
Nickey
13 Nov 2006, 09:41 PM
Цитат(Muny @ 13 Nov 2006, 10:03 PM)
Ти можеш да ги преобразуваш с Workshopa от 30 FPS на 29,976 FPS
Според мен, тъй като разликата е голяма (м/у 30 и 23.976 FPS), като ги преобразувам в началото са ОК, но по-нататък започва забавяне (малко, но достатъчно!)
Bupyca
14 Nov 2006, 12:37 AM
Моя е грешката - субтитрите са за 29.97 кадъра, а не за 30 (така твърдеше subrip-а), но понеже са SRT стават и за 23.976.

Между 29.97 и 23.976 като тайминг няма разлика (единствено фреймовете), затова SRT субтитрите са перфектни в това отношение.
Аз си правя сам риповете и не ползвам публикуваните, но направените преводи за първи сезон паснаха на моите рипове перфектно.
За всеки случай свалих 02x01 от линкос и субтитрите които предоставих паснаха без никакви проблеми :clap: :clap: :clap:
В момента нагласявам OCR-а за трети сезон, че са променили шрифта гадовете с гадове :evil2:
Nickey
14 Nov 2006, 08:41 AM
Цитат(Bupyca @ 14 Nov 2006, 01:37 AM)
Моя е грешката - субтитрите са за 29.97 кадъра, а не за 30 (така твърдеше subrip-а), но понеже са SRT стават и за 23.976.

Между 29.97 и 23.976 като тайминг няма разлика (единствено фреймовете), затова SRT субтитрите са перфектни в това отношение.
Аз си правя сам риповете и не ползвам публикуваните, но направените преводи за първи сезон паснаха на моите рипове перфектно.
За всеки случай свалих 02x01 от линкос и субтитрите които предоставих паснаха без никакви проблеми :clap: :clap: :clap:
В момента нагласявам OCR-а за трети сезон, че са променили шрифта гадовете с гадове :evil2:
OK
Като ги качиш, ще ги пробвам и за 3ти сезон и ще докладваме
Bupyca
14 Nov 2006, 08:13 PM
Английските субтитри за сезон 3 са готови

За да няма объркани, това са субтитри съвместими с 29.97 и 23.976 fps.
Dark Angel
14 Nov 2006, 09:04 PM
Щом е за идеята и за Приятели, ще опитам и аз да помогна с нещо.
Утре започвам превода на 5 сезон по полските субтитри. Английските биха ми били по-удобни само, че таймингът им е просто ужасен. Надявам се с малко успех и ако се задържи така да няма работа да успея да ги наглася бързо.
bzkbee
14 Nov 2006, 09:54 PM
Започнал съм превод по 4 сезон по английските и поглеждам и от субовете за предишните версий,но ще ми трябва човек който след като направа субтитрите да ги редиктира ,защото све още съм начинаещ в бранша. Rado, гледам преди си правел редакци били помогнал и сега ?
Nickey
14 Nov 2006, 10:44 PM
Bupyca,
:clap:
:bira:
:happyppl:
Dark Angel,
bzkbee,
Добре дошли в отбора на добрата идея!
Dark Angel
15 Nov 2006, 03:26 PM
Преди малко привърших първи епизод от пети сезон, вече е готов.
Започнал съм втори епизод и мисля, че до довечера ще е готов и той.
Ползвам полските субтитри и таймингът им е перфектен, е тук там се налага да се понаглася малко но е приемливо.
Enjoy.

Преводът на Spark за DVDRip версията може да се използва. С малко редакция и превод на непреведените моменти се получава добре.
П.п Ще добавям в този пост всички останали епизоди, които са готови. Вместо по една да ги качвам в сайта, може би най-добре е да ги кача като ги завърша?
sys7em
15 Nov 2006, 09:30 PM
браво за начинанието и един съвет ...
Направете един пост ... примерно първия
със списък на преведените вече субтитри с линкове до тях... :clap: :clap:
Nickey
16 Nov 2006, 02:02 PM
Цитат(Dark Angel @ 15 Nov 2006, 04:26 PM)
Ползвам полските субтитри и таймингът им е перфектен, е тук там се налага да се понаглася малко но е приемливо.
Enjoy.

Таймингът на полските е номер 1!
Аз действам бавно, понеже започнах нова работа и през деня не мога да превеждам, а вече уча за изпит (който ми е след три дни), съжалявам! :crybaby: Но ще си наваксам, ще видите вие!
Автора на темата може да изпълни предложението за първия пост, добро е
Muny
16 Nov 2006, 08:09 PM
Цитат(Nickey @ 16 Nov 2006, 02:02 PM)
Цитат(Dark Angel @ 15 Nov 2006, 04:26 PM)
Enjoy.

Таймингът на полските е номер 1!
Аз действам бавно, понеже започнах нова работа и през деня не мога да превеждам, а вече уча за изпит (който ми е след три дни), съжалявам! :crybaby: Но ще си наваксам, ще видите вие!
Автора на темата може да изпълни предложението за първия пост, добро е
Аз бях автора, но някой модератор смеси темата с предишната започната за Приятели.
А по въпроса за полските субтитри. Просто ги отваряте с Workshopa в режим превод и за превод отваряте англииската версия. И става перфектно.
P.S. Извинявам се че тези дни не работя по субтитрите, но ми са развали дъното и сигурно до вторник няма да мога.
vampirkata
17 Nov 2006, 07:22 PM
Най-готиното сериялче което съм виждала!!!!!!!!!
Muny
19 Nov 2006, 12:16 AM
Цитат(Nickey @ 14 Nov 2006, 10:44 PM)
Bupyca,
:clap:
:bira:
:happyppl:
Dark Angel,
bzkbee,
Добре дошли в отбора на добрата идея!
:bigarmhug:
bzkbee
19 Nov 2006, 01:36 PM
Малко се забавих ,но нямам много време и така ето почти готовите субтитри за Friends - 04x01 UNCUT ,но има около 15 реда от новите реплики който неможах да преведа и ако може някой да ги преведе и после да ги качи на сайта ще съм много благодарен! Се още съм на Вие с англияския.Ако някой е сагласен след като нагласа някой субтитри да му ги дам да ги до преведе ще супер

Редовете който не са преведени имат ---- пред тях за да се оринтирате по-бързо.
Muny
19 Nov 2006, 02:35 PM
Цитат(bzkbee @ 19 Nov 2006, 01:36 PM)
Малко се забавих ,но нямам много време и така ето почти готовите субтитри за Friends - 04x01 UNCUT ,но има около 15 реда от новите реплики който неможах да преведа и ако може някой да ги преведе и после да ги качи на сайта ще съм много благодарен! Се още съм на Вие с англияския.Ако някой е сагласен след като нагласа някой субтитри да му ги дам да ги до преведе ще супер

Редовете който не са преведени имат ---- пред тях за да се оринтирате по-бързо.
Аз ще ги оправя!
Muny
19 Nov 2006, 02:49 PM
!EnJoY!
100% Complete.
Dark Angel
19 Nov 2006, 08:30 PM
Съжалявам за забавянето на субтитрите, обаче понеже паралелно с това гледам и Бъфи убийцата на вампири и работата е там, че има доста непреведени епизоди. Мисълта ми беше, че се опитвам да комбинирам и двете неща едновременно. В момента в прогрес са четвърти и пети епизод от пети сезон, като са на по 40%. Надявам се най-късно утре да ги пусна и тях.

Бтв Да изчакам да направя всички и да ги кача на сайта или една по една?
koeff
19 Nov 2006, 08:45 PM
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на хората заели се с превеждането на субтитрите.
Имам един въпрос... Гледам, че вече има преведени субтитри на някои епизоди на 4-ти и 5-ти сезон... Има ли някъде на вече преведени събтитрите за 2-ри сезон?
stoilkov
19 Nov 2006, 09:11 PM
Ще е от голяма полза ако някой метне английски субтитри за този сезон.
Редакций също са добре дошли.
Сезон 8:
Вижте прикачените файловеВижте прикачените файлове
Muny
19 Nov 2006, 09:58 PM
Цитат(koeff @ 19 Nov 2006, 08:45 PM)
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на хората заели се с превеждането на субтитрите.
Имам един въпрос... Гледам, че вече има преведени субтитри на някои епизоди на 4-ти и 5-ти сезон... Има ли някъде на вече преведени събтитрите за 2-ри сезон?
Аз съм се захванал с него. За сега обаче съм направил само първия епизод.
В момента правя втория и съм на 30% утре ще го пусна.
Muny
19 Nov 2006, 10:02 PM
Цитат(stoilkov @ 19 Nov 2006, 09:11 PM)
Ще е от голяма полза ако някой метне английски субтитри за този сезон.
Редакций също са добре дошли.
Сезон 8:
Вижте прикачените файлове http://napisy.org/Szukaj/friends_saints/Strona/22/тук има полски.
bobchoiaz
20 Nov 2006, 12:12 AM
ЕдноГОЛЯМО Благодаря и от мен!!!!!!!!! :cheers: :cheers: :cheers:
Едно питане само - 2,3 сезон???
Muny
20 Nov 2006, 01:57 PM
Friends.S02E02.TOW.The.Breast.Milk.UNCUT.DVDrip.XviD-SAiNTS!!! EnJoY !!!
Вижте прикачените файлове
stoilkov
20 Nov 2006, 08:11 PM
Ако търсите английски субтитри за превода, пробвайте на
http://titles.box.skТам намерих за 8 сезон.
Muny
20 Nov 2006, 09:05 PM
Цитат(stoilkov @ 20 Nov 2006, 08:11 PM)
Ако търсите английски субтитри за превода, пробвайте на
http://titles.box.skТам намерих за 8 сезон.
Ако можеш всички които намериш и ги няма тук ги качи.
Muny
21 Nov 2006, 02:32 PM
БРАВО Dark Angel !!!
Dark Angel
21 Nov 2006, 06:03 PM
Съжалявам, бях обещал днес да пусна 4 и 5 епизод, обаче без да искам затрих част от превода. Затова за днес ще кача само 4 епизод, епизод 5 е на 80% .
За утре очаквайте 5 и 6.
Приятно гледане.
Muny
21 Nov 2006, 06:31 PM
Ето и едни от мен:
Friends.S02E03.TOW.Heckles.Dies.UNCUT.DVDrip.XviD-SAiNTS
!!! EnJoY !!!
Muny
22 Nov 2006, 07:46 PM
Следващата сериика:
Friends.S02E04.TOW.Phoebe's.Husband.UNCUT.DVDrip.XviD-SAiNTS
!!! EnJoY !!!
Muny
28 Nov 2006, 05:15 PM
Еи екип къде са изгубихте?
Dark Angel
30 Nov 2006, 07:50 AM
Цитат(Muny @ 28 Nov 2006, 05:15 PM)
Днес или утре подновявам работата по сериала.
В работата ми стовариха нова задачка закачка и се налагаше да я свърша.
Muny
30 Nov 2006, 03:42 PM
Цитат(Dark Angel @ 30 Nov 2006, 07:50 AM)
Цитат(Muny @ 28 Nov 2006, 05:15 PM)
Днес или утре подновявам работата по сериала.
В работата ми стовариха нова задачка закачка и се налагаше да я свърша.
ok :clap:
elisiaelf
30 Nov 2006, 04:45 PM
Здравейте, Приятели !!
Следя темата от самото и начало , но досега не съм се включвала !
Пиша този пост , по повод факта , че цяло лято сезоните на Приятели се въртяха в къщи - веднъж ги изгледа едната дъщеря , след това започна другата да ги гледа - без субтитри - те си го знаят езика - хилеха се като побъркани , а аз отстрани им завиждах !
Много се зарадвах , като видях темата - защото и аз ще мога да ги изгледам !!
Та да кажа - ПРЕКРАСНО НАЧИНАНИЕ !!
Поздравления за амбициозния проект всичките 10 сезона да се преведат!! Дерзайте , Приятели !! :clap: :clap:
Muny
30 Nov 2006, 07:14 PM
Цитат(elisiaelf @ 30 Nov 2006, 04:45 PM)
Здравейте, Приятели !!
Следя темата от самото и начало , но досега не съм се включвала !
Пиша този пост , по повод факта , че цяло лято сезоните на Приятели се въртяха в къщи - веднъж ги изгледа едната дъщеря , след това започна другата да ги гледа - без субтитри - те си го знаят езика - хилеха се като побъркани , а аз отстрани им завиждах !
Много се зарадвах , като видях темата - защото и аз ще мога да ги изгледам !!
Та да кажа -
ПРЕКРАСНО НАЧИНАНИЕ !!
Поздравления за амбициозния проект всичките 10 сезона да се преведат!! Дерзайте , Приятели !! :clap: :clap:
И аз се надявам да се намерят повече хора да преведем този прекрасен сериал, за да могат всички да се насладят на по-доброто качество и невижданите сцени, които има в рози релииз. Но за съжаление за сега няма толкова голям интерес и не можем да се съберем девет човека и всеки да преведе по един сезон. Понеже първия вече е готов. Но все пак има няколко етосиазци които имат желание и работят за което много има благодаря. :thumbup:
Dark Angel
1 Dec 2006, 01:02 AM
Съжалявам за забавянето.
Както вече казах напоследък повечко работа и нямам много време, но не съм се отказал. Надявам се да успея да се поосвободя за да потръгне по-бързо. За днес пускам 6 епизод от 5 сезон, утре чакайте 5 епизод.
Enjoy.
Dark Angel
1 Dec 2006, 04:25 PM
Малко го забавих, но вече е готов 5 епизод от 5 сезон.
До довечера може да спретна и 7 епизод.
Enjoy.
Dark Angel
1 Dec 2006, 11:05 PM
Сезон 5, епизод 7.
Безсъние ... довърших и 8 епизод. Приятно гледане.
Скоро очаквайте и останалите епизоди от 5 сезон.
Enjoy.
Dark Angel
2 Dec 2006, 01:14 AM
Цитат(bobchoiaz @ 20 Nov 2006, 12:12 AM)

Започнах работа направо по 5 сезон, понеже в началото бяха повече желаещи да подкрепят идеята. В крайна сметка понеже явно няма голям интерес към новия релийз доста оредяхме, но въпреки всичко се надявам да успеем. Работата не е никак малко, но и ината ни е доста голям. :whistling:
Muny
2 Dec 2006, 03:11 PM
Цитат(Dark Angel @ 2 Dec 2006, 01:14 AM)
Цитат(bobchoiaz @ 20 Nov 2006, 12:12 AM)

Започнах работа направо по 5 сезон, понеже в началото бяха повече желаещи да подкрепят идеята. В крайна сметка понеже явно няма голям интерес към новия релийз доста оредяхме, но въпреки всичко се надявам да успеем. Работата не е никак малко, но и ината ни е доста голям. :whistling:
Така трябва
Dark Angel
2 Dec 2006, 03:38 PM
Сезон 5, епизод 9 готов на 100%, пуснат за одобрение.
Епизод 10 готов на 30%, смятам довечера да го пусна и него.
Enjoy.
Епизод 10 готов на 100%, пуснат за одобрение.
Започнах 11 вече е на 10%, отивам за цигари ... ще го имате довечера. :28:
Епизод 11 100% готов, чака одобрение. :59:
Епизод 12 е на 20% ... може и да стане готов още днес.
Enjoy.
Muny
2 Dec 2006, 04:53 PM
Цитат(Dark Angel @ 2 Dec 2006, 03:38 PM)
Сезон 5, епизод 9 готов на 100%, пуснат за одобрение.
Епизод 10 готов на 30%, смятам довечера да го пусна и него.
Enjoy.
Страшен си. Като са хванеш работиш много сериозно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.