Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ..:: Six Degrees (2006), Season 1 ::..
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
docR
Цитат(paket @ 3 May 2007, 11:00 AM) *
Излезе и 9епизод.
http://www.demonoid.com/files/details/1135252/3751766/

Ще имаме ли щастието да видим титрите на 8 и 9 епизод?

Намерих версия от 377mB [http://www.tvtorrents.com/loggedin/show.do?id=536], а относно превода и аз се надявам на скорошен превод. Предварително благодаря!
Не разбрах дали окончателно е спирян - казано бе по-горе.

P.S. Торента не тръгва при мен, по-добре не си губете времето. В mininova го има същия [847 mb] - дано скоро бъде преведен.
tiggers
Моля, кажете ми с какво се плейва този файл [847.09МВ] - six degrees s01e09.mov ?!? hmm.gif
Отваря ми се следното съобщение:
"(null) Указаният път не съществува. Проверете пътя и след това опитайте отново."
docR
Цитат(tiggers @ 10 May 2007, 02:23 AM) *
Моля, кажете ми с какво се плейва този файл [847.09МВ] - six degrees s01e09.mov ?!? hmm.gif
"(null) Указаният път не съществува. Проверете пътя и след това опитайте отново."

На мен са ми известни два варианта:
1. PowerPlayer_II - разширение на Winamp;
2. QuickTime Player.

Има обаче друг проблем. Аз го отворих с Winamp и тръгна но няма звук или аз не можах да го изкарам. Може би по втория начин ще оправя проблема. Основния проблем е, че и в двата случая не знам как може да пуснем евентуалните български субтитри. Но предполагам, че отговора е : "Нека ги направи някой пък ще му мислим."
docR
Цитат(tiggers @ 10 May 2007, 02:23 AM) *

Решението е K-Lite Codec Pack с включения в него Media Player Classic - всичко си е на мястото. Общо епизодите окончателно станаха 11. Има ги на mininova. Дано някой се захване с превода и да го довърши. До сега това беше marmot и да се надяваме, че ще прочете молбата ми за превод. Ако го направи специално му благодаря thanks.gif
marmot
Здравейте!
Субтитри бих направила, въпросът е, че никъде не мога да открия английски. Стига ми само тайминг , за да се захвана, а иначе без него не бих успяла да се справя добре. Освен това и нямам нервите да го направя.
Иначе - супер, че са пуснати всички 11 епизода.
tiggers
Присъединявам се съм молбата за субтитри на епизодите до края. Впрочем, колко ще са те?!? Някъде четох преди доста време, че са 13 серии... hmm.gif
Всички епизоди в avi-формат вече ги има в TVTorrents.COM - с достатъчно сийдъри.
http://tvtorrents.com/loggedin/search.do#
Остава "само" marmot да довърши започнатото добро дело...

docR, благодаря ти от сърце за помощта при отваряне на "мистериозния" mov-файл. smile.gif
Аз пък, открих друго решение на проблема - перфектни звук и картина излизат с GOM Player. По принцип ползвам само и единствено BSPlayer Pro, а много рядко Windows Media Player или Media Player Classic - в случай на крайна необходимост. Съвсем случайно попаднах наскоро на GOM Player и от опит вече се убедих, че с него 100% тръгва всичко, което не се отваря с който и да е друг плеър. victory.gif
Горещо го препоръчвам!!! ok.gif При това е Freeware и с много приятен интерфейс...
http://www.gomplayer.com/main.html
arris
13 са smile.gif

The first unaired episode of "Six Degrees" will be added to ABC.com on Friday, April 27, with a new episode added every Friday for four consecutive weeks (five episodes total). Това са 9 10 11 12 и 13 на 25 май трябва да е излязал 13 епизод онлине в сайта на ABC.

marmot аз с нетърпение ще очаквам твоите преводи .
docR
Цитат(arris @ 26 May 2007, 09:42 PM) *
13 са smile.gif

The first unaired episode of "Six Degrees" will be added to ABC.com on Friday, April 27, with a new episode added every Friday for four consecutive weeks (five episodes total). Това са 9 10 11 12 и 13 на 25 май трябва да е излязал 13 епизод онлине в сайта на ABC.

marmot аз с нетърпение ще очаквам твоите преводи .

Току що проверих в Mininova и TvTorrents, но никой не е качвал нищо след 11 епизод. Апропо никой реално не сийдва и торентите avi от TvTorrents не тръгват. Сийдърите са само на цифри. Съжалявам, потърсих английски субтитри но не намерих. Относно споменатия GOM Player, в Download BG има нещо споменато за вграден неизтриваем вирус - провери го.
Отново отправям молба за превод към marmot. Явно английски няма да има. thanks.gif
docR
Качени са в Tv Torrents два торента с целия сезон на Six Degrees и то във формат avi. При мен обаче не тръгват. Ако някой може, нека ги свали и качи в български тракер. Тогава може и да бъде довършен превода на сезона. Предварително му благодаря. help.gif
docR
Всички последни епизоди под формат avi ги има на mininova.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.