Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<<supernatural>>> (2007)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
papy2000
Ето субтитрите за 03х16 епизод: wink.gif

Supernatural episode 03x16- No Rest For The Wicked (Season Finale)
gandalf69
Само 16 епизода sad.gif
papy2000
Цитат(gandalf69 @ 16 May 2008, 03:55 PM) *
Само 16 епизода sad.gif

Да, само 16 епизода са, но септември месец започва 4-ти сезон! smile.gif
desperation
Незнам за Вас,но аз лично се разочаровах от този епизод
paro24
Жалко, че свърши. Благодарим за чудесните преводи и естествено есента отново ще се радваме на сериала.
papy2000
Цитат(desperation @ 16 May 2008, 04:45 PM) *
Незнам за Вас,но аз лично се разочаровах от този епизод

На мен епизодът много ми хареса и нямам търпение да видя какво ще се случва в 4-ти сезон!
Сигурна съм, че ще е още по-интересен, имайки предвид как завърши 3-ти сезон. blink.gif unsure.gif
gandalf69
всички чакаме с нетърпение 4-тия сезон вече, както се надяваме и че papy2000 отново ще е на първата линия, както и досега clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Vanka7aa
Папи Много Мерси за Хубавите и Бързите Субтитри който правиш. Искаше ми се ти да правиш субтитрите за всички сериали защото твойте преводи са много качесвени за малкото време за което ги правиш. Thank You wink.gif smile.gifwink.gif
RoseRed
Епизода беше страхотен...Поплаках си, усмихвах се когато братята пяха Бон Джоуви, още повече, че обожавам песните му...Беше наситен с напрежение, емоции и от всичко по малко...А ние останахме доволни от невероятния финал и заклещени в 9-ти къг на Ада.
zaharchee
Премиерата на новия четвърти сезон е на 4 септември 08г..
papy2000
Цитат(zaharchee @ 10 Jul 2008, 06:16 PM) *
Премиерата на новия четвърти сезон е на 4 септември 08г..

Програмата на CW започва в началото на септември и много хора решиха, че Supernatural ще започне на 4-ти септември, защото това е първият четвъртък от септември, но по-късно от телевизията обявиха, че двойката сериали в четвъртък- Supernatural и Smallville ще започнат по-късно от другите и наскоро обявиха, че ще стартират на 18-ти септември.(19-ти в България) Все пак е по-добре от октомври месец, както беше миналата година. smile.gif
zaharchee
Не съм решила аз... инфото ми е от IMDb.com.
Но, щом си рекла 18-ти, 18-ти да е. smile.gif
papy2000
Цитат(zaharchee @ 10 Jul 2008, 11:08 PM) *
Не съм решила аз... инфото ми е от IMDb.com.
Но, щом си рекла 18-ти, 18-ти да е. smile.gif

Не съм казала, че ти си го решила. wink.gif
Казах, че много хора решиха, че ще е тогава, защото CW обяви старта на есенната им програма да започне на 1-ви септември. До преди няколко дни масово се говореше, че ще е на 4-ти септември, защото тогава е първият четвъртък от месец септември, но телевизията обяви началната дата на двата сериала в четвъртък и тя е 18-ти септември. Мисля, че CW е по-добър източник от IMDB, който се ъпдейтва от всеки, който има нужната регистрация.
zaharchee
Дам, аз затова се съгласих с твоето инфо smile.gif.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.