Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: NCIS S07
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
carella
Здравейте ако иска някой който разбира да оправи това NCIS s07e15 10% че е завършен от друг преводач Desi т.е. че е преведен. blush.gif
BadJoker!
Оправено. Благодаря за инфото. smile.gif
slon4ik
Ей, от всички сериали само този остана недопреведен и последната серия на Маями! Дано все пак преводачите ни зарадват с превод! Благодаря предварително!
stdoominic
slon4ik, сезона е преведен.
Предполагам че говориш за превода на осми сезон. Очевидно на dekovp, който довърши превода на седми сезон му е писнало да се състезава с други преводачи и се е отказал, след което са се отказали и другите. При толкова много желаещи да превеждат нищо чудно че още има непреведени епизоди smile.gif
Raikonen07
Морски детективи

на бг от тв
nosferatu
здравейте на всички който харесвате серияла NCIS.успях да събера субтитрите на целия 8 сезон без 16-та серия. качени са на сайта , но моля ако някой може да преведе и последната 16-та серия за да завършим и 8 сезон. благодаря предварително.
BobyG
Цитат(nosferatu @ 27 Jul 2011, 09:50 PM) *
здравейте на всички който харесвате серияла NCIS.успях да събера субтитрите на целия 8 сезон без 16-та серия. качени са на сайта , но моля ако някой може да преведе и последната 16-та серия за да завършим и 8 сезон. благодаря предварително.

Ще бъда благодарен за информация за субтитри за NCIS S08 - 16, 19, 21, 22

Мерси предварително!
polpolik
Намерих NCIS S08 E16 и Е19, но немога да открия Е21 и Е22 - засега.
slon4ik
Започна новият сезон - девети, пореден. Наистина се надявах, да се появят субтитри за липсващите серии, но за сега такива изгледи няма. Може би трябва да пуснем отделна нова тема за този сезон - може някой да се навие да го превежда.

NCIS S09E01
elisiaelf
Много харесвам сериала и благодаря. че го превеждате!
Девети сезон, а все още поддържа интереса ми. Според мен няма лоша серия.
А Джейми Ли Къртис се вписва уникално! Отива и...
Geronimo88
Хора помогнете .

Превеждам сезон 2 на NCIS . Но не мога да намеря от къде да изтегля епизод 22 .

Ако може някой да ми даде линк да го изтегля.

А ако някой го има и може да ми го прати по скайп да пише едно лично съобщение ще му дам скайпа си.
Geronimo88
Остават още 12 непреведени серии на този прословут сериал .
Това са сезон 3 - 13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23 и 24 серия.

Заемам се да го преведа . На седмица ще превеждам по 2 серии .

Ако някой иска да преведе някоя от сериите , не възразявам . Само да ми пише едно лично за да не превеждаме едно и също.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.