Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: МЕЧ / Русия / 25 серии
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
Kenibal
Незнам дали само аз съм го забелязал това, но нещо не ми се връзва .. Става дума за 13ти епизод, от началото като минава рекламата с предишните епизоди какво се е случило до сега дават тоя момент с полицаите там с камиона на пътя дето трябва да спрат. А в 12та серия изобщо не се споменава за нещо такова ?!
adventureto
Цитат(Kenibal @ 17 May 2010, 08:37 PM) *
Незнам дали само аз съм го забелязал това, но нещо не ми се връзва .. Става дума за 13ти епизод, от началото като минава рекламата с предишните епизоди какво се е случило до сега дават тоя момент с полицаите там с камиона на пътя дето трябва да спрат. А в 12та серия изобщо не се споменава за нещо такова ?!

Всеки е забелязъл това просто серията така е направена
adventureto
Ако стигнете до тайминга пратетеми субтитрите аз шаги наглася само превод да има и да са редактиране зада немисе хилкат някой коментатори skupe: adventure_cs
startx
Някой идея от къде да го изтегля нещо не мога да го намеря в замунда вече?
dieselboy
http://zamunda.net/details.php?id=200437&hit=1

Не си търсил хубаво. Като пишеш в търсачката напиши "МЕЧ" на кирилица и дай филтър "Филми Русия".
До няколко дни очакваме поредната серия.
startx
Цитат(dieselboy @ 31 May 2010, 05:15 PM) *
http://zamunda.net/details.php?id=200437&hit=1

Не си търсил хубаво. Като пишеш в търсачката напиши "МЕЧ" на кирилица и дай филтър "Филми Русия".
До няколко дни очакваме поредната серия.

Да намерих го сега чакаме буквите smile.gif
dieselboy
Ако някой знае за подобни руски сериалчета да казва.
arshavin
Цитат(dieselboy @ 6 Jun 2010, 08:31 PM) *
Ако някой знае за подобни руски сериалчета да казва.

Малко ще поспамя,но..Не е сериал,филм е,но пак е с подобна тематика,че и по действителен случай http://www.ruskino.ru/mov/10684 .Главно действащо лице-Александър Солоник (Саша Македонски). Чел съм книгата ,пробвах да гледам и филма,но руски не разбирам sad.gif
Колкото до превода на Меч-хора,златни сте clapping.gif clapping.gif clapping.gif ,на ден по 5-6 пъти влизам да следя дали няма нови субтитри.Филма е уникален rock.gif
dieselboy
Очаквайте много скоро бонус от две серии. Досега правех само редакцията на сериите, но сега реших да се включа и да помогна
на МрСмит с превода. По принцип превеждам от английски, така че това е ново за мен. Руски никога не съм учил преди, научих го що годе след като изгледах "Меч" (25 серии) и "Затворнически роман" (50 серии) без субтитри. Очаквайте скоро пилотния ми превод от руски. smile.gif
oboroten
Чакаме с нетърпение clapping.gif
fireman160
Благодарности на преводачите!
nadin
Благодарности за труда на преводачите!
jtel
Цитат(nadin @ 13 Jun 2010, 12:07 AM) *
Благодарности за труда на преводачите!

clapping.gif rock.gif
rock68
Благодаря Ви,че отново сте с нас и за преведените нови четири серии.
pilgrim
Страхотни сте, благодаря!!!
dieselboy
Максимум до две седмици сериала ще бъде преведен.
Очаквайте много скоро и серия 20.
dijon
Голям интерес, голямо чудо към тоя сериал. Я да го видя и аз...

ЕДИТ след първи епизод: супер е! Още едно стойностно крими. : )

Освен от замунда, сериала може да се свали и от наносет, но незнайно защо липсва третата част епизоди:
Меч (E01-08/2009)
Меч (E09-14/2009)
darlex
Браво евала супер сте Mr.Smith i diselboy едно голямо благодаря от мен good.gif
adventureto
Корави ей ако имате път до Варна имате черпене от мене господа преводачи .
Aviditko
много благодарности и от мен за труда който полагате ... на един дъх изгледах всичко което е преведено и мога да кажа че сериала е велик. Искам само да попитам как излизат сериите и очакват ли се още след 25-а и кога
dieselboy
Засега това е всичко. 25 серии. Други серии не са снимани и нищо не се говори по въпроса.
Можеше да има продължение, дори руснаците от "ДИКСИ", който са продуценти на сериала
бяха пуснали анкета "На кой сериал искате да видите втори сезон" в началото на годината. В нея имаше 5 сериала на "ДИСКИ" и странно защо "Меч" беше останал на второ място след "Глухарь". Изгледах две серии от него, изобщо не ми привлече вниманието. Все пак е оставена вратчика за продължение, тези които са го гледали докрай знаят. Да се надяваме, че ще направят още едно сезонче. "Глухар" има 2 сезона
по 25 серии и пак е полицейско крими. Има го в Kinozalsat.com. На вас може и да ви хареса, прегледайте го.
Само че няма превод. Друг култов руски сериал за мен е "Затворнически роман" (Зона - Тюремний роман), който е един сезон от 50 серии. Аз стигнах до 30-та. Става въпрос за един руски затвор. 50% от екипа наистина са затворници. Луд сериал много.
Дори някои фенове го обявиха, че е по-добър от "Бягство от затвора". smile.gif За по-добър не знам, но по-реален със сигурност е.
Ако се заемем след това с него (въпреки че там жаргона е лудница и дори руснаците сигурно не разбират някои неща)ще ни отнеме само 1 година време. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Очаквайте утре още един бонус от две серии на "Меч". MrSmith вече се притеснява дали ни смогвате на превода.
Ако трябва ще намалим темпото. smile.gif
adventureto
За другите сериали малко намалете темпото всепак аз се опитах да правя корекции на едни субтитри и скивах какво е
rock68
Цитат(dieselboy @ 24 Jun 2010, 07:31 PM) *
Засега това е всичко. 25 серии. Други серии не са снимани и нищо не се говори по въпроса.
Можеше да има продължение, дори руснаците от "ДИКСИ", който са продуценти на сериала
бяха пуснали анкета "На кой сериал искате да видите втори сезон" в началото на годината. В нея имаше 5 сериала на "ДИСКИ" и странно защо "Меч" беше останал на второ място след "Глухарь". Изгледах две серии от него, изобщо не ми привлече вниманието. Все пак е оставена вратчика за продължение, тези които са го гледали докрай знаят. Да се надяваме, че ще направят още едно сезонче. "Глухар" има 2 сезона
по 25 серии и пак е полицейско крими. Има го в Kinozalsat.com. На вас може и да ви хареса, прегледайте го.
Само че няма превод. Друг култов руски сериал за мен е "Затворнически роман" (Зона - Тюремний роман), който е един сезон от 50 серии. Аз стигнах до 30-та. Става въпрос за един руски затвор. 50% от екипа наистина са затворници. Луд сериал много.
Дори някои фенове го обявиха, че е по-добър от "Бягство от затвора". smile.gif За по-добър не знам, но по-реален със сигурност е.
Ако се заемем след това с него (въпреки че там жаргона е лудница и дори руснаците сигурно не разбират някои неща)ще ни отнеме само 1 година време. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Очаквайте утре още един бонус от две серии на "Меч". MrSmith вече се притеснява дали ни смогвате на превода.
Ако трябва ще намалим темпото. smile.gif
И аз попаднах на тази анкета на "ДИКСИ" и глсувах за Меч,защото Меч ми харесва много а Глухарь не съм го гледал.От Меч не съм гледал последните 8 серии.Така,че момчета,ако имате сили не намаляйте темпото,продължавайте в същия дух.Благодаря Ви много за труда който плагате за нас.А да,за "Затворнически роман" казвате,че ще ви отнеме 1 година,само,че аз се съмнявам.Ако работите с това темпо,и половин ви е много.Благодаря Ви още веднъж и лека работа.
oboroten
Преводачите са бързи и яростни ! w00t.gif
Kenibal
Благодаря за всички субтитри! Дано сериала да продължи и пак да ни радвате така хубаво! Всичко хубаво и благодаря още веднъж!
dieselboy
Това беше от нас. Всички серии вече са преведени и качени.
Ще започнем превод на сериала "Underbelly"/Гангстерски воини/ .Вижте темата във форума. Препоръчвам ви го,
много добър австралийски сериал за мафията. Доста по-добър от американските които вървят в момента.
Наблязъл съм и няколко руски сериала, така че може би отново ще се заасечем по темите за руското кино.
Приятно гледане и успех!
dijon
ГОЛЯМ сериал! : )
Днес го изгледах. Благодаря Ви много за превода.
А по предните коментари, че искали да има още епизоди... според мен, по-добре да няма, че ще стане локумка. : )
Руските сериали това им харесвам - един сезон, динамични и интересни епизоди.
Нека снимат други сериали, че е тъпо да тъпчеш една тема цял живот.
rock68
Цитат(Kenibal @ 4 Jul 2010, 11:25 PM) *
Благодаря за всички субтитри! Дано сериала да продължи и пак да ни радвате така хубаво! Всичко хубаво и благодаря още веднъж!

Дали сериала ще продължи или не,не зависи от нас,но филма остана с отворен край така ,че е напълно възможно да има и втори сезон.
specnaz
Большое спасибо для суб. clapping.gif
lazardel
Благодаря много на екипа за субтитрите. goodgood.gif Голяма краста е този сериал. Надявам се да направят и втори сезон.
peca7a
Скоро излиза втори сезон.Има ли хора които биха се заели с превода на сериала ?
dijon
Сериозно ли? Някакъв линк да прочетем нещо за втори сезон, кога почва, каква ще е историята...
rock68
Цитат(peca7a @ 27 Mar 2011, 10:33 PM) *
Скоро излиза втори сезон.Има ли хора които биха се заели с превода на сериала ?

Ако наистина излиза втори сезон,то най-добре е с превода да се заемат MrSmith и dieselboy. Те направиха първи сезон,и ако искаме качествени субтитри редно е те да се заемат и с втори сезон.Филма е много хубав и заслужава да му се направят хубави субтитри.Дайте малко информация кога излиза втори сезон.
peca7a
http://mech2.ru/ ето тук , както и на много други сайтове попаднах на който се заявява че втората част на сериала ще бъде пусната / дори може вече да е пусната - нз ( тегля някакъв торент , който уж се води че е втория сезон , но с 0,1 МБ ;х ) Извода е ясен ,че ще има втори сезон и ще бъда радостен ако има хора който биха се заели да направят точен превод , защото досегашния много ми хареса !!!
edit: http://serial-mech.ru/news_mech/page,1,2,1...ata-vyxoda.html
dieselboy
Разбира се, че ще има превод. Стига този слух да е верен и да излезе втори сезон.
PPetrov
[За сведение на всички които следят сериала МЕЧ,втори сезон е готов,и дори в момента върви по телевизи РЕН-Петербург,от 15.04.2011,ако някой знае как д
а се хване този канал от сателит да каже!!!:)
dieselboy
Ееее, ако това е вярно, новината е страхотна!!! Ще се кефим на още едно сезонче явно!
Спокойно, предполагам че веднага щом излязат всички серии, сериалът ще бъде качен по руските тракери.
peca7a
Дайте да намерим някъде първите серий... аз търся активно ! Ако има новини пишете тук smile.gif
pipin
Цитат(peca7a @ 4 May 2011, 08:31 PM) *
Дайте да намерим някъде първите серий... аз търся активно ! Ако има новини пишете тук smile.gif

http://ruserial.com.ua/film/torrent/torrent_id/24881
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.