Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.c.
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
narayan
Добре де а какво стана със саундтрака на втори сезон ??
ivkra
Цитат(Killa-g @ 18 Sep 2005, 01:46 PM)
Цитат(ivkra @ 18 Sep 2005, 02:55 AM)
Имам усещането, че доста са се чудили какво да измислят за този сезон, който ще е и последен.
*

Откъде пък разбра, че е последен?
Това, че ние сме успяваме да различаваме сапунки от истински сериали,
не означава, че и тъпите американци могат. dry.gif
*

Ами, защото авторите започват да се въртят в кръг с проблемите и историите на отделните герои. Например, Джими отново е представен със старите си проблеми с парите, което вече омръзна.
А това е и последната година в училище. Какво ще снимат после ? Ако продължат ще бъде съвсем различен сериал.
Killa-g
Цитат(ivkra @ 18 Sep 2005, 03:23 PM)
Ами, защото авторите започват да се въртят в кръг с проблемите и историите на отделните герои. Например, Джими отново е представен със старите си проблеми с парите, което вече омръзна.
А това е и последната година в училище. Какво ще снимат после ? Ако продължат ще бъде съвсем различен сериал.
*

Повярвай ми, приятелю. На тях не им пука ако ще да трябва да
изредят всички възможни комбинации като в "Дързост и Красота",
само и само рейтингите им да са високи.
the_creator_pz
За съжаление Killa-g е прав, ако трябва и в колеж ще ги пратят и него ще завършат, ще се пооженят семействата им ще мъдрим после наисти само и само ако има висок рейтинг т.е. по-скъпи реклами и повече пари за цървулите от FoX. Сега може би е ред Райън да пробва мъжете, а може и Сет да опита. Кирстен вероятно ще залюби алкохоличката и става яка, готина венецуелска сапунена пяна с много лесно-пукащи се мехурчета. Язък че такъв свестен и истински актьор като Питър Галахър си орезилва кариерата с това.
fila
аве вие сте ебахти хората, аре стига сте плюли по хората
като не ви харесва недейте го гледайте, лесно е нали..
the_creator_pz
Не плюем по никой просто на базата на първи сезон втори беше по-лош, а сега 3-ти е толкова ниско долу че се опитва да влезе под земята това е. Не го казвам нито само аз, дори и в tv.com има лоши отзиви. Просто почна добре но само това.
ivkra
Толкова се бях запалил, че лично аз съм превел 2-3 епизода от 1-ви сезон. Няма нищо лошо всеки да се изкаже по този въпрос. Този раздел е точно за това.
С право някой ще са малко разочаровани, но след като имаше страхотен 1-ви и добър 2-ри сезон, сега трудно се приемат поне тези неща, които ни ги сервираха в последната серия.
Едва ли, обаче някой ще спре да гледа сериала. За мен Миша Бартън е голяма актриса (талант) и даже само заради нея ще продължа да го гледам.
Killa-g
Само заради нея да го гледаш, е като да гледаш ВИП само заради Памела Андерсън tongue.gif
Както и да е, айде стига сме "плюли" по сериала, както fila казва.
Надявам се да има някво раздвижване в следващите серии.

пп. Тайно се надявам приятелката лесбийка на Мариса да се върне,
ама едва ли ще стане tongue.gif
ivkra
Цитат(Killa-g @ 18 Sep 2005, 08:57 PM)
Само заради нея да го гледаш, е като да гледаш ВИП само заради Памела Андерсън tongue.gif
Както и да е, айде стига сме "плюли" по сериала, както fila казва.
Надявам се да има някво раздвижване в следващите серии.

пп. Тайно се надявам приятелката лесбийка на Мариса да се върне,
ама едва ли ще стане tongue.gif
*

Сравнението между Памела и Миша е както между крава и русалка smile.gif
Аз имах предвид, че Миша не само е хубава, но и много талантлива актриса, а Памела е само хубава (беше).
Killa-g
Цитат(ivkra @ 18 Sep 2005, 11:34 PM)
Сравнението между Памела и Миша е както между крава и русалка smile.gif
Аз имах предвид, че Миша не само е хубава, но и много талантлива актриса, а Памела е само хубава (беше).
*

Мисълта ми беше, че само заради една талантлива актриса
едва ли се гледа сериал.
А иначе за "кравата и русалката" си прав,
макар че аз лично не и се кефя толкова на Миша.
RaVeN_ReaL
Много странна анкета... Чудя се дали е защото наистина може да се очаква подобна развръзка или просто, за да задържат интереса, който според мен значително спадна спрямо първи и втори сезон.
_LOST_
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=154e...58578fe776ea0bb
Ето и 3 епизод
kalipso
Може ли някой да ми даде линк кам първи и втори епизод? Благодаря предварително biggrin.gif
_LOST_
http://nine.cult.bg/tt/torrents.php тук ги има + четвърти.
danio
Коя е песента от 31 минута на 3епизод
kalipso
Благодаря много :clap: :clap: :clap:
MyFavouriteGame
Ами някой да знае нещо за субс за 4-тата серия от 3-ти сезон? unsure.gif
zenthel
Брао брао
Много хубав форум :]
S7ALIN
ako nqkoi moje da mi kaje ot kyde da si izteglq sezon 2 6te sym mu mn blagodaren
the_creator_pz
В data.bg има тема в раздела за сериали с линкове към всички серии от 2 сезон
pesho_mj
защо има толкова голяма пауза между 4 и 5 еизод
аз разбрах че 5 епизод ще излезе чак на 3 ноември
AZDEAZ
Заради някакви мачове по баскетбол или нещо такова.
Sasho
Само да питам някъде няма ли го вече soundtrack-a на 3-ти сезон? Някой да знае нещо ? :evil2:
antongergana
Аз следя сериала и реших да изкажа и моето мнение.Първия и втория сезон бяха наистина добри,прави сте че третия е малко тъп,но все пак всички се изчерпват.И в първите два сезона има слаби епизоди,така че ще гледаме и по-нататък какво ще стане.За Миша Бартън смятам че е добра актриса но е бедна като талант,имам предвид че става само за един тип героиня-неоравдана тинейджърка,която е неразбрана от всички,скарана със семейството си и с мнооооого пробеми.Гледал съм я в3 филма освен О.С и наистина е така.Раян(забравих името на актьора)е доста слаб също.Санди и Сет правят сериала добър.Това е от мен,а за Памела смятам че е наистина крава.smile.gif
vamilo
Цитат(danio @ 30 Sep 2005, 12:19 PM)
Коя е песента от 31 минута на 3епизод
*

Интересува ли те още или вече знаеш отговора?
Seth_Coen
А да верно и аз я търсих тая песен ама не я намерих.Наистина някои ако знае коя е да ни каже плс
vamilo
Изпълнителя е Black Rebel Motorcycle Club,
а песента Salvation.

http://store3.data.bg/paravan/LO-FI%20ROOM...%20-%20B.R.M.C/
s7orm
исках и аз да питам за 1 песен... някой да знае името на песента от 3 сезон 8ми епизод от 19:05 до 20:20

мерси предварително
vamilo
Изпълнителя е B.R.M.C. (Black Rebel Motorcycle Club).
Песента - "Open Invitation"
s7orm
Цитат(vamilo @ 9 Dec 2005, 06:43 PM)
*

сигурен ли си че е така, защото никъде не успях да я намеря... дори в Мулето я нямаше...
vamilo
Напълно съм сигурна. Всъщност не знам от къде може да се изтегли (ако някой помогне ще съм му много благодарна), но тук

http://music.msn.com/artist/default.aspx?artist=43488588#

може да се чуе част от нея, а тук

http://musicfromtheoc.com/weekly_mix_season3.html

много подробно се описва в кой момент от филма коя песен звучи и кой я изпълнява.
mims_86
този сериал е страхотен clapping.gif
ще има ли субтитри за 9 епизод скоро
natiexu
разочарован съм от вас.мислех че тоя саит е наи якия за субтитри ... ама не!!... аз искам да помогна за субтитрите ама сте затворили темата е как да помогна ??!?!?? а и много бавно ги превеждате ве ! хората за 1 ден ги правят вие 3,4 .свалете суб. за 9 от тук --->> http://didareste.data.bg (правени са за 1 ден !!)
deank
Цитат(natiexu @ 14 Dec 2005, 04:19 AM)
разочарован съм от вас.мислех че тоя саит е наи якия за субтитри ... ама не!!... аз искам да помогна за субтитрите ама сте затворили темата е как да помогна ??!?!?? а и много бавно ги превеждате ве ! хората за 1 ден ги правят вие 3,4 .свалете суб. за 9 от тук --->> http://didareste.data.bg (правени са за 1 ден !!)

Абе, момче, ти български учил ли си някога през живота си за да публикуваш такива субтитри? Това не са субтитри ами гениална глупост и срам.

Да - сайта е най-"якия" за субтитри - затова такива като твоите НЯМА.

Деян
SmotunMC
Аз съм си търпевлив и ще си чакам ама кога горе - доло може да ги очакваме тези за 9 епизод sad.gif
Sasho
The Subways - I Want To Hear What You Have Got To Say
някой може ли да я намери ?!
w0lf
Цитат(Sasho @ 15 Dec 2005, 11:05 PM)
*

Ето я:
- Къса версия

- По дълга версия
skahbx
ne sam edinstfenata koqto pita ama moje li link za soundtracka na 2-ri sezon 10x predvaritelno
w0lf
Цитат(skahbx @ 16 Dec 2005, 01:18 AM)
ne sam edinstfenata koqto pita ama moje li link za soundtracka na 2-ri sezon 10x predvaritelno
*

Виж тук :

theoc.hit.bg
skahbx
ne gi darpa ama se pak mersi pone vidqh kak se kazvat 10x
Sasho
Цитат(w0lf @ 15 Dec 2005, 11:30 PM)
Цитат(Sasho @ 15 Dec 2005, 11:05 PM)
*

Ето я:
- Къса версия

- По дълга версия
*

МЕРСИИИИИИ!
Canar40
Аз търся песента от края на 10-ти епизод знам, че се казва That's what friends are for, но незная на кой е изпълнението.Свалих няколко версии на песента, но не можах да намеря точното изпълнение.Ако някой може да помогне ще съм благодарен. (Не е на Dionne Warwick версията)

Едит: Видях песента на кой е - Bar Mitzvah.Сега ще се търси..
tonkis
Цитат(s7orm @ 10 Dec 2005, 04:26 AM)
Цитат(vamilo @ 9 Dec 2005, 06:43 PM)
*

сигурен ли си че е така, защото никъде не успях да я намеря... дори в Мулето я нямаше...
*

Iz imam edin album na "Black.Rebel.Motorcycle.Club"'2003g. ako vi interesuva kajete
don_emo
Някой беше казал,че следващият епизод щял да бъде чак след нова година.
Аз пък мога да ви зарадвам с новината че този четвъртък (22-ри декември) ни очакват не един,а цели два нови епизода от любимия ни сериал!! :clap:
Чудесен подарък са ни приготвили от Fox,не мислите ли?
biggrin.gif
Sasho
абе да питам няма ли някой IRC канал дето да се събираме феновете на The O.C.
няма да е лошо ако няма да се направи. какво мислите ?
vamilo
Не искам да ви разочаровам, но мисля че този четвъртък по FOX ще дават стари серии от 2-ри сезон. Новата ще бъде излъчена на 12 януари.
Sasho
Цитат(vamilo @ 20 Dec 2005, 07:54 PM)
Не искам да ви разочаровам, но мисля че този четвъртък по FOX ще дават стари серии от 2-ри сезон. Новата ще бъде излъчена на 12 януари.
*

на мен една приятелка от USA ми каза, че го спират за малко около празниците, значи наистина ще са стари... :evil2:
Joey
http://www.fox.com/schedule/
тук си пише, че са стари епизоди
auftreten
Значи, наистина следващия епизод 11 - "The Safe Harbor" ще излезе на 12 януари (четвърък), а 12 епизод "The Sister Act" излиза на 17 януари (вторник).
filaa
Цитат(Sasho @ 20 Dec 2005, 01:25 PM)
абе да питам няма ли някой IRC канал дето да се събираме феновете на The O.C.
няма да е лошо ако няма да се направи. какво мислите ?
*

На мене идеята ми харесва. Ако желаете бих могъл да регистрирам канал чието име да изберем тука феновете на сериала.Ника ми има 6 месеца необходими за регистрацията,а и знам доста команди за защити и т.н.
Очаква подкрепа..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.