Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Farscape
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
Jivko-tg
Eto link za Season 4

http://free.data.bg/dvddivxtv/Farscape%20-...20-%2004x22.zip
looney
Благодарности!
Заемам се със свалянето. smile.gif
hag
Farscape - 2x15 - Won't Get Fooled Again - done

Следете този пост за прогреса.
mitkoal
"Farscape 2x14 - Beware Of Dog е качен и чака одобрение. " - КЪДЕ Е КАЧЕН ???
naruto
Тук http://subsunacs.net/ утре ще се появи wink.gif
hag
Farscape 2x14 - Beware Of Dog - линк. wink.gif
Worm
Браво ти си чквека Hag clapping.gif
Мисля че освен 2x15 остава само 3x14 :clap:
Ако преведеш и него трябва да те позлатим rock.gif
Fallen Angel
Цитат(Worm @ 14 Dec 2005, 02:14 AM)
Мисля че освен 2x15 остава само 3x14

Остава и 3x22 Dog With Two Bones.
И, Hag, едно голямо благодаря и от мен.
vaskod
Здравейте smile.gif Много ми се иска да си сваля този сериал но немога да го намеря линковете по горе работят но от там свалям много бавно (бтк adsl) а в арената ги няма поне аз неможах да ги намеря, ще може ли някой да ги качи на http://nine.cult.bg/ или да ми даде линк на целите сезони ще съм много благодарен и ще сиидвам здраво smile.gif
angela
ето тук го има http://angelland.myfreebb.com/viewtopic.php?t=54
remika
Цитат(vaskod @ 19 Dec 2005, 01:47 PM)
Здравейте smile.gif Много ми се иска да си сваля този сериал но немога да го намеря линковете по горе работят но от там свалям много бавно (бтк adsl) а в арената ги няма поне аз неможах да ги намеря, ще може ли някой да ги качи на http://nine.cult.bg/ или да ми даде линк на целите сезони ще съм много благодарен и ще сиидвам здраво smile.gif
*

В Арената трябва да си супер потребител, след което отиваш в каталога им на адрес ftp://ftp1.bgmdb.com/ и понеже и аз съм на ADSL при нон-стоп теглене 4-те сезона ми отнеха около 10 дни.... :evil2:
elf_lady
1-ви сезон го има в http://torrents.bol.bg и може би скоро ще качат и другите сезони smile.gif
Умиротворителските войни ги има в http://free.linkos.bg и в торента на дата.бг
Дано да съм помогнала tongue.gif
vaskod
Здравейте отново smile.gif благодаря за линковете след малко търсене го намерих в арената и вече свалих 1 & 2 сезон вечерта ще сваля 3 & 4 при мен става бързо аз съм на 2Мб/с така че няма проблеми засега smile.gif ако и аз мога да помогна на някой с нещо никакви проблеми само питайте smile.gif
mitkoal
Аз ги свалям от Линкос.бг с БТК АДСЛ и се свалят много бързо за 5-6 часа
remika
:59: Очаквам с най-голямо нетърпение и субтитрите на 2x15 - Won't Get Fooled Again; 3x14 - Infinite Possibilities I - Daedalus Demands; 3x22 - Dog With Two Bones.
Много Благодаря -сай. (по Стивън Кинг). :clap:
nikra
Голями благодарности на хората които са се заели с тежката задача да правят БГ субтитри. Доживях някой наистина да се хване да допреведе този любим сериал.
Понеже видях че има хора които не знаят от къде да си намерят БГ звуковите файлове които навремето бях качвал и след това се разпространиха и по други места, ето ви линк до който се надявам да имате достъп всички:
http://rack5.free.evro.net/free2/nikra/Farscape-BG-audio/

Предварително уточнявам, че тези БГ звукови файлове, не са нагласявани да са синхронизирани за филма.
Бях ги качвал с идеята да се ползват при правенето на БГ субтитрите за да става по-лесно и по-бързо.
Но хората решиха да си гледат филма с този звук и никой не се нави да прави тогава БГ субтитри, освен един единствен човек, с който заедно тогава направихме целия 4-ти сезон и след това той продължи до половината на трети и понеже нямаше хора които да помагат и той спря да ги прави.
Радвам се че има НАЙ-НАКРАЯ хора които са решили да го довършат този сериал. wink.gif
remika
Не знам защо, но предпочитам субтитри, вероятно съм свикнал да слущам и оригиналния звук. Мисля, че удачно е да се дублират само детски филми... biggrin.gif
S7ALIN
Тоя филм е убиташки е ко се занимавате
n_aleksandrov
:clap: :clap: :clap:

а S7ALIN на теб като не ти харесва не го гледай просто.Аз дори си го записвам на ДВД-та само чакам и друугите 3 епизода да се допреведат rock.gif rock.gif rock.gif
mIRCata
Цитат(n_aleksandrov @ 21 Dec 2005, 11:32 PM)
Аз дори си го записвам на ДВД-та само чакам и друугите 3 епизода да се допреведат rock.gif  rock.gif  rock.gif
*

И аз съм така. Като се преведат последните 3 серии ще си дозапиша дисковете и на 9 ДВД-та целия сериал + войните rock.gif
hag
Farscape - 2x15 - Won't Get Fooled Again - 100 %
Епизодът е качен и чака одобрение. smile.gif

Малко се позабавих, но банкетите и празниците ми дойдоха в повечко, а тепърва предстоят още... wink.gif
n_aleksandrov
Ще сложиш ли и субтитрите тук ПЛС!!!

Весела Коледа
hag
Farscape - 2x15 - Won't Get Fooled Again Линк

Farscape - 3x14 - Infinite Possibilities I - Daedalus Demands - 100%
remika
clapping.gif Благодаря НAG ти ни направи коледен подарък!!!!!!!! :razz_xmas:
Супер си!
breaker4eto
Титрите съвпадат ли с релийза в арена ? Защото смятам да започна да го гледам това сериалче.

А и ЧНГ :biggrin_xmas: :biggrin_xmas: :biggrin_xmas:
hag
Съвпадат. Епизодите, които аз имам са оттам. wink.gif
breaker4eto
Ок мерси. Вече изгледах първия сезон и съм към средата на втория. Сериалчето си го бива дано на татък да стане по интересно.

Оги. :laser_anim:
elf_lady
Цитат(breaker4eto @ 6 Jan 2006, 10:35 PM)
Сериалчето си го бива дано на татък да стане по интересно.

Оги.              :laser_anim:
*

ще стане :wink_xmas:
breaker4eto
На епизод 6 от втори сезон превода е под всякаква критика пълен е с правописни грешки. На места дори не се разбира какво е написано. Искам позволение за редакция.

Оги :cannabis:
breaker4eto
Има ли живи???
vamilo
Не съм правила аз тези субтитри, но мисля мога да кажа, че няма нужда от специално разрешение. Щом имаш желание и възможност давай. Единственото условие е след това да ги споделиш с останалите wink.gif .
Предпологам всички ще са доволни от по-доброто качество.
Vladotto
Голямо 10х и от мен за липсващите серии, още 2 и ще е готов целия сериал :clap: :clap: :clap:

за първи сезон голяма част от титрите не съвпадат с тези от Арена
останалите сезони са наред

не помня в момента кои серии но имаше 2 - 3 серии на които част от изреченията липсваха
но важното е че се разбираше за какво става дума, когато човек знае средно английскии hmm.gif
наистина ще е хубаво ако някой направи малко редакция rock.gif
Lutcifer
От къде мога да си дръпна сериалчето, само да не е от Арената.
hag
Farscape - 3x14 - Infinite Possibilities I - Daedalus Demands - качен и одобрен. tongue.gif

Lutcifer, хайде поразгледай темата, не е много страници и има доста постове с линкове към сериала!!! wink.gif

Относно грешките в някои преводи... и на мен ми правеха впечатление като почнах да гледам сериала, затова някой слънчев ден, като ми дойде музата, ще ги оправя. А ако има други мераклии, действайте!
mitkoal
[quote=hag,13 Jan 2006, 08:25 PM]
Farscape - 3x14 - Infinite Possibilities I - Daedalus Demands - качен и чака одобрение. tongue.gif

Качен, ама не е .... sad.gif
аз ли нещо не съм наред или е качен някъде другаде ?
vamilo
Чак, че не си наред е силно казано, но си личи, че от скоро ползваш сайта.
Както hag пише субтитрите са качени и ЧАКАТ ОДОБРЕНИЕ., т.е. някой администратор трябва да ги погледне и ако прецени, че всичко с тях е наред, ги качва на сайта. Просто трябва малко търпение.
mIRCata
Цитат(hag @ 13 Jan 2006, 08:25 PM)
Farscape - 3x14 - Infinite Possibilities I - Daedalus Demands - качен и одобрен.  tongue.gif

МММ супер е rock.gif . Само на две - три места има съвсееем леееко разминаване във времената, ама не е болка за умиране - ще си ги фиксна, ако ме дразнят много.
Сега какво излиза остана последната серия на 3 сезон и ще си имаме един 100% преведен сериал rock.gif :clap:
mitkoal
Верно е, че отскоро ползвам услугите на форума на сайта, благодаря за разяснението каква е организацията тук.
Благодаря на hag, че преведе епизодите на любимия ми сериал !
(Сигурно ще преведе и 3х22)
hag
Благодаря за предложенията, за помощ при превода на последната серия. smile.gif
n_aleksandrov
мерси много 1000000x още 1 серия и ще имам всичко на ДВД-та
mIRCata
Цитат(hag @ 14 Jan 2006, 10:05 AM)
Благодаря за предложенията, за помощ при превода на последната серия.  smile.gif

Farscape - 3x22 - Dog With Two Bones -- 30%

Следете прогреса на превода в този пост.  cool.gif
*

Бъди сигурна,че ще го следим. И после тряя да :cheers:
hag
Готово! Някой ме е изпреварил с превода на 22 епизод от III сезон, а субтитрите са качени на сайта.
Sevast
Версията в unacs e с грешен тайминг и пропуснати реплики
Тук съм приложил пооправен вариант
Предупреждавам обаче че всичкия текст е с главни букви
remika
Hag, ако си превел серията, моля те пусни линк........ sad.gif sad.gif sad.gif
mIRCata
Hag, верно ако си превел епизода сложи го. Този другия превод хич го няма в тайминга за моята серия. А досега всички твои преводи ми съвпадат. НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ НА КРАЯ. С теб сме.
hag
Не съм се предала. :pipi:
Но и не съм довършила своя превод. Около 1/3 е готов и ако имам достатъчно време, ще стане до няколко дни.
mIRCata
:oops: sorry.gif Виновен. g-то в ника ме е подвело. blush.gifblush.gif
breaker4eto
ХОра от къде да си смъкна последните 3 серии от 4 сезон защото от арена не мога. Моля споделете защото какъв беше смисъла да гледам този толкова як сериал без да видя развръзката на края

Благодаря предварително
hag
Моята версия на Farscape - 3x22 - Dog With Two Bones е качена и одобренa. cool.gif

breaker4eto, преди време намерих липсващите серии в emule-то. Ако сега ги има на някой тракер или FTP, разгледай темата има линкове към някои от тях и дърпай.
elf_lady
Цитат(hag @ 22 Jan 2006, 05:34 PM)
Моята версия на Farscape - 3x22 - Dog With Two Bones е качена и чака одобрение.  cool.gif

Лелее :lol2: много много благодаря :clap: Златна си ! :59:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.