Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sleeper Cell (season 1)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
cerato
Използвам този форум, за да благодаря на ivajlap за добре свършената работа. Тя геройски се захвана с превода на 8-и епизод от ред 400 до края и, според мен, се е справила блестящо.
clapping.gif
ivajlap
Хе-хе, благодаря. Като за начало и аз смятам, че се справих. Може обаче и още по-добре, но към края вече мнооого ми се спинкаше. Има само един пасаж, който не съм превела - текст от песента, когато Дарвин отива към денонощния секс-шоп за среща с агента. Превода на стихове ми е слаба страна smile.gif
cerato
Субтитрите за 8 епизод са качени на сайта и чакат одобрение.
Превод аз и ivajlap smile.gif
ivajlap
Вижте прикачените файлове

Ето английски букви за 9-10 епизод. Ако някой майстор се захване, с радост ще помагам. Още ми е рано да лапам големия ... залък tongue.gif
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 21 Dec 2005, 08:00 PM)
Вижте прикачените файлове

Ето английски букви за 9-10 епизод. Ако някой майстор се захване, с радост ще помагам. Още ми е рано да лапам големия ... залък  tongue.gif
*

що бе, щом серато е казал, че си се справила добре, значи е време за самостоятелен превод tongue.gif
ivajlap
Мале, направо се "подмокрих". Такъв quote от insaneboy си е признание. Все пак смятам да го карам по-скромно - като част от характера.
bongo2199
Аз ще започна 9, 10 от 500 нататък, а ти ivajlap ако искаш започни от началото...
след това ще ми ги изпратиш... smile.gif
ivajlap
Цитат(bongo2199 @ 21 Dec 2005, 09:58 PM)
Аз ще започна 9, 10 от 500 нататък, а ти ivajlap ако искаш започни от началото...
след това ще ми ги изпратиш...  smile.gif
*

Ок, налазвам го отначалото.
cerato
Цитат(ivajlap @ 21 Dec 2005, 10:13 PM)
Цитат(bongo2199 @ 21 Dec 2005, 09:58 PM)
след това ще ми ги изпратиш...  smile.gif
*

Ок, налазвам го отначалото.
*

Шефке,
Като приключиш, метни ми го на мейла за редакция. smile.gif
Поздрави
Дядо Мраз
ivajlap
S1E9-10 progress: 35%
MaSTeRMinD
UPDATED-2 more added
В сериала имаше няколко песнички, които ми харесаха и реших да потърся Soundtrack-а. Намерих tracklist , доста е беден, но такъв ще бъде издаден
февруари 2006. Част от песните ги намерих , ето списъка , ако някой успее да немери останалитe евала , щото аз не успях.

1. Mass Destruction (Paul Jackson Big Weapon Mix) by Faithless изтегли
2. Higher Purpose by Paul Haslinger featuring Nona Hendryx
3. Ayn Al Aquin by Paul Haslinger featuring Sussan Deyhim and AJ Racy

4. Black Steel by Tricky
изтегли
5. Jacksonville by Sufjan Stevens изтегли
6. Bullet & A Target by Citizen Cope изтегли
7. Nutopia by Meg Lee Chin изтегли
8. Memento Mori by Paul Haslinger featuring Jon Hassell & Sussan Deyhim
9. Face The Music by Conjure One изтегли
10. A Life Of Struggle by Paul Haslinger featuring Sussan Deyhim & AJ Racy
11. Tic Toc by Paul Haslinger featuring Mike Kumagei and Nona Hendryx
12. Beginning To End by Paul Haslinger featuring Nona Hendryx, Sussan Deyhim & AJ Racy

Други - невключени, които както по всичко личи , че ще са по готините, щото горните, които намерих са боза, тея на Paul Haslinger сигурно ще са по добрите, но ....явно са доста редки.

DJ Cheb I Sabbah_La Kahena-Im Ninalou изтегли - Тая кефи
Natacha_atlas-daymalhum изтегли - и тая
Faithless-muhammed_ali изтегли
Orixa - Siembra
jade&lucas
Цитат(MaSTeRMinD @ 22 Dec 2005, 07:20 PM)
В сериала имаше няколко песнички, които ми харесаха и реших да потърся Soundtrack-а. Намерих tracklist , доста е беден, но такъв ще бъде издаден
февруари 2006. Част от песните ги намерих , ето списъка , ако някой успее да немери останалитe евала , щото аз не успях.

Други - невключени, които както по всичко личи , че ще са по готините, щото горните, които намерих са боза, тея на Paul Haslinger сигурно ще са по добрите, но ....явно са доста редки.

Аз също много харесвам музиката към сериалчето поразрових се минала вечер за музика от този Paul Haslinger и ми направи впечатление че "има пръст" в доста саундтраци но конкретно тези парчета не намерих.Предполагам че са правени специално за този сериал и ще се появят в нета след като пуснат саундтрака на пазара - така че февруари ще ги очакваме!
ivajlap
Превела съм до преди сцената в конф.зала на Белия дом - малко над 500 реплики. Има десетина реплики на Крисчън, които съм добавила, щото говори на френски с жена си, а в srt файла ги няма /вградени са на англ./ и затова номерацията в .srt-то вече не е вярна. Още не знам как да автоматизирам такива промени, та ще ви помоля да ги фикснете.
cerato
Имам още 120 реда за превод, след което довършвам редакцията и качвам в сайта.
Благодаря на Ивайла и Бонго. Те свършиха основната работа. smile.gif
Весела Коледа
MaSTeRMinD
Цитат(jade&lucas @ 23 Dec 2005, 01:35 PM)
Цитат(MaSTeRMinD @ 22 Dec 2005, 07:20 PM)

Аз също много харесвам музиката към сериалчето поразрових се минала вечер за музика от този Paul Haslinger и ми направи впечатление че "има пръст" в доста саундтраци но конкретно тези парчета не намерих.Предполагам че са правени специално за този сериал и ще се появят в нета след като пуснат саундтрака на пазара - така че февруари ще ги очакваме!
*

Така е човека определено има пръст в много soundtracks най разпсторанени са от
Girl Next Door , но тея песни тук..ги няма никакви. И в най големите DC Hubs търсих и не ги намерих..така че наистина другата година.
Insaneboy
Цитат(cerato @ 25 Dec 2005, 11:23 AM)
Имам още 120 реда за превод, след което довършвам редакцията и качвам в сайта.
Благодаря на Ивайла и Бонго. Те свършиха основната работа. smile.gif
Весела Коледа
*

е как
той бонго вчера седя до къде 5 да превежда...
супер са и двамата
cerato
Субтитрите за финалния епизод са качени на сайта и чакат одобрение smile.gif
cerato
Sleeper Cell 9-10 HDTV.Loki

Айде...Налазвайте smile.gif

Превод ivajlap & bongo2199 & cerato
Редакция cerato
deank
Както се споменаваше в изтритите съобщения - седма серия се забави smile.gif

Ще ви пиша по-късно с информация кога да я очаквате.

Деян
blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.