Housefull (2010)




Изтеглени: 766 пъти

MANITAS : 5

dikola : 5

Darkman : 5

ganiva : 4

  • Език: Български  / Формат на субтитрите: SRT
  • Добавени на: 19.05.2010г. 20:47  (Pretty69)
  • За релийз: Housefull 2010 DVDScr.
    Описание на филма:
    Аруш е най-нещастния човек на света, защото лошия късмет го следва навсякъде.
    Влюбва се в: Пуджа, Девика и Санди... и животът му се обърква напълно.
    Жени се за Девика, но още след първата брачна нощ се налага да се разведе с нея. Отчаян от живота решава да се самоубие, но Санди го спасява и той се влюбва в нея. След време разбира, че Санди е сестра на Пуджа, жената която първа разбива сърцето му. Но за нещастие Пуджа и Санди са сестрите на Кришна, който се оказва най-големия враг на Аруш. Напълно отчаян решава да отиде в Лондон при най-добрия си приятел Боб, но след пристигането му настъпва пълен хаос в живота на всички заобиколени от Аруш.

    Преводач: Pretty69
  • Държава: Индия
  • Жанр: Комедия
  • Режисьори: Sajid Khan
  • Актьори: Akshay Kumar, Arjun Rampal, Deepika Padukone, Lara Dutta, Riteish Deshmukh, Jiah Khan, Boman Irani, Malaika Arora, Jacqueline Fernandez, Chunky Pandey, Randhir Kapoor, Pete Morgan, Cara Bamford, Shawn Dixon, Lillete Dubey
  • IMDB рейтинг на филма: IMDb рейтинг

Съдържание на архива със субтитри

Коментари

MANITAS
19.05.2010г. 21:13

Много благодаря за превода на тази невероятна комедия с Акшай. :D[/i]

ganiva
13.09.2010г. 00:20

Филмът наистина е страхотна комедия, но преводът е само на половината филм. А другата половина, да си я донаждаме ли? Може и субтитрите, от които си превеждала, да са били непълни, но да беше го упоменала изрично, че преводът е непълен! А пък правописните грешки няма да ги коментирам, просто са много.

Pretty69
31.01.2011г. 20:16

Много ясно, че ще е наполовина преведен щом английските субтитри са много непълни, а и едва ли преводача знае индийски, за да направи пълен превод. Не знам да го е превеждала жена в случая "тя" е неуместно да пишете, нито пък аз съм го превеждал. Явно се подвеждате от имената на потребителите, ако се дублират. Вече е качен с пълен превод, така че приятно гледане! ;)