Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Subtitri Za Alf
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
gothika
Zdraveite,
Iskam da vi pomolq, da mi kajete ot kude da si namerq subtitri za ALF. Tuk v saita ima samo za purvite tri epizoda ot 1-vi sezon. Ako nqkoi mi pomogne 6te sum mu mnogo blagodarna. Vsi4ko hubavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

-----------------------------------------------------------------------------------

Topic Moved by -= Fozzy =- smile.gif
kionig
И аз си търся , ама за съжаление няма освен тези три sad.gif
gorosoft
На мен английския не ми е проблем, ама тука ми врънкат за субтитри и наистина ще е хубаво някой да се заеме, че вече не се траят sad.gif
BkyceH_Tun
Emi to si4ki iskame subtitri za ALF i dano nqkoi napravi , za6toto ALF e film4e koeto si zaslujava sad.gif
vasilena
Цитат(gothika @ 24 Nov 2004, 01:04 PM)
Zdraveite,
Iskam da vi pomolq, da mi kajete ot kude da si namerq subtitri za ALF. Tuk v saita ima samo za purvite tri epizoda ot 1-vi sezon. Ako nqkoi mi pomogne 6te sum mu mnogo blagodarna. Vsi4ko hubavo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

-----------------------------------------------------------------------------------

Topic Moved by -= Fozzy =-  smile.gif

*

V torentite na data.bg ima 29 serii na ALF, povecheto sa na bulgarski ezik, za drygite ima sub tyk, a mislia, che samo za dve serii niamashe.
Berbatov
ALF - 1x13 - Mother and Child Reunion и ALF - 1x23 - The Gambler за тез двети сери субтитри плс даите ми линк.Ако може някои да ги преведе
vercheto
В torrents.linkos.bg ги има всички епизоди от сезон 1, а серии от 01 до 12 са с българско аудио.
Berbatov
Цитат(vercheto @ 27 Oct 2005, 09:02 PM)
В torrents.linkos.bg ги има всички епизоди от сезон 1, а серии от 01 до 12 са с българско аудио.
*

даи линк
vercheto
Отиди на http://torrents.linkos.bg/browse.php и там в търсачката alf и ще излезнат. С българско аудио са последните от списъка.
vercheto
Аз не съм ги сваляла и не знам с какво качество са. Просто ми направи впечатление, че там ги има.
Chesteron
Цитат
...С българско аудио са последните от списъка.

ALF - Complete Season 1 DVD Rip не е с бг дублаж.
п.с.
offtopic.gif
Там има заявка (request) за следващите сезони II, III & IV, може да гласувате за да го качат евентуално. clapping.gif
vercheto
Става дума за:
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=15382
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=15383
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=15384

Това са Alf TV Rip Ep ...-... Bg Audio
Berbatov
Цитат(Chesteron @ 28 Oct 2005, 01:06 PM)
Цитат
...С българско аудио са последните от списъка.

ALF - Complete Season 1 DVD Rip не е с бг дублаж.
п.с.
offtopic.gif
Там има заявка (request) за следващите сезони II, III & IV, може да гласувате за да го качат евентуално. clapping.gif
*

даи линк да гласувам biggrin.gif
peak
Добре, а някой може ли да даде БГ титри за 1 сезон на Алф за епизоди от 11 до 26
Berbatov
Цитат(peak @ 30 Oct 2005, 10:57 AM)
Добре, а някой може ли да даде БГ титри за 1 сезон на Алф за епизоди от 11 до 26
*

и аз това искам намерил сам парви и втори сезон с двд рип ама са на англиски ако някои направи субтитри поне на парви щте е добре
mikkey
Филма в Линкос.бг е с много лошо качество а бг аудиото така здраво гъгне...
Ако някой знае линк с английските субтитри ще се опитам да ги преведа. От серия 11 нататък
ce4ko
в find-bg.com има 1-ви и 2ри сезон но субтитри няма никъде sad.gif sad.gif sad.gif някой от тук може ли да се захване със 2ри сезон примерно ? smile.gif
Princo
ima gi vsichki epizodi s BG Audio osven 1x13 1x18 2x15 2x12-2x13 2x20 2x22 i filma Project Alf ako niakoi gi prevede niama da e losho vse pak sa 7 epizoda i edin film
Princo
a da ima i edin epizod s gafove 0x00 ako niakoi mu se prevejda....
vercheto
Не съм наясно с правенето на субтитрите, отделните аудио потоци и т.н. Но си мислех, би ли било възможно от сериите в линкоса, които са с лошо качество да се използва БГ аудиото и да се сложи към сериите, които са с добър образ. Защото на български преводът ми харесваше и имаше много хубави лафове, които е по-добре да се чуят, отколкото да се прочетат в субритрите. Ама най-вероятно това не може да се направи или ще се получи разминаване на звука и картината.
the_cursed_321
Плс нкои да ми даде линк където има алф с хубаво качесво тадори и да е съссубтитри искам даго гледамама немога д аго намеря!:)
Joredos
За първите 10 епизода от първи сезон има субтитри тука в сайта.Дайте да се разбереме освен английски език на какъв друг може да превеждат пичовете.Видях много полски субтитри за 1 и 2 сезон,но...
peak
Дано някой направи субтитри и на останалите серии на 1 сезон а и на втори. Наистина АЛФ е класика в жанра и заслужава да има превод, а и не всеки обича БГ дублажа. Дано някой наистина се заеме и направи букви на този култов филм
criminall
http://www.arenabg.com/details.php?id=24266 -> Ето го целият 2-ри сезон с перфектно качество! Само да се навие някой да пише субтитри!
peak
Цитат(the_cursed_321 @ 26 Nov 2005, 04:01 PM)
Плс нкои да ми даде линк където има алф с хубаво качесво тадори и да е съссубтитри искам даго гледамама немога д аго намеря!:)
*

В Арената има 1 и 2 сезон DVD Rip smile.gif
vasilena
Цитат(peak @ 27 Nov 2005, 03:03 AM)
Цитат(the_cursed_321 @ 26 Nov 2005, 04:01 PM)
*

В Арената има 1 и 2 сезон DVD Rip smile.gif
*

В http://torrents.linkos.bg/ качиха всички серии на български - 90 броя, част от тях не са с много добро качество, но се гледат /нали Алф ни забавлява/ и вчера качиха продължението на Алф - Projrct Alf с много добро качество, но е на английски и без субтитри, сега ще дам заявка тук и очаквам подкрепа.
Всичко най, най... smile.gif
Princo
ne sa vsichkite !!!!
Princo
ima gi vsichki epizodi s BG Audio osven 1x13 1x18 2x15 2x12-2x13 2x20 2x22 i filma Project Alf ako niakoi gi prevede niama da e losho vse pak sa 7 epizoda i edin film
Princo
peak
Добре, ама на мен не ми трябват с БГ аудио. Яко е да си ги слушаш на английски, затва ще е хубаво да се направят субтитри ама никой не еб**а sad.gif
MySt3RiO
някои не може ли да преведе серийте от арена.бг на втория сезон ( двдРип )? sad.gif
peak
Цитат(MySt3RiO @ 28 Nov 2005, 08:18 PM)
някои не може ли да преведе серийте от арена.бг на втория сезон ( двдРип )? sad.gif
*

той първи не е преведен още целия, ти втори искаш sad.gif
MySt3RiO
олелееее,ее много лошо тогава.Дано някои се навие да преведе 2ри сезон защото само 2ри има в арена а пък аз съм гледал целия 1ви г имам на касетка с бг аудио.И втори го имам почти целия 10 еп. ми липсват
mikkey
Цитат(peak @ 28 Nov 2005, 06:09 PM)
Добре, ама на мен не ми трябват с БГ аудио. Яко е да си ги слушаш на английски, затва ще е хубаво да се направят субтитри ама никой не еб**а sad.gif
*

Що не вземеш да видиш 1-во дали някъде изобщо има субтитри на английски преди да се изказваш "компетентно". Съжалявам, ама аз полски не знам, и аз намерих на субтитри за целия филм на полски, ама това е положението, на английски няма никъде. Ако някой ми предостави такива, веднага ще ги преведа.
А иначе в торентите на дата.бг има доста серии с БГ аудио и с доста по-добро качество отколкото в Линкос.
peak
mikkey - от къде да знам, че са на полски??? да е казал някой?

Браво на TheRat и брат му за субтитрите на 11 епизод biggrin.gif
vasilena
Фенове на Алф, тъй като наближава Коледа искам да ви поздравя с миналогодишното си Коледно послание, написано от мен и което има връзка с Алф. Поздравявам ви с най-добри пожелания, ето го и него:

К О Л Е Д Н О П О С Л А Н И Е – ІІ

НЕКА ДА СИ СПОМНИМ КАК ДО НЕОТДАВНА
ГЛЕДАХМЕ ЕДНА САГА ИНТЕРЕСНА И ЗАБАВНА.
ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА ЗА ОКОЛО ПОЛОВИН ЧАС
СЕ ЗАБАВЛЯВАХМЕ И СМЕЕХМЕ В ЗАХЛАС
НА УНИКАЛНИЯ АЛФ ОТ ПЛАНЕТАТА “МЕЛМАК”,
ЩУР, ДОСАДЕН, НО МЪДЪР, ОБИЧЕН И ВЕСЕЛЯК.

ЕДНА ОТ ИСТОРИИТЕ, РОДЕНИ НА АВТОРА В ГЛАВАТА
НА КОЛЕДНИЯ ПРАЗНИК БЕШЕ ПОСВЕТЕНА.
СЯКЯШ САМ БОГ БЕ ДВИЖИЛ МУ РЪКАТА,
ЗА ДА НИ РАЗКРИЕ ЕДНА НОВА ВСЕЛЕНА –
ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С МНОГО ОБИЧ, ДОБРОТА...
И ТАМ ЧУХМЕ МЪДРОСТТА:
“КОЛЕДАТА НЕ Е ЗА ДА ПОЛУЧАВАШ, А
ДА ДАДЕШ НЕЩО ОТ СЕБЕ СИ”

ДА, ТОВА Е КОЛЕДНИЯ СМИСЪЛ –
САМО С НЕЖНИ ЧУВСТВА, БЕЗ УМИСЪЛ
ДА ДАРЯВАШ ДРУГИТЕ СЪС ТОПЛОТА,
ДА ДОКОСНЕШ С ОБИЧ ТЯХНАТА ДУША!
ТОГАВА, КАТО В ПРИКАЗКА ВЪЛШЕБНА
ЩЕ ПОЛЕТИШ С КРИЛАТА НА РАДОСТТА
И ЩЕ СЕ СЛЕЕШ С БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА!
ПОВЯРВАЙ, ОПИТАЙ И ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ Е ТА
peak
Браво за посланието smile.gif И от мен весели Коледни и Новогодишни празници на всички smile.gif Якото пиене започва та чак до средата на януари ще се пие. Умната и много яки купони от мен
Tosheto
Ари ве няма ли Суб за Алф от 12 нататак на 1сезон.
Maggie
от каде да си дръпна 2 сезон на двд риш
breaker4eto
Хора има го с дублаж това филмче. Мисля че беше в бол.бг :chair
peak
Ееее най-накрая нови субтитри за АЛФ. Излезнаха титрите за 12 еп. Браво на The Rat
Unok
Друго си е оригиналния звук smile.gif. Ако някой знае дали в бг пространството има 3-ти и 4-ти сезон (не с бг дублажа), моля нека каже.
breaker4eto
Цитат(Unok @ 7 Jan 2006, 12:45 AM)
Друго си е оригиналния звук smile.gif. Ако някой знае дали в бг пространството има 3-ти и 4-ти сезон (не с бг дублажа), моля нека каже.
*

Да прав си за оригиналния звук. Е аз го тегля за малкото си братче, което още не може да чете титрите.
zlobill
мога само да изкажа една голяма благодарност за събовете clapping.gif
slavizh
6te se izdavat li ostanalite subs za 1 sezon tezi sled 12-ti epizod?
cheffo
Има ли някъде субтитри на английски.
Ако да може да преведа някой епизод.
Иначе 2х01 дето е на сайта всъщност е 1х02. Тоест по добре да се изтрие тъй като го има вече.
dtibugz
Тук съм качил субтитрите за Project ALF
ludiqmaxxx
Някой мойе ли да ми каже дали риповете от канал1 са с добро качество
dtibugz
Естествено, че не са. Единствените добри тв рипове с бг аудио са новите по бтв.
nikra
Предлагам английски субтитри за целия втори сезон, срещу превод на тях. smile.gif
Желаещи има ли? wink.gif

JOKER1 - тези които не знаят чужди езици, но имат свободно време може да ползват готовия превод от БГ звука от ТВ риповете и чрез него да пишат БГ текста върху английския текст в субтитрите. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.