Който се навие да направи бг. субтитри за всички останали епизоди, които ги няма тук и в subs.sab.bz,
ще му платя колкото каже! Съвсем сериозен съм! За да получи хонорара си, а аз субтитрите, ще ми ги прати на компак-диск по куриер (куриерска фирма). Така най-сигурно и двете страни получават това което искат. Куриера първо плаща на изпращача колкото иска за пратката, носи я на подателя и си взима парите от него + транспорта. Пито-платено, всички са доволни.
Ако някой наистина се навие и преведе непреведените епизоди, да ми пише. Като е готов със субовете ша ми даде тел. номера си, за да му кажа на кой адрес да ми ги прати и така...
Не съм претенциозен за качеството на субтитрите. Горе-долу някой да ги преведе по слух, колкото да се разбере за к'о ста'а въпрос в епизодите... горе-долу да има там някъв тайминг за DVDRip релийзите и т'ва е. Не искам много...
За услугата си плащам, нали разбрахте?! Нямаше да ви занимавам, ако можех да намеря откъде да си купя DVD-та на сезоните с вградени бг. субтитри, или с бг аудио?! Английския ми не е достатъчно добър за да схвана напълно сюжета на епизодите. Особено като 'земат да плямпат няк'ви си научни термини и съвсем се оплитам. Много ша ме е яд и няма да мога да си простя в гроба, ако умра преди да съм изгледал всички епизоди от всички сезони на този прекрасен шедьовър!!!