Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Outer Limits
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
Serendipity
Определено е защото няма субтитри.
Много по приятно е човек да гледа сериал пък и каквото и да било със субтитри макар и дза знае английски, не можеш да знаеш всичко - да вземем например Grey's anatomy, където има много медицински термини)
Ако има субтитри, хората предполагам ще проявят интерес към сериала.
Благодаря за преводитеsmile.gif
dosh
Цитат(Insaneboy @ 4 Jul 2006, 12:30 PM)
Това е въпроса, че съм се хванал и с друго, което хванах преди този сериал. Още в началото изрично казах, че го правя само междудругото, защото нямам какво да правя.
А това че няма интерес значи, че мога да използвам времето си, за да преведа нещо друго към което има повече интерес и на което повече хора ще могат да се насладят. Предлагането отговаря на търсенето, ТОL не се търси толкова в сравнение с Stargate примерно.
*

Ми, да беше написал "Ей, човек, аз се отказвам, щото е почнал Старгейт, продължавай сам" и готово. smile.gif
Няма значение, важното е, че сега всичко е ясно. За чакащите тези субтитри трябва да кажа, че ще става бавно, защото превеждам и няколко филма и сериала едновременно (за повечето от които в Булгария не са и чували smile.gif ), но накрая субтитрите ще станат, защото този сериал, заедно с Twilight Zone ми е един от най-любимите. smile.gif
kvark
http://store2.data.bg/tato/-=%20series%20=...Outer%20Limits/
има ги що казвате че ги няма...и защо вече не превеждате?
kvark
Вие как разбирате дали има търсене ,ако се качваше в някой от торент-тракерите щеше да е по известен ,бас ловя че поради малката общественост на този сериал става така, ако можете да го качит ее някой от големите торент-тракери ,заедно със сегашните субтитри ще добие голям интерес :clap:
SayRaS
Сериала наистина си заслужава, и това не е само мое мнение. Когато го даваха по БТВ не го изпусках и аз искам да БЛАГОДАРЯ на dosh, това което прави е много достойно и такива хора като него трябва да се уважават!
hristokk
Целия първи сезон го има в Seed Acdemy BG, и аз вече почти си го изтеглих целия/без последните няколко серии/
Ето линк: http://www.sab.bz/details.php?id=15082
Ще стискам палци за субтитри и за останалите серии от 1 сезон.
popa123
Филма е качен тук До краен предел в Арената и тук The Outer Limits Season 1ep01-09. в Linkos.В Академията няма сиидъри.Ако някои се заеме отново с превода на сериала ще кача и останалите епизоди от първи сезон!!!
dosh
Хайде не бързайте сега. Аз ще си го преведа целия, независимо от това кой какви преводи пуска. Ако бързате, нека някой бързак да направи глупашки превод, so be it. Какво е това бързане? Вие по цял ден само сериали и филми ли гледате? Или ги гледате минимизирани в горния ляв ъгъл на екрана, докато си чатите?
Приемам помощ единствено от хора, чиито преводи съм харесал, като Boygenius например. Другите и да ги превеждат, и да не ги превеждат, аз ще си ги преведа наново.
hristokk
Цитат(dosh @ 9 Sep 2006, 01:57 PM)
Вие по цял ден само сериали и филми ли гледате?

Миии........ чи ДА.
След работа и в почивните дни какво по разтоварващо.........
popa123
Ето и останалите серии от първи сезон тукДо краен предел еп 09-22 и тук До краен предел еп 09-22 както обещах.Сега вече никои не може да каже че го няма в българското пространство. :clap:
Marto_24
Ако някой се интересува от 3-ти и 4-ти сезон от тук се теглят със сравнително привемлива скорост:

http://www.mininova.org/tor/155679
http://www.mininova.org/tor/143274

Благодаря за превода на 1-ви сезон! :clap:
kabalstein
Връщам се на линия... Продължавам с № 5, мъча го по слух, но за сега е на 8%... Загубих предишният си превод просто и сега се налага да започна отначало ;(
Insaneboy
Цитат(kabalstein @ 21 Sep 2006, 12:58 AM)
Връщам се на линия... Продължавам с № 5, мъча го по слух, но за сега е на 8%... Загубих предишният си превод просто и сега се налага да започна отначало ;(
*

пети е направен от dosh rolleyes.gif
popa123
Сериите от 1 до 8 са преведени и качени в българските тракери ако някои превежда да вземе друга серия от 9 нагоре.(13 също е преведена.)
dosh
Другата седмица ще кача субтитрите на еп. 9, 10, 11, 12, 13 (не ми хареса преводът, който беше качен).

Няколко пъти го повтарям вече: Аз ще преведа всички серии до края на сезона, независимо от това кой се захваща да превежда или кой се отказва да превежда. Затова можете да си насочите усилията в друга посока. Разбира се, не мога да забраня на някого да превежда този или онзи филм. Като толкова много искате, превеждайте. Само че това ще е губене на време.
Дразнят ме неграмотните преводи на научно-фантастични или хорър сериали, особено пък на такъв любим сериал като До Краен Предел.
kabalstein
@Дош - имам предложение за теб... Да ти пращам субтитрите за редакция, да ги одобриш лично, да ги пипнеш, където не ти харесват, и да ти спестя малко работа... Само че ще забравиш за темпо!

Пък и да откажеш въпроса с редакцията... Това си е твое право... Защото и аз няма да спра... По- разумно ще е, ако координираме усилията си...

Иначе мисля да започна от втори сезон някой тогава... Ай весели празници biggrin.gif

ПС. Гледах 1 епизод с твои преводи и трябва да кажа - добра работа!
hristokk
Цитат(kabalstein @ 21 Sep 2006, 11:57 PM)
ПС. Гледах 1 епизод с твои преводи и трябва да кажа - добра работа!
*

Превода на 1 епизод "SandKings" не е ли на Insaneboy???? Или има такъв и на Dosh???
Да не се обиди някой сега - просто отбелязвам - да не омаловажаваме все пак и трудa на Insaneboy.
Иначе супер се кефя че превеждате тези 2 супер сериалчета!!!! :clap:

ПП: Dosh ако имаш вече готови преводи на някои серии защо не ги пускаш??? А вместо това, както сам пишеш ще пуснеш по-късно направо преводите за 9-13. Повечето от нас и без това са по цял ден заети/работа и други/ и немогат да си позволят да гледат повече от 1, 2 серии на ден/предимно вечер преди сън!/
Поне при мен е така sad.gif
dosh
Цитат(hristokk @ 22 Sep 2006, 10:25 AM)
Превода на 1 епизод "SandKings" не е ли на Insaneboy???? Или има такъв и на Dosh???
Да не се обиди някой сега - просто отбелязвам - да не омаловажаваме все пак и трудa на Insaneboy.
Иначе супер се кефя че превеждате тези 2 супер сериалчета!!!! :clap:

ПП: Dosh ако имаш вече готови преводи на някои серии защо не ги пускаш??? А вместо това, както сам пишеш ще пуснеш по-късно направо преводите за 9-13. Повечето от нас и без това са по цял ден заети/работа и други/ и немогат да си позволят да гледат повече от 1, 2 серии на ден/предимно вечер преди сън!/
Поне при мен е така sad.gif
*

kabalstein е искал да каже, че е гледал един епизод, а не първия епизод с мой превод. smile.gif

Не пускам субтитрите на 9-13 епизоди, защото съм ги превел без да ги гледам всъщност, само от английския текст. Трябва да седна с тефтер в ръка, да гледам филма и да направя редакция. Тогава ще ги пусна. smile.gif Пък и аз ходя на работа и повече от 1-2 филма вечер не мога да гледам. Пък и сега и Сървайвър и Биг Брадър дават... smile.gif
martinnest
Хора те са 7 сезона на този сериал...ще устискате ли да преведете всичко !?
Dreakman
Ае знам, че има тенк ю бутон, ама и тука да кажа, БЛАГОДАРЯ ВИ за превода - продължавайте в същия дух, само ако може малко по бързо
kabalstein
Еми да, ама не може... Имам лекции по математика, всички колеги с това са кандидатствали, а аз гледам като теле в железница. Просто толкова съм назад, че не знам къде е напред... До 2-3-4 седмици, докато се нормализират нещата, няма начин да правя какъвто и да било превод wink.gif

А за Dosh, не му давайте зор... Според мен доста неща е превел, опита му е определено с няколко пъти по- голям от моя, пък като гледам е и огромен фен на сериала, като мен...

За мен, това е най- добрия научно-фантастичен сериал излизал някога и че не бива да бъде окепазяван с некадърен превод...

Така че силно се съмнявам той да си дава зор за бързо излизащи субтитри... По- скоро залагам на перфекционизма! Е нека той си каже де!
bastuna2003
Откъде мога да изтегля сериите, които съвпадат с превода на dosh? Или поне какъв релийз са, за да ги дръпна от мулето? smile.gif
kvark
Браво за усилията ,но няма ли все пак и някой друг освен Dosh д апревежда ,един човек не може да преведе 7 сезона ... hmm.gif
hristokk
Цитат(bastuna2003 @ 1 Oct 2006, 01:18 AM)
Откъде мога да изтегля сериите, които съвпадат с превода на dosh? Или поне какъв релийз са, за да ги дръпна от мулето? smile.gif
*

От Seed Academy BG
Само че за жалост сега няма сиид. На мене ми останаха 3-4 сериики още да дръпна ма тегли с по 4-5к и то от други лиичъри.

Дайте сиид плс.

10x - дръпнах го най сетне. Ще сиидвам но не очаквайте кой знае какво - на Супер Любо съм.

ПП. Dosh пак те моля да качиш направените до момента сериики 9,10...
popa123
Всички серии съм ги качил в Арената и в Линкос още преди месец ако някои не може да ги дръпне да ми пише ще му дам сиид.Имам доста добра връзка и става бързо.
dosh
Цитат(hristokk @ 1 Oct 2006, 05:13 PM)
*

Ти май не проверяваш в сайта. smile.gif Отдавна съм ги качил чак до 14 епизод.

Релийзът, за който превеждам, е на SAINTS. Не знам да има друг ДВД-релийз на този сериал. huh.gif
hristokk
Цитат(dosh @ 9 Oct 2006, 10:51 AM)
Цитат(hristokk @ 1 Oct 2006, 05:13 PM)
*

Ти май не проверяваш в сайта. smile.gif Отдавна съм ги качил чак до 14 епизод.

Релийзът, за който превеждам, е на SAINTS. Не знам да има друг ДВД-релийз на този сериал. huh.gif
*

Сори - очаквах да драснеш тука че си ги пуснал и въобще не съм проверявал сайта. Супер - ще има какво да гледам тези дни. :clap: :clap: :clap:
Обаче на сайта не намерих 14 епизод. Да не би да имеше предвид до 14 но без 14????
ijkl
вече навсякъде го има целия сезон....моля ви преведете и останалите епизоди :lol2:
slick
dosh чудесни субтитри! Надявам се, че ще направиш и за останалите серии.
kvark
Браво на Dosh ,трябва да се черпи това момче smile.gif rock.gif
kvark
братя защо тези от линкоса не съвпадат с превода на Dosh ,някой може ли да ги нагласи , тези релиизи на saints къде са?
slick
Link от тук можеш да си дръпнеш целия 1 сезон на сериала, това е релийза за който са правени субтитрите на dosh. wink.gif
kvark
Цитат(slick @ 19 Oct 2006, 10:14 AM)
Link от тук можеш да си дръпнеш целия 1 сезон на сериала, това е релийза за който са правени субтитрите на dosh. wink.gif
*

там не мога да се регна blink.gif

някой ще може ли да се опита да ги нагласи с тези на Popa ,че не всеки може в САБ да тегли
The Loser
Искам да кажа на всички които са се хванали да превеждат сериала да не се отказват, защото най-късно до към Нова година всичките сезони включително и най-първите два от 1963г ще бъдат качени в Арената.
slick
Ейй това е супер новина! smile.gif
kvark
Бравоооо :clap: ,субритри ще се правят ли освен Dosh? rock.gif
NJN_CARTER
DOSH-ПРЕЗИДЕНТ :clap: clapping.gif :clap: .Айде някой да обобщи кой сезони и кои епизоди имат субтитри на български,защото мисля че вече намирането на сезоните не е проблем,а намирането на бг субтитри.

П.П. Аз специално тегля сезоните от тук и съм много доволен The Outer Limits
bastuna2003
Цитат(NJN_CARTER @ 2 Dec 2006, 08:36 PM)
DOSH-ПРЕЗИДЕНТ :clap:  clapping.gif  :clap: .Айде някой да обобщи кой сезони и кои епизоди имат субтитри на български,защото мисля че вече намирането на сезоните не е проблем,а намирането на бг субтитри.

П.П. Аз специално тегля сезоните от тук и съм много доволен The Outer Limits
*

Господ здраве да ти дава biggrin.gif
Искам да попитам дали ще се превежда и втори сезон. И ако се превежда кой торент да дърпаме, за да съвпадат релийзите. Ако може Ivajla и едни английски субтитри да даде ще е супер biggrin.gif
slick
Мммда и аз чакам втори сезон от най-добрия сериал.
dosh
Цитат(bastuna2003 @ 2 Dec 2006, 11:16 PM)
Господ здраве да ти дава biggrin.gif
Искам да попитам дали ще се превежда и втори сезон. И ако се превежда кой торент да дърпаме, за да съвпадат релийзите. Ако може Ivajla и едни английски субтитри да даде ще е супер biggrin.gif
*

Мерси. smile.gif
Още не съм теглил втори сезон, защото няма английски субтитри. А по слух все не ми се почва, щото като знам каква е занимавка... wacko.gif Срещал съм английски субтитри на един-два епизода от сезон 02, но не и на целия. Що така тия релийз групи не рипват субтитрите от ДВД-тата не ми е ясно. mad.gif
ijkl
Благодаря ви за превода. Сериала е супер. Не съм ведял суб за епизодите от 14 до 19. От доста време ги дебна, но... Ще ги преведете ли, моля?
kvark
Ще ги качвате ли в арената , и ще се превеждат ли и другите сезони ?
Toва което направихте за "The X files" ,беше супер ,вече си събрах целият сезон ,дано стане същото и с "The outer limits" Toва са най -любимите ми сериали . Мерси smile.gif

Цитат(dosh @ 5 Dec 2006, 06:20 PM)
Още не съм теглил втори сезон, защото няма английски субтитри. А по слух все не ми се почва, щото като знам каква е занимавка...  wacko.gif Срещал съм английски субтитри на един-два епизода от сезон 02, но не и на целия. Що така тия релийз групи не рипват субтитрите от ДВД-тата не ми е ясно.  mad.gif
*

Не може ли да докопаме тези ДВД-та :ph34r:
The Loser
То ако можеше да ги докопаме направо тях щеше да качим, а не рипове.
kvark
Добре ,за кои серии има англ. субтитри -намерени ,аз имам за поредицата Time travel -6 епизода
The Outer Limits [2x01] - A Stitch in Time.srt
The Outer Limits [5x12] - Tribunal.srt
The Outer Limits [5x16] - Deja Vu.srt
The Outer Limits [6x17] - Gettysburg.srt
The Outer Limits [7x02] - Patient Zero.srt
The Outer Limits [7x15] - Time to Time.srt

Или някой от най-добрите ,според Tv.com : The best

Предлагам поне тези да се преведат докато се намери решение за 2 сезон
Вие как мислите ?
ijkl
Благодаря ви за превода. Сериала е супер. Не съм ведял суб за епизодите от 14 до 19. От доста време ги дебна, но... Ще ги преведете ли, моля?
dosh
Цитат(ijkl @ 8 Jan 2007, 02:28 PM)
*

Целият първи сезон е преведен. Пиши в търсачката на сайта "outer limits".
Huk1
Искам да попитам дали ще се правят субтитри за 2рия сезон ,защото вчера го срещнах в бг тракер ,тук -> http://zamunda.net/details.php?id=72714
etconev
В момента свалям 4 и 5 сезон, но е дублиран на руски. Ако някой проявява интерес мога да го кача в BGNova.
chris4njj
Цитат(The Loser @ 10 Mar 2006, 01:49 AM) *
Гледам и в датата са качили почти всички сезони.

free.data.bg/tato

По повод на темата искам да кажа че не намерих никъде сериала на торент в БГ-тракер, huh.gif И сега свалям първи сезон Оттук. rolleyes.gif Koйто има желание да се включва,сериала си заслужава. wink.gif
muhovski
от никаде ли не може да се намерят субтитри за другите сезони освен за парвия
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.