Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Outer Limits
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
Insaneboy

Season 1

1x01 & 1x02 - Sandkings - Insaneboy
1x03 Valerie 23 - Insaneboy
1x04 Blood Brothers-dosh
1x05 Second Soul-dosh
1x06 White Light Fever - dosh
1x07 The Choice - dosh
1x08 Virtual Future - dosh
1x09 Living Hell
1x10 Corner of the Eye
1x11 Under the Bed
1x12 Dark Matters

1x13 The Conversion - Death_Lord
1x14 Quality of Mercy
1x15 Caught in the Act
1x16 The Voyage Home
1x17 The New Breed
1x18 The Message
1x19 I, Robot
1x20 If These Walls Could Talk
1x21 Birthright
1x22 The Voice of Reason

Download

Почвам бавно, малко по-малко да превеждам сериала пък ще видим къде ще стигна. Засега ги има само в torrentspy сериите, по-нагоре има линк от който да си ги изтеглите. Надявам се, че с превода ще се повиши интереса към този невероятен сериал и че по този начин той ще бъде удостоен с място и сред нашите тракъри.
Както знаете помощ никога не е излишна, ако искате да се включите в превода само ми пратете ЛС или пишете в темата, като уточнявате кой епизод искате да вземете. По-отгоре съм приложил списък с епизодите на първия сезон и кой какво в момента е взел за превод.

Вижте прикачените файлове

_____
Субтитри: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
AGOR
..ti i baven prevod...???!!!..ne se varazva ne6to..kakto ti i lo6 prevod :clap: Svaljm go...
Insaneboy
Цитат(AGOR @ 27 Feb 2006, 03:22 AM)
..ti i baven prevod...???!!!..ne se varazva ne6to..kakto ti i lo6 prevod :clap: Svaljm go...
*

бавен ще е защото
1. нямам много време
2. мързи ме много последно време tongue.gif
А като почне пак Атлантидата вероятно ще става още по-бавно
pirocorp
Благодаря !!!!
dosh
Като го изтегля и ще се хвана и аз с превода. Това е един от най-любимите ми сериали, така че преводът ще става така да се каже "с любов". Ще ти се обадя като съм готов.
Insaneboy
Цитат(dosh @ 28 Feb 2006, 10:07 AM)
Като го изтегля и ще се хвана и аз с превода. Това е един от най-любимите ми сериали, така че преводът ще става така да се каже "с любов". Ще ти се обадя като съм готов.
*

от линка горе ли го сваляш?
до няколко дни ще го качат в датата, ама лошото е че аз оттам не мога да свалям...
иначе като свалиш някоя серия ми се обади да видим ако няма английски дали поне тайминг ще можем да ти намерим
dosh
Цитат(Insaneboy @ 28 Feb 2006, 10:18 AM)
до няколко дни ще го качат в датата, ама лошото е че аз оттам не мога да свалям...
иначе като свалиш някоя серия ми се обади да видим ако няма английски дали поне тайминг ще можем да ти намерим
*

Още не съм почнал да го тегля, но мисля от torrentspy да го тегля, защото от датата ще го тегля 9 години. sad.gif Към датата връзката ми се влачи с 1К и то с прекъсвания... Като почна ще ти се обадя на ЛС.
Insaneboy
Цитат(dosh @ 28 Feb 2006, 11:11 AM)
Цитат(Insaneboy @ 28 Feb 2006, 10:18 AM)
*

Още не съм почнал да го тегля, но мисля от torrentspy да го тегля, защото от датата ще го тегля 9 години. sad.gif Към датата връзката ми се влачи с 1К и то с прекъсвания... Като почна ще ти се обадя на ЛС.
*

сега всъщност се разбра, че тоя дето ще го качи в датата ще го качи и на торрент, ще пусна линк веднага щом ги качи...
dosh
Сега се поразрових малко из imdb.com и открих, че всъщност е имало оригинален сериал The Outer Limits, който се е излъчвал 1963-1965 година. В създаването му са участвали легендарни личности, като например сценариста на филма Психо на Хичкок...
А пък този от 1995-2002 всъщност се казва The New Outer Limits. Интересно.
Insaneboy
Цитат(dosh @ 28 Feb 2006, 02:56 PM)
Сега се поразрових малко из imdb.com и открих, че всъщност е имало оригинален сериал The Outer Limits, който се е излъчвал 1963-1965 година. В създаването му са участвали легендарни личности, като например сценариста на филма Психо на Хичкок...
А пък този от 1995-2002 всъщност се казва The New Outer Limits. Интересно.
*

това го знам, но всяко нещо с времето си tongue.gif
и до него ще стигнем...
Oo_oO
Ааааа, мерси много много много много!
Тоя сериал верно го бях забравил, ама като го даваха по БТВ мноу му се кефих.
Ако знаех малко инглиш бих се включил да помагам, ама... незнам. dry.gif
Само дето дали някога ще изтегля торента... /: изобщо не помръдва.
cerato
http://store2.data.bg/tato/movies/The%20Ou...ons/Season%201/
Eто ви линк. Който може да сваля. Засега това, комай, е единственият БГ източник.
Да се надяваме да го пуснат и по тракерите.
The Loser
Цитат(cerato @ 1 Mar 2006, 12:10 PM)
Eто ви линк. Който може да сваля. Засега това, комай, е единственият БГ източник.
Да се надяваме да го пуснат и по тракерите.
*

Аз също ги имам всички серии. В Арената пуснах тема да ги питам дали искат да го качат обаче те нищо не отговориха, изглежда нямат интерес.
Сега съм се хванал да дърпам сезоните на JAG - Военна прокуратура.
rusalkata
Страхотна тема ,страхотен сериал.Браво на всички.Loser,твоите серии от Бтв ли са рипвани?
kabalstein
След 20ти март съм съгласен и аз да се включа! С този темп може би мож да ми запазиш 5ти или 6ти!
Insaneboy
Цитат(kabalstein @ 8 Mar 2006, 12:59 AM)
След 20ти март съм съгласен и аз да се включа! С този темп може би мож да ми запазиш 5ти или 6ти!
*

с мойто темпо ще ти запазя 4ти tongue.gif
The Loser
Цитат(rusalkata @ 7 Mar 2006, 11:56 PM)
Страхотна тема ,страхотен сериал.Браво на всички.Loser,твоите серии от Бтв ли са рипвани?
*

Не, не са от BTV, но качеството е добро. Всичките съм ги свалял отвън, отне ми повече от месец обачи си заслужава. Сега търся хора за JAG - Военна прокуратура и анимационния сериал Talespin - Капитан Балу (това преди го даваха в Часът на Дисни в неделя по Канал 1).
Insaneboy
Цитат(The Loser @ 8 Mar 2006, 01:45 AM)
Цитат(rusalkata @ 7 Mar 2006, 11:56 PM)
*

Не, не са от BTV, но качеството е добро. Всичките съм ги свалял отвън, отне ми повече от месец обачи си заслужава. Сега търся хора за JAG - Военна прокуратура и анимационния сериал Talespin - Капитан Балу (това преди го даваха в Часът на Дисни в неделя по Канал 1).
*

хора които да превеждат JAG ли, едва ли ще се намерят да ти акжа...
а за капитан Балу да не говорим
The Loser
Имах предвид за хора които да помогнат с тегленето, защото са от чужд тракер.
dosh
Какво стана с тоя сериал? Някой ще го шерне ли като торент в България или не? Опитах се да тегля първи сезон от торентспай и нищо... Изобщо не може да се върже към тракера. Сигурно вече няма такъв тракер дори... :evil2:
Insaneboy
Цитат(dosh @ 9 Mar 2006, 12:38 PM)
Какво стана с тоя сериал? Някой ще го шерне ли като торент в България или не? Опитах се да тегля първи сезон от торентспай и нищо... Изобщо не може да се върже към тракера. Сигурно вече няма такъв тракер дори...  :evil2:
*

от датата можеш ли да теглиш
Insaneboy
3ти епизод е готов и качен на сайта...
bastuna2003
Изтеглих целия трети сезон! Мисля да го кача на торент в датата. Ако някой има други предложения да каже biggrin.gif
The Loser
Гледам и в датата са качили почти всички сезони.

free.data.bg/tato
dosh
Цитат(Insaneboy @ 9 Mar 2006, 04:13 PM)
*

Не, не мога sad.gif Надявах се tato да го качи на торент в sab.bz ама още чакам... sad.gif
tato
Цитат(dosh @ 10 Mar 2006, 02:09 AM)
Цитат(Insaneboy @ 9 Mar 2006, 04:13 PM)
*

Не, не мога sad.gif Надявах се tato да го качи на торент в sab.bz ама още чакам... sad.gif
*

Знам, че одавна съм обещал, но все не ми остава време.
А сега тъкмо подхванах 2 и 4 сезон отначало... поради едни или други причини.
Както и да е, ще ги кача в САБ-а, просто ми се иска да ги имам на куп и да ги изстрлям за два дена.
Ако пък е нужно, да кача още сега първи?
hag
tato, при възможност действай! smile.gif
Ще съм ти фенка форевър. Умирам за тоя сериал! laugh1.gif
dosh
Цитат(tato @ 14 Mar 2006, 12:04 AM)
Знам, че одавна съм обещал, но все не ми остава време.
А сега тъкмо подхванах 2 и 4 сезон отначало... поради едни или други причини.
Както и да е, ще ги кача в САБ-а, просто ми се иска да ги имам на куп и да ги изстрлям за два дена.
Ако пък е нужно, да кача още сега първи?
*

Ако не те бърка нещо, изстреляй първия, за да мога и аз да се включа в правенето на субтитрите. И ти благодаря, че се занимаваш с такива хубави работи, щото на повечето хора не им пука :clap:
The Loser
Също като tato и аз имам всички сезони, почти два месеца ги дърпах от демона и торентспай. Ще питам в торент сървърите дали не искат да ги качат, за да може повече хора да се насладят на това готино сериалче.
tato
Преди малко качих първи сезон в академията.
По-късно ще кача 3 и 4, а утре ще избримча 6 и 7.
С 2 и 5 все още се боря. 2 е на 50%, 5... 17/22. smile.gif
dosh
Цитат(tato @ 19 Mar 2006, 07:16 PM)
Преди малко качих първи сезон в академията.
По-късно ще кача 3 и 4, а утре ще избримча 6 и 7.
С 2 и 5 все още се боря. 2 е на 50%, 5... 17/22. smile.gif
*

Мерси много, човек! :clap: Като се прибера от работа го зареждам да се тегли tongue.gif
kabalstein
Insane, sign me in for N5 wink.gif
bastuna2003
Аз ще взема 6-ти. Само ми кажи след като го преведа къде да ти го прата за редакция biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(bastuna2003 @ 22 Mar 2006, 11:55 AM)
Аз ще взема 6-ти. Само ми кажи след като го преведа къде да ти го прата за редакция biggrin.gif
*

insaneboy@abv.bg
записах ви и двамата
искам да спомена че миналата, тая и още една седмица ще съм ненормално зает и за това никакви преводи поне дотогава
kabalstein
Е то и аз... (до юни месец)! После мож да превеждам кат машина, но докат не ми минат изпитите, ще има по 1 на седмица МАКС СПИЙД!
bastuna2003
Абе аз да питам дали има английски субтитри за 6-ти епизод, щото аз иначе немога да се справа huh.gif Наистина незнам и нямам опит иначе. Ако ли не по-добре да взема някои от англииските unsure.gif Сори, ако съм малко нагъл, ама просто нема как
kabalstein
Епизод 5 - 5% превод!
Insaneboy
dosh почва 6ти, а аз си премазах палеца и пиша невероятно мудно tongue.gif
kvark
Поздравления за добрата работа , искам да попитам дали има някъде някакви субтитри (англ. поне) за сериала от '63 ,,гледам че tato е е качил 2ия сезон ,ще има ли някакви шансове да се превежда и оригинала ,спомням си че в "Хакери" - Хладнокръвния го гледаше :59:
kabalstein
19 % ON HOLD dry.gif
dosh
7-ми епизод е качен. Почвам 8-ми.
kvark
Благодаря за превода който правите на този велик сериал smile.gif
SayRaS
И от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ, само искам да попитам някои може ли да даде линк към серийте, че този нещо не ми го отваряsad.gif
Insaneboy
Цитат(SayRaS @ 4 Jul 2006, 12:32 AM)
И от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ, само искам да попитам някои може ли да даде линк към серийте, че този нещо не ми го отваряsad.gif
*

Ами те ги изтриха оттам, така че май вече ги няма из БГ. А пък и ние спряхме да правим субтитри tongue.gif
pirocorp
Цитат
Ами те ги изтриха оттам, така че май вече ги няма из БГ. А пък и ние спряхме да правим субтитри

Сериозно ли спряхте със субтитрите ?? sad.gif
Insaneboy
ами да, няма интерес и няма откъде да дръпнем епизодите
dosh
Цитат(pirocorp @ 4 Jul 2006, 01:42 AM)
Цитат
Ами те ги изтриха оттам, така че май вече ги няма из БГ. А пък и ние спряхме да правим субтитри

*

Аз не съм спирал да правя субтитрите и ще ги направя, но ще отнеме повечко време. Писах няколко пъти на Insaneboy, че съм завършил 7-ми епизод, но той не ми отговори. Като се хващате с нещо, го правете както трябва. dry.gif

И това с интереса много ме забавлява... smile.gif Това означава, че правите субтитри за други хора. Щом няма интерес, не се правят субтитри, макар че всички тук се кълнат, че правят субтитри за собствено удоволствие и ей така, между другото, ги качват на сайта. biggrin.gif Това обяснява, че се превеждат субтитри само за най-новите филми (с редки изключения). Това обяснява и ниското качество на субтитрите. biggrin.gif На човек като не му е интересно, гледа да претупа работата... smile.gif
Insaneboy
Цитат(dosh @ 4 Jul 2006, 09:06 AM)
Цитат(pirocorp @ 4 Jul 2006, 01:42 AM)
Цитат

*

Аз не съм спирал да правя субтитрите и ще ги направя, но ще отнеме повечко време. Писах няколко пъти на Insaneboy, че съм завършил 7-ми епизод, но той не ми отговори. Като се хващате с нещо, го правете както трябва. dry.gif

И това с интереса много ме забавлява... smile.gif Това означава, че правите субтитри за други хора. Щом няма интерес, не се правят субтитри, макар че всички тук се кълнат, че правят субтитри за собствено удоволствие и ей така, между другото, ги качват на сайта. biggrin.gif Това обяснява, че се превеждат субтитри само за най-новите филми (с редки изключения). Това обяснява и ниското качество на субтитрите. biggrin.gif На човек като не му е интересно, гледа да претупа работата... smile.gif
*

Това е въпроса, че съм се хванал и с друго, което хванах преди този сериал. Още в началото изрично казах, че го правя само междудругото, защото нямам какво да правя.
А това че няма интерес значи, че мога да използвам времето си, за да преведа нещо друго към което има повече интерес и на което повече хора ще могат да се насладят. Предлагането отговаря на търсенето, ТОL не се търси толкова в сравнение с Stargate примерно.
pirocorp
Щом поне някой е останал да прави субтитри пак е нещо а по въпроса защо няма интерес към ТОL според мен е защото все още няма субс но както и да е благодаря на преводачите и специално на dosh че не се е отказъл smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.