Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Heist
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
ivajlap
Пуснах 4ти за одобрение.
shumiv
clapping.gif clapping.gif clapping.gif

Ивайла, ти си моята богиня!

:Bow:
galeff
В случай, че някой иска да се заеме с превода,
ето англииски субтитри за 5-ти епизод.

Използвам момента да благодаря на Ивайла за първите четири серии.
shumiv
Разчитаме на Ивайла и за субтитрите на 5-ти епизод
:huglove:
ivajlap
Нямайте грижа.
michaelkolev
Здравейте!
ivajlap, браво и благодаря за субс на този сериал! smile.gif
Сайта го знам от няколко години и постоянно свалям субс от него, но във форума никога не съм влизал и добре, че влязох преди малко и видях, че има английските субс на 5 епизод (и много други полезни неща smile.gif ).
Цитат(ivajlap @ 25 Apr 2006, 05:13 PM)
Нямайте грижа.
*

ivajlap, това си го писала преди 4 дни, какво става, че за толкова време още не си ги превела?!? Ако искаш ти/другите ще седна да ги преведа за един-два часа и довечера ще ги пусна, защото са кратки и лесни. Ако все пак имам нужда от някаква помощ ще питам. smile.gif
Кажи какво става при теб, че да се ориентирам какво да правя. smile.gif
burndead
@michaelkolev, не бързай да ги превеждаш. Щом Ивайла е казала, че ще се заеме с тях, значи ще ги направи. Имайте търпение само.
michaelkolev
burndead, знам че е така, но вече са минали над 4 дни, не мислиш ли, че са доста за субс на един епизод? Вярно, че всеки от нас е зает и то доста, но това - "ще ги преведа" може да стане и другата година по това време. smile.gif
ОК, няма да превеждам нищо, нп, исках само да помогна...
Btw много готино сериалче, дано не го спрат, както гледам го обсъждате.
burndead
Цитат(michaelkolev @ 29 Apr 2006, 08:48 PM)
burndead, знам че е така, но вече са минали над 4 дни, не мислиш ли, че са доста за субс на един епизод? Вярно, че всеки от нас е зает и то доста, но това - "ще ги преведа" може да стане и другата година по това време. smile.gif
ОК, няма да превеждам нищо, нп, исках само да помогна...
Btw много готино сериалче, дано не го спрат, както гледам го обсъждате.
*

Оценявам това, че искаш да помогнеш, но просто ако тя изяви желание да й помогнеш, тогава го направи. Допитай се до нея, например.
ivajlap
Серията се превежда. До 2-3 дни ще я пусна. Очаква се най-много още една серия и сериала ще бъде спрян поради слаб зрителски интерес. Няма за къде да се бърза.
burndead
Гррр :evil2: . Пак спират нещо свежо.
ludoto_mimi
Цитат(burndead @ 30 Apr 2006, 01:01 PM)
*

Eee, тъкмо почна да ми харесва... sad.gif
burndead
Цитат(ludoto_mimi @ 30 Apr 2006, 06:57 PM)
Цитат(burndead @ 30 Apr 2006, 01:01 PM)
*

Eee, тъкмо почна да ми харесва... sad.gif
*

Оффтопик: Как няма да го спрат, като са го сложили между Лост и още някъв известен сериал.
ivajlap
5ти епизод е пуснат за одобрение.

Ето ги: http://subsunacs.net/get.php?id=19201
shumiv
Благодаря ти, Ивайла!

:Bow:
ludoto_mimi
Благодаря ти. clapping.gif
ogi
10x
bgmade
:clap: :clap: :clap:
:ph34r:
the_creator_pz
Браво на Ивайла... но май наистина са спряли сериала защото в близкия поне месец надали ще дават нов епизод, затова ви предлагам като сте на "крадлива" тематика да гледате Thief който е пъти по-добър от Heist smile.gif
Alimoe
Мерси за субовете. Искам само да поясня, че cz се чете "ч" и правилно е да се чете Доминчик, а не Доминзик.
ivajlap
Пояснението се приема, но т.к. в България името на актрисата не е превеждано до сега, а като най-близък по звучене руският език предлага и двата превода, аз си избрах Доминзик. Прилагам два линка към описание на филма "40 year old virgin" в руски сайтове, където името се превежда по двата начина. На който не му харесва да си промени буквичката!

http://cinema.km.ru/magazin/view.asp?id=14...28C88CA7A20A878
http://allstars.pp.ru/movies/aa/40_year_old_virgin/
alfamobil
Нещо ново около сериала има ли или е спрян окончателно?
telmi
Цитат(alfamobil @ 19 Jun 2006, 12:18 PM)
*

И аз да попитам - спряха ли го??? hmm.gif
booker
Цитат(telmi @ 1 Jul 2006, 07:18 PM)
Цитат(alfamobil @ 19 Jun 2006, 12:18 PM)
*

И аз да попитам - спряха ли го??? hmm.gif
*

Току-що изгледах и 5те епизода, жалко,че са решили да го спрат.Тъкмо почва да става интересно и интригата се покачва и хоп! - canceled sad.gif . Гледам,че има готов 6 еп., който не е пуснат - Ladies and Gentlemen - Sweaty Dynamite . Има и кратка рецензия - A new detective is brought in to replace Amy as head of the task force. Mickey finds out that Sam Gordon knows he is still alive. Ricky provides information for the thieves to move to the next step in their plan.
Дано да решат да го довършат и сложат някакъв свястен край smile.gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.