Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Mcleod's Daughters
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
fashiona
Има време все още за корекции smile.gif Аз почвам 2 епизод.
Only_you
Корекцията е направена ето готовия вариант wink.gif
Добре си се справила с тайминга ... но автоматичната ти проверка ни е направила лоша шега на места ... аз ги оправих wink.gif
Добавих малко запетайки, които бяха изпуснати и тн smile.gif
Мисля, че всичко е ок smile.gif
Прикачам последния вариант на субтитрите
fashiona
Ами няма начин автоматичната проверка едно оправя друго разваля,какво да се правиsmile.gif Важното е че вече всичко е наред.Ето и английски за 3 епизод smile.gif
Only_you
Добре , заемам се с превода smile.gif biggrin.gif

Редакция : Ще има малко забавяне с превода, защото имам много работа.
kazaka
Как да ги свалим защото при мен излизат направо написани.Нещо не става.
Only_you
Цитат(kazaka @ 5 Mar 2007, 08:04 PM) *
Как да ги свалим защото при мен излизат направо написани.Нещо не става.

Казак, десен бутон върху субтитрите , и даваш Save target as... избираш къде да ги запаметиш и си готов smile.gif
MATI
извинявам се за нахалството,но ще можете ли да ми кажете откьде да дрьпна суб.за 07х02 или още не са готови.просто виждам ,че сега работите вьрху 03 и затова питам.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички дами!
Весело изкарване на празника. rolleyes.gif
fashiona
Аз работя по тайминга на 2-ри епизод и опитвам да преведа това което не е преведено още.Съжалявам за забавянето ,но наистина съм много заета.До края на седмицата ще са готови на 100%. Мерси, Честит празник smile.gif
Only_you
MATI, fashiona обработва втори епизод, а аз съм се хванала с превода на трети... но малко изоставам, че съм на работа, на лекции и свободно време не ми остава.

Честит празник на всички дами smile.gif
kazaka
Честит празник на всички дами! Празнувайте и се веселете! Желая ви вълнуващи преживявания! А субтитрите са върхът!
Only_you
Благодаря за пожеланията smile.gif biggrin.gif
fashiona
Утре ги качвам smile.gif
Only_you
Браво fashiona smile.gif Ти поне не изоставаш като мен wink.gif

Ето първата част от превода smile.gif надявам се до довечера да свърша с втората и третата.

Редакция: Четвъртата част до довечера е готова smile.gif
fashiona
Ами и аз изоставам ,но както и да е.Щом приключиш с превода на 3 епизод ще прикача английските на 4 smile.gif Справяш се много добре.Ето и субтитрите за 2 епизод на български.Надявам се да ви харесат.Очаквам коментариsmile.gifПише за коя версия саsmile.gif
cvetka69
Отново благодаря и на двете ви за страхотните субтитри yahoo.gif
fashiona
Ако има някакви проблеми,уведоми ни.
cvetka69
Всичко е перфектно както винаги clapping.gif
Only_you
Днес ще изгледам втория епизод със субтитрите и ще видя дали има нужда от корекции , ако има ще оправя и ще ги кача наново smile.gif Fashiona браво smile.gif
Мен ме извинете за забавянето smile.gif
Поздрави smile.gif

fashiona субтитрите са станали супер smile.gif Браво за непреведените реплики ... аз пооправих малко запетайки , някои думи ги смених с по-подходящи и такива глупости smile.gif

Ето това е последната редакция (засега) wink.gif
kazaka
http://zamunda.net/details.php?id=57401 Моля за малко сийййд към този линк.А субтитрите за втора серия са перфектни.Благодаря предварително за сииида.
fashiona
Only you качила си втората част от превода на 3 епизод 2 пътиsmile.gifРадвам се че се е получило добре.Ето и английски за 4 епизод.Имам и за 5 ,но те търпят малки корекции ,може би утре и тях ще качаKazaka дава ми че такъв торент няма.
Only_you
Съжалявам за грешката , без да искам съм ги приложила два пъти smile.gif Четвъртата част е почти готова smile.gif
Казака, няма такъв торент, провери пак smile.gif

Редакция:Готов е превода на 3-ти епизод smile.gif

Започвам 4-ти smile.gif

Лека нощ smile.gif
fashiona
Ще гледам в рамките на тази седмица да направя субтитрите на български.
cvetka69
Благодарности отново за превода,но пак да питам това не е завършения вариант на епизод 3 нали защото не мога да го кача в серията.
Only_you
Не, това е само превода ... без тайминг smile.gif

Поздрави smile.gif
fashiona
Когато качвам готови субтитри с които да се гледа епизода то си пише smile.gif Only you прави последна редакция и ги качва и пак си пише че са готовите.Просто трябва да се чете по-добреsmile.gif Захванала съм се със субтитрите на 3 епизод на 10% съм.Малко бавно работя защото нямам много време и по между другото каквото направя.
Only_you
fashiona, спокойно, не бързай, нали знаеш бързата работа срам за майстора , а пък и от време на време се раждат слепи кутрета wink.gif Не сме професионалисти бързаме колкото можем. Сигурна съм, че никой не ни се сърди за това ... smile.gif аз също напредвам бавно, но славно де smile.gif

Поздрави smile.gif
kazaka
Момичета,няма място за притеснения!Никой не ви се сърди,а и сме ви безкрайно благодарни за всичко,което правите за нас! Позволявам си да говоря от името на всички,но се надявам,че са съгласни с мен! clapping.gif
fashiona
Субтитри за епизод 3 - Прогрес 90%

Може би утре ще е го заварша и го качвам smile.gif

За линка сигурно нещо съм объркала не знам как точно се поства линк smile.gif Ами пак си е ремаркеsmile.gifМисля че и по Холмарк го превеждаха ремарке smile.gif
Only_you
fashiona има някакъв проблем с линка ти - ето това е:

McLeod's Daughters 07x06 @ Mininova

РЕДАКЦИЯ: Моля ви кажете ми дума за ремарке, в което се карат конете във фермите. Просто не се сещам как се казва ... зациклила съм напълно. Благодаря smile.gif

РЕДАКЦИЯ 2: Добре, ремарке го пиша, незнам иначе сигурно има специално наименование нооо... както и да е

Ще прикача първата и втората част малко по късно защото си намерих някои пропуски в първата ... докато гледах втората хаха ... но това довечера smile.gif Превода е 60-70% готов smile.gif

Рекация 3: Втората част е готова, утре очаквайте третата smile.gif

Редакция 4: Прикачвам и третата част smile.gif Превода е готов.
fashiona, имаш ли английските за пети епизод, ако да , качвай ги да ги хващам докато имам време smile.gif

Поздрави smile.gif
Only_you
ПРикачвам превода (без тайминг) на четвъртия епизод smile.gif

Поздрави smile.gif
fashiona
БЪЛГАРСКИ ГОТОВИ СУБТИТРИ ЗА 3 ЕПИЗОД!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.