Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The New Adventures Of Old Christine
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
MartineZzZ

The New Adventures Of Old Christine

The New Adventures of Old Christine is a new comedy about a 35-year-old divorced mom (Julia Louis-Dreyfus,Seinfeld) ,who runs a 30-minute female-only gym with Ali (Amy Farrington), trys to keep pace with everyone around her. That includes the judgmental stay-at-home moms at her son's(Trevor Gagnon) private school and her ex-husband, Richard (Clark Gregg, The West Wing). His new girlfiend (Emily Rutherfurd,The Ellen Show), whose name is also Christine. Old Christine's brother, Matthew (Hamish Linklater,Fantastic Four) lives with her. From writer-exec producer Kari Lizer, Will & Grace and Warner Bros.

Subtitles:
>>Episode 01<< - MartineZzZ
>>Episode 02<< - StraightEse
>>Episode 03<< - opa
>>Episode 05<< - StraightEse
>>Episode 08<< - StraightEse
>>Episode 09<< - StraightEse
>>Episode 10<< - StraightEse
>>Episode 11<< - StraightEse
>>Episode 12<< - StraightEse
>>Episode 13<< - StraightEse

Сериалчето е много приятно и е огромен хит в Щатите.Главната героиня взе ЕМИ за водеща женска роля в комедиен сериал,като успя да се пребори с фаворита от последните две години "Отчаяни Съпруги".
Първият сезон е 13 епизода и завърши в края на май.Само два месеца по-късно започна и втори сезон и в момента тече по CBS.
Смятам,че би било добре да се преведе този сериал и започвам да превеждам ПЪРВИ СЕЗОН.Ще се радвам ако още някой се включи към превода.На пръв поглед ми се струва,че превода няма да бъде труден,така,че не се изискват кой знае какви знания на английски.
Прикачвам субтитрите за 1-ви сезон и започвам работа по епизод 1.Който желае да се включи нека да почне съответно от 2-ри епизод.

Ще помоля само да се превежда качествено и да не се бърза!

___
Субтитри за първи сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0

Субтитри за втори сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
Rockfeler
Season 1
popa123
Аз също мога да помогна с качването на сериала в българските тракери.
River`of`joy
Е супер, че сте се сетили, аз още 1-я сезон като излезе и почнах да го следя, сериалчето наистина е приятно и няма да е лошо да се разпространи сред българската публика БРАВО
MartineZzZ
Виждам,че има интерес и това много ме радва. Бях почнал да си мисля,че в БГ никой не го гледа,ама съм се излъгал.
Превода е наистина страшно лесен и е абсолютно подходящ за един начинаещ преводач,така,че ако някой от по-младите кадри желае бих му го отстъпил с удоволствие. Ако пък не,ще си го превеждам отново с удоволствие.

Субтитрите на 1ви епизод са почти готови и до час-два ще ги пусна след което почвам да превеждам 2-ри. Ще се опитвам да пускам по епизод на ден, а пък вие се опитвайте да разпространявате сериала навсякъде по тракерите.
w0lf
Някой се е погрижил вече да го имаме в БГ сериала:

ПП.Прикачи го към 1вия пост,да има всички линкове там.

ПП2.Извинявам се за линка,не видях че е постнат.....10х и на Rockfeler за качването му на БГ тракер.
StraightEse
Захващам се с първи епизод.
opa
Цитат(StraightEse @ 10 Oct 2006, 12:23 AM)
Захващам се с първи епизод.
*

В по-горният пост MartineZzZ е казал, че е почти готов с него!? Почнал съм третия.
StraightEse
Лошо няма да се науча да чета smile.gif
MartineZzZ
Евала,другари! Радвам се,че задвижихме буталата! Аз казах,че ще пусна субовете за 1-ви,но ми излезе малко друга работа,така,че не успях да ги пусна.Иначе са преведени и утре като се събудя само ги редактирам и пускам.

Много моля да казвате какво почвате да превеждате и да четете кои какво превежда за да няма дублажи.Специално тук работата по превода не е много,но въпреки всичко е неприятно когато се окаже,че си превеждал за тоя дето духа.Има за всички!

Значи до тук:

MartineZzZ - s01e01

StraightEse - s01e02

opa - s01e03

MartineZzZ - s01e04 (ще го почна утре след като пусна 1ви)

Предлагам нататък превода да върви по същия начин,но все пак съобщавайте за да се знае.
Спорна работа!
Sisq0
Само ще ви замоля да си синхронизирате преводите, за да няма разлики в превода на имената на героите и т.н., неща обичайни, когато сериал се превежда от няколко човека. Не че превеждате от вчера, но все пак wink.gif
MartineZzZ
Първи епизод е готов и качен на сайта.Пускам го и тук за най- нетърпеливите.

Чакаме в най-скоро време и следващите два епизода,а аз се заемам с 4-ти епизод!

Приятно гледане!
saso
Ето и още едно масто от БГ където го има сезон 1 - тук!
StraightEse
И втори епизод е готов.

>>Episode 02<<
telmi
:59: clapping.gif
opa
Трети епизод е готов. smile.gif
::Episode 03::
StraightEse
И пети епизод е готов.

>>Episode 05<<
Sisq0
От арената въобще не тръгва да се тегли. Ще трябва да го дърпам отвън да го... пфу.
the_creator_pz
Нали го бяха качили и в maglata.com 1-ви сезон пробвай от там...
Sisq0
Братле, нямам регистрации във всеки бг тракър. То в тая държава кой не е видял по-читав нет, той не е направил тракър - пълна простотия. Всичката ни такава, мискинлък - като кабеларките из страната. 500-600 телевизии...
telmi
Цитат(Sisq0 @ 17 Oct 2006, 04:55 PM)
Братле, нямам регистрации във всеки бг тракър. То в тая държава кой не е видял по-читав нет, той не е направил тракър - пълна простотия. Всичката ни такава, мискинлък - като кабеларките из страната. 500-600 телевизии...
*

Уау, недей така, бре, момко, само 120 са ТВ-тата. Ма па кви ТВ-та, а? :lol_2:
telmi
:clap: :clap: :clap:

Останаха 4, 6, 7 и 8 и първи сезон е готов

clapping.gif clapping.gif
galeff
MartineZzZ пусна мухата и изчезна, добре че има и сериозни. biggrin.gif
StraightEse
>>Episode 08<<
MartineZzZ
Цитат(galeff @ 23 Oct 2006, 01:02 PM)
MartineZzZ пусна мухата и изчезна, добре че има и сериозни. biggrin.gif
*

Не съм изчезнал,просто нямам възможност да превеждам в момента.Аз съм се разбрал с другите преводачи на ЛС,така че няма нужда от такива коментари.

Ако мога ще се включа тия дни.Съжалявам много,но това е положението.
River`of`joy
А да знаете нещо по новия сезон, понеже го имам до 6 епизод, обаче явно са излезли 7 и 8 но не мога да ги намеря никъде
the_creator_pz
Ето 2x07 8-ми излезе днес но май все още е само по Private тракерите до няколко часа вероятно и той ще се появи
krakozia
Хайде всички да окуражим малко преводачите тук :clap:
Само три серийки остават за да се попълни целият първи сезон - има много хора/като мен/ които обичат да гледат сезоните наведнъж и в момента сигурно чакат за старт.
Сигурен съм ,че има желаещи за превод! Приятна работа!
telmi
ми хайде - :clap: rock.gif
jull
Дали някой превежда епизод 7 от сезон 1 или да го започвам?
Sisq0
От доста време няма прогрес по сериала.

п.п.
jull, защо заряза Вероника Марс? sad.gif
jull
Ами значи започвам епизод 7.

Sisq0, първо нямах време от работа, а и нещо напоследък не е толкова интересено и ми беше леко писнало от нея. Ще видим за следващия, ако ме заинтригува....
krakozia
Jill,
радвам се че се появи тук. Не само 7-и, има още два епизода за да се попълни целият сезон и мисля че ти ще се справиш перфектно с работата. Успех!
jull
БГ епизод 7 сезон 1
Станаха наопаки, но следващия ще е 6
krakozia
Тенкю, пак си на висота! Ако останеш тук в този сериал ще е супер, щото знаеш...върви втори сезон smile.gif
jull
Епизод 6 на БГ.
Въпрос - някой превежда ли 4 и ако да, да започвам ли втори сезон?
w0lf
Цитат(MartineZzZ @ 10 Oct 2006, 05:19 AM)
MartineZzZs01e04  (ще го почна утре след като пусна 1ви)

Тук пише,че го е почнал, но това беше много отдавна, ако искаш го почни защото не е казал дали ще го довършва или ако искаш му пиши едно лично да видиш докъде е стигнал, да не стане объркване.
MartineZzZ
Много се извинявам за това,че неизпълних написаното от мен. Получи се така,че се забавих няколко дена поради липса на време,а после самото ми желание се изпари тъй като нямаше публика за сериала. Лично на мен не ми е приятно да се трудя над нещо което никой не ползва...

Сега обаче нещата като,че ли се промениха,както гледам интерес се появи и това ме радва! Сериала наистина е хуабав и си заслужава да бъде преведен.
Незнам на какво се дължи внезапния интерес,но благодаря на хората които подновиха превода!

Съжалявам,че се показах несериозен.Ако никой не е почнал 4ти епизод ще се радвам да го направя аз. Преди време го бях почнал,така че имам първите 70-80 реда вече tongue.gif
Ако има интерес бих се включил отново в превода на 2ри сезон който тече в момента.
jull
ОК, продължавай с 4 епизод, а аз ще почна 1 на 2 сезон.
MartineZzZ, дори да има пет човека пак си заслужава да го правиш, защото те ще оценят труда ти много повече.
Сериалчето наистина е приятно за гледане, иначе не бих се хванала с него.
wink.gif
krakozia
Не са пет, не са пет...
nikiiv
Сериала е просто страшен. Просто ме изпълва. Точно сега се разделих с жената и трябва да ви кажа, че с този сериал доста по лесно го понесох...
MartineZzZ
Цитат(jull @ 27 Nov 2006, 01:51 PM)
ОК, продължавай с 4 епизод, а аз ще почна 1 на 2 сезон.
MartineZzZ, дори да има пет човека пак си заслужава да го правиш, защото те ще оценят труда ти много повече.
Сериалчето наистина е приятно за гледане, иначе не бих се хванала с него.
wink.gif
*

Абсолютно права си,но се опасявам,че по едно време и 5 човека не го гледаха. Незнам за теб,но лично мен ме обнадеждава факта,че все някой ползва труда ми.
Сега наистина е съвсем друго,особено след думите на nikiiv. Хубаво е човек да чува подобни неща!

Хващам се да довърша 4ти и се надявам до довечера да го пусна.
jull
Втори сезон, първи епизод.
MartineZzZ
Субтитрите за епизод 01х04 са качени, прикачвам ги и тук. Извинявам се за забавянето и се надявам да съм се справил добре.

Въжможно е разминаване в тайминга, тъй като ако не се лъжа въпросния рилийз на LOL, има и REPACK. Субтитрите май са по тайминг за REPACK-а, а е възможно някой хора да имат обикновения LOL-рилийз. В такъв случай е нужна "ръчна" корекция на субтитрите която е необходима само на места.

Който е с BS Player може да ползва SHIFТ+ДЯСНА СТРЕЛКА за изравняване на субтитрите (4 сек.)

Това всичко може да не е необходимо при положение, че имате правилния рилийз.Аз лично го нямам тъй като съм теглил епизодите от външни тракери веднага след излъването им, но предполагам, че по БГ тракерите е разпространен именно REPACK-а.
Приятно гледане на всички!

П.С. Приемам критика САМО на ЛС wink.gif
petteof
Не съм сигурен, но теглих няколко версии и при всички се разминаваха английските сякаш от едно място, където е имало реклама, до следващото или по-следващото такова място. Никъде не намерих версията, при която да не се разминават. Ако някой я знае къде е, а не коя е, моля, нека сподели. Голямо благодаря за превода—така вече целият първи сезон е готов.
MartineZzZ
Именно поради тези причини не си играх да намествам тайминга - нямаше да има смисъл при положение че всеки има различен рилийз.
Въпреки всичко разминаването е минимално и се оправя много лесно със SHIFT+ДЯСНА СТРЕЛКА на повечето плейъри.
tiggers
Благодаря от сърце на всички, които превеждат The New Adventures of Old Christine! clapping.gif Очевидно е, че доставяте голямо забавление не само на мен.:flowers: Мисля, че ако епизодите се появят и в българските тракери, интересът към сериала ще се увеличи многократно и трудът ви ще направи още повече хора щастливи. Съдя по това, че аз открих първия сезон съвсем случайно в ArenaBG, след което започнах да тегля новите серии отвън. За съжаление не винаги успешно - за бързо, изобщо не говоря. :3:
Моля, кажете ми (ако знаете hmm.gif ) откъде мога да сваля епизод 2 на сезон 2 ?!? Линкът в първия пост на MartineZzZ явно е напълно "умрял" - вече втора седмица торентът не отлепва от 0.0%. :suicide: Не откривам тази серия никъде със сийдъри, затова се обръщам към вас с молба за помощ...
Поздрави!
galeff
Пробвай от тук!

http://www.torrentspy.com/torrent/873312/
tiggers
Цитат(galeff @ 7 Dec 2006, 03:35 PM)

galeff, благодаря ти, но това е епизод 3, а аз търся епизод 2 на сезон 2... cool.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.