Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The New Adventures Of Old Christine
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
jull
Ами ето го http://www.torrentspy.com/torrent/867979/T...V_XviD_XOR_eztv
tiggers
Цитат(jull @ 7 Dec 2006, 07:24 PM)

Точно в този торент e проблемът - не помръдва изобщо. :2: И това е единственият епизод от целия сериал, който не мога да открия "жив" никъде.
Търсенето продължава, разбира се... rolleyes.gif
galeff
ed2k://|file|the.new.adventures.of.old.christine.s02e02.the.answer.is.maybe.hdtv.xvid-xor.avi|183507282|8EC9764CC825EA117DAD515B91806C9B|/
MartineZzZ
Хайде моля ви който има възможност да вземе да качи и епизодите от 2ри сезон по БГ тракерите. Аз не мога да го направя защото съм в чужбина,ъплоуда ми е НЕголям и ще стане доста бавно.
Епизодите ги има в доста тракери,но за съжаление те изискват регистрация,че дори и покана. Ще назова само някой от тях - scenetorrents.org,supertorrents.org,BitmeTv.org,TorrentLeech.org,
TvTorrents.com,torrent-damage.net,TvJunkies.org,TvTorrents.ro

Последния е румъснки и чат-пат е отворен за регистрация,но на него няма всички епизоди от сезон 2.
Покани за посочените тракери нямам за съжаление,с едно изключение -
предпоследният - TvJunkies.org. За него мога да раздам няколко покани а и освен това гледам че там има доста епизоди от втори сезон,както и целият първи.

Който няма друга възможност,да ми пише на ЛС и ще му дам покана. Очаквам обаче епизодите да се появат нейде по БГ пространството tongue.gif

П.С. Естествено има и доста "обществени" тракери за които не е нужна нито регистрация,нито пък покана - в някой от тях вероятно има по някой епизод,но къде и какво точно...не мога да кажа.
w0lf
Сега пуснах да се свалят всички серии, като ги сваля ще ги кача при Деян smile.gif, ако някой друг ги свали и ги е качил някъде да пише тук.

ПП. Свалени са и сега остава Деян да оправи тракера, защото нещо не работи и ще го кача веднага, сериите са 10, а 11та излиза в понеделник или вторник ще бъде качен и той пак там.
w0lf
Ето го качен вече и в БГ тракер целия излязъл до сега 2ри сезон:

The New Adventures of Old Christine.S02.HDTV.XviD
tiggers
Цитат(w0lf @ 9 Dec 2006, 01:04 PM)

*

w0lf, най-сърдечни благодарности от мен!!! :28:
Сега е ред на преводачите... :3: Сериалчето е готино и си заслужава труда ви.
MartineZzZ
Jull,кажи ми какво мога да подхвана.Кой епизод? Нямам много време в следващите дни,но все за един-два епизода ще намеря.
The-Slugi
Цитат(w0lf @ 9 Dec 2006, 12:04 PM)

*

дръпнах го, ще помагам в сийда, ако има интерес
w0lf
Ето я и обещаната 11та серия на 2ри сезон:

The New Adventures of Old Christine.S02.E11HDTV.XviD.XOR
jull
И 2 серия е готова, сори че е праз толкова дълго време, но края но годината е доста натоварен. Ще почна и 3та и все някога ще е готова. wink.gif
The-Slugi
Дай английски, мога да ти помогна за по-предните, ако нямаш нищо напротив, разбира се.
jull
Това са АНГ. от 4 до 7 серия, избери си която искаш.
Предишните са преведени.
The-Slugi
Аре почвам 4-та.
krakozia
Добре, имам голяма молба:
Арената нещо не е в час напоследък - оттам сийд няма!
От чуждите тракери - първи сезон трудно се намира, а и се тегли една серия с дни...
Няма ли начин някой да го качи на бг тракер?
Така ще се задвижи много и гледаемостта.
Предварително благодаря smile.gif
MartineZzZ
Аз мога само да кажа от кой чужд тракер бъдещия ъплоудер може да изтегли сезона.Аз също го имам го,но ъплоуда ми е бавен и ще го дърпате много дълго от мен. Ако все пак няма друг начин ще го кача в тракера на Deank
krakozia
Качвай го - макар и той да е на принципа един ден се отваря, три - не!
The-Slugi
Ето 02x04 - Oh God, Yes*

*Може и да има някои разминавания и неточности, покрай църковните изрази, но мисля, че се получиха добре.
scorpionche
Нали не се отказахте?
Благодаря за преводите досега :clap:
krakozia
И аз се надявам да няма отказване. Сериала е пре-достатъчно свеж. Пък и серийките са кратки. Хайде, мощна подкрепа за бъдещите преводачи clapping.gif :hands:
Scorpions
clapping.gif clapping.gif :clap: :clap:
krakozia
Наистина понякога се чудя, защо едно добре започнато нещо така се зарязва. Жалко, за труда на преводачите до този момент... Сериала е с кратки серийки, без някакви сложни термини. Дали си мислят, че няма интерес, не знам. Много бих се радвал ако все пак има мераклий за продължаване на превода. Тези, които все пак сме фенове и на "Старата Кристин" ще оценим много труда им! clapping.gif
scorpionche
Да я бутна из първите страници, може някой да се навие да продължи smile.gif
krakozia
Само си я бутаме напред...ама никой не я иска sad.gif
Гледам колко много сериали се превеждат от няколко преводача, а за други, какъвто е този случай, няма мераклия...
Ех, жалко...
tiggers
Надявам се, че преводът на Сезон 2 ще бъде довършен...
pgi
Мога да ви помогна с редакцията и донагласянето на тайминга, ако желаете.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.