Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Friday Night Lights
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
The-Slugi
Започвам седми епизод.

Прогрес: 100%

Качени на сайта (връзка в първият пост).

Доста хубав епизод !!!
Sisq0
Айде, почвай rock.gif rock.gif
>PACMAN<
Friday Night Lights S01E10 HDTV - LOL
w w w . z a m u n d a . n e t | w w w . a r e n a b g . c o m | w w w . m i n i n o v a . o r g
minkata
Браво,Слуги! Мерси много.
Сиско,ще са готови ли за тази вечер,за да можем да го гледаме?
QSEN STANOEV
като ги даваш за проверка ги сложи тук пък си ги дай на сиско за проверка hmm.gif
Иначе евала за това че го превеждаш RESPECT !!!
The-Slugi
Първо, субтитрите, който предавам на Sisq0 са в доста суров вариант. И за това няма да ги прикачвам първо тук, преди той да ги редактира.

Второ, когато стане готов тогава, но като го знам, утре ще ги имате най-късно.

И трето, Opa аре ако можеш ми намери пак някакви португалски или друг език, ама с добър тайминг, защото тея предните за осми нещо не ми харесват като цяло.
opa
Имаш ги:
The-Slugi

Ето 01x07 - Homecoming

Специални благодарности на Sisq0 за редакцията.
QSEN STANOEV
почнат ли е 8 епизод ?
Мерси за предишните
The-Slugi
Не, не е почнат. Към 19-ти 20-ти форомците ще изкарат субтитрите и до ден два ще ги имате. Просто сега - нямам време и най-важното нямам желание да ги нагласям предните, като се има предвид, че след няколко дни ше излезнат читави. Мисля, че е нормално по епизод на седмица tongue.gif Иначе много ще ви бъдат biggrin.gif
minkata
Слуги,в темата по-нагоре има прикачени 2 файла субтитри за 8-ми епизод,от които Сиско каза,че пасват идеално(за 1-ия файл).
The-Slugi
Отвратителни са тези субтитри, но ще превеждам португалските по слух и ако има нещо ще използвам английските. Няма да стане бързо, но вие си занете, че аз никога не давам срок. Когато станат.

Започвам осми.

The-Slugi

Ето 01x08 - Crossing The Line

bentley
Мерси много за субтитрите! Продължавайте в същият дух! :clap: :clap:
>PACMAN<
Браво clapping.gif както винаги перфектни :clap:

ВЕСЛИ ПРАЗНИЦИ
The-Slugi
Излезнаха английски за девети епизод (просто не е за вярване!!!). Утре заминавам в провинцията за два дни, сряда почвам серията ще я имате предполагам към петък, събота.
bgmade
Знаете ли защо не могат да се свалят от Арената...?
sM1Le
Цитат(bgmade @ 25 Dec 2006, 01:54 AM)
Знаете ли защо не могат да се свалят от Арената...?
*

Защото няма сиидъри може би...wink.gif
bgmade
Да де,то тва е ясно,Ма... unsure.gif
:ph34r:
QSEN STANOEV
Цитат(bgmade @ 26 Dec 2006, 02:51 AM)
Да де,то тва е ясно,Ма...  unsure.gif
:ph34r:
*

Ма то друг проблем освен тоя няма . Няма сийд няма сваляне
The-Slugi
Девети епизод.

Предадени на Сиско за редакция.

Предполагам, че след като се върне Сиско ще ги опатка. Честита Коледа от мен!
minkata
Благодарим за преводите! clapping.gif
Весела Коледа на всички преводачи!!!
QSEN STANOEV
slugi сложи ги тука като ги преведеш моля те пък ги дай за редакция моля те

Respect за превода иначе
The-Slugi
След като Сиско го удари на почивка biggrin.gif Ето ви НЕредактираните субтитри. При появата на Сиско и при редакцията му ще бъдат качени на сайта.
excape
Мерсиsmile.gif
Sisq0
Изтрезнях smile.gif
bim_man
някои знае ли кога 6те излезат субове за 10 епизод на серияла?
The-Slugi
Излезнаха английски (отвратителни, страшно много трябва да се бара по тях) субтитри. Ще използвам друг тайм и ще са по-добри.

Започвам Десети

Качени на сайта (връзка в първия пост).
bim_man
а колкото до субовете за 9 епизод добре са си и бес редакция мое скромно мнение тенкс слъги
minkata
И моето непрофесионално мнение е,че няма нужда да се редактират субтитрите по 9-ти еп. така,че може направо да ги пускаш за 10еп.
bentley
Мерси за субтирите :59: :clap: И според мен не е нужна редакция субтиртите са много добри
prison break rocks
Едва сега разбрах за този страхотен сериал и ви благодаря за страхотнитните субтитри. Не че искам да се хваля,но разбирам английски доста добре и трябва да отбележа,че в тези субтитри нямаше видими грешки в смисловия превод и тн. Та останах много приятно изненадана,че този сериал има такъв страхотен превод.
Благодаря отново на преводача(преводачите)-мързеше ме да чета темата,затова не съм запозната точно кой превежда и тн,но пак 10х за труда :bulgar:
QSEN STANOEV
Slugi шляпни ги субовете тука моля те сиско както и ти си имате и др неща на главата и се бавят по някой път дори за 9 епизод не са пуснати още във листата със субовете в сайта прати ги на сиско ма ги сложи и тука ако не те затруднява пък сиско като може ше ги редактира . А предните си бяха без забелжка просто дори и без редакция

Respect за превода
The-Slugi
Спокойно.

Ето 01x09 - Full Hearts

Ето 01x10 - It's Different for Girls

excape
Цитат(The-Slugi @ 11 Jan 2007, 09:02 PM)

Мерси, Ам Гълsmile.gif
bim_man
пи4ове как са субовете за 11еп с нетарпение ги 4акам тенкс предварително на екипа rock.gif clapping.gif
Sisq0
Никак не са. Няма английски букви още. Като излязат ще ги опаткаме... очакваме ги тези дни.
prison break rocks
В ревюто на сериала пише,че го излъчват Вторник вечерта. Имате ли представа защо още го няма по бг тракерите, а е вече Четвъртък?
Sisq0
Явно тази седмица е нямало епизод, а и току-що видях във tv.com следното:
13. Little Girl I Wanna Marry You - 1/24/2007

п.п.
В еМуле също не намирам 13 епизод, а ако имаше такъв той със сигурност щеше да е пуснат за теглене и там.
prison break rocks
Цитат(Sisq0 @ 18 Jan 2007, 11:54 AM)
Явно тази седмица е нямало епизод, а и току-що видях във tv.com следното:
13. Little Girl I Wanna Marry You - 1/24/2007

п.п.
В еМуле също не намирам 13 епизод, а ако имаше такъв той със сигурност щеше да е пуснат за теглене и там.
*

Благодаря за отговора!
The-Slugi
Започвам единадесети.

The-Slugi

Ето 01x11 - Nevermind

12-ти епизод е може би най-добрият до момента (почти на нивото на 5-ти).

Започвам го.

Качен на сайта (връзка в първия пост).
minkata
Браво,Слуги! Тъкмо си мислех,че ще трябва да чакам пак 10-на дни до като излезнат субтитрите за следващия епизод. Благодаря ВИ и на теб и Сиско! clapping.gif
Sisq0
Епизод 12 довечера ще е тук. В момента минава редакция.
prison break rocks
13-ти го има в Арена вече!
The-Slugi

Ето 01x12 - What To Do While You're Waiting

Страхотен епизод със страхотен саундтрак, който чакам да излезе!
excape
Специални благодарности и на дваматаsmile.gif
AngelFr0mHell
Искрени благодарности на The-Slugi и Sisq0! Без вас нямаше да бъде възможно да се насладим на този не толкова популярен, но въперки това интересен сериал. Още веднъж благодаря smile.gif
President
Някой знае ли от къде да изтегля първите епизоди, защото няма никъде сиид?
Sisq0
Ако ти е добра скороста от еМуле -> http://tvunderground.org.ru/index.php?show...s&sid=11274
Tук има е2дк линкове към всички епизоди.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.