Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Big Bang Theory - 12x23 & 12x24
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
E-Tle
Епизод 18 е преведен!
Kambura
00:06:55,334 --> 00:06:59,002
and then I get arrested
and deported to South America?

превод

00:06:55,334 --> 00:06:58,853
като ще ме задържат
и депортират в ЮАР?

00:09:06,732 --> 00:09:10,300
that I may end up
in South America.

превод

00:09:04,296 --> 00:09:10,300
Съществува малка, но вероятна
възможност да се окажа в ЮАР.

South America
ЮАР

Така става като бързам и не гледам субтитрите, ще се оправи. smile.gif - Е-Tle
E-Tle
Епизод 18 е завършен!
E-Tle
Епизод 19 е преведен!
E-Tle
Епизод 20 е преведен!
E-Tle
Eпизод 21 е преведен.
E-Tle
Епизод 23 е преведен!
E-Tle
Епизод 24 е преведен!

Край на сезона, септември отново се почва. smile.gif
nsg-sas
Ще се радваме ли и тази година на отлични буквички? rolleyes.gif rock.gif clapping.gif
E-Tle
Епизод 1 е преден!

Честит празник на всички българи! Добре, че едно време не е имало подлоги като настоящите политици, че иначе да сме с чалми и забрадки, освен сериалите в родния ефир!
nsg-sas
Благодаря,жив и здрав и все така да ни радваш с преводите.

Честит празник на всички българи!Най-българския празник от всички,да живее независимостта!!!
E-Tle
Епизод 2 е преведен!
E-Tle
Епизод 3 е преведен!
E-Tle
Епизод 4 е преведен!
E-Tle
Епизод 5 е преведен!
E-Tle
Епизод 6 е преведен!
E-Tle
Епозод 7 е преведен!
E-Tle
Епизод 8 е преведен!
E-Tle
Епизод 9 е преведен!
E-Tle
Епизод 10 е преведен!
E-Tle
Епизод 11 е преведен!
E-Tle
Епизод 12 е преведен!

Приятно гледане и добър старт на годината за всички ни!
E-Tle
Епизод 13 е преведен!
E-Tle
Епизод 14 е преведен!
E-Tle
Епизод 15 е преведен!
E-Tle
Епизод 17 е преведен!
versan78
Малко грешки има. Не е лошо да се редактира...
E-Tle
Епизод 18 е преведен!
E-Tle
Епизод 19 е преведен!
E-Tle
Епизод 20 е преведен!
E-Tle
Епизод 21 е преведен!
E-Tle
Епизод 22 е преведен!
E-Tle
Епизод 23 е преведен!
E-Tle
Това беше от мен за този сезон. Следващия започва по обичайното време.
E-Tle
Епизод 1 е преведен!

Честит Ден на независимостта!
E-Tle
Епизод 3 е преведен!
E-Tle
Епизод 4 е преведен!
E-Tle
Епизод 5 е преведен!
E-Tle
Епизод 6 е преведен!
E-Tle
Епизод 7 е преведен!

Приятно гледане преди да дадем своя вот против Баба Яга за президент! biggrin.gif
E-Tle
Малко вести по възможен спиноф на сериала с най-висок рейтинг за поредна година - ЛИНК .
E-Tle
Епизод 8 е преведен!
E-Tle
Епизод 9 е преведен!
E-Tle
Епизод 10 е преведен!
E-Tle
Желая ви приятно гледане на поредния епизод!

Радвам се, че subsunacs.net не е останал незабелязан от светилото в родния пазар на преводачи. Чичето, което мирише на пръст сред преводачите и се смята за Б.Борисов на рая или може би ударението е раЯ, които се блъскат за одобрението му и титлите, които раздава като шоколадчета и захарни бонбони, си мисли, че е създател на ALL, обаче истината е, че процесът в света на преводачите не зависи и никога не е бил в ръцете му, както е щял да мине и без неговото присъствие, за да се тупа в гърдите и да ни призовава да се уважаваме, като той самият провокира към точно обратното с просташкия си изказ, с който показва и интелектуалното си ниво, което е ударило дъното и бих го преравнил до това на светилото в политиката ББ. Ето защо може да си принтирате и сложите в рамка коментари от подобен ранг на простотията на българина, който е "горе" в йерархията, а другите около него са нещо, докато му изнасят.

Посвещавам следния превод на додо дидо.
The_Assassin
Според мен е най-добре да си траете и да им гледате сеира. Те нека си обиждат и критикуват. Един страничен човек като влезе и види колко са дисциплинирани, сам ще си направи изводите. ��
0ld SCho0l
Гледам всичко си е постарому, да не ви мисля значи. biggrin.gif
Bad_Nick
саб вече си нямат депутат, с когото ме плашеха навремето, че ще ни затвори ( унакс ). Всъщност човекът хабер си нямаше за глупостите, които ми пишеха неговите хора. smile.gif Достоен човек, градски ми е.

Както винаги съм обичал да казвам - никога не е късно за една война със саб. А когато е намесен и дидо ( манекена на батко smile.gif ) става още по-сладко. Няма такава куха лейка на света като него. Един от личните ми фаворити от саб е smile.gif Нарочно си е написал два пъти името в ника си, за да не го забрави smile.gif Майстор-преводач !!!Раят на преводачите!!! Бях забравил тази тръпка да се смея на глупостите на саб smile.gif

E-Tle, пиши ми на лично за какво иде реч, че да се включа и аз. Бановете в саб ме подмладяват smile.gif
E-Tle
Епизод 13 е преведен!
E-Tle
Епизод 14 е преведен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.