Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dexter: Сезон 8 - 08x12
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
Ludogorets
Цитат(Vampire Ji @ 17 Sep 2013, 12:59 PM) *
Субтитри след 17:00 часа, чакам колежката + редакция... След вечеря, докато ви се сляга храната... Ще се гледа! : )

Какво става със субтитрите? sad.gif
Vampire Ji
Цитат(Ludogorets @ 17 Sep 2013, 08:28 PM) *
Какво става със субтитрите? sad.gif

Редактирам, редактирам... скоро ще са факт wink.gif
Topcho1984
Да ги чакам ли за днес или да се примиря че ще е утре? smile.gif
Vampire Ji
Дами и господа... Благодаря за търпението, приятно гледане! smile.gif

Субтитри за 11-ти епизод на 8-ми сезон:

Епизод 11 - "Плъх в капан"
Ludogorets
Цитат(Vampire Ji @ 17 Sep 2013, 10:50 PM) *
Дами и господа... Благодаря за търпението, приятно гледане! smile.gif

Субтитри за 11-ти епизод на 8-ми сезон:

Епизод 11 - "Плъх в капан"

Дочакахме и този епизод... wink.gif много се забавиха този път субтитрите,но както се казва "По добре късно,отколкото никога"
Geronimo88
Много са ви изнежили мадамите.
Щом да чакаш два дена е много laugh1.gif , смятай какви стандарти са поставили. Браво момичета.
Vampire Ji
Благодарим, коУега Geronimo88! wink.gif
Ludogorets
Ех излезе и последният епизод на Декстър,да се надяваме,края да е жесток.. (Аз предпочитам Декстър да умре). Който е гледал епизода,да не спойлва smile.gif И както обичайно "Успех със субтитрите"
Vampire Ji
Meрси, както винаги. :Р

Аз ще го преведа, ще изчакам вашите мнения за финала и тогава ще споделя своето!
Topcho1984
Имате ли идея горе-долу кога ще станат субтитрите? Благодаря smile.gif
dijon
11-ти епизод беше предвидим! Това не ми хареса, сценаристите винаги пращат в тъч и е почти абсурдно на предвидиш следващия ход в сериала, но в 11 епизод не можаха да ме измамят. А дано във финала не стане така както го мисля, иначе се губи тръпката. smile.gif

Благодаря и аз за преводите. Ще изкоментираме накрая сериала. smile.gif
Dendelina
Превела съм последната серия преди час-два, но чакам одобрение, защото това е първият ми превод. Надявам се скоро да са достъпни за всички smile.gif
Vampire Ji
Цитат(Topcho1984 @ 23 Sep 2013, 04:25 PM) *
Имате ли идея горе-долу кога ще станат субтитрите? Благодаря smile.gif

Утре, по някое време... Чакам частта на колежката.
extraordinary-_-
Много се бави тази колежка. tongue.gif
Topcho1984
Дали днес ще станат? unsure.gif ohmy.gif
liolly1954
Вече писах в коментарите на субтитрите за превода на dandelina и жалко, че останах неразбрана и порицана. Не ми е ясно как се одобряват субтитрите, не говоря за перфектност, но поне да има някакви критерии за достоверност, правопис и някакво поносимо техническо ниво. Но изглежда изискванията са силно занижени. Толерира се посредствеността. Всеки започва за първи път, моите субтитри също не са на необходимото техническо ниво, но... Вчера същите субтитри не бяха одобрени, след това някой ги "хареса".

Както и да е, който чака качеството, знае кого да изчака. Жалко, че май ставаме все по-малко чакащите. Искам още веднъж да благодаря на двете девойки, които ни радваха с чудесни преводи на сериала, който, за съжаление, свърши. Успех, момичета, до нови срещи! pleasantry.gif kiss.gif
Pandora
liolly1954, първия път субтитрите не бяха одобрени, защото бяха с грешна кодировка. Няма как някой да не ги хареса, пък друг да ги хареса и да ги одобри, защото само един човек одобрява субтитрите. Както сама каза, всеки е почнал отнякъде, всеки се учи. Но и аз чакам вампирчето и попито.
extraordinary-_-
То ясно, че ги чакаме, ама това вече.... Надявах се днес следобед да мога да си го изгледам ( понеже довечера съм на рожден ден и няма да мога, чак утре sad.gif ) , но уви - няма субтитри.
t0shk07
Какво стана със субтитрите? Много се забавихте този път. Правите много добри субтитри, много съм ви благодарен, но ако може да дадете информация кога ще са готови smile.gif
Vampire Ji
Оп... Дойдоха най-накрая викате, а?

Епизод 12 - "Помниш ли чудовищата?"

Архив на целият 8-ми сезон

П.П.: Колежката много забави своята част, снощи ги получих... Днес редактирах. Няма да навлизам в повече подробности. Извинявам се от името на екипа.

Ииии нека коментирането на КРАЯТ да започне! ... ... ...
mra4na
Благодаря на преводачките за неуморния и всеотдаен труд, за желанието, отговорността и отличните резултати. thanks.gif
Бъдете здрави, силни и все така успешни в бъдещата ви работа!
Сбогом на Декстър и довиждане на вас, до следващия сериал. victory.gif
Kiddo
По-гаден и по-отвратителен край не можеха да измислят! Възмутена, огорчена и покрусена съм! sad.gif
Vampire Ji
Благодаря, mra4na!
Още от самото ни начало, когато за първи път започнахме да превеждаме "Декстър", ни следиш... Думите ти означават много за мен, благодаря ти! Наистина - до следващият сериал!

Kiddo, за първи път сме на едно мнение, а? Не ни се случва често. biggrin.gif
За финал на такъв сериал... Този сезон започна повече от добре, просто не посмяха да проследят идеята за любов между брат и сестра, макар и не по кръвна линия. Не посмяха и това ги отведе до напълно нелогичната идея за издигането на Хана като култ към "най-подходящата жена", "най-добра", дори за настойник на Харисън, след като, преди всичко, тя си остава чисто и просто една убийца. Не доумявам как можаха да убият накрая Деб?! След всичко, което изтърпя горкото момиче... За мен перфектният финал беше Декстър да се жертва, за да спаси Дебра - жената, която обича, която винаги го е подкрепяла, нормалното момиче, пренебрегнало всичките си принципи и т.н., за да бъде и промени един психопат. Изчетох много интервюта от създателите, които все пелтечиха, че "Декстър" е сериал за любовта между Дебра и Декстър... Еми, не посмяха, просто не им стискаше!!! Много жалко, останах изключително огорчена.

Дано Винс Гилигън не изпльоска подобна глупост за финал на "Опасно лош", че...
Ludogorets
Малко късно пиша моето мнение но просто.... незнам за другите,но аз не предвидих такъв край sad.gif първо от нищото Дебра умря, от лек изстрел...лекарите май им са като наще “Добри“ biggrin.gif и след като си разби лодката,как пък успя да се измъгне от морето? да не е някакъв супер плувец. Тоя последен епизод направи целия 8-ми сезон нелогичен. Очаквах нещо като да хванат Хана,и да я тикнат в затвора,Декстър да убие мозъчният хирург по-своя си обичаен начин (на маса,обвит в найлони) и накрая той да умре,или да го тикнат в затвора. От началото на сезона Воугъл добре започна,но по едно време умря доста нелогично (незнам защо така мисля,просто сякаш трябваше да има по-голяма роля). С една дума,откакто Хана се появи в живота на Декстър,се развали серияла... слаби убийства (Не показваха много добри сцени,снимки,говорене,увиване в човал,и хвърляне в океана) и накрая станал такъв дето зарежда дърва... и просто ще забрави за Харисън? или за нуждите си да убива?.... Със сигурност ли това е последният сезон? няма ли поне процент шанс за сезон 9 sad.gif ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.