Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dexter: Сезон 8 - 08x12
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
Vampire Ji
Както беше обещано... ииии за лека нощ! :Р

Субтитри за 2-ри епизод на 8-ми сезон:

Епизод 2 - "Оптимисти"
Scof1eld
Защо винаги първо "Истинска кръв", а после "Декстър".. biggrin.gif
Иначе невероятно бързи БЛАГОДАРЯ! smile.gif
Vampire Ji
Топлички, още парят... ;Р

Субтитри за 3-ти епизод на 8-ми сезон:

Епизод 3 - "Какво тормози Декстър Морган?"
Scof1eld
Супер!
Сега да видим какво го тормози Декстър biggrin.gif
Vampire Ji
Цитат(Scof1eld @ 16 Jul 2013, 02:35 AM) *
Супер!
Сега да видим какво го тормози Декстър biggrin.gif

Тормози го него... Лесно се обърква покрай жени laugh1.gif
Scof1eld
Има нещо вярно, ама нормално.. laugh1.gif
didohakera
Dexter S08E04 ShoHD On Demand 1080i HDTV DD5.1 MPEG2-NTb yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Vampire Ji
Аййййдеее... Парят, парят...

Субтитри за 4-ти епизод на 8-ми сезон:

Епизод 4 - "Белези"
Vampire Ji
Субтитри за 5-ти епизод на 8-ми сезон:

Епизод 5 - "Това малко прасенце"
extraordinary-_-
Жалко, така се надявах да гледам днеска ( следобед, че довечера няма да мога, ако има субс довечера евентуално ) новия епизод. sad.gif
Vampire Ji
Цитат(extraordinary-_- @ 6 Aug 2013, 02:50 PM) *
Жалко, така се надявах да гледам днеска ( следобед, че довечера няма да мога, ако има субс довечера евентуално ) новия епизод. sad.gif

Сори, приятел...
Чакам колежката да прати нейната част, редактирам и пускам...
Vampire Ji
Субтитри за 6-ти епизод на 8-ми сезон:

Епизод 6 - "Малко копие"
Ludogorets
Браво...видяхме ко напрай Лудогорец,сега да видим ко прай Декстър :Д
Vampire Ji
Toчно на време викаш, а? tongue.gif w00t.gif
Ludogorets
Цитат(Vampire Ji @ 7 Aug 2013, 12:29 PM) *
Toчно на време викаш, а? tongue.gif w00t.gif

Ахамм :Д
Ludogorets
Dexter: Сезон 8 - 08x06, 2% ? не трябва ли да е 08x07 smile.gif
Scof1eld
Горкия Декстър винаги е последен :Д
Vampire Ji
Цитат(Scof1eld @ 12 Aug 2013, 08:14 PM) *
Горкия Декстър винаги е последен :Д

Eми, ако продължава да ходи след полите на Ханчето... няма да се издигне в йерархията... laugh1.gif

П.П.: Сега ще оправя инфото за епизода, благодаря!
Ludogorets
Дали Декстър няма най-после да убие Ханчето.. да я сложи на масата с найлоните,и не да я *** , а да я убие biggrin.gif biggrin.gif
Vampire Ji
Аз лично предпочитам Дебра да й тегли ножа или там някакво-средство-за-убийство-каквото-намери, но... ще бъда доволна и Декстър да я убие! tongue.gif
Ludogorets
Цитат(Vampire Ji @ 12 Aug 2013, 10:39 PM) *
Аз лично предпочитам Дебра да й тегли ножа или там някакво-средство-за-убийство-каквото-намери, но... ще бъда доволна и Декстър да я убие! tongue.gif

Според теб какво ще стане последния епизод на Декстър? според мен ще го убият,или в затвора...
Respect_X
Аз си мисля, че може след края на Декстър продуцентите да направят нов сериал със Зак в главната роля и той да е новия America's Favorite Serial Killer.
По-скоро се надявам де smile.gif
Vampire Ji
Хайде сега със сутрешното кафе и закуска... Субтитрите за 7-ми епизод на 9-ти сезон:

Епизод 7 - "Прикритие"

П.П.: Обсъждаме една теория с приятелка, че накрая Декстър ще се жертва и ще умре заради Дебито... То и май по-хубав завършех не се очертава. Иначе идеята да правят спин-офф за Зак... Не, мерси. Декстър е единствен и неповторим, специален, както дуднат цял сезон. Само ще развалят посланието на сериала с подобен спин-офф, ама и паричките си казват думата, ще ги видим...
Ludogorets
Цитат(Respect_X @ 13 Aug 2013, 01:44 AM) *
Аз си мисля, че може след края на Декстър продуцентите да направят нов сериал със Зак в главната роля и той да е новия America's Favorite Serial Killer.
По-скоро се надявам де smile.gif

Аз мисля че Декстър няма да успее да научи Зак как и кого да убива rolleyes.gif а за нов "America's Favorite Serial Killer" що не синът на Декстър? Харисън biggrin.gif biggrin.gif
Vampire Ji
Te говорят, че искат да правят Спин-оффче на Дебито... Не ги знам обаче дали ще се решат, защото някак си... Дебра - убиец??? Ако скочат в бъдещето и правят сериал за Харисън... Не знам, не че няма да го гледам, просто идеята не ми се нрави толкова...
Ludogorets
Успех със субтитрите :Д
RipEr
Благодаря от все сърце за бързия и качествен превод.

Успех и занапред! victory.gif
pogunsoto
Къде да гледам точно за 8 епизод колко % остават ?
Vampire Ji
Meрси за пожеланията!
Ще са готови, дай Боже... в ранните часове от порядъка на 03:00-06:00 часа.
Който му се чака... да дерзае!
Ludogorets
Цитат(Vampire Ji @ 19 Aug 2013, 10:38 PM) *
Meрси за пожеланията!
Ще са готови, дай Боже... в ранните часове от порядъка на 03:00-06:00 часа.
Който му се чака... да дерзае!

Абе ти не спиш ли? :Д
Vampire Ji
Цитат(Ludogorets @ 19 Aug 2013, 11:48 PM) *
Абе ти не спиш ли? :Д

В понеделник - не особено. w00t.gif laugh1.gif
Vampire Ji
Айдеее, преснички... за закуска...

Епизод 8 - "Стигнахме ли вече?"

П.П.: Аз лично съм в потрес и за мен това е най-слабият епизод на "Декстър" до момента... Нищо по-лошо не е имало през всичките сезони!
Ludogorets
Цитат(Vampire Ji @ 20 Aug 2013, 05:08 AM) *
Айдеее, преснички... за закуска...

Епизод 8 - "Стигнахме ли вече?"
П.П.: Аз лично съм в потрес и за мен това е най-слабият епизод на "Декстър" до момента... Нищо по-лошо не е имало през всичките сезони!

Развали ми настроението... Нищо :Д ся ще го видя колко е "слаб" новият епизод.
Vampire Ji
Цитат(Ludogorets @ 20 Aug 2013, 10:56 AM) *
Развали ми настроението... Нищо :Д ся ще го видя колко е "слаб" новият епизод.

Kaжи какво мислиш, че ми е любопитно...
За мен по-скоро "Декстър" заприлича на комедийно шоу, отколкото на прекрасния сериал, който гледахме до този епизод...
Ludogorets
Отначалото си помислих че ще е добър епизода,но излезе доста "Скучен"... като че ли през целия епизод имаше само разговори. Режисьорите забравиха главната цел в сериала,а тя е предимно Декстър да убива. Това се забеляза и през миналия сезон. В този епизод очаквах ако не Декстър,то тогава Дебра,да убие Хана,пък то какво стана? Хана каза там 2 мили думи на Дебра,и тя веднага и прости и я остави да напусне Маями... но дори и до това май няма да се стигне. Декстър изглежда че държи много на нея biggrin.gif и това може да се окаже слабото му място,след като се разбра че "Мозъчният Хирург" е някой друг,а и това няма да е единственият проблем на Декстър,тъй като изглежда че един Федерален агент ли къв беше ще тръгне по петите на Хана. Абе просто...ще видим какво ще стане накрая... дано да е добър "Ендинга" wink.gif
RipEr
Очаквах, че "Мозъчният Хирург" е още жив. Прекалено лесно го откриха.

А самия, "Мозъчен Хирург", е Д-р Воугъл. В това съм на 80% убеден. Просто си прави някакъв експеримент с пациентите си и разиграва всички, правейки се на всезнаеща и съпричастна.

А краят се очертава драматичен.

scare.gif
Pandora
Е, добре, де, само на мен ли ми се набива на очи пръкналия се от нищото приятел на съседката, който се хвана с нея чак след като се разбра, че Декстър проявява интерес към нея? Тя се гътна, а него продължават да ни го дават.
Vampire Ji
Има една игра за телефон CoD - Cause of Death, в нея има един подобен персонаж с подобна визия като Воугъл... та в играта тя сама си създава убийци и се чувства като тяхна майка... или самата тя убива, или както каза Маринка (Pandora) е оня дето ни го бутат у лицето - гаджето на Каси, илиииии убиецът е съпругът на Воугъл! Нещо такова ми се мъдри...

Ако сговнясат, без извинение, още малко "Декстър" и на самия край отплават с Хана щастливи към залеза... не знам кой ще му превежда финалчето! Много съм им ядосана на създателите... Все се надявам да го правят толкова тъпо, за да може още повече да изпъкнат като "големите гении", когато настъпи някой огромен обрат или нещо подобно, ама...
Ludogorets
Успех със субтитрите smile.gif
Vampire Ji
Цитат(Ludogorets @ 26 Aug 2013, 11:11 AM) *
Успех със субтитрите smile.gif

Meрсиии, днеска се надяваме да са готови по-навреме! w00t.gif
Vampire Ji
Айдеее, за закуска... Не е 05:00-06:00 часа... По-раничко е, към 04:00 часа dance2.gif

Субтитри за 9-ти епизод на 8-ми сезон:

Епизод 9 - "Следвай собствения си ритъм"

П.П.: Епизодът беше покъртително глуповат, този път липсваше сагата и атмосферата ала испанската сапунка "Хасиентата", НО отново гледахме Ханчето 50 минутки и не се случи НИЩО особено... Финалът се очертава бозичка, което означава, че аз ще си взема баничка... О.о
Ludogorets
Dexter Time biggrin.gif biggrin.gif
RipEr
Не знам, но на мен ми става интересно. Определено следващият епизод ще бъде много кървав. И като гледам заглавието "Goodbye Miami" си мисля, че този път Декстър ще се издъни.

Не знам как, но имам такова осещане. hmm.gif
Vampire Ji
Цитат(RipEr @ 27 Aug 2013, 03:16 PM) *
Не знам, но на мен ми става интересно. Определено следващият епизод ще бъде много кървав. И като гледам заглавието "Goodbye Miami" си мисля, че този път Декстър ще се издъни.

Не знам как, но имам такова осещане. hmm.gif

Аз имам чувството, че с Хана ще отплават щастливо извън Маями... май не е и само чувство, де.
Ще видим какво точно ще стане, ама има и 2 седмици да си почакаме, де... laugh1.gif
Ludogorets
Дочакахме и този епизод wink.gif успех със субтитрите.
RipEr
Цитат(Vampire Ji)
Аз имам чувството, че с Хана ще отплават щастливо извън Маями... май не е и само чувство, де.

Нямам търпение вече Vampire Ji! yahoo.gif Дочаках ме си! yahoo.gif

Успех! clapping.gif
Vampire Ji
Субтитри за 10-ти епизод на 8-ми сезон:

Епизод 10 - "Сбогом, Маями."

П.П.: Благодаря на всички за милите пожелания, извинявам се за късния превод, но... така се развиват понякога нещата.
Този път със следобедното кафенце, хах.
Аз лично все повече и повече се разочаровам за "Декстър", на нищо не прилича цялата работа, само се моля да ми стигнат силите да преведа последните два епизода, че ако ми се издразня прекалено...
Ludogorets
Айде успех отново със субтитрите smile.gif
Vampire Ji
Цитат(Ludogorets @ 16 Sep 2013, 09:02 AM) *
Айде успех отново със субтитрите smile.gif

Meрси! Да видим днес кога ще е готова колежката...
Vampire Ji
Субтитри след 17:00 часа, чакам колежката + редакция... След вечеря, докато ви се сляга храната... Ще се гледа! : )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.