Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dexter: Сезон 8 - 08x12
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
Vampire Ji

Dexter

Декстър

** В ролите : Майкъл Хол, Дженифър Карпентър, Ерик Кинг, Лорън Велес, Дейвид Заяс, Джеймс Ремар, Кристина Робинсън и др.

** IMDb : Линк към IMBD

** TVRage : Линк към TVRage

** Държава : САЩ

** Година : 2012

** Времетраене : 55 минути

** Резюме : „Декстър” (на английски: Dexter) е американски сериал с участието на Майкъл Хол в ролята на серийния убиец Декстър Морган, който работи в лабораторията за кръвен анализ към полицейското управление в Маями. Сценарият за сериала се базира на романа Нощният ловец от Джеф Линдзи.

Декстър Морган не е точно мъжът, който ще заведете вкъщи, за да го запознаете с мама. Забавен е и има великолепно чувство за хумор, наистина, но заради един недостатък на характера си (склонността към убийства), може да ви се стори отблъскващ. Дълбоко в себе си обаче Декстър е съвършен джентълмен, грижлив брат, полицай в Маями и убива единствено хора, които са си го заслужили. Декс е красавец, но е напълно безразличен към жените. Дори се озадачава от тяхното внимание. Той работи в лаборатория по кръвен анализ към полицейското управление в Маями. А тази служба му дава достъп до информацията за последните престъления и възможност да избере поредната си жертва. Добре подреденият живот на Декстър неочаквано се обърква, когато в Маями се появява имитатор. Новият убиец не само подражава на Декстър, той сякаш му казва: „Излез да поиграем”. Двойнственият живот на Декстър предполага самотно съществуване, но... дори едно привлекателно чудовище може да се изкуши от възможността да си намери приятел... Какво се случва в главата на един сериен убиец? Особено когато той има принципи. Особено когато той е роден освободен! От всичко човешко... Декстър ще ви накара да спрете и да се замислите за начина, по който възприемате реалността. Трябва ли да празнуваме рождените си дни? Трябва ли да празнуваме това, че сме останали живи още една година? Това е една друга гледна точка, гледната точка, лишена от чувства и от емоции. Черен хумор, който ви застига, когато най малко го очаквате. Декстър носи справедливостта, която другите само ви обещават. Макар и по странен начин. Той е убиец. Но убиец с принципи, канализирал нуждата си да убива. Тъмната му половина го кара да убива, но само тези, които заслужават да бъдат убити. Свеж, смразяващ и пълен с много сарказъм, Декстър ще ви накара да се чувствате неловко за това, че го харесвате.

Преводът е съвместен на: Vampire Ji & Poppyto

Сезон 6:

Епизод 1 - "Онези неща"
Епизод 2 - "Имало едно време"
Епизод 3 - "Смоуки и бандита"
Епизод 4 - "Кон с различен цвят"
Епизод 5 - "Ангелът на смъртта"
Епизод 6 - "Просто го остави"
Епизод 7 - "Небраска"
Епизод 8 - "Грехът на бездействието"
Епизод 9 - "На лов за Гелър"
Епизод 10 - "Рикоширащият заек"
Епизод 11 - "Говори на ръката"
Епизод 12 - "Така свършва светът"

Сезон 7:

Епизод 1 - "Да не би..."
Епизод 2 - "На припек със сладолед"
Епизод 3 - "Прецакай системата"
Епизод 4 - "Бягай!"
Епизод 5 - "Надълбоко"
Епизод 6 - "Постъпи грешно"
Епизод 7 - "Химия"
Епизод 8 - "Аржентина"
Епизод 9 - "Война"
Епизод 10 - "Мрачният..."
Епизод 11 - "Виждаш ли това, което и аз?"
Епизод 12 - "Изненада, шибаняк!"

Сезон 8:

Епизод 1 - "Прекрасен ден"
Епизод 2 - "Оптимисти"
Епизод 3 - "Какво тормози Декстър Морган?"
Епизод 4 - "Белези"
Епизод 5 - "Това малко прасенце"
Епизод 6 - "Малко копие"
Епизод 7 - "Прикритие"
Епизод 8 - "Стигнахме ли вече?"
Епизод 9 - "Следвай собствения си ритъм"
Епизод 10 - "Сбогом, Маями."
Епизод 11 - "Плъх в капан"
Епизод 12 - "Помниш ли чудовищата?"

Архив на целият 8-ми сезон

thankyou
<#thank#>
Marbeya
Малии, унакса избива кочина отвсякъде, толкова добри и бързи преводачи.
Vampire Ji
Българските субтитри за 2ри епизод ще излязат до края на деня, поради това, че днес е последния епизод от сезона на Breaking Bad. Извиняваме се за предварителното закъснение, но сме и на у-ще. Надявам се да ни влизате в положението. : )
Darth Sauron
99 % Не мога да чакам :X smile.gif Мерси за превода!
mra4na
Благодаря. thanks.gif

Успех в преводите,

в училище също. goodgood.gif

victory.gif
Raikonen07
Ако забави преводите или се откаже значи има СЛАБ 2, и как само че я витосат у них. По два за отскок секи ден. blink.gif
valio87
ще излезе ли 4 серия по някое време днесsmile.gif ааа вампии :П

питам понеже гледам е към края вече:П
Vampire Ji
Цитат(valio87 @ 24 Oct 2011, 08:57 PM) *
ще излезе ли 4 серия по някое време днесsmile.gif ааа вампии :П

питам понеже гледам е към края вече:П

Eй, до час със сигурност, а може и до много по-малко. ; )
DeReRiuM
Какво стана с буквичкитееееее... smile.gif
tosho_cool
Гледам вече са на лице буквите.smile.gif
Deni4ka
Ще станат ли субтитрите до 21:00?
rolleyes.gif
Vampire Ji
Станаха вече, станаха :Р

Епизод 5 - "Ангелът на смъртта"
Deni4ka
Златен си clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Pandora
Цитат(Deni4ka @ 31 Oct 2011, 08:53 PM) *
Златен си clapping.gif clapping.gif clapping.gif

Мацки са, и то две. smile.gif
Vampire Ji
Субтитри за 6-ти епизод:

Епизод 6 - "Просто го остави"
mra4na
thanks.gif drinks.gif clapping.gif
Vampire Ji
Субтитри за 7-ми епизод:

Епизод 7 - "Небраска"
Vampire Ji
Субтитри за 8-ми епизод:

Епизод 8 - "Грехът на бездействието"
Vampire Ji
Субтитри за 9-ти епизод:

Епизод 9 - "На лов за Гелър"
Vampire Ji
Субтитри за 10-ти епизод:

Епизод 10 - "Рикоширащият заек"
Vampire Ji
Субтитри за 11-ти епизод:

Епизод 11 - "Говори на ръката"
Vampire Ji
Субтитри за 12-ти епизод:

Епизод 12 - "Така свършва светът"
Vampire Ji
Новият сезон на "Декстър" ще се появи при нас на 01.10.2012 година, ще гледаме преводите ни да са готови в рамките на 24 часа.
Vampire Ji
Субтитри за 1-ви епизод от 7-ми сезон:

Епизод 1 - "Да не би..."
Darth Sauron
Само да питам - Деби не беше ли сестра на Декстър? Как изведнъж казват, че има чувства към него? Сега гледам С07 и е готин.
Vampire Ji
Цитат(Darth Sauron @ 2 Oct 2012, 06:58 PM) *
Само да питам - Деби не беше ли сестра на Декстър? Как изведнъж казват, че има чувства към него? Сега гледам С07 и е готин.

В миналия сезон Деб осъзнава, че може и да има нещо повече от сестрински чувства... При разговорите си с психоложката достигат до умозаключението, че помислите й към Декстър може да не са толкова чисти... все пак Декстър е осиновен, така че не са истинска роднина, а само по документи... имаше и розови сънища, такива ми ти работи. Изгледай "Декстър" отначало, сериала трябва да се гледа с детайлите и всичкото, за да достави пълно удоволствие.
Darth Sauron
Да не флуудвам, но гледах го и просто се изненадах за чувствата, защото макар и нереални брат и сестра, пак си е малко гадно.
Vampire Ji
Цитат(Darth Sauron @ 4 Oct 2012, 07:06 AM) *
Да не флуудвам, но гледах го и просто се изненадах за чувствата, защото макар и нереални брат и сестра, пак си е малко гадно.

Позволено ти е да флуудиш. tongue.gif

Когато изгледаш "Декстър", ще видиш защо Дебра го харесва, самият Декстър няма представа, че "сестра му" изпитва нещо повече към него, абе добре го завързаха според мен, "Декстър" си е иновативен, с чудесна режисура, актьрска игра и най-вече сценарий... така че за мен дори този развой с Дебра е положителен.
Heisenberg
Цитат(Vampire Ji @ 5 Oct 2012, 01:25 AM) *
Позволено ти е да флуудиш. tongue.gif

Когато изгледаш "Декстър", ще видиш защо Дебра го харесва, самият Декстър няма представа, че "сестра му" изпитва нещо повече към него, абе добре го завързаха според мен, "Декстър" си е иновативен, с чудесна режисура, актьрска игра и най-вече сценарий... така че за мен дори този развой с Дебра е положителен.

Преди се чудех дали да почна да правя и аз субтитри но винаги едно нещо ме спираше. Исках да е на сериал който следя но пък в същото време исках да гледам сериалите си на български за да имам пълното удоволствие (все още не съм поел риска да гледам някой сериал само на английски защото се притеснявам че удоволствието ще изчезне и ще си разваля вечерта). Ти сигурно следиш Декстър и си почитател на сериала, та въпросът ми е: Как го гледаш сериала? Без субтитри, или с английски след това го превеждаш или може би веднага почваш да го превеждаш? Или не го гледаш? Не знам как преводачите се захващат да ги правят, ся да е някои глупав сериал бих го отгледал без субтитри и след това бих се захванал да превеждам но такива сериали които ми означават много... става сложно за това оставям друг да ги преведе (а някой път съм чакал седмици наред smile.gif ).
Vampire Ji
Субтитри за 2-ри епизод на 7-ми сезон:

Епизод 2 - "На припек със сладолед"

П.П.: Драги Хайзенберг, хубав ник междудругото, правенето на субтитри е хоби, като всяко друго, с колежката гледаме определени сериали, които смятаме, че заслужават качествен превод и гледаме да го осигурим на нашите зрители, както има любезни хорица, които ни предоставят чудните американски сериалчета, така трябва да има някой, който и да ги преведе, е това сме ние с колежката. Истинско удоволествие е да си видиш крайния продукт, над който толкова си се старал. Първо пускаме сериала с английски субтитри, след това започваме превода, след като го завършим, го гледаме отново вече с нашите субтитри и удоволствието е сигурно, но субтитраджийството си има доста тънкости... общо взето като всяко друго нещо, трябва труд и много усърдие за добър краен продукт.
Vampire Ji
Субтитри за 3-ти епизод на 7-ми сезон:

Епизод 3 - "Прецакай системата"
Vampire Ji
Субтитри за 4-ти епизод на 7-ми сезон:

Епизод 4 - "Бягай!"
Vampire Ji
Субтитри за 5-ти епизод на 7-ми сезон:

Епизод 5 - "Надълбоко"
Kambura
Цитат(Vampire Ji @ 30 Oct 2012, 03:26 AM) *
Субтитри за 5-ти епизод на 7-ми сезон:

Епизод 5 - "Надълбоко"

00:50:19,126 --> 00:50:22,613
he had him arrested
and sent to Siberia.

и накарал хората да го арестуват,
и изпратят в Сърбия.

Казва СИБИР не Сърбия!
Vampire Ji
Цитат(Kambura @ 30 Oct 2012, 10:23 PM) *
he had him arrested
and sent to Siberia.

и накарал хората да го арестуват,
и изпратят в Сърбия.

Казва СИБИР не Сърбия!

За архива ще бъдат оправени, благодаря.
Vampire Ji
Субтитри за 6-ти епизод на 7-и сезон:

Епизод 6 - "Постъпи грешно"
Vampire Ji
Субтитри за 7-ми епизод на 7-ми сезон:

Епизод 7 - "Химия"
Vampire Ji
Субтитри на 8-ми епизод на 7-ми сезон:

Епизод 8 - "Аржентина"
Vampire Ji
Субтитри на 9-ти епизод на 7-ми сезон:

Епизод 9 - "Война"
Vampire Ji
Субтитри на 10-ти епизод на 7-ми сезон:

Епизод 10 - "Мрачният..."
Vampire Ji
Субтитри за 11-ти епизод на 7-ми сезон:

Епизод 11 - "Виждаш ли това, което и аз?"
Vampire Ji
Субтитри за 12-ти епизод на 7-ми сезон:

Епизод 12 - "Изненада, шибаняк!"
Scof1eld
Ще има ли превод и за новия сезон ? smile.gif
Vampire Ji
Разбира се! wink.gif
Vampire Ji
Субтитри за 1-ви епизод на 8-ми сезон:

Епизод 1 - "Прекрасен ден"
Respect_X
А дано ама надали.
Scof1eld
Дано smile.gif
Vampire Ji
Aко на някой му се чака - до два часа са факт! ; )
Scof1eld
Без коментар.. smile.gif Благодаря!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.