Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Arrested Development
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
molkircho

Arrested development - Спряло (умствено) Развитие

В TV.com
B IMDB

Субтитри за първи епизод на най-смешното нещо, което съм виждал.

От Торент Сериали

Release: Arrested.Development.1x01.Extended.Pilot.DVDRip-MEDiEVAL.avi
Framerate: 23.976

Субтитри за:

Първи епизод.
Втори епизод
Трети епизод
Четвърти епизод
Пети епизод
Шести епизод
Седми епизод

П.П. В задължителните полета в поста пише, че трябва да има и благодарности, затова ето ги:
Благодаря на шефа, че ме е пуснал отпуска :clap: и не ми е превел заплатата :evil2: , за да отида на море rock.gif , а трябва да си стоя на климатика :ph34r: и да превеждам.
Благодарете му и вие всичките! :clap: :clap: :clap: :clap:
П.П.П. и на the_creator_pz разбира се за трети епизод
the_creator_pz
Абсурдно е меко казано дажеsmile.gifsmile.gifsmile.gif доста е шантав!!!
the_creator_pz
Ще почна 3-та серия да не се дублираме, ако ми хареса може и да продължа!!!:)smile.gifsmile.gif
molkircho
точно навреме се сещаш, снощи бях стигнал до средата й, ама съм заспал и не съм сейвнал и днес не ми се почваше наново. :cheers:
the_creator_pz
Цитат(molkircho @ 30 Jul 2005, 06:33 PM)
точно навреме се сещаш, снощи бях стигнал до средата й, ама съм заспал и не съм сейвнал и днес не ми се почваше наново. :cheers:
*

Хубаво де ами тогава каде е втора? Аз трета ако не днес то до утре по обяд викам да съм я направил!
molkircho
това беше един много уместен въпрос. Ако не я намеря и нея, ще си навивам будилника през 15 мин (вместа аутосейв) и ще я почна отначало. Имам я в по-голямата й част, със сигурност, така че дод довечера е реди.

Ако не, то вече щеше да е на сървъра smile.gif
molkircho
Е не е честно, току що довърших редакцията на втори епизод и пак вместо да го сейв-на го изтрих целия :wall:, ама тоя път директорията цялата :lamo:, та утре започвам пак отначало, егати, сигурно вече мога да го рецитирам по памет целия.

Сутринта съм на турнир, та сигурно следобед я почвам пак. :lamo:
the_creator_pz
Цитат(molkircho @ 31 Jul 2005, 01:44 AM)
Е не е честно, току що довърших редакцията на втори епизод и пак вместо да го сейв-на го изтрих целия :wall:, ама тоя път директорията цялата :lamo:, та утре започвам пак отначало, егати, сигурно вече мога да го рецитирам по памет целия.

Сутринта съм на турнир, та сигурно следобед я почвам пак. :lamo:
*

Еееееее де. И ти вече направо се бъзикаш не само с нас но и със себе си.

Ето я поне "неистритата" 3-та серия Вижте прикачените файлове
the_creator_pz
Днес почвам 4-та!!!
molkircho
След кратко 4-дневно 4-кратно изпитание със затриването им, на вашето внимание:

субтитрите за епизод 2

Arrested.Development.1x02.Top.Banana.DVDRip-MEDiEVAL.srt
the_creator_pz
Ето 4-та чака за редакция Вижте прикачените файлове
molkircho
Епизод 4
arris
в сусбс на еп2 има на няколко места "- Непреведени субтитри -" на тези които прикачвам съм го махнал с replace

само да питам сериала целия ли ще го привеждате или още някои друга сериика
molkircho
Цитат(arris @ 3 Aug 2005, 08:03 AM)
в сусбс на еп2 има на няколко места - Непреведени субтитри - тези които приказвам съм го махнал с replace 

само да питам сериала целия ли ще го привеждате или още някои друга сериика
*

мерси, веднага се заемам
и, да, целия съм решил да го превеждам, ама ми свършва отпуската след седмица, и ще мога максимум по епизод епизод на седмица sad.gif

хаха, чак сега видях в workshop-a менюто "грешки"
arris
hehe няма с какво да се заемаш това е просто 5 10 реплики които не пречат но е лесно да се махнат дори с нотепад cntrl+h и replace аз така и направих

субтитрите ти са много добри тук там само таиминга е малък но това едва ли е твоя вина smile.gif
molkircho
10x, ама си открих бая грешки,
много мразя да не си изпипвам нещата, предназначени за други хора,
(ела да ми видиш безпорядъка вкъщи или в колата, обачe smile.gif )

сериалчето иначе е добро, нали?
molkircho
Епизод 5 - За благотворителността
Arrested.Development.1x05.Charity.Drive.DVDRip-MEDiEVAL.srt
Killa-g
Като свърша с даунлоада на епизодите и аз идвам на помощ.
Има ли някой, който може да качи някъде и епизодите от 2ри сезон.
the_creator_pz
http://nine.cult.bg/tracker/details.php?in...4516ae07367676d

Ето го и 2-ри сезон сериала е уникален. Изгледах и двата е се разбих от смях тия хора са по-зле и от Семейство Адъмс smile.gifsmile.gifsmile.gif
molkircho
Епизод 6 от сезон 1 е вече факт.
molkircho
Епизод 7
the_creator_pz
GO GO GO!!! Браво само така. Междо другото за тези които не знаят почна 3-ти сезон, първа серия от него можете да намерите на nine.cult.bg/tt/
Bakhus
Смятам да възобновя превода на този култов комедиен сериал (един от най-любимите ми). Почнал съм 8 епизод. Ако някой иска да се присъедини, да пише кой епизод взима да превежда. Това е засега. wink.gif
molkircho
ето го 8-и, започнат
River`of`joy
Преди сериалът го имаше в гатето, но какво точно стана с гатето така и не разбрах, а никъде не мога другаде не мога да го намеря, за да си го изтегля, някой ако може да хелпне smile.gif
Bakhus
8, 9 и 10 епизод са пуснати за одобрение. Enjoy wink.gif
Margelaio
Цитат(River`of`joy @ 1 Jul 2006, 01:10 PM)
Преди сериалът го имаше в гатето, но какво точно стана с гатето така и не разбрах, а никъде не мога другаде не мога да го намеря, за да си го изтегля, някой ако може да хелпне smile.gif
*

Ето по-долу торент файл за външен тракер.Не изисква регистрация. :clap:
Respect_X
Няма ли го в някой БГ тракер, че от чужбина ще го дърпам няколко месеца.
MartineZzZ
Сериала го има почти навсякъде - Mininova.org,Torrentspy.com,Demonoid.com.

Български тракери не мога да назова защото съм в чужбина и не ги отварям повечето,предполагам,че в Линкос,Дата-та,Арена-та и въобще някой от големите тракери трябва да го има.

varna.hopto.org също!

EDIT:

Торента от посочения тракер върви добре. Скороста е средна - 80-100 кБ/с,но да се има предвид факта,че аз съм в чужбина.Към БГ предполагам ,че ще е доста по ниска.
Sisq0
Цитат(Bakhus @ 29 Jun 2006, 05:14 PM)
Смятам да възобновя превода на този култов комедиен сериал (един от най-любимите ми). Почнал съм 8 епизод. Ако някой иска да се присъедини, да пише кой епизод взима да превежда. Това е засега.  wink.gif
*

Браво! Много добре, че някой е решил да поднови превода на този сериал... надявам се осъзнаваш колко работа ти предстои wink.gif
Margelaio
Някой досетлив маниак го е пуснал в Арена :clap:
River`of`joy
Някакъв напредък?? Аз си изтеглих сериала от арената, поне 1-я сезон и изгледах първите 10 епизода и много ми хареса, радвам се, че има ентусиасти, които да ни радват с превод на този страхотен комедиен сериал smile.gif
Bakhus
11 и 12 епизод са изпратени за одобрение. Ще продължа с
превода на останалите епизоди след неопределено време. wink.gif
faithlessss
страшни сте дето превеждате сериала. много е добър smile.gif) мерси много smile.gif) clapping.gif clapping.gif clapping.gif
blagyz
ако може някои да даде линк към 1-ви сезон че в арената сееда е убииствен ,плс
Bakhus
Radvam se, 4e sa se namerili sumi6lenici v prevoda na tozi kultov serial, no 6te gi pomolq da pi6at kakvo prevejdat, za da se izbegnat dubliraniq. V ponedelnik se pribiram v Bulgaria i 6te produlja s 13 i 14 epizod. wink.gif
Margelaio
Много популярно стана сериалчето.Има защо естествено. :59:
Някой да е срещал букви за 2-ри или 3-ти сезон? hmm.gif
River`of`joy
Sеason 2

Благодаря на пича, който се е постарал smile.gif
Bakhus
13 и 14 епизод са изпратени за одобрение. wink.gif
Bakhus
Поради липсата на каквато и да е информация от страна на Pederastle, превода на оставащите 2 епизода (18 вече е преведен от Margelaio) от първи сезон ще се замрази за няколко дена. Ако някой случайно го познава или се е чувал с него, да каже дали превежда някой епизод или не.
Сега към по-важния въпрос - понеже за 7 епизод, от втори сезон няма абсолютно никакви английски субтитри, а изскочиха френски, се търси човек, който да отбира от този език. Ако се появи такъв кандидат, да пише в темата или на ЛС на мен или на Margelaio. Това е положението засега. wink.gif
Alfie
буквички към 17 епизод не намерих, има ли ?
а вмеждупрочем мога да се захвана и аз за превода на сериала, стига някой да ми каже къде да потърся за английските субтитри
Bakhus
Няма и да намериш, понеже още не са преведени. Английските субтитри можеш да намериш на този сайт http://titulkykserialum.net/en/ или във http://www.forom.com/. Ако смяташ да превеждаш някой епизод, пиши кой е той в темата, или се свържи с мен, за да се избегнат излишни застъпвания. wink.gif
Alfie
смятам 15 епизод от 1 сезон да метна, ако не го е почнал никой. biggrin.gif
Bakhus
Точно в това е проблема, че не се знае. Pederastle е превел 2 епизода, а няма ни вест, ни кост от него дали е почнал да превежда друг епизод. Общо взето до днес изчаквах дали ще има някакво развитие, но за жалост, такова засега няма. Надявам се, после да няма изненади. Успех с превода! Аз ще хвана 1 епизод от 2 сезон, а пък 17 ще остане за Margelaio. wink.gif
Alfie
Готов е.
Да почвам ли втори епизод от 2 сезон ?
luka brazi
да кажем, че нямам регистрация в арена, как да го изтегля? :evil2:
Margelaio
Цитат(luka brazi @ 20 Aug 2006, 03:16 PM)
да кажем, че нямам регистрация в арена, как да го изтегля? :evil2:
*

Ето го на тракер от чужбина.Субтитрите са точно за тази версия.
Bakhus
Първи епизод от втори сезон е пуснат за одобрение. wink.gif
ZapmaN
Някой има ли идея какво стана с епизод 17? Защото гледам, че само той остава, за да бъде преведен целият първи сезон.
Bakhus
Цитат(ZapmaN @ 23 Aug 2006, 11:26 AM)
Някой има ли идея какво стана с епизод 17? Защото гледам, че само той остава, за да бъде преведен целият първи сезон.
*

Превежда се от Alfie, но докъде го е докарал, нямам представа, понеже не съм се чувал с него. Най-добре ще е, самият той да даде тази информация. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.