Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The War At Home (Войната в Къщи)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
angelwingx
Сега ще го сваля да видя за какво става дума. Много ти благодаря.
nikiiv
Аз гледах първата серия - не е точно стил Ал Бънди - малко като всеки с/у всеки идва ... но е много забавен
UpS
благодаря много. Може ли да ми дадете линк към 1-ви епизод от друго място ?
the_creator_pz
На друго място го няма.
UpS
Цитат(the_creator_pz @ 25 Sep 2005, 10:25 AM)
На друго място го няма.
*

от там ще го смъкна 10ь много за превода.2-ри епизод ще се превежда ли ?
the_creator_pz
Да и мисля и да продължа с предстоящите серии.
UpS
супер си
:clap:
UpS
благодаря много за превода . трети епизод има ли го някъде вече ?
the_creator_pz
Още не, но до края на деня трябва да се появи.
albi_
Готино е сериалчето. Мерси много, че го превеждаш smile.gif)
butamuh
да има:
the_creator_pz
и аз ги имам тези но серията я няма в нито един БГ тракер!!!!
w0lf
Цитат(the_creator_pz @ 30 Sep 2005, 11:25 PM)
и аз ги имам тези но серията я няма в нито един БГ тракер!!!!
*

Как да я няма в Бг Тракери,аз си я свалих от някой тракер,но не си спомням от къде,затова я качих в :

The.War.At.Home.S01E03.HDTV.XviD-LOL
UpS
3-ти епизод ще се превежда ли rolleyes.gif
the_creator_pz
Ами по принцип да, ама кога не знам сега в понеделник ми почва семестъра така че не знам за кога но да се надявам до края на седмицата да стане(не обещавам нищо).
UpS
4-ти епизод tongue.gif : http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=89ae...96976a2ab5829cb
StorM
Какво става със субтитрите на еп.3 и 4 ?
Gorden
TRAKER: ZAVINAGI

ЕПИЗОД 5

ЕПИЗОД 6
butamuh
мерси обаче oт seed c 10k няма смисъл
Gorden
Цитат(Gorden @ 19 Nov 2005, 11:12 PM)

Зависи кой тегли smile.gif
the_creator_pz
ЕПИЗОД6@nine.cult.bg/tt/
the_creator_pz
The War At Home - 1x03 - An Owl In A Thornbush
butamuh
The.War.At.Home.S01E09.HDTV.XviD-XOR

Код
По принцип би трябвало DIRFIX да излезе понеже номера на епизода вместо 8ми беше разпространен като 9ти от XOR...все пак съм сменил името за да няма излишни въпроси
UpS
очаква ли се коледен подарак превод на всички епизодчета tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
the_creator_pz
На всички надали но ако не ме домързи и остане време може да имате някое и друго епизодче към събота-неделя!
nikiiv
Понеже turezki започна да прави страхотни преводи на House, мисля аз да изкарам няколко коледни превода на този сериал.
EDIT: Всеки път като се наканя да започна нещо нови и става една... но ще намеря време
djdobo
Ето анл.за S01E4 ,E5,E6,E7,E8,E9.
spidera
Аз за сега няма какво да правя и мога да преведа 4еп. виждам, че няма превод, но ако го превеждам сам ще стане много бавно щот нямам много време. За повече от седмица ще го преведа, а пък и няма да е много добър превода, щот не съм гледал епизода и незнам за какво става на въпрос. Ако някой иска да се влючи да каже и ще се разберем кой от каде да започне. Ако се сберем 4-ма може да стане много бързо щот са само 400 реплики. А и после трябва да се намери някой който да го редактира, щото моя превод няма да е много добър (не съм гледал и не знам за какво става на въпрос, а знаете много добре, че повечето работи си зависят от контекста).
nikiiv
Аз се пробвах няколко пъти около Коледа и Нова Година да го започна, но не ми доставяше удоволствието, което ми дава How I Met Your Mother.
Все пак - ако го превеждаш - прави го докато гледаш филма, иначе не става. Обикновено за около 2-3 часа се превеждат 400 реплики ако не се юркаш много
spidera
Проблема е, че не съм гледал епизода, а няма и да го гледам така, че щом няма други желаещи да превеждат и да редактират по-добре да не започвам.
butamuh
Ето 14-ти на центрума
smilymitko
Цитат(butamuh @ 1 Mar 2006, 05:13 PM)
Ето 14-ти на центрума
*

Мерси много за линка,човече!!!

Ако имате анг. субтитри за другите серийки ги давайте!
the_creator_pz
@smilymitko има ги до 11-12 някъде в forom.com
butamuh
не знам обаче на мен ми се губят 2 епизода - 8-и и 12-ти не съм засичал никъде, а и номерацията и датите на излъчване въобще на отговарят...иначе превеждам 11ти ама лека-полека, няма да е готов скоро. smoke.gif
the_creator_pz
Аз ги имам всичките 14 до сега, ама нямам къде да ги кача, мога да се пробвам в 2лв.бг те там дават по 250мб... така че ще стане
UpS
и аз ги имах всички преди нсбоп да ни вземат сървара ... иначе ще се превеждат ли останалите серийки tongue.gif
the_creator_pz
Some day, some way... may be :4:
butamuh
Аз на 11-ти му преведох 200-на реплика, ама дотам...сега април имам едни 14 изпита които трябва да взема, след това може :lol_2:
Bakhus
На първа страница е добавен линка за 5 епизод.
Bakhus
На първа страница е линка за 7 и 8 епизод.
smilymitko
Няма смисъл да казвам, че това вече ми е любимия сериал(даже преди Джоуи)!
Благодаря на всички преводачи, които помагат да може сериала да бъде гледан от повече хора...и доста мои приятели!!!
Аз ги имам всички серий - от 1 до 18,ако някой няма някоя да ми пише ,за да измислим как и къде да му ги кача!
Bakhus
На първа страница е линка към 10 епизод.
shumiv
До момента има субтитри за епизодите от 1 до 11. Някой работи ли по превода на останалите?
Bakhus
В момента нямам никакво свободно време заради контролни
и задаващата се сесия. От средата на юни ще продължа с
останалите серии, ако дотогава никой не ги е превел. wink.gif
shumiv
Цитат(Bakhus @ 11 May 2006, 11:24 AM)
В момента нямам никакво свободно време заради контролни
и задаващата се сесия. От средата на юни ще продължа с
останалите серии, ако дотогава никой не ги е превел.  wink.gif
*

Разбирам те напълно и ще чакам кротко и търпеливо превода wink.gif

Благодаря предварително !
petteof
Bakhus, ако ще говорим за този филм, нека минем на този форум. Аз гледах една серия и ми допадна. Ако си зает и ми разрешиш, бих се пробвал, но трябва да изгледам вече наличните, а това бих могъл да правя не по-рано от тази събота-неделя. Значи титри примерно средата на другата седмица биха се образували. Някакви идеи по въпроса?
Bakhus
Хехе, живеем в свободна страна, така че нямаш нужда от разрешението или позволението да превеждаш от когото и да било, камо ли от мен. biggrin.gif
Аз няма да съм на линия 2-3 седмици, затова ако имаш времето и желанието, можеш спокойно да превеждаш. Ако искаш ще ти пратя и английските субтитри, които имам. Драсни един ред на ЛС, да не спамиме темата.
petteof
Изгледах вече готовите и много ми хареса. Да почвам 14 серия, но е много депресантско, че няма титри за след 17.
van
petteof, какво стана ще превеждаш ли :-)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.