Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< Lost (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
mandi
Много благодаря!
gruel
Луд си бате.... :clap:
Renegade
Десет хикс и от мен, преводите ми харесват! За фрий услуга направо цепи мрака. Трябва да го черпим тоз човек! :drunk:
deoom
Е ти напрао ме разбиваш човече!10Х
колев
:clap: :clap: :clap:

много си як батка !!! Супер преводи бараш :clap:
Едно големо мерси и от мене
loshoto
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: rock.gif rock.gif
10x,10x,10x
mandi
Урааа,най-после пак ще гледаме :clap: :clap: :clap:
pirocorp
И ако някой пусне след ден два субс ще съм му много благодарен. smile.gif
AZDEAZ
Цитат(pirocorp @ 20 Oct 2005, 02:20 PM)
И ако някой пусне след ден два субс ще съм му много благодарен. smile.gif
*

И не само ти, но Shimbadze досега никога не ни е разочаровал и пуска субтитри максимално бързо (направо светкавично), така че какви са тези изказвания?! hmm.gif
Kami6518
:clap:
Shimbadze досега никога не ни е разочаровал
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :no1: :no1:
Insaneboy
е как Шимбадзе да ни разочарова, той винаги спазва обещанията си smile.gifsmile.gif
ама почват да ме дразнят...
следващия епизод чак след 3 седмици и в него някой ще "напусне" (най-вероятно умре), не ми се чакат 3 седмици smile.gifsmile.gif
Shimbadze
Shimbadze този път нарочно ще пусне субтитрите си след версиите на другите.

Направих изявлението си в чата, който чел - разбрал. tongue.gif
vesy71bg
Цитат(Shimbadze @ 20 Oct 2005, 03:05 PM)
Shimbadze този път нарочно ще пусне субтитрите си след версиите на другите.

Направих изявлението си в чата, който чел - разбрал. tongue.gif
*

Някви сръдни има тука във форума май?! Ами незнам аз до тук съм бил много доволен от всички преводи. Незнам защо в крайна сметка трябва обикновенния юзер да страда!
ceceto
за какви сръдни говориш ? Няма такова нещо. Решил е човека, че ще пусне неговите субтитри след другите и толкоз! И за какви страдания говориш. Специално пък за Lost титрите ги правеше Shimbadze за няма и 24 часа. Май лесно свикнахме с хубавото. ... Мисля, че е редно да уважим решението Mу в случая. :yessir:
ana
Аз ще си чакам тези на Shimbadze!Toй е човекът!Пък ако ще и след две седмици да ги пусне..
Shimbadze
Lost.S02E05.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-CRiMSON wink.gif

P.S. Относно субтитрите... просто искам да докажа нещо преди всичко на себе си този път. tongue.gif
slavek
Oсвен едно Огромно БЛАГОАДРЯ?! clapping.gif
AZDEAZ
Цитат(ana @ 20 Oct 2005, 04:44 PM)
Аз ще си чакам тези на Shimbadze!Toй е човекът!Пък ако ще и след две седмици да ги пусне..
*

И аз ще ги чакам колкото се наложи. Знам от опит кое е хубавото. Пропуснала съм изказването ти в чата, но за каквото и да е било - подкрепям решението ти и ще чакам. В нашия език има и дума като "лоялност", към този, на който си благодарен за труда му.
_LOST_
Единствения превод, които много искам е на епизода след 3 седмици... сега само за него си мисля да му се невиди, дано наистина е супер-дупер як biggrin.gif smile.gif

rock.gif LOST rock.gif
SunShine
И от мен голямо БЛАГОДАРЯ за труда който полага преводача.
mistar_ti
Колкото и нетърпеливи да сме ще чакаме защото никой не е длъжен да бърза ( ама като сме неграмотни какво да правим rolleyes.gif )
DoNaLd_DiCk
Надявам се да е скоро smile.gif Аз само от него тегля субтитрите защото са меко казано перфектни :р Аз лично чактам англиски.но за бедните други дет не го вдяват ме е жал и за тва търся субтирите.Но по добре с хубав превод на Shimbadze от колкото да ти се убие кефа от филма smile.gif
pat
....ами аз бърза работа нямам. Научил съм се да чакам... smile.gif Всяко удоволствие си има цена.

А ако някога се срещнем @Shimbadze, да знааеш имаш здраво черпене от мен! :cheers:
plamenkost
Ne znam za6to,no ne moga da gi izteglq subtitrite...
Dali e za6toto sym vyv 4ujbina ili prosto link-a Lost.S02E05.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-CRiMSON ne raboti biggrin.gif
A ina4e dosega prevodite sa stra6ni!
Kami6518
Smytt at 2005-10-21 16:10:21

Субтитри:
Прогрес: 100%

Пуснал съм ги в субс.унакс. Остава само да бъдат добавени. Предполагам до час-два ще са достъпни за сваляне
anushka
и аз го видях това! ... в арената
Shimbadze
Eто крайния вариант на субтитрите за 5-ти епизод от сезона на сериала. tongue.gif
Insaneboy
Цитат(Shimbadze @ 21 Oct 2005, 03:57 PM)
tongue.gif
*

that's the stuff...
danke
mandi
10х Shimbadze :clap: :clap: :clap:
kaloman
Цитат(Shimbadze @ 21 Oct 2005, 04:57 PM)
tongue.gif
*

Благодаря! biggrin.gif
djore
БЛАГОДАРЯ Shimbadze :cheers:
anushka
... друго си е със субтитри!

Благодаря!
ceceto
Цитат(Shimbadze @ 21 Oct 2005, 03:57 PM)
tongue.gif
*

Благодаря! smile.gif
npocTak
Shimbadze
В пълна сила важи more Human than Human
Благодаря е малко да се каже!
S A V O V A
И от мен едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!! smile.gif)
the_creator_pz
БЛАГОДАРЯ Shimbadze!!!
YOU ARE MORE HUMAN THAN ANY OTHER HUMAN!!!
tzar
И от мене както винаги благодарности.
Ludia_Ralf
Shimbadze #1 си просто нямам думи :clap: :clap: :clap:
SunShine
Мерси и за серия 05, евала за труда.
bobojojok
:no comment: :clap: :clap: :clap: wink.gif
колев
и от мен голямо благодаря,Shimbadze :clap:
Ти си точен пич,заклевам се clapping.gif
booker
Shimbadze , тия хора ти зачервиха ушите и бузите от хвалби ,беwub.gif ! Направо човек да си помисли нещо ! biggrin.gif а пък аз още се чудя, след като има един такъв преводач, защо се тълпят още други , като има толкова свободни сериали и филми за превод . Оставете го този ЛОСТ ,бе! той си има преводач, пробвайте се нещо друго !
maniac
В случай,че Smytt (Kami6518) и Shimbadze са различни хора, искам да благодаря сърдечно на Kami6518 за чудесните субтитри и отделеното време. Ако забелязвате , той/тя е пуснал субтитрите си преди тези на Shimbadze и също е положил усилия и труд. Никои не си направи труда да му каже, едно благодаря.
Благодаря и на двамата за чудесната работа!

п.п ако са един и същи човек, моля да бъда извинен

-----------------------------------------------------------------------------------

Edited by -= F o z z y =-
the_creator_pz
Просто защото сериала има много голям рейтинг и всеки иска малко "ефтина слава". Това е, а свободни сериали винаги ще има, но преводачи за качествените и некомерсиални сериали няма, и все пак НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА.

P.S. Сори за офтипика.
excape
Някой знае ли,защо не е докрай епизод 5-ти.
Мерси
ana
Благодаря Shimbadze!
Перфектен превод!
excape
Мерси
ludoto_mimi
Цитат(excape @ 22 Oct 2005, 09:36 PM)
Мерси
*

Кое не е докрай? blink.gif
excape
пети епшизод,спира ми точно там,където китаеца и негъра се крият в шубраците huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.