Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Eureka
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pavel717
Цитат(Sisq0 @ 7 Oct 2006, 12:59 PM)
00:05:31,001 --> 00:05:33,001
- Well played.

ама голямо лице това...лице biggrin.gif
добър кастинг
yoss
ето за 12 епизод не съм сигурен за езика
Sisq0
Езика е испански, поне за тайминг ще може да ги ползва асен.
asenn
След малко проблеми с достъпа до компютъра, продължавам с превода, който досега е на около 50%.
Да се надяваме, че тайминга на испанските е добър и ще ускори работата.
yoss
ето ги и англиските за 12
asenn
Batkobobi, благодаря.

А ето я и бетата на българските.
Късно вечерта или по-точно утре сутринта, след сверка с английските, ще е готова и финалната версия.

Проверете за по-нова версия на субтитрите по-надолу в темата.
bangor77
асене мерси много! благодарение на теб първи сезон е готов за запис. имате ли идея как да го събера на 1 двд диск - 4,43 или 4,44 Гб са всички серии
Fittipaldi
Цитат(bangor77 @ 8 Oct 2006, 04:43 PM)
... имате ли идея как да го събера на 1 двд диск - 4,43 или 4,44 Гб са всички серии
*

Врътни го на DVD 9-ка - даже ще имаш място и за още един сезон! :4:
yoss
10x за букавите аsenn
Goin
И аз благодаря за буквите на Asenn tongue.gif
asenn
Това може би ще е финалната версия, но това ще разбера след около час.
Спрямо предишната са променени някои реплики и пооправих тайминга, че в края направо не ставаше за четене.

Достъпна е финалната версия на субтитрите от линка по-надолу в темата.
qwertyman
Цитат(asenn @ 8 Oct 2006, 10:04 PM)
Спрямо предишната са променени някои реплики и пооправих тайминга, че в края направо не ставаше за четене.
*

Първите са перфектни при мен... всичко си прочетох smile.gif !

Серията също беше доволна.. :clap: но последна sad.gif
The-Slugi
Цитат(asenn @ 8 Oct 2006, 09:04 PM)
*

перфектни просто
asenn
Субтитрите за епизод 12 Once in a Lifetime (Веднъж в живота) са готови.

Може да си ги изтеглите от ТУК.

Приятно гледане. smile.gif

Освен дребните детайли в последната версия на субтитрите е поправен един мой гаф от четвърта серия. При ретроспекцията в началото, търсих точните реплики, както са били казани в предишните серии. Така се заблудих, че се говори за извънземен, докато реално и в двете серии се споменава за земен произход на артефакта. Считам, че това е важна подробност, която ще е полезно да знаем за втория сезон.

Поздрави и благодарности на всички, които по един или друг начин помогнаха за преводите.
Благодаря на всички, които писаха в темата и разбира се на тези, които просто са решили да изгледат серията, с моите субтитри, надявам се с удоволствие.

Беше ми много приятно да работим заедно.
MartineZzZ
Благодарско за добре свършената работа! clapping.gif clapping.gif :clap: :clap:
Fittipaldi
Асенка, пич си!
И от мен Огромно "Благодаря"!

:Bow: :Bow: :Bow:
jaseniv
И от мен голямо Благодаря
ce4ko
Благодаря асене. Днес изгледах серията биваше, но това е май-единствения сериал, който не завършва сезона си със драма и загадка smile.gif
PufPaf
Благодаря Асене, че направи този прекрасен сериал, достъпен за всички. clapping.gif
asenn
Нека пък аз да благодаря на deank, perseus, borislava и kabalstein, с чиито преводи гледах първите серии и се зарибих да се включа в екипа и аз.

Благодаря. smile.gif
bumlife
няма ли да има повече серии sad.gif сериала е супер и много се зарибих...благодаря на всички,които са го превеждали!
arris
Ще има сезон 2 някъде през лятото на 2007 година
asenn
Ако очаквате с нетърпение втория сезон на сериала, може да хвърлите едно око на webisod-ите "Hide and Seek".

Пригответе се за ново приключение с любимите герои.
Мистериозно същество се появява в горите около Еврика. Съществото всява страх и предизвиква разследване, в което ще се включат познатите ни местни жители, начело с шериф Картър.

Prologue - Тинейджър се сблъсква за пръв път със създанието
Webisode 1 - запис на съществото слага началото на разследване от Тагарт и Картър
Webisode 2 - Картър, Лупо и Тагарт търсят непознатия звяр в гората около града
Webisode 3 - Алисън Блейк преживява ужаса от срещата с чудовището
Webisode 4 - аутопсия на убито животно води до шокиращи разкрития
Webisode 5 - Картър се впуска по новите следи за да разнищи случая
Webisode 6 - Картър и Фарго откриват "липсващото звено"
Webisode 7 - Картър разкрива истинската същност на чудовището (webisod-a все още не е достъпен по тракерите)

Линк в mininova към седем от осемте излезли webisod-а "Hide and Seek" / Криеница (допълнение към официалните 12 епизода) . Webisod-ите са достъпни и от youtube.com

Субтитрите за достъпните webisod-и са качени на сайта.
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.