Ghost Whisperer _ Сезон 2 _ Епизод 8 прогрес: 10%
status: Не съм зарязал сериала, но не ми е до това последните седмици. Имам предостатъчно свободно време, но си имам ядове, които ми убиват желанието. Но рано или късно - превод ще има. ; )
И честит празник на колегите - студенти. [0242 _ 20061208]
Ghost Whisperer е американски сериал (драма-фантастика-трилър), разказващ живота на млада жена, която говори с духовете на мъртвите. В шоуто, създадено от Джон Грей, участват Дженифър Лав Хюит, Айша Тайлър, и Дейвид Конрад. ТВ ветеранката Camryn Manheim се присъединява към актьорския състав в началото на втория сезон, чието излъчване ще стартира на 22 септември по CBS. Сериалът е базиран на работите на James Van Praagh, който е изпълнителен продуцент. Част от историите са базирани и на работата на комуникиращата с духове - Mary Ann Wintkowski.
Първоначално Ghost Whisperer започва да се излъчва всеки петък - през есента на 2005, по CBS и CTV. По време на премиерата му, вече се излъчват няколко нови сериала - Joan of Arcadia, Medium и Tru Calling - разказващи за млади жени със свръхестествени способности. Ghost Whisperer се превръща в едно от най-гледаните шоута на CBS.
Наскоро CBS обяви намеренията си за излъчване на втори сезон. Според телевизионната мрежа, благодарение на Ghost Whisperer, каналът е завзел едно от лидерските места, сред възрастната аудитория в петък вечер.
* * *
Мелинда Гордън е наскоро омъжила се млада жена, с уникалната способност да контактува с останалите на земята и нуждаещи се от нейната помощ духове на мъртви хора. Мелинда използва дарбата си да предава важни съобщения - неща, които не са успели да си кажат приживе - между мъртвите и техните живи близки. Разбира се, живите често я посрещат скептично и с недоверие, но когато обаче Мелинда успее да предаде съобщенията между живите и мъртвите, всички разбират, че дарбата й е безценна.
Епизодите от сезон 1 започват със следните думи на Мелинда - в ролята - Дженифър Лав Хюит:
Името ми е Мелинда Гордън. Току-що се омъжих. Току-що се преместих в малко градче. Току-що отворих антикварен магазин. Бих могла да съм точно като теб. Като изключим това, че когато бях малка, можех да говоря с мъртвите. Баба ми ги наричаше земни духове. Тези, които не са преминали от другата страна, защото имат недовършени дела с живите и затова идват при мен за помощ. За да ти разкажа своята история, трябва да ти разкажа тяхната.
СЕЗОН 1
епизод 01 | Pilot
епизод 02 | The Crossing
епизод 03 | Ghost, Interrupted
епизод 04 | Mended Hearts
епизод 05 | Lost Boys
епизод 06 | Homecoming
епизод 07 | Hope and Mercy
епизод 08 | On the Wings of a Dove
епизод 09 | Voices
епизод 10 | Ghost Bride
епизод 11 | Shadow Boxer
епизод 12 | Undead Comic
епизод 13 | Friendly Neighborhood Ghost (a.k.a. Ghost Next Door)
епизод 14 | Last Execution
епизод 15 | Melinda's First Ghost
епизод 16 | Dead Man's Ridge
епизод 17 | Demon Child
епизод 18 | Miss Fortune
епизод 19 | Fury (a.k.a. Condemned to Repeat)
епизод 20 | The Vanishing
епизод 21 | Free Fall (1)
епизод 22 | The One (2)
СЕЗОН I @ bol.bg | 10x to SnD
СЕЗОН I @ arenabg.com
СЕЗОН 2
епизод 01 ~ Love Never Dies
епизод 02 ~ Love Still Won't Die
епизод 03 ~ Drowned Lives
епизод 04 ~ The Ghost Within
епизод 05 ~ A Grave Matter
епизод 06 ~ The Woman of His Dreams
епизод 07 ~ A Vicious Cycle
епизод 08 ~ The Night We Met
епизод 09 ~ The Curse of the Ninth
епизод 10 ~ Giving Up The Ghost
епизод 11 ~ Cat's Claw
епизод 12 ~ Dead To Rights
епизод 13 ~ Deja Boo
TV.com | TVRAGE
iNFO & pics © by Wikipedia.org, TV.com, TVRAGE.com, CBS, tato & others.
updated: 20061215 | next episode: 20061222