Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Greek
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
kurli

:imdb:
Информация: 9.0/10 (47 votes) @ TV.com

Година: 2007
Жанр
: Комедия, драма
Държава: САЩ
Режисьор: Шон Смит
Участват:
Спенсър Гремър - Кейси Кортрайт
Скот Майкъл Фостър - Капи
Пол Джеймс - Калвин
Джейк МакДорман - Евин Чеймбърс
Джейкъб Закар - Ръсти Кортрайт
Дилшед Вадсариа - Ребека Логън
Кларк Дюк - Дейл
Ембър Стивънс - Ашли

CD - 1
FPS - 23,976

Greek е нов сериал, който фокусира вниманието ни върху случващото се в измисления университет Cyprus-Rhode. Група студенти се опитват да намерят своето място в университета, минаващи през минното поле на социалния живот там.

Субтитрите за първи сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0

Субтитрите за втори сезон: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...&c=&l=0
thankyou
<#thank#>
enclave
готин е серияла
kurli
Субтитрите за епизод 2 са вече факт wink.gif
Boev
Извинявам се, че ще попитам но ме интересува дали ще продължиш да превеждаш серияла.. мисля, че е добър и си заслужава...
kurli
Цитат(Boev @ 13 Aug 2007, 04:56 PM) *
Извинявам се, че ще попитам но ме интересува дали ще продължиш да превеждаш серияла.. мисля, че е добър и си заслужава...

Ще продължа, когато излязот английски субс за другите серии, което ще е скоро.
Nikiman
Сигурно е много приятно да търсиш субтитри със заглавие Greek в гуугъл например. biggrin.gif
LorD DemoniC
kurli сериала е готин ... надявам се преводите ти да бъдат бързи и точни ... УСПЕХ !
kurli
Започвам превода на Greek 01x03!
alma
ако е възможно може ли да давате и линкове към английски субс.....накефи ме много сериалчето smile.gif
kurli
Готови са: Greek 01x03
Има забавяне от страна на английските субтитри, затова и аз се бавя.
kiki_the_witch
Много яко филмче е това rock.gif rock.gif rock.gif Яко е много! Искам да питам, колко епизода се очаква да е първи сезон и дали евентуално ще има и втори!?

btw kurli, много thanx за субовете clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Rotal
Kurly,кво стана братле-на моренеце ли замина-чакаме си и чакаме!Излязоха до 8 серия,а ние си стоим на 3-та?Ще ли имаме шанса да видим субтитри и нататък?Иначе евалла за труда-перфект си! good.gif
Kiki-imdb казва че 10 серии 1-ви сезон-като последната се излъчва на 10.9.-има поставена и 11-та-ма няма дати,а ???
Tintiri-Mintiri
Много е хубав сериала, гледам си го с удоволствие
kurli
Споко, като излязат субтитри за епизод 5 ще преведа 4-ти и 5-ти на куп.
kurli
Започвам 4-ти еп...
kikomo
не се мъчи с 5-ти пусни само 4-ти
bukama
kurli, с 4-ти епизод какво стана?
Минаха 2 седмици откакто ни обеща.
SWEET_123
Мн готино сериалче rolleyes.gif

Бтв Има суб за 5 епизод clapping.gif
LorD DemoniC
kurli се загуби някъде (надявам се нищо лошо не му се е случило) за туй подхванах 4-та серия и 5-та серия на куп wink.gif
До неделя ако разполагам с времето си ще ги имате ...
docR
В сайта се появиха субтитри за 7 епизод. Аз ли не ги намирам или 6-ти епизод липсва, както е споменат 4-ти по-горе?
LorD DemoniC
Дам няма за 6-ти няма и за 4-ти (все още)
rooney08
да се надяваме скоро да има субс. за 4 и 6-ти епизод.благодаря предварително
kurli
Сериалът е даден и поет за превод от преводач-колега от Отбор Субтитри Zamunda.NET. Скоро ще имате субс!
LorD DemoniC
Нека довърши :
Вижте прикачените файлове

Не намерих и 1 минута свободна sad.gif
liuboo
Айде де няма ли кои да ги довърши тия субтитри те половината са написани
niichka
Кога да очакваме субс за 8 и 9 епизод ? rolleyes.gif rolleyes.gif
bukama
Когато има английски субтитри. Трябва ли по хиляда пъти да се обяснява едно и също? Айде четете преди да задавате тъпи въпроси!
LorD DemoniC
Има до 10-ти епизод включително ... Иска ли ги някой ?
rostejsha
А може ли да ни дадеш линкове към англ. субтитри? smile.gif
LorD DemoniC
http://www.tvsubtitles.net/tvshow-102.html
docR
За този сериал или липсва интерес както за Shark, или е един от най-трудно превежданите. Какво стана, този 4-ти епизод стана исторически?
liuboo
Еми до някъде позна защото английски субтитри има но, на никой не му се занимава иначе английският е много лесен даже аз се чуда дали да не го почна въпреки че до сега не съм правил превод на субтитри ?!?!

Просто нямам време и ми трябва някои редактор след това че не ме бива много във правописа unsure.gif

ПС: надявам се някой скоро да го преведе за хората който не знаят английски и чакат blink.gif
rooney08
Всички се надяваме някои да ги преведе.мерси предварително
LorD DemoniC
Цитат(docR @ 26 Oct 2007, 04:29 PM) *
За този сериал или липсва интерес както за Shark, или е един от най-трудно превежданите. Какво стана, този 4-ти епизод стана исторически?

Готов е от 4-5 дни , но не съм го редактирал поради липсва на време ... след малко в сайта ..
LorD DemoniC
Качено ...
PaRaDoxXx
а за 6-ти кога ще има субс hmm.gif hmm.gif
rooney08
Мерси за 4 епизод.Наред е 6 епизод дано не чакаме много дълго.Мерси предварително
LorD DemoniC
Мен няма да ме чакате защото очевидно е, че трябва да е много време ... Моля някой друг/а да се заеме wink.gif
PaRaDoxXx
а кой ги прежейда другите серии там 7-ми 5-ти евентуално този човек да се заеме и с 6-ти и т.н щом ти се отказваш sad.gif sad.gif
harkar
Почнах да превеждам 6 епизод до 2 дни ще го имате.
rooney08
Мерси harkar затова че си се захванал да преведвеш епизода
cWetY^^
Цитат(harkar @ 2 Nov 2007, 12:18 PM) *
Почнах да превеждам 6 епизод до 2 дни ще го имате.

Мерси много за превода на шести епизод w00t.gif
Надявам се някой да преведе и останалите епизоди,защото сериала си заслужава smile.gif
harkar
еми аз ще гледам поне по 1 епизод на седмица да правя...(което ще рече още макс 3 седмици)
rooney08
Мерси за преводите които правиш за нас harkar ще изчакаме колкото е нужно за останалите 3 епизода т.е. 8-ми,9-ти и 10-и епизод
PaRaDoxXx
а някой знае ли защо се спря да се качва в тракерите другите серии . това ли са всички серии
bukama
Какво стана с "на седмица по епизод" ?
docR
Явно и този сериал влиза в бройката при почистването на компа.
bukama
За съжаление ще се окажеш прав. angry.gif
PaRaDoxXx
за жалост сте прави колко и да не ни се иска това е факт май. Поради липсата на интерес май ще се наложи да се прекрати с гледането на сериалчето sad.gif sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.