Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Greek
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
bukama
Само 3 епизода останаха. Срамота!!!
patzi
отказахте ли се от сериала?
harkar
мен по-скоро въпросът ми е някой ще се намерили да превежда новият сезон,който започва към 23март?!
cWetY^^
GreekS01E11@Zamunda.net
Eто най-накрая и новия епизод,дано се намери някой да го преведе wink.gif
cMm
Цитат(harkar @ 20 Feb 2008, 04:44 PM) *
мен по-скоро въпросът ми е някой ще се намерили да превежда новият сезон,който започва към 23март?!

Еми аз ще се наема ама ако ми дадете английските субс ще го преведа един епизод за 2 максимум 3 часа smile.gif
LorD DemoniC
Цитат(cMm @ 30 Mar 2008, 02:23 PM) *

Еми аз ще се наема ама ако ми дадете английските субс ще го преведа един епизод за 2 максимум 3 часа smile.gif

Все още не намирам ... мислех аз да превеждам, но по скоро сега бих ти оказъл съдействие ...
harkar
Цитат(LorD DemoniC @ 30 Mar 2008, 05:02 PM) *

Все още не намирам ... мислех аз да превеждам, но по скоро сега бих ти оказъл съдействие ...

и аз съм навита да помагам. а английски субтитри още няма, да се надяваме скоро да пуснат.
LorD DemoniC
Цитат(harkar @ 31 Mar 2008, 01:53 PM) *
Цитат(LorD DemoniC @ 30 Mar 2008, 05:02 PM) *

и аз съм навита да помагам. а английски субтитри още няма, да се надяваме скоро да пуснат.

Ако не излезнат до петък сядам събота да набия тайминг ... Някой иска ли по слух после да преведе?
PufPaf
Днес не трябваше ли да има нов епизод?

Edit: Появи се тук-там.
http://www.sceneaccess.org
harkar
трябваше, но явно никой не го е записал от излъчването в понеделник(понже не го намирам абсолютно никъде). при положение, че повторението е в сряда с повече късмет в четвъртък ще го имаме unsure.gif
harkar
нали имаше някой желаещ да превежда, ето ги титрите на англ. и успех smile.gif
LorD DemoniC
Greek S01E12 by Zamunda.net
koimupuka20
Някой започна ли превода на 11 епизод?Аз го започнах днес и някой ако иска да ми помогне да го преведем до двечера да пише.
bukama
Ще има ли буквички скоро?
koimupuka20
Ащ съм започнала превода, но сама няма да се справя скоро, но тъй като гледам и желаещи за помощ няма.
harkar
Цитат(koimupuka20 @ 10 Apr 2008, 03:32 PM) *
Ащ съм започнала превода, но сама няма да се справя скоро, но тъй като гледам и желаещи за помощ няма.

провери си личните съобщения smile.gif
LorD DemoniC
Greek S01E13 by Zamunda.net
bukama
Мерси за буквичките за 11-ти епизод. Чакам следващите с нетърпение.
cWetY^^
Ето за 13 епизод английски субтитри,за 12-ти намерих само френски...
harkar
пуснах в сайта превода на 12 епизод.Не бъдете твърде строги превеждан е по слух wink.gif
reggaeton4o
благодаря много harkar че си правиш труда да превеждаш сериала.
cWetY^^
Хиляди благодарности harkar wink.gif
Ето английски за 14 епизод
cWetY^^
GreekS01E18@zamunda.net
Stasenceto
Здравейте!
Искам да попитам някой превел ли е епизодите от 13 до 16? Понеже за качени в тракерите, но не открих превод. Мерси за отговора предварително. smile.gif
harkar
Цитат(Stasenceto @ 1 May 2008, 01:01 AM) *
Здравейте!
Искам да попитам някой превел ли е епизодите от 13 до 16? Понеже за качени в тракерите, но не открих превод. Мерси за отговора предварително. smile.gif

още не са преведени, а половината и нямат субтитри на английски(15-16е). 13 се надявам да стане тази седмица... нищо не обещавам понеже не зависи само от мен smile.gif
Stasenceto
Цитат(harkar @ 1 May 2008, 12:21 PM) *
Цитат(Stasenceto @ 1 May 2008, 01:01 AM) *
Здравейте!

още не са преведени, а половината и нямат субтитри на английски(15-16е). 13 се надявам да стане тази седмица... нищо не обещавам понеже не зависи само от мен smile.gif

Thanks again smile.gif .
cWetY^^
Английски за 01х15:
rostejsha
случайно някой да има англ. субтитри за 16 еп.?
harkar
има (бг) субтитри за 13 епизод...
cWetY^^
Цитат(rostejsha @ 10 May 2008, 10:24 PM) *

Чак днес излязоха...
harkar
Цитат(cWetY^^ @ 17 May 2008, 01:17 AM) *
Цитат(rostejsha @ 10 May 2008, 10:24 PM) *

Чак днес излязоха...

Благодаря smile.gif
Аз до 26 май няма да започна да превеждам епизоди...така че ако някой има мерак и/или бърза нека превежда.
PufPaf
Колеги, вчера не трябваше ли да излезе нова серия?
harkar
Цитат(PufPaf @ 21 May 2008, 09:34 AM) *
Колеги, вчера не трябваше ли да излезе нова серия?

трябваше, но го нямаше качен в сайта на eztv.it (човека, който пуска серяла в интеренет). Днес вече можете да го откриете в zamunda.net smile.gif приятно гледане.
ianka22
Благодаря за субтитрите!
harkar
някой започвал ли е да превежда 14 епизод или се пада на мен тази чест?!
koimupuka20
Ей какво става с тези субтитри никой ли няма желание и време? Ако имах много свободно време щях да превеждам защото имам желание.Явно съм единствената
koimupuka20
harkar ако си започнал някав превод изпрати и го ще се опита да го довърша. Че ми писна да чакам, не че имам много свободно време но малко по малко. Аз намерих англ.субове за епизодите до 19 ако някой има желание да каже и ще ги кача тук
harkar
Цитат(koimupuka20 @ 4 Jun 2008, 01:00 PM) *
harkar ако си започнал някав превод изпрати и го ще се опита да го довърша. Че ми писна да чакам, не че имам много свободно време но малко по малко. Аз намерих англ.субове за епизодите до 19 ако някой има желание да каже и ще ги кача тук

принципно ще помогна, ама съм в сесия и ми е малко нанагорно. ако имаш нужда от помощ ми пиши.
koimupuka20
И аз съм в същото положение даже и малко по-зле дипломирам се тази година но все пак можем да се помъчим, сериала си заслужава
koimupuka20
Незнам кой се е заел с превода ама златен да е. Наери се един добър гражданин да се смили над феновете на сериала. Бравооооооооооо biggrin.gif
nasio93
ае искам да го питам тоя kekso защо направи превод за 18 епизод а за 16 и 17 не направи
koimupuka20
Голяма тъпотия е наистина, да чакаш за по 1 месец при положение, че има хора дето се вземат за англичанчета, но само за пред себе си. Евала на човека, който преведе епизодите, незаменим е и се надявам че скоро ще си получим(всички фенаове на якия сериал) и на другите серии. Имаше и други кандидати дето се правеха на разбиращи, но уви интереса им секна. По принцип бих се заела с превода, но сега и е много нанагорнище и не искам да обещавам нещо което не съм 100% сигурна, че ще изпълня. Успех напреводача и многооооооооооооооо многооо здраве от мен!!!!!!!!!!1
ava_koleva
Мерси на този,който прави субтитрите...с нетърпение чакам субс за 16 епизод biggrin.gif rolleyes.gif
murder
Здравейте,само при мен ли е или има и при някой друг,субтитрите за 18 еп. да излизат на някакъв странен език biggrin.gif .Споделете , моля !!!!
kekso
Привет на всички. С огромен кеф ще преведа и останалите епизоди от първи сезон на Greek, ако някой от вас успее да ми намери английски субтитри за епизодите след 18-ти.

Весело!
nasio93
искам да попитам само при мен ли не тръгват субс за 16 еп или при всички е така
cWetY^^
Цитат(kekso @ 10 Jun 2008, 02:52 PM) *
Привет на всички. С огромен кеф ще преведа и останалите епизоди от първи сезон на Greek, ако някой от вас успее да ми намери английски субтитри за епизодите след 18-ти.

Весело!

Kогато излязат ще ги постна,проверявам всеки ден,но нещо много се бавят dry.gif
п.с.Много благодаря за труда ти,защото сериала наистина си заслужава clapping.gif
kekso
Цитат(cWetY^^ @ 10 Jun 2008, 11:12 PM) *
Цитат(kekso @ 10 Jun 2008, 02:52 PM) *

Весело!

Kогато излязат ще ги постна,проверявам всеки ден,но нещо много се бавят dry.gif
п.с.Много благодаря за труда ти,защото сериала наистина си заслужава clapping.gif

Радвам се, че ви радвам blink.gif
ianka22
При мен не тръгват 16, 17, 18 епизод. Ако може някой да помогне.
harkar
субс за 19 епизод(английски)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.