Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тихо се сипе белият сняг...
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Сия Димитрова
Цитат(spedey @ 23 Feb 2008, 08:30 AM) *
Ами ако беше малко "по-остра", щеше да знаеш, че този проблем не е във "войната" между сайтовете...

Аз съм достатъчно остра,въпросът е колко остър сте вие, мосю "Еднополова връзка"?
ХрисиляНчО
Тоя spedey е страшно тъп! Колкото е тъп толкова е и нагъл. Само проблеми създава!
spedey
Тоя ХрисиляНчО е страшно кух, неграмотен, крадлив, лъжлив, малък чикибоец! Колкото тъпее, краде, лъже и чикибойства, толкова повече ме дразни! Само ми вдига мензиса!
ХрисиляНчО
Цитат(spedey @ 24 Feb 2008, 10:59 PM) *
Тоя ХрисиляНчО е страшно кух, неграмотен, крадлив, лъжлив, малък чикибоец! Колкото тъпее, краде, лъже и чикибойства, толкова повече ме дразни! Само ми вдига мензиса!

Една дума за тебе и тя е : ПЕДАЛ!
spedey
Цитат(ХрисиляНчО @ 25 Feb 2008, 01:30 PM) *

За модераторите не знам, ама Spark всичко вижда...
ХрисиляНчО
Цитат(spedey @ 25 Feb 2008, 10:22 PM) *
Цитат(ХрисиляНчО @ 25 Feb 2008, 01:30 PM) *

За модераторите не знам, ама Spark всичко вижда...

Е тука вече си прав и то много! Вижда, вижда и твоите простотий спрямо мен също се виждат, защото ти не спираш и не мога да те трая. Разбираш ли ме?
spedey
Не...
Сия Димитрова
Вие не сте добре хич. И двамата представители на активната еднополова връзка са се хванали за косите и се дърпат. Спрете ги бе, модератковци, спрете ги!
новобранец
Тия в subs.saz са некви филмирани.Некви гилдий,некфи пароли laugh1.gif Тешко е
Planet_Rocker@or*Die
Цитат(новобранец @ 5 May 2008, 10:45 AM) *
Тия в subs.saz са некви филмирани.Некви гилдий,некфи пароли laugh1.gif Тешко е

е така е.
spedey и ХрисиляНчО - престанете да се дракате и да пълните навсякъде с псувни един към друг. Които е по-умен ще подмине без да отговори. Ама явно и двамата сте си на едно ниво.
Няма да отговарям.
ХрисиляНчО
StraightEse
Хрисилянчо, фурнаджийска лопато, пак нещо си се хванал да плюеш къде не трябва.
Като си тръгнал да да показваш къде какво пише, защо не пусна и другото мнение на
братовчедка си Megit0:

Цитат
[20:24:33] ™-[†]_|*Swordfish*|_[†]-™ каза: Меги, хайде моля те, помоли ги всички главни хора в сайта да поговоря с тях наистина за нещо много важно. Помоли г-н Райчинов или г-н Стоун, моля те. Наистина искам да съм регистриран при тях.

ХрисиляНчО ме помоли от негово име да направя тази тема. ХрисиляНчО иска да се извини на всички, които е засегнал и обидил по какъвто и да е начин!!! Иска да се извини на на абсолютно всички в този сайт и да му бъде простено. Признава си за всички простотий, които е извършил и съжалява ужасно много. Иска да се докаже, че е изцяло нов човек, че се е научил как да се държи добре и най-вече, че се е научил да прави субтитри. Той е наистина добър човек! Просто направи всичко това, защото тогава още не знаеше даже с каква програма се работи за преводи, но като се е замислил и се е потрудил е успял. Както се казва с труд се постига всичко. Би искал да му бъде простено за последен път и обещава пред всички и всичко, че никога повече няма да се повтори. Той иска да бъде част от всички вас и ви умолява да му бъде дадена последна възможност. За него вие сте като семейство. Ще направи всичко само за да му простите и да го пуснете при вас!!! Помислете си!

П.П. Аз съм братовчедка му и ме помоли затова.

Осъзнай се малко, трай си и си гледай своята паничка...
lost1fan
Цитат(ХрисиляНчО @ 5 May 2008, 05:34 PM) *

Ахаха, това беше яко laugh1.gif. Хрисилянчо, хах, кви са тея работи бе!
новобранец
Голяма вражда.Аз самo се ебавах за паролите.
Цитат
Прав си - трябва наистина да обичаш това, което правиш, за да се заемаш с правене на субтитри. Всеки път си казвам "Стига, това е за последно, няма повече да си губя времето и силите" smile.gif И всеки път като видя някой хубав филм, който не може да стигне до повече зрители, само защото не знаят добре чужди езици, пак ме хваща крастатаsmile.gif
.by insomnias
В крайна сметка всичко е за потребителите.
Planet_Rocker@or*Die
Цитат(новобранец @ 5 May 2008, 09:29 PM) *
Голяма вражда.Аз самo се ебавах за паролите.Не мисля,че трябва да има съръвнование.В крайна сметка всичко е за потребителите.

Вярно, страшна вражда стана. А като теглим чертата всичко е в една посока - потребителя!
Кои по-бърз, кои по-бавен все тая.
Хайде хора... престанете във всяко стадо има черна овца.
StraightEse
новобранец, това няма нищо общо с твоето мнение.
Просто ми е интересно как така, хрисилянчо плюе по саб,
а от време на време минава на:

Цитат
Хмм... как да го кажа не знам, но ще се опитам. Направо към въпроса.
Може ли да качвам преводите си и да превеждам в sabs?!!!
DarkPaIn
Има хора които не знаят какво искат. Аз превеждах преди както за унакс така и за саб. А сега вече си превеждам другаде. Както и да е. А относно Хрисилянчо... Ъъ, хлапе, вземи порасни малко, а? Избери си един лагер - тук или там или накратко си избери, кой сайт искаш да проваляш.
новобранец
Мисля,че не трябва да го нападате относно работата,която върши,защото се надявам,че го прави от сърце,а ако е така не трябва да бъде нападан.Всеки в началото е знаел едно граматическо време и владеел 10 думи.Другите трябва само да го мотивират да разцъфва.
Не знам каква е историята със Хрислянчо,но нещо,което ме дразни в subs.saz е ,че си мислят,че са най-добрите в България и ако не са,те българите няма да гледат чужди филми.Още малко ще трябва да им плащаме.Тук ме радва "духа на отбора"(нямам за цел,да се подмажа,изразявам лично мнение)
От коментарите,които съм прочел,мога да кажа на Хрислиянчо:
Брат,земи се стегни,стига спамил,направи едни добри субове,покажи какво можеш.Сигурен съм,че не си случаен wink.gif
ХрисиляНчО
Дае сабс се мислят за богове!!!
ХрисиляНчО
Цитат(DarkPaIn @ 5 May 2008, 10:36 PM) *
Има хора които не знаят какво искат. Аз превеждах преди както за унакс така и за саб. А сега вече си превеждам другаде. Както и да е. А относно Хрисилянчо... Ъъ, хлапе, вземи порасни малко, а? Избери си един лагер - тук или там или накратко си избери, кой сайт искаш да проваляш.

Хаха... преводача дето бачка ВЕЧЕ и му плащат се обади, но до оня ден мълча!
ХрисиляНчО
Цитат(StraightEse @ 5 May 2008, 07:49 PM) *
Хрисилянчо, фурнаджийска лопато, пак нещо си се хванал да плюеш къде не трябва.
Като си тръгнал да да показваш къде какво пише, защо не пусна и другото мнение на
братовчедка си Megit0:

Цитат
[20:24:33] ™-[†]_|*Swordfish*|_[†]-™ каза: Меги, хайде моля те, помоли ги всички главни хора в сайта да поговоря с тях наистина за нещо много важно. Помоли г-н Райчинов или г-н Стоун, моля те. Наистина искам да съм регистриран при тях.

ХрисиляНчО ме помоли от негово име да направя тази тема. ХрисиляНчО иска да се извини на всички, които е засегнал и обидил по какъвто и да е начин!!! Иска да се извини на на абсолютно всички в този сайт и да му бъде простено. Признава си за всички простотий, които е извършил и съжалява ужасно много. Иска да се докаже, че е изцяло нов човек, че се е научил как да се държи добре и най-вече, че се е научил да прави субтитри. Той е наистина добър човек! Просто направи всичко това, защото тогава още не знаеше даже с каква програма се работи за преводи, но като се е замислил и се е потрудил е успял. Както се казва с труд се постига всичко. Би искал да му бъде простено за последен път и обещава пред всички и всичко, че никога повече няма да се повтори. Той иска да бъде част от всички вас и ви умолява да му бъде дадена последна възможност. За него вие сте като семейство. Ще направи всичко само за да му простите и да го пуснете при вас!!! Помислете си!

П.П. Аз съм братовчедка му и ме помоли затова.

Осъзнай се малко, трай си и си гледай своята паничка...

Да, това си е така няма да лъжа, но не си ли се замислял, че сме го направили нарочно в смисъл първо мегито това бях аз, а второ това го направих нарочно за да мога след това да ви напрая сайтчето на 2 стотинки, защото вие там сте с най-голямото съмучуствие и се мислите за некви богове, а всъщност сте нищо, а ЮНАЦИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ!!!
DarkPaIn
И какво? Завиждаш, че ми плащат ли? До оня ден съм мълчал? Да, вече почнах да пиша по-често и да трупам мнения във форума. Искам като направя 100 мнения да си направя една чекия и да вдигна купон.

А и не знаех, че имаш раздвоение на личността. А и кой си направил на две стотинки, че не разбрах?! Не защитавам саб, но мога да ти кажа, че нито си ги трогнал, нито обидил с твоето селско поведение. Айде, удари една злобарка и лягай. Стига си си мерил пишката с останалите.
ХрисиляНчО
Цитат(DarkPaIn @ 6 May 2008, 02:24 AM) *
И какво? Завиждаш, че ми плащат ли? До оня ден съм мълчал? Да, вече почнах да пиша по-често и да трупам мнения във форума. Искам като направя 100 мнения да си направя една чекия и да вдигна купон.

А и не знаех, че имаш раздвоение на личността. А и кой си направил на две стотинки, че не разбрах?! Не защитавам саб, но мога да ти кажа, че нито си ги трогнал, нито обидил с твоето селско поведение. Айде, удари една злобарка и лягай. Стига си си мерил пишката с останалите.

Селско е да не виждам къв е проблема. Ае млъквам аз спасявайте се. Вече ще си правя преводчетата с Lady Death както се разбираме перфектно не както с вас правим ги качвам ги и ще си излизам.

П.П. Отивам се надърпам, защото сега се прибирам и не можах, а ти като не можеш да правиш такива работи земи си легни! НАЙ-ГОЛЕМИЯ!
новобранец
Нещо е шашаф.Да видите в скайп,хлопа му дъската
DarkPaIn
Да, НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЪМ! Проблем ли имаш с това?! А преди няколко дена я си спомни какво ми писа. Ми се молеше да съм ти помогнал за превода на Амстердам ( 1 сезон, 7 епизод ). Айде, пътя, торбата и гората.

П.С. новобранец, остави го тоя келеш. Само се чуди на кой да лапа пишката.
ХрисиляНчО
Хахаха аз 7 епизод не съм го започвал, ве! Не можеш нещо да лъжеш, а? Ааа.... майкати ли се чуди на кой да лапа? Няма проблеми...
DarkPaIn
Не знам кой беше епизода, не съм толкова паметлив като теб. И какво? Почна пак с тези майки. Типично за един келеш. Айде, аз спирам дотук, няма смисъл да говоря повече, защото всичко ще се стигне до псувни, както беше между теб и speedey.
ХрисиляНчО
Да, но ако не си забелязал с спиди нямам проблеми вече!
StraightEse
Цитат
не си ли се замислял, че сме го направили нарочно в смисъл първо мегито това бях аз, а второ това го направих нарочно за да мога след това да ви напрая сайтчето на 2 стотинки

Усещаш ли се изобщо как се излагаш?

Преди казваше

Цитат
МЕНЕ НЯМА ДА МЕ БАНЕШ ВИНАГИ ЩЕ ВЛИЗАМ !!! И ТИ ОБЕЩАВАМ ЧЕ САЙТЪТ ЩЕ ВИ ГО НАПРАВИМ НА ЛАЙНА !!!! "Хакерите"

Цитат
не се хваля но зад гърба ми има много хора които са достатъчно добри на компютри за да ви прецакат сайтчето сега наясно ли сме как седят нещата

но досега не виждам да си направил нещо особено по въпроса.
Не излагай себе си и най-вече не излагай сайта в който се намериха
хора, които въпреки простотиите ти да те защитят и да ти помагат с каквото могат.
Замисли се малко, че с глупостите си плюеш най-вече върху тях.
spedey
Цитат(ХрисиляНчО @ 6 May 2008, 02:47 AM) *
Да, но ако не си забелязал с спиди нямам проблеми вече!

Защото ми писна... wink.gif
DarkPaIn
Хахахаха, фантазиите на Хрисилянчо. Епизод 4 "Дилемата - Идиот ли съм или не съм" (rofl)
excape
Цитат(ХрисиляНчО @ 5 May 2008, 05:34 PM) *

Мислех да не се обаждам, даже не го направих след като си писал в темата за "How she move", но ти си решил, че този пост е достоен за уважение, та затова си решил да го пейстнеш и тук и понеже този пост засяга пряко мен, сметнах, че е подходящо да ти нпиша две, три думи.

Слушай сега, малко, малолетно, мастурбиращо пред компютъра недоносче, когато решиш да се обадиш, първо най-добре се консултирай с още двама, трима човека, по възможност да са пълнолетни и да са с акъла си, защото като гледам ти си невменяем, страдаш не само от раздвоение на личността, но и от дебилност - най-леката форма на олигофрения и направо ти правя комплимент, защото ако продължаваш така, ще стигнеш до имбецилност.

Не се занимавай с други сайтове, още повече с мен, ами си гледай в твоята паничка и ти какви "преводи" правиш, а не кой е по-бърз, ясно ли е, не очаквам отговор, а и по-добре не ми отговаряй.
excape
Дублиран пост.
kloyna
zdr
insomnias
Вчера гледах едно детско филмче - Fishtales 2007 и направо се влюбих в саундтрака! За съжаление, никъде не го намирам... някой може ли да помогне? Поздравявам всички с откъс от песента: Fishtales
rburan
The most selfish one-letter word... I.......void it

The most satisfying two-letter word...We..Use it

The most poisonous three-letter word...Ego..Kil l it

The most used four letter word... Love....Valve it

The most pleasing five letter word...Smile...Keep it

The most fastest six letter word...Rumour...Ignore it

The hardest working seven letter word...Success...Achieve it

The most enviable eight letter word..Jealoosy..Distance it

The most powerful nine letter word... Knowledge...Aquire it

The most essential ten letter word... Confidence...Trust it

read.gif
waterflame96_2
Акаунтът ми в Замунда е изтрит и сега като се опитвам да се регистрирам пак и ми казва че е достигнат лимит на потребителите.Някой има ли идея какво да правя?Дали има някви часове в които регистрацията е разрешена или нещо от тоя сорт...?Моля ви!Помогнете!
spedey
Ми проверявай периодично, като изтрият някои неизползваеми акаунти ще се освободи място и ще можеш да се регнеш...
waterflame96_2
Еми...то е голяма играчка да проверябвам през 1-2 минути.Нищо.Оправих се.Сега съм с акаунта на един приятел....(Как само прозвуча...като бездомник laugh1.gif laugh1.gif ) dry.gif
unnu
През 1-2 дни, може би?
Bad_Nick
Цитат(waterflame96_2 @ 4 Oct 2008, 12:20 PM) *
Акаунтът ми в Замунда е изтрит и сега като се опитвам да се регистрирам пак и ми казва че е достигнат лимит на потребителите.Някой има ли идея какво да правя?Дали има някви часове в които регистрацията е разрешена или нещо от тоя сорт...?Моля ви!Помогнете!

Друже, ще можеш да се регнеш при следващата сесия на гасене на акаунти. Стига да имаш човек, който да ти каже кога е. А за да ти каже, трябва да си ценен с нещо за замунда. Казвам ти го от опит, защото съм част от екипа там. Но не ме юркай аз да ти кажа кога е. Там има друга философия и аз, въпреки че съм VIP там, се налага да я спазвам. Използвай акаунта на приятеля ти, един акаунт дава възможност за 4 ( така мисля ) едновременни връзки към замунда, би трябвало да е достатъчно за теб. Но ако искаш да правиш подвизи пиши на новия Модератор. За твое сведения Boryana19 вече се пенсионира.
unnu
Свинско да има... smile.gif
waterflame96_2
Цитат(Bad_Nick @ 22 Oct 2008, 10:01 PM) *
Цитат(waterflame96_2 @ 4 Oct 2008, 12:20 PM) *

Друже, ще можеш да се регнеш при следващата сесия на гасене на акаунти. Стига да имаш човек, който да ти каже кога е. А за да ти каже, трябва да си ценен с нещо за замунда. Казвам ти го от опит, защото съм част от екипа там. Но не ме юркай аз да ти кажа кога е. Там има друга философия и аз, въпреки че съм VIP там, се налага да я спазвам. Използвай акаунта на приятеля ти, един акаунт дава възможност за 4 ( така мисля ) едновременни връзки към замунда, би трябвало да е достатъчно за теб. Но ако искаш да правиш подвизи пиши на новия Модератор. За твое сведения Boryana19 вече се пенсионира.

Мерси. Сега съм с акаунта на приятеля ми и гледам да си спазвам всички правила и гледам да сийдвам, че как се бях оплашил...
orela
Официалната кампания за популяризирането и набирането на повече гласове за избирането на Белоградчишките скали за едно от 7-те природни чудеса на света започна на 24.01.09.
Още през 2007-ма година българският природен феномен е включен в уникалната класация на фондация „Дъ ню севън уондъс".
След гласуване в интернет Белоградчишките скали остават като едно от 271-те природни забележителности, претенденти да станат едно от 7-те природни чудеса и света.
До 7-ми юли тази година трябва да бъдат избрани 77 природни феномена, които да продължат да се състезават в надпреварата. Официално кампанията се очаква да приключи през 2011 г.
След създаването на българския инициативен комитет в подкрепа на Белоградчишките скали на 7 януари тази година, вече може официално да се гласува за скалния феномен.Всеки може да даде гласа си на официалния сайт на кампанията ---> http://www.new7wonders.com/nature/en/nomin...ogradchikRocks/ . Линк към сайта на кампанията може да бъде намерен и на страницата на Държавната агенция по туризъм, която беше първата национална организация, която се включи в инициативния комитет.
Белоградчишките скали се състезават в категория пещери, скални образувания и долини, заедно с още 12 обекта от Европа, сред които планината Олимп, езерото Балатон,вулкана Везувий.
Годишно около 90 хил. души посещават това българско скално чудо. Целта на кампанията е не само да се популяризират Белоградчишките скали, но и да се привлекат много повече любители на природата да посетят нашата страна.
Кампанията минава под мотото „Тези скали изглеждат сякаш са докоснати от Господ" АЗ ГЛАСУВАХ , А ТИ ?
Bad_Nick
И аз.
Не гласувайте за нищо гръцко, мръсните византийци не го заслужават.
insomnias
Не е ли малко гадно да си длъжен да гласуваш за 7 различни забележителности? Аз реших да гласувам за природни дадености в другите континенти и то за тези, които са ми най-неизвестни, надявайки се, че така увеличавам шанса на Белоградчишките скали smile.gif
Bad_Nick
Цитат(insomnias @ 7 Feb 2009, 12:39 AM) *
Не е ли малко гадно да си длъжен да гласуваш за 7 различни забележителности?

Да, Люси, идеята е тъпо организирана, но ще трябва да го приемем. Днес по bTV казаха, че сме на 4 място към момента с Белоградчишките скали. Освен Гранд Кениън, братята сърби също са се активизирали и са вкарали някаква бъдеща косовска територия в Топ 3. Третото чудо май беше мястото за водопой на кенгура в Австралия. smile.gif
Така, че Българи, гласувайте за Белоградчишките скали на посочения в първия пост линк и през месец юли, когато е финала и спечелим, можем да организираме форума да посетим Белоградчик заедно. БаДко ви е цар да организира подобни мероприятия.
Гласувайте, не оставяйте да спечели нация, която е избивала индианските деца и жени по времето на Априлското възстание!
solidworks
Цитат(Bad_Nick @ 8 Feb 2009, 11:09 PM) *
Днес по bTV казаха, че сме на 4 място към момента с Белоградчишките скали.

Ако оспеем да се наместим с Белоградчик ще е прекрасно, затова гласувайте.
insomnias
Днес вече Белоградчишките скали излязоха на трето място! smile.gif - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=266435
Но все пак до 7 юли има още много време. Дано активността на гласуващите българи се запази smile.gif

Ники, гласувам с две ръце да си направим един излет там. То, ние ще сме 8-то чудо на света, ако успеем да се организираме, деsmile.gif Всъщност, ти ще бъдеш, ако успееш да ни организираш. Като гледам, всички сме индивидуалисти от клАса smile.gif)))))

Между другото, искам да ви попитам, попадали ли сте на смешно преведени заглавия, но не само на български? Става дума не само за смислово, но и за звуково смешни. Пример, руският превод на "Sunshine" на мен ми звучи смешно: "Пекло" smile.gif Да не говорим пък, че те яко ни се присмиват за превода на "Die Hard", че е "Умирай трудно", пък аз се хиля като луда от тяхното "Крепкий орешек" /не знам защо, ама ми звучи като "Корави топки" - не, че не знам руски, просто така ми звучи/ smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.