Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Csi: Miami
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
whirlex

iNFO

Download Season: 1 | 2 | 3 @bgnova.org

Сезон 1 @arenabg
Сезон 2 @arenabg
Сезон 3 @arenabg
Сезон 4 @arenabg

Хайде да има темичка и за това сериалче. biggrin.gif

СЕЗОН 1:

1х01 - Golden Parachute
1x02 - Losing Face - Превод: whirlex
1x03 - Wet Foot/Dry Foot - Превод: FiZZeR
1x04 - Just One Kiss - Превод: FiZZeR
1x05 - Ashes to Ashes - Превод: whirlex
1x06 - Broken - Превод: FiZZeR
1x07 - Breathless - Превод: FiZZeR
1x08 - Slaughterhouse - В прогрес - whirlex
1x09 - Kill Zone - Превод: FiZZeR
1x10 - A Horrible Mind - Превод: FiZZeR
1x11 - Camp Fear - Превод: FiZZeR
1x12 - Entrance Wound - В прогрес - FiZZeR
1x13 - Bunk
1x14 - Forced Entry
1x15 - Dead Woman Walking
1x16 - Evidence of Things Unseen
1x17 - Simple Man
1x18 - Dispo Day
1x19 - Double Cap
1x20 - Grave Young Men
1x21 - Spring Break
1x22 - Tinder Box
1x23 - Freaks and Tweaks
1x24 - Body Count

СЕЗОН 5:

5х01 - Rio - Епизод | Субтитри - Превод: sirwilliams

5х02 - Going Under - Епизод | Субтитри - Превод: sirwilliams

5х03 - Death Pool 100 - Епизод | Субтитри - Превод: sirwilliams

5х04 - If Looks Could Kill - Епизод | Субтитри - Превод: sirwilliams

5х05 - Death Eminent - Епизод | Субтитри - Превод: sirwilliams

5х06 - Curse Of The Coffin - Епизод | Субтитри - Превод: sirwilliams

5х07 - High Octane - Епизод | Субтитри - Превод: sirwilliams

5х08 - Darkroom - Епизод | Субтитри - Превод: sirwilliams

5х09 - Going, Going, Gone Епизод | Субтитри - Превод: raichinov

5х10 - Come As You Are Епизод | Субтитри - Превод: raichinov

5х11 - Backstabbers Епизод | Субтитри - Превод: raichinov

5х12 - Internal Affairs Епизод | Субтитри - Превод: raichinov
elisiaelf
Първите пет серии от четвърти сезон smile.gif в същия бг тракер. Продължавам да търся ...
whirlex , поздравления за темата и благодаря за първи епизод !!

4 сезон седма и осма серия
whirlex
elisiaelf, превода на първи епизод не е мой. В сайта е качен е от Adeliade, предполагам е нейн/негов. smile.gif Така като гледам май 4-ти сезон го няма по БГ тракерите... или поне аз не го откривам. Само някакви отделни серийки. sad.gif
elisiaelf
Е ще го сглобим 4 сезон - мисля, че има време ! Намирам ги всичките серии в Edonkey но не съм ъплоудер - освен да приобщим някой за нашата кауза !!! smile.gif

Аз тегля доста бързо от този тракер - има ги всичките серии
m00n
Сериала е интересен определено smile.gif Повече ми харесва от другите CSI сериали. Не, че са лоши ама не знам..тоя ме влече повече и ме кефи повече..и аз търсих субс и серий за него ама никъде не отрких sad.gif Радвам се, че се е заел някой с превода..бих помогнал, но в момента се занимавам с превода на Andromeda и не мога да отделя свободно време за превод на два сериала..но някой ден се надявам като приключим там ако тук все още има серийки за превеждане да помогна smile.gif
FiZZeR
Така май вече мога да си заявя 1x3 почвам да го превеждам. По принцип аз ги имам почти всичките мога да ги кача някъде но не мога да си позволя много голяма линия за уплоад. Мога да отпусна около 10 kB

CSI Miami 1x3 - 100%
PAULLO
Здравейте новият сезон вече започна/има го в арената/ Много ще се радвам ако почнете да го превеждате 1во него защото другите сме ги гледали вече по НОВА и то не по веднъш тръпката е да ги гледаме преди НОВА да ги пусне а и пък сериала си ежесток.......ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ПРЕВОДАЧИТЕ......10х...
ivajlap
Английски за първи епизод от новия сезон:
PAULLO
IVAJLAP В теб ми е надеждата.МОЛЯ-МОЛЯ АМА МНОГО МОЛЯ.......
ivajlap
Съжалявам, но не съм в час с CSI:Miami, още съм на 5ти сезон от CSI:LV
sirwilliams
Ще пробвам да врътна едни субс на тая серийка....Речено сторено smile.gif
i_vsichki_goli
Здравейте и от мен.

Ако на някой му трябва някоя серия от Маямските, имам ги всичките. Обаче съм в чуждината (или чужбината) и не мога да пускам по БГ тракерите. Ако все пак искате, ще пусна всичките серии някъде за сваляне. Имам и всичките английски субтитри, ако някой се интересува.

Айде със здраве и се наслаждавайте на новия сезон
FiZZeR
Ето и дългоочакваната серия. Много съм зает и за това стават бавно преводите.
ето и самата серия за нетърпеливите.
FiZZeR
Почвам 1x4 Just One Kiss.
Progres - 100%
whirlex
FiZZeR, браво за епизода! Надявам се скоро и аз да завърша 2-ри епизод. Извинявам се за забавянето, но не ми остава никакво време напоследък. rolleyes.gif
PAULLO
благодаря за 501 ако така продължава ще е супер......10х
De4k0
whirlex, FiZZeR, благодаря за първи сезон! :clap:

sirwilliams, благодаря за пети! clapping.gif

Надявам се да продължите да ни радвате! rolleyes.gif
whirlex
sirwilliams, искам само да те питам ще продължаваш ли да превеждаш и следващите епизоди които ще излизат?

ПС:
1х02 чака само да го редактирам
1х05 е на 20%
sirwilliams
Цитат(whirlex @ 25 Sep 2006, 06:17 PM)
sirwilliams, искам само да те питам ще продължаваш ли да превеждаш и следващите епизоди които ще излизат?

*

Ще се опитам, просто може да изоставам с времето понякога, но ако имате търпение....Само ще помоля за английски субс, когато има smile.gif
whirlex
За никъде не бързаме. wink.gif За английските субс няма проблем, стига да излязат. Щом е така, ще взема да редактирам първия пост и ще добавям субс и за 5 сезон да е по-организирано.
PAULLO
Браво Точно така без да обиждам мнението на другите....10ххххх...на Преводачите.....
ivajlap
Английски:
whirlex
Ето субтитрите за 1х02. Според мен търпят още малко редакция, но честно казано нямам нерви. rolleyes.gif
FiZZeR
Ето и субтитрите за четвърти епизод за по нетърпеливите иначе съм ги пратил и за одобрение. Малко ще съм заето през другата седмица но все пак си резервирам CSI Miami 1x06 Broken. Ще го почна но не обещавам да стане бързо.
elisiaelf
FiZZeR , whirlex , благодаря за труда от все сърце !!
:clap:
Продължавам да следя с интерес сезоните на CSI Miami!!
sirwilliams
Ето и номер 2, само да ви кажа, че не съм много доволен какво се получи. Молбата ми е, след като го погледнете да кажете дали въобще си залужава да стане "обществено достояние" или не.10х
whirlex
Сега ще изгледам епизода със субтитрите, и ще ти кажа какво мисля. tongue.gif
FiZZeR
sirwilliams на мен първата серия ми хареса само имаше няколко реда не преведени иначе като цяло е добре, сега ще изгледам и втората че аз и без събове не съм я гледал сега успях да я изтегля. Дерзай в същия дух важното е феновете да са доволни.
FiZZeR
А за CSI_Miami_-_1x06 вече съм на 100%
whirlex
Според мен превода е добре. Само може да си поправиш това GSR - не е нагар, ами по-скоро "следи от барут". И аз много се чудих на това като го срещнах за първи път. smile.gif
Stone
GSR - Gun Shot Residue
А също така и
GSR - Grissom Sara Romance biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
betrayed
CSI.Miami.S05E03.HDTV.XviD-LOL
sirwilliams
Благодаря за мнението и за съветите (няма вече "нагар" smile.gif Субтитрите вече са пуснати за одобрение. А си имаме и нов епизод...
ivajlap
Английски:
sirwilliams
По принцип, аз съм се заел с новия сезон, но нямам достатъчно време и затова става по-бавно. Моля бъдете по-търпеливи, не работя преводач и времето ми е малко. BTW новите субтитри са пуснати за одобрение.Ето ги и за нетърпеливите:
fashiona
Благодаря ти.Найстина извинявай ако съм прозвучала грубо.Много се радвам че ще превеждаш целия сезонsmile.gif Браво само така
sirwilliams
Няма ядове, само ангелчето да даде и новите субтитри и ги почвам smile.gif
FiZZeR
Здравейте малко се позагубих напоследък но бях много зает продължавам с првода на 1x6 Broken - вече съм на 50% до петък сигурно ще са готови ако не ме хванат за някава дръга работа.
ivajlap
Английски:
hristokk
А ето и 5 епизод в Линкос:
CSI Miami S05E05
ivajlap
Английски:
fashiona
Радвам се :fing02:
De4k0
Благодаря! smile.gif
PAULLO
И от мен едно МЕРСИ..... clapping.gif
sirwilliams
Eто и обещаното:
MeTpuKc
Страшен си. Благодаря за серийката. :clap: Искам да питам и нещо друго - къде да намеря субтитрите за сезон 4? Знае ли някой.
scorpionche
Няма преведени, ако питаш за Бг
sirwilliams
Доколкото знам, 5-та серия се превежда smile.gif
parouchev
Страхотно! :clap: :clap: :clap:
ivanpg
ЕВАЛАРКА :59:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.