Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
mOnItyYy In LovE
One Tree Hill s05e18 - What Comes After The Blues@zamunda.net
DuDe_x
Цитат(mOnItyYy In LovE @ 20 May 2008, 01:14 PM) *

Епизода е тук обаче субс?? rolleyes.gif rolleyes.gif
vivli
предполагам,че всички чакаме с нетърпение суб. на последния еп. на този сезон. Затова предварително благодаря на певодачите за старанието им и бързото превеждане! rolleyes.gif
mihailova
Да, да им благодарим и да спрем веднъж завинаги да ги препираме, защото е много изнервящо. Имам чувството, че някои хора си мислят, че субтитрите стават за минути и че някой им е длъжен да ги прави. Те ги правят на собствена воля и ще ги направят когато са готови.
esd247
а някой има ли английски субс за 18-ти епизод? smile.gif
tanya007
Английски субтитри
esd247
10X !! smile.gif
lost1fan
Уан Три Хил - Сийзън финале, тая вечер ще се гледа!
DuDe_x
Цитат(lost1fan @ 20 May 2008, 07:30 PM) *
Уан Три Хил - Сийзън финале, тая вечер ще се гледа!

wink.gif smile.gif
CrazySniper
Субтитрите за One Tree Hill 05x18 - What comes after the blues са готови. wink.gif

Вижте прикачените файлове

Приятно гледане! tongue.gif
RoseRed
Ееее Ники! Евала направи деня опа вечерта ми по-добра! Мерси за което...Та да върна жеста за субтитрите с които ме зарадва, специален поздрав с.... CAN YOU HEAR ME! Aa...Can you hear me haaaaaaa?
CrazySniper
ЧувамИ ли сА? biggrin.gif
Мерси, мерсииии! tongue.gif blush.gif
kaspan4o
Ето субс за релийза на xor превода е на CrazySniper аз оправих тайминга. Дано съм го направил добре за пръв път се захващам с това smile.gif
av4e
много много ви благодоря!
DuDe_x
Цитат(kaspan4o @ 21 May 2008, 03:34 AM) *
Ето субс за релийза на xor превода е на CrazySniper аз оправих тайминга. Дано съм го направил добре за пръв път се захващам с това smile.gif

Мерси много за субтитрите!!!Превода е перфектен само малко тайминга куцаше ама си го оправил!!! clapping.gif clapping.gif smile.gif
lost1fan
Мерси за субтитрите! rock.gif
DuDe_x
Според вас накого се обади Лукас???
av4e
на мен лично ми се иска да беше звъннал на пейтън но май звъна на Линдзи.
lost1fan
Цитат(DuDe_x @ 21 May 2008, 09:00 PM) *
Според вас накого се обади Лукас???

Всякакви предположения, но според мен не е на Брук, защото и двамата си казаха, че се обичат като приятели...така че остава Пейтън или Линдзи...
minkata
На Брук! Той беше зарязан и от Пейтън и Линдзи и няма да им предложи 2-ри път!
DuDe_x
А уе Люк се обади на Пейтан!!! Няма кво да спорим всички знаете че е така smile.gif.
av4e
Цитат
А уе Люк се обади на Пейтан!!! Няма кво да спорим всички знаете че е така .

ох дано!
lost1fan
Няма смисъл от повече предположения, септември ще се разбере (освен ако не го точат до края на сериала).
zaharchee
One Tree Hill S06 E01 @ Zamunda
zlat0t0
На Брук се е обадил гледах серията вика му husband(съпруже) не спорете за такива работи а дайта линк за англ. субтитри към първата серия на сезона някой да се захване smile.gif
zaharchee
Ако беше гледал/а цялата серия, а не само началото, нямаше да пишеш такива глупости. smile.gif
Все още няма английски букви.
tanya007
Ето ги английските субтитри:
Субтитри
ashliii
az shte vi kaja gledah seriqta na peyton predloji daje se i ojeniha smile.gif no nqma da kazvam poveche kogato q gledate shte razberete smile.gif
zlat0t0
Оф той намери за коя ... от 3-те най-голямото зле sad.gif (като героиня имам предвид)
shaq
Не е приятно да разваляте удоволствието на хората, като издавате какво се е случило в епизода.
zaharchee
Бг субтитри. Преводът не е мой и автора ми е неизвестен:
m17k0
One Tree Hill / Season 6 / Episode 2
lost1fan
Има ли сега официален преводач или чакаме някой, който да се реши да преведе епизода?
Ivison
Сега като излезнат на английски субтитрите има ли желаещи да помогнат?Засега се събрахме май трима души,които да си ги разделим,ако иска още някой да каже тъкмо ще станат още по-бързо готови.

Пращайте ЛС,ако има желаещи да помогнат.
t1n4e7o
Az sum navita!
kaspan4o
А някой навид да превежда по слух?????
t1n4e7o
Цитат(kaspan4o @ 10 Sep 2008, 06:59 AM) *

Аз мога, но няма да се получи мн добре, защото незнам и как се правят.
kaspan4o
Цитат(t1n4e7o @ 10 Sep 2008, 07:29 AM) *
Цитат(kaspan4o @ 10 Sep 2008, 06:59 AM) *

Аз мога, но няма да се получи мн добре, защото незнам и как се правят.

Ти ако можеш само да го преведеш добре аз ще се помача над тайминга smile.gif
mimi_koteto
Извинете искам само да попитам,кога ще излязат субтитрите на ONE TREE HILL за шести сезон-втора серия?Някой има ли представа?
zaharchee
Английски букви:
gopet0
Ами надявам се скоро някой да се заеме с превод smile.gif
t1n4e7o
Аз и още едно момче вече стигнахме до половината. Ако имате още малко търпение без да препирате много скоро ще са готови.
prezidentooooooooooooooooo
Браво t1n4e7o дано скоро да са готови
t1n4e7o
Има ли някой тук които може да помогне поне малко?
Ами аз мисля че мога да помогна,но не съм мн сигурен biggrin.gif
В смисъл че досега никога не съм превеждал субтитри и идея си нямам как става
http://store5.data.bg/skivitu/ Айде налазваите
zlat0t0
t1n4e7o другия път може да ти помогна ако имаш нужда с дадена част smile.gif благодаря ти за превода и не обръщай внимание на недоволните .... продължавай в същия дух мила smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.