Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: True Blood
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
In_the_hell

## По идея на Алън Бол
## В ролите: Ана Пакуин, Стивън Мойер, Сам Трамел, Раян Квантен и др.
## Държава - САЩ
## Година - 2008
## Жанр : Драма , Хорър.
## IMDB : Линк към IMDB.
## HBO : Линк към HBO.

Историята се развива в малко градче в Луизиана – този пълен с противоречия южен американски щат, прочут както с консервативните си ценности, таки и с най-високия (след Мисисипи) процент афроамериканци; Луизиана, която след векове смесване на култури и народности продължава да се асоциира с черна и бяла магия, вуду практики, невероятната кейджън кухня и джаза.

Сериалът ни среща със сервитьорката Суки Стакхаус (изпълнена от носителката на „Оскар" Ана Пакуин), чийто живот се преобръща наопъки, когато вампирът Бил Комптън влиза в бар „При Мерлот" две години, след като вампирите „излизат на светло", благодарение на японското изобретение „Tru Blood" – бутилирана синтетична кръв, която им позволява да съществуват без да убиват хора.

Както може да се очаква от един сериал в най-добрите НВО традиции (в портфолио от оригинално продукции на НВО са също „Сексът и градът", „Семейство Сопрано" и „Рим") само „на повърхността става дума за шантав вампирски филм…", казва сценаристът на сериала Алън Бол (създал за НВО също и сериала „Два метра под земята ООД" с 9 награди „Еми" и 3 награди „Златен глобус").
„Отдолу обаче се крият хора, които се влюбват и които се справят със собствените си демони."

ПЪРВИ СЕЗОН - Zamunda.net - СУБТИТРИ

ВТОРИ СЕЗОН

Епизод 1 - Zamunda.net - СУБТИТРИ
Епизод 2 - Zamunda.net -СУБТИТРИ
Епизод 3 - Zamunda.net - СУБТИТРИ
Епизод 4 - Zamunda.net - ArenaBG.com -СУБТИТРИ
Епизод 5 - Zamunda.net - ArenaBG.com - СУБТИТРИ
Епизод 6 - Zamunda.net - ArenaBg.com - СУБТИТРИ
Епизод 7 - Zamunda.net - ArenaBG.com - СУБТИТРИ
Епизод 8 - Zamunda.net - СУБТИТРИ
Епизод 9 - Zamunda.net - СУБТИТРИ
Епизод 10 - Zamunda.net - СУБТИТРИ
Епизод 11 - Zamunda.net - СУБТИТРИ.
Епизод 12 (последен за сезона) - Zamunda.net - СУБТИТРИ

Това е краят на сезона, навярно ще се "видим" догодина. Или докато чакате следващият сезон, може да видите новото "вампирско" сериалче. Сега в темата може да се дискутира по сериала. Който иска да пише.
thankyou
<#thank#>
Misho00
Лена, оставям превода на теб, поне на този епизод, защото се разболях и едва ли... няма смисъл да ви занимавам с моите проблеми smile.gif А за другите епизоди се надявам да се разберем някак си.
In_the_hell
Ок, аз започвам превода.Дано да има английски субтитри, ако не по слух.
mischacoop
Ето от мен и два от новите постера за 2-ри сезон look.gif look.gif look.gif

In_the_hell
Много благодаря за постерите wink.gif
SaVaTa
В замунда вече има и 4 епизод. Ще има ли скоро субтитри?
In_the_hell
Да ще има, надявам се.Искам да помоля накого ако иска да превежда този епизод, понеже тази седмица ще съм възпрепядствана и ако ги правя аз ще се забавя.Та ако има желаещи моля да съобщят тук.
Misho00
Аз бих се заел, но тази седмица ще ходя малко по морето smile.gif и няма да мога, иначе бих се заел.
In_the_hell
Ок, аз ще го започна когато има английски субтитри.Надявам се по-късно днес.
SaVaTa
Браво на който се е заел със субтитрите на 4 епизод. С нетърпение ги чакам....
belfegor
Здравейте smile.gif С удоволствие бих се включила в превода, ако имате нужда от още един човек. Само ми кажете кой епизод да поема
SaVaTa
Ето тук : http://www.tvsubtitles.net/episode-20151.html има субтитри на Испански, Френски, Немски, Португалски, Италянски и Гръцки . Някой ако знае тези езици може да помогне с превода ....
In_the_hell
Мерси Savata ще използвам поне тайминга.А belfegor може да се включиш към следващите епизоди няма да ми е излишна помощ, понеже имам и други сериали за превод.
P.S. Малко ще се забавя с този превод, за което много съжалявам, но по слух е малко по-трудно, а и имам и друга работа.Но предполагам до утре най-късно в събота ще е готов.
belfegor
Тук вече пуснаха английски субтитри за 2x4.
SaVaTa
Аз се захванах, но някой неща не ги разбирам... Някой да помогне със превода.
In_the_hell
Аз съм насреща ... писах на лична.
In_the_hell
Ами току що видях, че mousy е превел/а 4 епизод и аз няма смисъл да си качвам и моя.Сега ще гледам серията с този превод, ако има грешки ... много голямо разминаване, неточен превод и тн. тогава ще кача моя превод, но ако е добре няма смисъл да качваме преводи за един епизод/филм по хиляда пъти.
Но е хубаво mousy ако беше предопредил по-рано че ще си качва превода, за да мога аз да спра с моя.
stdoominic
По-добре качи и ти своя превод, щом си го завършила.
Този mousy ще си превежда хаотично по някой серия и хич няма и да разбере, че ти си се захванала с превода на сериала, ако не се свържеш с него. Някои хора не влизат във форума, просто.
In_the_hell
Да това го разбрах.Ще го кача утре, само да го пооправя.
SaVaTa
Цитат(In_the_hell @ 19 Jul 2009, 12:21 AM) *
Да това го разбрах.Ще го кача утре, само да го пооправя.

Моля те качи твоя, защото този който каза има проблем със тайминга и има и непреведени реплики.
belfegor
Цитат(In_the_hell @ 19 Jul 2009, 12:21 AM) *
Ще го кача утре, само да го пооправя.

w00t.gif Потривам доволно ръце и го чакам с нетърпение. Благодаря biggrin.gif
Ако искаш, мога да се включа за следващия епизод?
In_the_hell
Няма проблем, ще съм благодарня. biggrin.gif
Misho00
http://www.subtitleseeker.com/0844441/True...les-TV/English/
Тука успях да намеря английски за 5и епизод. Дано да съм помогнал smile.gif
startx
аз намерих само за True.Blood.S02E05.720p.HDTV.X264-DIMENSION.srt
In_the_hell
Много ви благодаря, помогнахте ми.Започнах субтитрите.До утре са готови, тоиз път няма да се бавя tongue.gif
startx
Цитат(In_the_hell @ 21 Jul 2009, 02:05 AM) *
Много ви благодаря, помогнахте ми.Започнах субтитрите.До утре са готови, тоиз път няма да се бавя tongue.gif

Абе тука няма никакъв ред и организация.. smile.gif ти почваш да превеждаш някой от епизодите и някой качва субтитрите... като има и други който го превеждат да земат да кажат може ли да си губите времето 100 човека със едно...
mischacoop
Мисля, че е ясно че In_the_hell превежда сериала, просто за миналата серия нямаше да може да го преведе максимално бързо, затова го даде на друг goodgood.gif

П.П Мерси за прекрасния превод и се в същия дух dance2.gif
In_the_hell
Благодаря ви, много.Наистина е гадно с проявата на неколегиалност и некорекност, но се случва (доста).Аз така или иначе ще превеждам или ще оставя на някой компетентен, който ме предопреди преди това.

Утре ще има превод за 5 епизод, забавям се заради тайминга.
belfegor
Здравей smile.gif Не знам дали ще е от полза, но на този сайт пускат сериите буквално часове след излъчването.
In_the_hell
Благодаря за информацията, не го знаех този сайт.
SaVaTa
Благодаря за субтитрите на пети епизод.... сега ще го гледам че нямам търпение...
mousy
първо искам да се извиня, че не предопредих за субтитрите на четвърти епизод.. просто нямах време, защото отидох на почивка и буквичките ги направих буквално за 2-3 часа... нямах време и тайминга да оправя, но както и да е smile.gif бих искала, когато излязат англ субтитри за 6 епизод да помогна с превода му ако разбира се In_the_hell няма нищо против smile.gif
Отново се извинявам за 4 епизод smile.gif
In_the_hell
Няма нищо, важното е, че си разбрал/а.Ами няма проблем за превода на 6 епизод, стига да пуснат английските субтитри по-скоро, може да помогнеш с превода, стига да ми позволиш преди да го пуснеш да направя редакция.Единственното което искам е качество на субтитрите, не колко бързо ще се направи превода.
Ако започнеш с превода, mousy, кажи тук или на ЛС.
Lii4eTo
http://www.subtitleseeker.com/0844441/True...les-TV/English/

малко по надолу ги има...
mousy
еми аз ги започвам.... smile.gif
In_the_hell
Добре ... ще има ли проблем после да ми ги пратиш за редакция и след това да ги пуснеш?
mousy
няма проблем само на ЛС ми дай skype си smile.gif ако някъде не мога да преведа нещо ти ще се погрижиш... така става ли? smile.gif
In_the_hell
Готово!
SaVaTa
как върви със субтитрите за 6-ти епизод...
qskata
Цитат(SaVaTa @ 28 Jul 2009, 02:11 PM) *
как върви със субтитрите за 6-ти епизод...

дано да станат скоро clapping.gif
alex_ok1
mousy субтитрите за 6-ти епизод ще бъдат ли готови за днес ???
mousy
остана само тайминга smile.gif надявам се утре вече да са достъпни и за вас smile.gif
qskata
Цитат(mousy @ 28 Jul 2009, 09:54 PM) *
остана само тайминга smile.gif надявам се утре вече да са достъпни и за вас smile.gif

от твоята уста в божиите уши rock.gif
In_the_hell
Бог чу! laugh1.gif
startx
Цитат(In_the_hell @ 29 Jul 2009, 06:35 PM) *
Бог чу! laugh1.gif

Дано и народа да види rock.gif Поздрав ! smile.gif
In_the_hell
Ооо, благодаря за поздрава! Ето СУБТИТРИ
qskata
Цитат(In_the_hell @ 29 Jul 2009, 06:20 PM) *

благодаря много wink.gif
startx
Цитат(In_the_hell @ 29 Jul 2009, 07:20 PM) *

Благодарско и от мен за буквите wink.gif
In_the_hell
Всичко е готово, благодарение на mousy. clapping.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.