Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sex And The City
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
kun4obg
Някой превежда ли от липсващите серий от 4-ти сазон(от 1 до 6)?И почти целия 3-ти?
panajotveliki
Ето и последната серия от втория сезон. Гледам, че някой вече я е качил. Поразгледах го, не е лош превода, но мисля, че моя е 1 идея по-добър. Това си е лично моето мнение. Който не знае английски няма да може да прецени. Който знае ще може smile.gif
Между другото мисля да направя тайминга на субовете на 6-ти сезон да пасва на варианта на Ravy Davy и да ги кача. Превода не е мой.

Приятно гледане!
kamaka75
sex in the sity is the best serilas
Insaneboy
Цитат(kamaka75 @ 30 May 2006, 08:11 PM)
sex in the sity is the best serilas
*

слава богу, че не правиш субтитри...
panajotveliki
Размислих за 6-ти сезон. Ще го оправя или направя наново когато му дойде времето. Сега е наред 3-ти сезон smile.gif. Гледам, че има една серия ама....
Започвам го. Тайминга ще е за варианта на Ravy Davy. За всички които имат желание всички сезони с този тайминг ги има на торенти в: http://ravydavy.serveftp.org:6969
Ако не успеете да се закачите пробвайте през mininova.org от там става.
:bulgar:
slick
10x за превода и на 18 епизод!
panajotveliki
Ето първа серия от третия сезон. Скоро (ама не много) ще направя още. Общо взето когато станат тогава.
Надявам се да се забавлявате. Сериала е супер як. :lol_2:

Поздрави!
slick
Супер!!! Сериала наистина е много забавен и се надявам да се преведат и останалите сезони. smile.gif
honey
Май тази тема остава назад...Много благодарности на всички, които са се заели с превода! Сериалчето е страхотно.
f0ggy
и аз искам да благодаря на всички които превеждат този гениален сериал smile.gif хиляди благодарности и търпеливо чакам субс за 3ти сезон...10x пак smile.gif)
Efix
Здравейте,
отскоро събирам целия сериал и мога да кажа, че имам сериозен напредък smile.gif
имам субтитрите на английски език за Пети сезон без първата серия.
Вижте прикачените файлове
Ако някой се навие да ги преведе ще е супер. Тайминга мисля е за версията за RavyDavy release-а.
dobreva
Ето и втора серия на 5 сезон. Започвам трета.
panajotveliki
Ето втора серия от третия сезон. Качил съм я, така че скоро сигурно ще се появи и на сайта. Както знаете тайминга е за Рави Дейви, но много лесно може да се преправи.
Поздрави!
Efix
Благодаря и на двама Ви за работата.
panajotveliki
Най-накрая започнах третата серия от третия сезон. Но както казват хората по добре късно от колкото никога!
Поздрави
Ако не стане нещо непредвидено към петък може да са готови.
panajotveliki
Ето я трета серия на трети сезон smile.gif Позабавих се защото трябваше да наглася тайминга много сериозно (ред по ред).
Приятно гледане.
slick
Цитат(panajotveliki @ 29 Jun 2006, 03:56 PM)
Ето я трета серия на трети сезон smile.gif Позабавих се защото трябваше да наглася тайминга много сериозно (ред по ред).
Приятно гледане.
*

Браво! Велик си! Продължавай да радваш феновете на сериала! :clap: clapping.gif
dobreva
Съжалявам за забавянето.
simar
Ама нещо май никой не превежда сериала от доста време насам, а sad.gif ? Хайде, моля ви се, остават 3-ти сезон, 4 епизода от 4-ти и 5-ти сезон само, плссссссс...
Serendipity
Търсих го навсякъде тоя сериал...
В арена го има в каталога, обаче ми дава mySQL error
така че от там не успях да го дръпна, затова го пуснах отвън и с 300 зора се свали сезон едно, обаче се оказа ДВД
някой знае ли дали някъде има субтитри за двд
те са две двд-та, изобщо как се пускат отделни субтитри на двд и има ли
тази възможност? Сори за въпроса, но рядко свалям двд-та.
Ако не стане ще го гледам с английските субтитри, но все пак е много по приятно да си има BG
Благодаря на всички за превода.
honey
Zdravei, Serendipity.
Mojesh da si drapnesh vsichki sezoni na seriala ot http://torrents.linkos.bg ,no parvo trqbva da se registrirash. Tegleneto e barzichko -s okolo 200 - 300.
Priqtno darpane!
Serendipity
mersi mnogo honey smile.gif) pusnah gi, no sega sam na moreto i tuk neta e dosta slab smile.gif no kato se pribera shte se iztegliat barzichko smile.gif vajnoto e che se nameriha:) thanks again smile.gif
panajotveliki
Отвори ми се доста работа и напоследък нямах врме да се занимавам с преводи ама сега май съм малко по-свободен и ще гледам да довърша четвъртата серия на третия сезон.
panajotveliki
Ето я и нея - четвърта серия на трети сезон.
Приятно гледане!
biggrin.gif
slick
Браво! clapping.gif
panajotveliki
Цитат(slick @ 19 Jul 2006, 01:56 PM)
Браво!  clapping.gif
*

Няма проблем. Правя го за удоволствие. И за да се кефят тези които не знаят английски. :fing02:
bojinov
Амм незнам дали повредата е в моя телевироз но от втори сезон 16 серия нещо не пасват, някой да ги има ?
danieltsokev
[B] Хиляди благодарности на всички,които са се заели с превода на този готин сериал,но може ли някой да ми каже откъде да изтегля субтитрите за 3, 4 и 5 сезон на "Сексът и градът",преведени ли са на български език вече?!Благодаря предварително!!! clapping.gif
panajotveliki
Цитат(bojinov @ 22 Jul 2006, 08:55 AM)
Амм незнам дали повредата е в моя телевироз но от втори сезон 16 серия нещо не пасват, някой да ги има ?
*

Вероятно повреда няма. Въпроса е, че има различни рипове на сериала и субтитрите се нагласят да пасват на някои от тях. Ако ти имаш друга версия на филма сероятността да не паснат е голяма. Единственото което се сещам е да си оправиш сам тайминга за твоя вариант на филма. Аз лично ползвам програмката Subtitle Workshop.

Цитат(danieltsokev @ 22 Jul 2006, 01:26 PM)
[B] Хиляди благодарности на всички,които са се заели с превода на този готин сериал,но може ли някой да ми каже откъде да изтегля субтитрите за 3, 4 и 5 сезон на "Сексът и градът",преведени ли са на български език вече?!Благодаря предварително!!! clapping.gif
*

Според мен каквото има в subsunacs.net това е всичко, което е преведено до момента. Има малко серии от трети, повече от четвърти, малко от пети и май целия шести сезон. Потърси и ще видиш.
sexylookf
Някой би ли ми казал до къде сте стигнали с превода на 3 сезон.. , аз също мога да помогна с превода, само ми кажете от коя серия да започна.
Сериала е страхотен.
panajotveliki
Цитат(sexylookf @ 2 Aug 2006, 12:05 PM)
Някой би ли ми казал до къде сте стигнали с превода на 3 сезон.. , аз също мога да помогна с превода, само ми кажете от коя серия да започна.
Сериала е страхотен.
*

Ами както гледам само аз се занимавам с третия сезон. Аз съм почнал сериите от първа натам, така че ако искаш можеш да започнеш от последната към първата.
За съжаление напоследък нямам никакво време ама след седмица-две може да се поосвободя и да направя следващата серия.
Поздрави smile.gif
danieltsokev
Цитат(sexylookf @ 2 Aug 2006, 01:05 PM)
Сериала е страхотен.
*

Още веднъж хиляди благодарности на всички, които превеждат сезоните на "Сексът и градът"! Това е любимият сериал на една моя добра приятелка балерина (а и на мен,разбира се) и искам да я изненадам с един страхотен подарък-всички сезони на сериала със субтитри на български! Аз също знам малко английски ,но не съм толкова добър ,за да се заема с превода на сериала (поне за сега), но бих помогнал с нещо друго - оформление,обложки на DVD, снимки, инфо и т.н. Според мен, все още няма субтитри за следните серии от съответните сезони - сезон 3 (серии от 5 до 18 вкл. ), сезон 4 (серии от 3 до 6 вкл. ), сезон 5 (серии от 4 до 8 вкл.) и за екстрите (изтрити сцени,алтернативни финали,интервюта и т.н.). За останалите серии има субтитри на български в www.subsunacs.net. За част от екстрите има вградени субтитри в www.data.bg ,но нещо качеството на записа не е на ниво! Поздрави на всички фенове на "Сексът и градът"!
marsik
Zdraveite, blagodaria na vsichki, koito sa se zaeli s prevoda na tozi kultov serial. Moga li da pomolia nikoi da opravi 8,9,10 seria na 4 sezon, zashtoto neshto ne moga da gi napasna. Inache sezona e pulen, samo te mi lipsvat sad.gif Blagodaria predvaritelno :lol2:
danieltsokev
Цитат(marsik @ 10 Aug 2006, 11:46 AM)
Zdraveite, blagodaria na vsichki, koito sa se zaeli s prevoda na tozi kultov serial. Moga li da pomolia nikoi da opravi 8,9,10 seria na 4 sezon, zashtoto neshto ne moga da gi napasna. Inache sezona e pulen, samo te mi lipsvat  sad.gif Blagodaria predvaritelno  :lol2:
*

Сега проверих и се оказа,че наистина има вече субтитри на всички епизоди от сезон 4-съжалявам,явно съм се заблудил! Но наистина субтитрите на 8,9 и 10 епизод от този сезон трябва да се коригират,ще се опитам с програмата Subtitle Workshop! smile.gif Моля тези, които са се заели с това благородно дело - превода на субтитрите, да преведат на български и заглавията на всички епизоди от първи до шести сезон! В някои сайтове се срещат доста несполучливи и комични преводи на тези заглавия! smile.gif Предварително благодаря!
slick
Сериалчето е много сладурско и се надявам скоро да има и за целия 3-ти сезон субтитри. Благодарности на всички занимаващи се с превода му!!!
panajotveliki
Цитат(slick @ 14 Aug 2006, 11:03 AM)
Сериалчето е много сладурско и се надявам скоро да има и за целия 3-ти сезон субтитри. Благодарности на всички занимаващи се с превода му!!!
*

Ще има скоро smile.gif
Бях доста зает напоследък и нямах време да превеждам. Другата седмица ще гледа м да изкарам следващата серия.
panajotveliki
Цитат(danieltsokev @ 10 Aug 2006, 02:57 PM)
Цитат(marsik @ 10 Aug 2006, 11:46 AM)
Zdraveite, blagodaria na vsichki, koito sa se zaeli s prevoda na tozi kultov serial. Moga li da pomolia nikoi da opravi 8,9,10 seria na 4 sezon, zashtoto neshto ne moga da gi napasna. Inache sezona e pulen, samo te mi lipsvat  sad.gif Blagodaria predvaritelno  :lol2:
*

Сега проверих и се оказа,че наистина има вече субтитри на всички епизоди от сезон 4-съжалявам,явно съм се заблудил! Но наистина субтитрите на 8,9 и 10 епизод от този сезон трябва да се коригират,ще се опитам с програмата Subtitle Workshop! smile.gif Моля тези, които са се заели с това благородно дело - превода на субтитрите, да преведат на български и заглавията на всички епизоди от първи до шести сезон! В някои сайтове се срещат доста несполучливи и комични преводи на тези заглавия! smile.gif Предварително благодаря!
*

Ето субовете за целия четвърти сезон с тайминг за Рави Дейви. Взел съм ги всичките от sbs.unacs.bg. На някои май им правих корекции ама вече не си спомням. Със сигурност пасват за гореспоменатия тайминг.
gagy
Искам да попитам, някой може ли да ми каже от каде мога да си сваля 4 и 5 сезон ?
slick
Аз от www.find-bg.com си ги свалих всички сезони,има ги и в Linkos...wink.gif
axelic
Здравейте на всички. Имам всичките 6 сезона, субс за почти всички. Остава само сезон 5.
Добрева, много благодаря за труда. Ако обаче си много заета, и нямаш време да превеждаш, дай малко да ти помогнем. Аз например преведох последния епизод (за да не се засечем) от сезон 5 - 5х08.

Хайде всеки да преведе по един епизод, и сме готови.

Sex And The City S5E08 - I Love A Charade
slick
Ако имаш за 3-ти и 6-ти би ли ги качил на сайта. smile.gif
honey
Zdravei, axelic

Mnogo te molq da kachish vsichk subtitri na seriala na saita.MNogo shte sme ti blagodarni!!!!
simar
Цитат(panajotveliki @ 15 Aug 2006, 03:24 PM)
Ето субовете за целия четвърти сезон с тайминг за Рави Дейви. Взел съм ги всичките от sbs.unacs.bg. На някои май им правих корекции ама вече не си спомням. Със сигурност пасват за гореспоменатия тайминг.
*

Субтитрите на епизоди 8, 9 и 10 от четвърти сезон на Sex And The City имат разминаване с картината (избързват). Свалих ги и ги прегледах преди два дена, т.е. на 19.08.2006 г. Има ли шанс някой да ги коригира?
axelic
Цитат(slick @ 21 Aug 2006, 04:03 PM)
Ако имаш за 3-ти и 6-ти би ли ги качил на сайта. smile.gif
*

Извинявайте, объркал съм се - за трети сезон нямам и аз(имам само за 3-4 епизода, и при това са изтеглени от този сайт). За шести обаче ги имам, и то мисля точно от тази тема !?!!!
Но ще го постна пак - оригинала да не е сърди моля wink.gif това е рекуест.

Цитат(honey @ 21 Aug 2006, 08:07 PM)
Zdravei, axelic

Mnogo te molq da kachish vsichk subtitri na seriala na saita.MNogo shte sme ti blagodarni!!!!
*

А за всичките субтитри - всичко което имам е точно от този сайт! Дърпй си, разархивирай, и ги гледай!
Ето ти линка с търсенето: http://subsunacs.net/search.php?page=2&tas...movie=sex%20and
dobreva
Здравейте, наистина малко заета се оказах напоследък. Превода на 4 епизод от 5 сезон е на 50%. Обещавам до края на седмицата да го довърша.
Поздрави
dobreva
Ето четвърти епизод на пети сезон.
Някой започнал ли е пети епизод, или да го започвам аз?
Oo_oO
Някой превежда ли трети сезон? Оо
jsok
[quote=panajotveliki,15 Aug 2006, 11:27 AM][quote=slick,14 Aug 2006, 11:03 AM]Сериалчето е много сладурско и се надявам скоро да има и за целия 3-ти сезон субтитри. Благодарности на всички занимаващи се с превода му!!!
*
[/quote]
Ще има скоро smile.gif
Бях доста зает напоследък и нямах време да превеждам. Другата седмица ще гледа м да изкарам следващата серия.
*

[/qu
здравей обеща да преведеш 3 сезон дали нямаш вече повече време sad.gif
jsok
Цитат(panajotveliki @ 25 Apr 2006, 08:59 AM)
Добре започвам липсващите серии от втория сезон. Бъдете сигурни че ще станат smile.gif
Надявам се да имам време и да стане бързо.
*

здравей много добре си превел 2-ри сезон можеш ли да преведеш 3-ти или да ми кажеш къде да го намеря или да ми ги пратиш на мейла julia@hip-com.com
Предварително ти благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
panajotveliki
Извинявам се на всички фенове sad.gif. Нямам никакво свободно време. Започнал съм поредната серия още преди 2 месеца и не мога да я довърша (Да но пък си имам бебе smile.gif).
Както и да е другата седмица имам предчувствие, че ще мога да я направя smile.gif
Поздрави!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.