kun4obg
29 May 2006, 10:01 AM
Някой превежда ли от липсващите серий от 4-ти сазон(от 1 до 6)?И почти целия 3-ти?
panajotveliki
30 May 2006, 04:15 PM
Ето и последната серия от втория сезон. Гледам, че някой вече я е качил. Поразгледах го, не е лош превода, но мисля, че моя е 1 идея по-добър. Това си е лично моето мнение. Който не знае английски няма да може да прецени. Който знае ще може
Между другото мисля да направя тайминга на субовете на 6-ти сезон да пасва на варианта на Ravy Davy и да ги кача. Превода не е мой.
Приятно гледане!
kamaka75
30 May 2006, 08:11 PM
sex in the sity is the best serilas
Insaneboy
30 May 2006, 08:13 PM
Цитат(kamaka75 @ 30 May 2006, 08:11 PM)
sex in the sity is the best serilas
слава богу, че не правиш субтитри...
panajotveliki
31 May 2006, 11:20 AM
Размислих за 6-ти сезон. Ще го оправя или направя наново когато му дойде времето. Сега е наред 3-ти сезон
. Гледам, че има една серия ама....
Започвам го. Тайминга ще е за варианта на Ravy Davy. За всички които имат желание всички сезони с този тайминг ги има на торенти в:
http://ravydavy.serveftp.org:6969Ако не успеете да се закачите пробвайте през mininova.org от там става.
:bulgar:
slick
31 May 2006, 01:31 PM
10x за превода и на 18 епизод!
panajotveliki
6 Jun 2006, 02:11 PM
Ето първа серия от третия сезон. Скоро (ама не много) ще направя още. Общо взето когато станат тогава.
Надявам се да се забавлявате. Сериала е супер як. :lol_2:
Поздрави!
slick
7 Jun 2006, 08:46 AM
Супер!!! Сериала наистина е много забавен и се надявам да се преведат и останалите сезони.
honey
15 Jun 2006, 07:40 PM
Май тази тема остава назад...Много благодарности на всички, които са се заели с превода! Сериалчето е страхотно.
f0ggy
17 Jun 2006, 06:08 PM
и аз искам да благодаря на всички които превеждат този гениален сериал
хиляди благодарности и търпеливо чакам субс за 3ти сезон...10x пак
)
Efix
17 Jun 2006, 10:27 PM
Здравейте,
отскоро събирам целия сериал и мога да кажа, че имам сериозен напредък
имам субтитрите на английски език за Пети сезон без първата серия.
Вижте прикачените файловеАко някой се навие да ги преведе ще е супер. Тайминга мисля е за версията за RavyDavy release-а.
dobreva
18 Jun 2006, 07:03 PM
Ето и втора серия на 5 сезон. Започвам трета.
panajotveliki
19 Jun 2006, 08:48 AM
Ето втора серия от третия сезон. Качил съм я, така че скоро сигурно ще се появи и на сайта. Както знаете тайминга е за Рави Дейви, но много лесно може да се преправи.
Поздрави!
Efix
19 Jun 2006, 08:14 PM
Благодаря и на двама Ви за работата.
panajotveliki
26 Jun 2006, 03:05 PM
Най-накрая започнах третата серия от третия сезон. Но както казват хората по добре късно от колкото никога!
Поздрави
Ако не стане нещо непредвидено към петък може да са готови.
panajotveliki
29 Jun 2006, 02:56 PM
Ето я трета серия на трети сезон
Позабавих се защото трябваше да наглася тайминга много сериозно (ред по ред).
Приятно гледане.
slick
30 Jun 2006, 12:23 PM
Цитат(panajotveliki @ 29 Jun 2006, 03:56 PM)
Ето я трета серия на трети сезон
Позабавих се защото трябваше да наглася тайминга много сериозно (ред по ред).
Приятно гледане.
Браво! Велик си! Продължавай да радваш феновете на сериала! :clap:
dobreva
3 Jul 2006, 11:25 AM
Съжалявам за забавянето.
simar
8 Jul 2006, 07:42 PM
Ама нещо май никой не превежда сериала от доста време насам, а
? Хайде, моля ви се, остават 3-ти сезон, 4 епизода от 4-ти и 5-ти сезон само, плссссссс...
Serendipity
9 Jul 2006, 02:15 PM
Търсих го навсякъде тоя сериал...
В арена го има в каталога, обаче ми дава mySQL error
така че от там не успях да го дръпна, затова го пуснах отвън и с 300 зора се свали сезон едно, обаче се оказа ДВД
някой знае ли дали някъде има субтитри за двд
те са две двд-та, изобщо как се пускат отделни субтитри на двд и има ли
тази възможност? Сори за въпроса, но рядко свалям двд-та.
Ако не стане ще го гледам с английските субтитри, но все пак е много по приятно да си има BG
Благодаря на всички за превода.
honey
12 Jul 2006, 08:14 PM
Zdravei, Serendipity.
Mojesh da si drapnesh vsichki sezoni na seriala ot
http://torrents.linkos.bg ,no parvo trqbva da se registrirash. Tegleneto e barzichko -s okolo 200 - 300.
Priqtno darpane!
Serendipity
13 Jul 2006, 12:54 AM
mersi mnogo honey
) pusnah gi, no sega sam na moreto i tuk neta e dosta slab
no kato se pribera shte se iztegliat barzichko
vajnoto e che se nameriha:) thanks again
panajotveliki
17 Jul 2006, 02:46 PM
Отвори ми се доста работа и напоследък нямах врме да се занимавам с преводи ама сега май съм малко по-свободен и ще гледам да довърша четвъртата серия на третия сезон.
panajotveliki
19 Jul 2006, 01:41 PM
Ето я и нея - четвърта серия на трети сезон.
Приятно гледане!
slick
19 Jul 2006, 01:56 PM
Браво!
panajotveliki
19 Jul 2006, 03:29 PM
Цитат(slick @ 19 Jul 2006, 01:56 PM)
Браво!
Няма проблем. Правя го за удоволствие. И за да се кефят тези които не знаят английски. :fing02:
bojinov
22 Jul 2006, 08:55 AM
Амм незнам дали повредата е в моя телевироз но от втори сезон 16 серия нещо не пасват, някой да ги има ?
danieltsokev
22 Jul 2006, 01:26 PM
[B] Хиляди благодарности на всички,които са се заели с превода на този готин сериал,но може ли някой да ми каже откъде да изтегля субтитрите за 3, 4 и 5 сезон на "Сексът и градът",преведени ли са на български език вече?!Благодаря предварително!!!
panajotveliki
24 Jul 2006, 09:35 AM
Цитат(bojinov @ 22 Jul 2006, 08:55 AM)
Амм незнам дали повредата е в моя телевироз но от втори сезон 16 серия нещо не пасват, някой да ги има ?
Вероятно повреда няма. Въпроса е, че има различни рипове на сериала и субтитрите се нагласят да пасват на някои от тях. Ако ти имаш друга версия на филма сероятността да не паснат е голяма. Единственото което се сещам е да си оправиш сам тайминга за твоя вариант на филма. Аз лично ползвам програмката Subtitle Workshop.
Цитат(danieltsokev @ 22 Jul 2006, 01:26 PM)
[B] Хиляди благодарности на всички,които са се заели с превода на този готин сериал,но може ли някой да ми каже откъде да изтегля субтитрите за 3, 4 и 5 сезон на "Сексът и градът",преведени ли са на български език вече?!Благодаря предварително!!!
Според мен каквото има в subsunacs.net това е всичко, което е преведено до момента. Има малко серии от трети, повече от четвърти, малко от пети и май целия шести сезон. Потърси и ще видиш.
sexylookf
2 Aug 2006, 12:05 PM
Някой би ли ми казал до къде сте стигнали с превода на 3 сезон.. , аз също мога да помогна с превода, само ми кажете от коя серия да започна.
Сериала е страхотен.
panajotveliki
3 Aug 2006, 05:12 PM
Цитат(sexylookf @ 2 Aug 2006, 12:05 PM)
Някой би ли ми казал до къде сте стигнали с превода на 3 сезон.. , аз също мога да помогна с превода, само ми кажете от коя серия да започна.
Сериала е страхотен.
Ами както гледам само аз се занимавам с третия сезон. Аз съм почнал сериите от първа натам, така че ако искаш можеш да започнеш от последната към първата.
За съжаление напоследък нямам никакво време ама след седмица-две може да се поосвободя и да направя следващата серия.
Поздрави
danieltsokev
10 Aug 2006, 10:00 AM
Цитат(sexylookf @ 2 Aug 2006, 01:05 PM)
Сериала е страхотен.
Още веднъж хиляди благодарности на всички, които превеждат сезоните на "Сексът и градът"! Това е любимият сериал на една моя добра приятелка балерина (а и на мен,разбира се) и искам да я изненадам с един страхотен подарък-всички сезони на сериала със субтитри на български! Аз също знам малко английски ,но не съм толкова добър ,за да се заема с превода на сериала (поне за сега), но бих помогнал с нещо друго - оформление,обложки на DVD, снимки, инфо и т.н. Според мен, все още няма субтитри за следните серии от съответните сезони - сезон 3 (серии от 5 до 18 вкл. ), сезон 4 (серии от 3 до 6 вкл. ), сезон 5 (серии от 4 до 8 вкл.) и за екстрите (изтрити сцени,алтернативни финали,интервюта и т.н.). За останалите серии има субтитри на български в www.subsunacs.net. За част от екстрите има вградени субтитри в www.data.bg ,но нещо качеството на записа не е на ниво! Поздрави на всички фенове на "Сексът и градът"!
marsik
10 Aug 2006, 10:46 AM
Zdraveite, blagodaria na vsichki, koito sa se zaeli s prevoda na tozi kultov serial. Moga li da pomolia nikoi da opravi 8,9,10 seria na 4 sezon, zashtoto neshto ne moga da gi napasna. Inache sezona e pulen, samo te mi lipsvat
Blagodaria predvaritelno :lol2:
danieltsokev
10 Aug 2006, 02:57 PM
Цитат(marsik @ 10 Aug 2006, 11:46 AM)
Zdraveite, blagodaria na vsichki, koito sa se zaeli s prevoda na tozi kultov serial. Moga li da pomolia nikoi da opravi 8,9,10 seria na 4 sezon, zashtoto neshto ne moga da gi napasna. Inache sezona e pulen, samo te mi lipsvat
Сега проверих и се оказа,че наистина има вече субтитри на всички епизоди от сезон 4-съжалявам,явно съм се заблудил! Но наистина субтитрите на 8,9 и 10 епизод от този сезон трябва да се коригират,ще се опитам с програмата Subtitle Workshop!
Моля тези, които са се заели с това благородно дело - превода на субтитрите, да преведат на български и заглавията на всички епизоди от първи до шести сезон! В някои сайтове се срещат доста несполучливи и комични преводи на тези заглавия!
Предварително благодаря!
slick
14 Aug 2006, 11:03 AM
Сериалчето е много сладурско и се надявам скоро да има и за целия 3-ти сезон субтитри. Благодарности на всички занимаващи се с превода му!!!
panajotveliki
15 Aug 2006, 10:27 AM
Цитат(slick @ 14 Aug 2006, 11:03 AM)
Сериалчето е много сладурско и се надявам скоро да има и за целия 3-ти сезон субтитри. Благодарности на всички занимаващи се с превода му!!!
Ще има скоро
Бях доста зает напоследък и нямах време да превеждам. Другата седмица ще гледа м да изкарам следващата серия.
panajotveliki
15 Aug 2006, 03:24 PM
Цитат(danieltsokev @ 10 Aug 2006, 02:57 PM)
Цитат(marsik @ 10 Aug 2006, 11:46 AM)
Сега проверих и се оказа,че наистина има вече субтитри на всички епизоди от сезон 4-съжалявам,явно съм се заблудил! Но наистина субтитрите на 8,9 и 10 епизод от този сезон трябва да се коригират,ще се опитам с програмата Subtitle Workshop!
Моля тези, които са се заели с това благородно дело - превода на субтитрите, да преведат на български и заглавията на всички епизоди от първи до шести сезон! В някои сайтове се срещат доста несполучливи и комични преводи на тези заглавия!
Предварително благодаря!
Ето субовете за целия четвърти сезон с тайминг за Рави Дейви. Взел съм ги всичките от sbs.unacs.bg. На някои май им правих корекции ама вече не си спомням. Със сигурност пасват за гореспоменатия тайминг.
gagy
15 Aug 2006, 09:51 PM
Искам да попитам, някой може ли да ми каже от каде мога да си сваля 4 и 5 сезон ?
slick
17 Aug 2006, 10:00 AM
Аз от www.find-bg.com си ги свалих всички сезони,има ги и в Linkos...
axelic
20 Aug 2006, 10:46 AM
Здравейте на всички. Имам всичките 6 сезона, субс за почти всички. Остава само сезон 5.
Добрева, много благодаря за труда. Ако обаче си много заета, и нямаш време да превеждаш, дай малко да ти помогнем. Аз например преведох последния епизод (за да не се засечем) от сезон 5 - 5х08.
Хайде всеки да преведе по един епизод, и сме готови.
Sex And The City S5E08 - I Love A Charade
slick
21 Aug 2006, 04:03 PM
Ако имаш за 3-ти и 6-ти би ли ги качил на сайта.
honey
21 Aug 2006, 08:07 PM
Zdravei, axelic
Mnogo te molq da kachish vsichk subtitri na seriala na saita.MNogo shte sme ti blagodarni!!!!
simar
21 Aug 2006, 09:27 PM
Цитат(panajotveliki @ 15 Aug 2006, 03:24 PM)
Ето субовете за целия четвърти сезон с тайминг за Рави Дейви. Взел съм ги всичките от sbs.unacs.bg. На някои май им правих корекции ама вече не си спомням. Със сигурност пасват за гореспоменатия тайминг.
Субтитрите на епизоди 8, 9 и 10 от четвърти сезон на Sex And The City имат разминаване с картината (избързват). Свалих ги и ги прегледах преди два дена, т.е. на 19.08.2006 г. Има ли шанс някой да ги коригира?
axelic
22 Aug 2006, 12:07 PM
Цитат(slick @ 21 Aug 2006, 04:03 PM)
Ако имаш за 3-ти и 6-ти би ли ги качил на сайта.
Извинявайте, объркал съм се - за трети сезон нямам и аз(имам само за 3-4 епизода, и при това са изтеглени от този сайт). За шести обаче ги имам, и то мисля точно от тази тема !?!!!
Но ще го постна пак - оригинала да не е сърди моля
това е рекуест.
Цитат(honey @ 21 Aug 2006, 08:07 PM)
Zdravei, axelic
Mnogo te molq da kachish vsichk subtitri na seriala na saita.MNogo shte sme ti blagodarni!!!!
А за всичките субтитри - всичко което имам е точно от този сайт! Дърпй си, разархивирай, и ги гледай!
Ето ти линка с търсенето:
http://subsunacs.net/search.php?page=2&tas...movie=sex%20and
dobreva
23 Aug 2006, 07:39 AM
Здравейте, наистина малко заета се оказах напоследък. Превода на 4 епизод от 5 сезон е на 50%. Обещавам до края на седмицата да го довърша.
Поздрави
dobreva
25 Aug 2006, 11:44 PM
Ето четвърти епизод на пети сезон.
Някой започнал ли е пети епизод, или да го започвам аз?
Oo_oO
26 Aug 2006, 01:47 AM
Някой превежда ли трети сезон? Оо
jsok
1 Sep 2006, 11:26 AM
[quote=panajotveliki,15 Aug 2006, 11:27 AM][quote=slick,14 Aug 2006, 11:03 AM]Сериалчето е много сладурско и се надявам скоро да има и за целия 3-ти сезон субтитри. Благодарности на всички занимаващи се с превода му!!!
[/quote]
Ще има скоро
Бях доста зает напоследък и нямах време да превеждам. Другата седмица ще гледа м да изкарам следващата серия.
[/qu
здравей обеща да преведеш 3 сезон дали нямаш вече повече време
jsok
1 Sep 2006, 11:50 AM
Цитат(panajotveliki @ 25 Apr 2006, 08:59 AM)
Добре започвам липсващите серии от втория сезон. Бъдете сигурни че ще станат
Надявам се да имам време и да стане бързо.
здравей много добре си превел 2-ри сезон можеш ли да преведеш 3-ти или да ми кажеш къде да го намеря или да ми ги пратиш на мейла julia@hip-com.com
Предварително ти благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!
panajotveliki
7 Sep 2006, 09:02 PM
Извинявам се на всички фенове
. Нямам никакво свободно време. Започнал съм поредната серия още преди 2 месеца и не мога да я довърша (Да но пък си имам бебе
).
Както и да е другата седмица имам предчувствие, че ще мога да я направя
Поздрави!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.