Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sex And The City
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
ina
Само да попитам какъв е този тайминг RavyDavy? hmm.gif
NPetrova
Благодаря на всички които се заеха с превода clapping.gif

Аз събирам де що намеря субтитри на български и не мога да открия субтитрите на 8,9,10 и 11 епизод на първи сезон. Някой може ли да ми помогне, моля sad.gif
angelwingx
Щом Добрева ще превежда 5-ти сезон аз викам с четвърти да се хвана тогава.
mikkey
Цитат(NPetrova @ 20 Jan 2006, 10:02 PM)
Благодаря на всички които се заеха с превода  clapping.gif

Аз събирам де що намеря субтитри на български и не мога да открия субтитрите на 8,9,10 и 11 епизод на първи сезон. Някой може ли да ми помогне, моля  sad.gif
*

Ако потраеш, като свърша с 2-ри сезон ще преведа и тях. Късно видях, че не е преведен целия 1-ви сезон. ако има друг мераклия да го довърши да каже smile.gif
NPetrova
Благодаря,
Ще потрая разбира се :clap:
ina
Извинявай, но на кой сайт слагаш преведените субтитри, защото много искам да си ги изтегля smile.gif
Serendipity
Цитат(miro @ 11 Aug 2005, 10:16 PM)
Имам 6те сезона - DVDrip(Ravy Devy), но нямам upload права за SAB.bz - ако някой има, да пише за да се уговорим как да ги качим.
*

Здравей, Миро
моля те би ли казам дали ще качиш някъде сериала,
miro
Цитат(Serendipity @ 5 Feb 2006, 02:13 PM)
Цитат(miro @ 11 Aug 2005, 10:16 PM)
Имам 6те сезона - DVDrip(Ravy Devy), но нямам upload права за SAB.bz - ако някой има, да пише за да се уговорим как да ги качим.
*

Здравей, Миро
моля те би ли казам дали ще качиш някъде сериала,
*

Краткия отговор е - не.
Бях го свалил за една позната на времето. Затрил съм всичко при мен.
Но мисля, че го виждах по едно време в http://nine.cult.bg/tt/torrents.php
Ще проверя дали тя го пази още, и ако го има ще уредим нещо.

Миро
VoodoRush
http://www.sab.bz/details.php?id=11464
jerremy
Цитат(VoodoRush @ 14 Feb 2006, 09:46 AM)

ако си потребител на въпросния сайт може ли да те помоля да ми пратиш покана за нов юзър, че не разрешава регистрация при липсата на такава.
e-mail: enriqe@abv.bg
мерси предварително
JointBaby
Благодаря на всички, които са превели субтитрите до тук. Много ви моля оооощщеееееееееееееееее !! Сериалът е култов ! За жени в депресия, за зарязани жени, за мъжете, които не познават жените! Превеждайте да гледкаме, моля ви ! Ако някой има субтитри, които не са качени в сайта, моля ви пратете ми ги на snoopy_f@abv.bg. Мерси предварително!
captan
Е в крайна сметка дайте линкове за всичко преведено защото май ги няма в сайта всичките.Да ги съберем на едно място.Сън не ме хваща да го оправим. sad.gif sad.gif sad.gif
captan
Е няма ли откаде да го купя на DVD с български превод или суб. ще го кача за всички!Ако някой знае да каже.
Hua
Наистина големи благодарности че някои са се заели до направят субтитри независимо че се дават серийте по Нова ТВ има хора които не са в Бг и нямат възможността да гледат филма по тв-то.Въпреки че го изгледах целия сериал сега пак ще си го сваля и ще го гледам отново w00t.gif
dr.Vaul
Цитат(captan @ 11 Mar 2006, 03:58 AM)
Е в крайна сметка дайте линкове за всичко преведено защото май ги няма в сайта всичките.Да ги съберем на едно място.Сън не ме хваща да го оправим. sad.gif  sad.gif  sad.gif
*

Да много добра идея!!! :clap:
dr.Vaul
Може ли малко нахално да попитам докъде я докарахте с ревода на субтитруте. че нямам никакво търпение вече.
mikkey
Аз малко позарязах втори сезон, но се надявам, че скоро ще продължа с превода.
VoodoRush
Цитат(jerremy @ 16 Feb 2006, 01:58 AM)
Цитат(VoodoRush @ 14 Feb 2006, 09:46 AM)

ако си потребител на въпросния сайт може ли да те помоля да ми пратиш покана за нов юзър, че не разрешава регистрация при липсата на такава.
e-mail: enriqe@abv.bg
мерси предварително
*

За жалост не мога - поради особеностите на доставчика ми (БТК) и асиметричния ДСЛ имам твърде нисък коефициент за да пращам покани sad.gif
nnext
Някой заел ли се е с тайминга на 6 сезон?? Има разминаване с версията AC3-XVID и тази която е в SAB.BZ?? Ако никой не действа по въпроса мога да се пробвам. hmm.gif
captan
Хей хора какво става? Нашият сериал отива все по назад във форума! Няма да чакам вече започвам да уча Английски! mad.gif
sir_Casper
asd
huliana
Аз имам на 2,3,4 и 5 сезон субтитри на английски-на повечето от сериите,ако това върши на някой работа.на 6 ги имам на български,ама е пълна боза,щото не вървят навреме,но още не съм ги проверявала дали изобщо могат да се оправят.
dr.Vaul
Цитат(huliana @ 20 Mar 2006, 01:08 PM)
Аз имам на 2,3,4 и 5 сезон субтитри на английски-на повечето от сериите,ако това върши на някой работа.на 6 ги имам на български,ама е пълна боза,щото не вървят навреме,но още не съм ги проверявала дали изобщо могат да се оправят.
*

май никой няма да се заеме. щом досега не е станало.
JointBaby
Абе хора аз да попитам, ще може ли някой да оправи тайминга на 4ти сезон, който сте превели или поне ми обяснете как става и да го направя аз?! Моля ви ама мнооооогооооо ... идея си нямате как се радвах, когато видях превода(нищо че сега го дават по НТВ). :lol2:
alex_117
След подробен прочит на темата мога да кажа, че съм намерил едни субтитри с доста зор (преди да видя тази тема) и сега съм се заел с 4ти сезон от средата на нищото към края, щото си нямах идея дали някой не го превежда.
Сега съм упорит, а освен това и съм останал верен сийдър на всичките шест сезона с саб.бз торентс.

Така че ако още някой помага скоро може би ще имаме всичко преведено. Сериалът е направо супер. smile.gif
dobreva
Az sym zapo4nala 5 sezon i 6te go dovyr6a, no stava mnogo bavno poneje imam i dosta dryga rabota.No taka ili ina4e 5 sezon go broite ot men 6tom sym kazala.
xap4o
az i moqta priqtelka s4e prevejdame 3tiprosto da znaete
dalagrij
RavyDavy release gi ima v mininova.org vsi4kite 6 sezona !!!
dalagrij
nqkoi zael li se e s 2-ri sezon ?
River`of`joy
Искам да благодаря на всички, които превеждат този сериал, превода е страхотен, а преводачите нямат грешка smile.gif
Може ли само някой да ми каже до къде сте стигнали, никого не пришпорвам просто е кофти да си в неведение wink.gif
alex_117
Цитат(River`of`joy @ 18 Apr 2006, 07:16 PM)
Искам да благодаря на всички, които превеждат този сериал, превода е страхотен, а преводачите нямат грешка smile.gif
Може ли само някой да ми каже до къде сте стигнали, никого не пришпорвам просто е кофти да си в неведение wink.gif
*

почти приключвам с 4-ти сезон - малко бавно върви, защото съкратиха няколко човека във фирмата където работя и сега имам малко повече задачи...

но се старая.
panajotveliki
Първо благодаря на всички които превеждат!
Гледам всеки се е заел с по нещо ама още няма резултати. Ами защо не сложите това което до сега сте превели, а не да чакате да стане целия сезон? Това е просто передложение.
За втория сезон няма субтитри за 10,11,12,13,17,18 серии. Ако никои ги няма и не ги превежда ще ги преведа. Ако нямам много работа ще стане бързо.
Само кажете да не съм в грешка защото вместо тях мога да преведа нещо друго.
Поздерави на всички фенове! smile.gif
Rafaello
Захващай се, никой не превежда 2ри сезон smile.gif Постави финалната точка на този сезон! smile.gif
jiovanni
много добро сериялче,ще се радвам ако някой го превежда.
panajotveliki
Добре започвам липсващите серии от втория сезон. Бъдете сигурни че ще станат smile.gif
Надявам се да имам време и да стане бързо.
Rafaello
Цитат(panajotveliki @ 25 Apr 2006, 08:59 AM)
Добре започвам липсващите серии от втория сезон. Бъдете сигурни че ще станат smile.gif
Надявам се да имам време и да стане бързо.
*

Е браво, ще проверявам всеки ден как е положението и ще чакам с нетърпение да си изгледам най сетне серийките с превод.
panajotveliki
Ето десета серия smile.gif
Rafaello
Превода е идеален! БРАВО!!! smile.gif Дано да има повече хора като теб smile.gif С отлични познания по английски и с достатъчно свободно време!
panajotveliki
Такааа ето най-сетне 11 серия от втория сезон. За съжаление напоследък нямам много време ама и другите липсващи серии ще станат.
Поздрави на всички фенове smile.gif
slick
Цитат(panajotveliki @ 10 May 2006, 12:30 AM)
Такааа ето най-сетне 11 серия от втория сезон. За съжаление напоследък нямам много време ама и другите липсващи серии ще станат.
Поздрави на всички фенове smile.gif
*

Благодаря! Няма нищо по-хубаво от добри субтитри за добър сериал clapping.gif
jerremy
Случайно някой да се е заел с 3-ти и 5-ти сезон? Само те ми липсват и няколко серийки от 4-ти и две от 2-ри. Който е превел нещо да каже къде го качва за да става по-лесно с намирането. Благодаря на всички преводачи. Аз нещо не мога да качвам, не ми ги показва в сайта, иначе ще позапълня някои дупки.
MartineZzZ
Цитат(jerremy @ 12 May 2006, 11:52 PM)
Случайно някой да се е заел с 3-ти и 5-ти сезон? Само те ми липсват и няколко серийки от 4-ти и две от 2-ри. Който е превел нещо да каже къде го качва за да става по-лесно с намирането. Благодаря на всички преводачи. Аз нещо не мога да качвам, не ми ги показва в сайта, иначе ще позапълня някои дупки.
*

Преди да ти покаже това което си качил,то трябва да бъде одобрено от админа на сайта.В противен случай всеки щеше да качва каквото си поиска и скоро от тук щяхме да теглим голи снимки на комшийките си.Не,че имам нещо против де... tongue.gif

Изчакай известно време и ще се появят.Бих казал,че Spark се занимава доста със сайта и актуализира субовете поне по 3-4 пъти дневно!
jerremy
Точно там е проблема, че явно не ги одобряват иначе щяха да ги качат. Което е много странно.
dobreva
Az prevejdam 5-ti.Skoro 6te ka4a ne6to. syjalqvam 4e se bavq no imam dosta rabota dryga.
panajotveliki
Ето субовете за 12-та серия. Останаха 17 и 18 серия и е готов сезона.
panajotveliki
Оказа се че нямам 17 серия на английски. Който я има да я дава насам, че иначе няма как да стане превода smile.gif
paoliiiii
Цитат(panajotveliki @ 22 May 2006, 03:22 PM)
Оказа се че нямам 17 серия на английски. Който я има да я дава насам, че иначе няма как да стане превода smile.gif
*

Ето я 17-та серия на английски.

И благодаря за това, че има такива като теб да превеждат!
panajotveliki
Мерси много! Ще го почвам и се надявам да имам време да го довърша до края на седмицата smile.gif
panajotveliki
Ето ги топли топли субовете за 17-та серия. Качил съм ги и на сайта. Като ги одобри админа ще се появят (ако ги одобри smile.gif). Още една серия и този сезон е готов smile.gif А за другите ще видм w00t.gif
dobreva
Ето първа серия на 5 сезон. Надявам се скоро да съм направила и останалите
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.