Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Battlestar Galactica
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
deank
На Старгейт маниаците, ще предложа да разискват безумните теории и идеи в тяхната си тема smile.gif Този сериал е по-сериозен. tongue.gif
M-r Anderson
аре сега ,аз и този сериал следя сас Stargate те са ми любимите,пак и няма да е лошо да помогнем с малко огнева мощsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Badbream
Аз пък си мисля, че изобщо няма да намерят Земята както е тръгнало. Най - много да се помирят със Силоните. tongue.gif
sever
е, не Земята ще бъде намерена 100%, на мен ме кефи идеята да намерят Земята абсолютно пуста и те да са все едно първите заселници :-) или пък при първобитните хора...
Обаче някак си невероятно (макар и много интересно) ми се струва в сериала, че както на Земята, така и на Колониите животът се развива по еднакъв начин: като започнем от вярването в Древногръцките богове, та да стигнем до това, че има журналисти, адвокати и.т.н, а пък Земята и Колониите се развиват независимо една от други :-)
burndead
Цитат(deank @ 19 Jan 2006, 12:54 PM)
Цитат(sever @ 19 Jan 2006, 12:31 PM)
Според вас дали като намерят Земята, ще има на нея хора или ще я намерят безлюдна (може би 13-тата колония да не съществува там вече) и тепърва ще се заселят на нея....???

По начина, по който се развива действието, не смея да предполагам и 1 серия напред какво ще се случва.

В случай, че наистина успеят да стигнат до Земята, очаквам да намерят някой там - вероятно човешка цивилизация, неизмеримо напреднала в културно отношение. Векове наред останали "изолирани" от "разпръснатото из звездите човечество", земляните сигурно не са изправени пред катастрофа от пренаселение, липса на горива и други подобни глупости. Вероятно водят "по-извисено" съществувание.

Деян
*

А може и да не водят никакво съществувание.
Обаче вкараха замисъл за произхода на земляните и то доста интересен.
И най-интересното е, както каза единия силон дето Старбък го разпитваше, че всичко вече се е случвало и пак ще се случва...тва ми звучи кат някъв омагьосан времеви кръг, или пък като на времева спирала.... hmm.gif .Пример:като убиха Шарън на Галактика,как една капка кръв падна точно на същото място, където много добре се вижда следа от друга такава, но засъхнала.
hmm.gif hmm.gif hmm.gif
Insaneboy
Цитат(deank @ 19 Jan 2006, 01:23 PM)
На Старгейт маниаците, ще предложа да разискват безумните теории и идеи в тяхната си тема smile.gif Този сериал е по-сериозен. tongue.gif
*

и ти си Старгейт маниак така че не са обаждай tongue.gif
те в един спешъл на един фен мейл - Искам да видя кораб-кошер на Призраците срещу base star на Силоните. Отговориха - Звучи яко. Никога няма да стане smile.gif
deank
Цитат(Insaneboy @ 19 Jan 2006, 02:04 PM)
Цитат(deank @ 19 Jan 2006, 01:23 PM)

и ти си Старгейт маниак така че не са обаждай tongue.gif
те в един спешъл на един фен мейл - Искам да видя кораб-кошер на Призраците срещу base star на Силоните. Отговориха - Звучи яко. Никога няма да стане smile.gif

Да smile.gif точно така казаха и Тейла и Картър smile.gif
burndead
Някой да има информация относно датата на следващия епизод?
deank
Цитат(burndead @ 20 Jan 2006, 04:28 PM)
Някой да има информация относно датата на следващия епизод?

Да, можеше да погледнеш в темата, преди да питаш -> Battlestar Galactica.
burndead
А ве аз уж гледах,гледах и накрая нищо не съм видял blink.gif

П.П.Благодарско, deank
deank
Taка де...

Нали опитвам да се грижа за вашата информираност smile.gif като почитатели на сериала.

Хайде, утре сутрин в 7:00 готови за следващата серия!

Дидо
blink.gif
baian
ооо готови сме w00t.gif
deank
Зная ви аз вас smile.gif

Утре ще ви пиша какво ще правим с епизода.

Дидо
burndead
Цитат(deank @ 21 Jan 2006, 12:04 AM)
Зная ви аз вас smile.gif

Утре ще ви пиша какво ще правим с епизода.

Дидо
*

Е,то е ясно кво ще правим....ше го превеждаме smile.gif или поне някой от нас :clap:
NikkO
Абе хора, изтеглих си DVDRip на сериите от първа до десета на 10-ти сезон и не мога да си намеря суб. Тези на сайта вобще не се доближават до истината, избързват адски много. Искам да си го запиша на ДВД, но без суб няма смисъл. Я лайете къде трябва да пусна тема ли както, за да оправят тайминга на субтитрите. Ето го името Battlestar.Galactica.S2.0.DVDRip.XviD-TOPAZ
Koronis
NikkO - от 1-ви до 10-ти епизод на 2-ри сезон ли имаш предвид? То и аз искам 10-ти сезон, ама няма blink.gif
Инак преди пробвах да ги кача тези на TOPAZ, но не ги приеха. Не съм ги и гледал дали са добри, ще ги прикача в поста и ще те помоля да ги направиш, понеже иначе трябва да ги тегля всичките епизоди в dvd, да не говорим, че в момента един грип ме разсипва и...
deank - не нахалствам (и никога не съм го правил), но те моля и този път да ни зарадваш - вчера гледах епизод 2х11 на Изгубени със субтитрите на аренци (главата ме боли прекалено много, за да си сложа слушалките и да си го изгледам спокойно) и сега се ужасявам от мисълта някой от тях да вземе да се подвизава и тук w00t.gif
vamilo
Цитат(NikkO @ 21 Jan 2006, 09:13 AM)
Абе хора, изтеглих си DVDRip на сериите от първа до десета на 10-ти сезон и не мога да си намеря суб. Тези на сайта вобще не се доближават до истината, избързват адски много. Искам да си го запиша на ДВД, но без суб няма смисъл. Я лайете къде трябва да пусна тема ли както, за да оправят тайминга на субтитрите. Ето го името Battlestar.Galactica.S2.0.DVDRip.XviD-TOPAZ
*

Пробвай тези

Вижте прикачените файлове
deank
Цитат(vamilo @ 22 Jan 2006, 12:03 PM)
Пробвай тези...

Когато конвертираш .SUB в .SRT ползвай свястна програма, защото тази, която си ползвал е оплескала всички кодове за italic, bold, new-line...

Деян
hag
Да поспамя и аз малко wink.gif
Последните два епизода бяха много добри, направо страхотни... с всичките тези обрати! Мойте любимци - Адама и Розлин ще се обичат, усещам :7: !
Още веднъж, благодаря на Деян за също толкова добрите субтитри и нямам търпение да излезе следващият епизод. smile.gif

burndead
Цитат(hag @ 22 Jan 2006, 10:05 PM)
Да поспамя и аз малко wink.gif
Последните два епизода бяха много добри, направо страхотни... с всичките тези обрати! Мойте любимци - Адама и Розлин ще се обичат, усещам :7: !
Още веднъж, благодаря на Деян за също толкова добрите субтитри и нямам търпение да излезе следващият епизод. smile.gif

*

Мдааа,разгаря се няква любоф wink.gif между тез двамата младежи :59: .Иначе честно казано,идеята за произхода на земляните и после как навързаха зодиака беше направо гениално.Интересно ще е, ако намерят земляни да видим до какъв стадий са (сме) напреднали.

П.П.Дано нашите любими преводачи направят скоро субс. clapping.gif
deank
Цитат(burndead @ 22 Jan 2006, 10:52 PM)
П.П.Дано нашите любими преводачи направят скоро субс.

Качил съм субтитри за 2х13 още в 18:30.
burndead
Цитат(deank @ 22 Jan 2006, 11:46 PM)
Цитат(burndead @ 22 Jan 2006, 10:52 PM)
П.П.Дано нашите любими преводачи направят скоро субс.

Качил съм субтитри за 2х13 още в 18:30.
*

Видях deank.Извинявам се.Пак благодарско за буквите. :clap: :clap: :clap:
RoboMASTER
А ще има ли субтитри за Battlestar.Galactica.S02E13.WS.DSRip.PROPER.XviD-SFM релийза? blink.gif
deank
Цитат(RoboMASTER @ 23 Jan 2006, 02:29 AM)
А ще има ли субтитри за Battlestar.Galactica.S02E13.WS.DSRip.PROPER.XviD-SFM релийза?

Да, вече можеш да ги намериш прикачени към това съобщение.

Деян
RoboMASTER
Деянe Браво Пич! :clap: Благодаря! rock.gif
sever
само не ми е много ясно, дали силоните, които са хуманоиди, които изглеждат като хора (клонингите), са напълно органични, т.е то е ясно, че не са точно като хора, но си мисля, че нямат "жички" в тях, т.е са като отделна раса, не машини, аз така ги възприемам поне
burndead
Цитат(sever @ 25 Jan 2006, 11:19 PM)
само не ми е много ясно, дали силоните, които са хуманоиди, които изглеждат като хора (клонингите), са напълно органични, т.е то е ясно, че не са точно като хора, но си мисля, че нямат "жички" в тях, т.е са като отделна раса, не машини, аз така ги възприемам поне
*

Силоните са създадени от хората, които по-късно еволюират до такава степен, че по-късно самите те създават човекоподобни копия.И то какви копия само....малейййй (визирам русата силонка дет е уж френдли настроена tongue.gif ). Да, определено нямат никви жички и други ел.материали.
Koronis
Те така казаха и в самия сериал - че нямат жици и подобни. Но в минисериите, когато Болтар и русата мадама (номер 6) са в леглото, нещо явно и стана много топличко - гръбнакът и се освети в червено направо през тялото. В обикновеното човешко тяло не стават такива работи rolleyes.gif
L1MpB1Zk1T
В последната серия ми стана интересно как стават тия работи.. Силонът Шарън в една от сцените си блъска главата в стъклото, а в следващата сцена когато я дават на количката и няма нищо - бърза регенерация hmm.gif
burndead
Цитат(Koronis @ 26 Jan 2006, 11:57 PM)
Те така казаха и в самия сериал - че нямат жици и подобни. Но в минисериите, когато Болтар и русата мадама (номер 6) са в леглото, нещо явно и стана много топличко - гръбнакът и се освети в червено направо през тялото. В обикновеното човешко тяло не стават такива работи rolleyes.gif
*

Да ве, верно. :doh: Тва е щото нашта е спешъл модел, прозведен от допоточна линия номер 4815162342. cool.gif .Може би, щото тя дърпа конците заедно с другия мъж-силон.Ще е интересно дали президентшата ще мутира в човек-силон, точно както самите силони искат.... hmm.gif
sever
Цитат(burndead @ 27 Jan 2006, 01:48 AM)
Да ве, верно. :doh: Тва е щото нашта е спешъл модел, прозведен от допоточна линия номер 4815162342. cool.gif
*

ахаха, произведени на необитаван остров smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Koronis
Цитат(L1MpB1Zk1T @ 27 Jan 2006, 12:37 AM)
В последната серия ми стана интересно как стават тия работи..  Силонът Шарън  в една от сцените си блъска главата в стъклото, а в следващата сцена когато я дават на количката и няма нищо - бърза регенерация  hmm.gif
*

Не забравяй, че става въпрос за машина все пак. Изключи програмата за болката - готово. Нищо не чувства, а те в лазарета ще я закърпят - предполага се, че, щом летят в космоса, все ще имат някаква по-развита и бърза медицина.
L1MpB1Zk1T
Все пак са много близко до човека и трябваше да има поне една превръзка biggrin.gif . Ако си забравил в предишните серии пак Шарън имаше превръзка на врата. Майче беше когато простреля Адама .
burndead
Цитат(L1MpB1Zk1T @ 27 Jan 2006, 11:41 AM)
Все пак са много близко до човека и трябваше да има поне една превръзка  biggrin.gif . Ако си забравил в предишните серии пак Шарън имаше превръзка на врата. Майче беше когато простреля Адама .
*

Имаше превръзка, но на бузата.Нали се опита да се гръмне сама.Добре, че й е крив мерника :clap: .Хмм ся ще изкажа нещо, което един приятел сподели.Не знам в коя година се развива действието, но наште умеят да скачат в хиперпространството, подчертавам, хиперпространството, и имат няква техника дето сигурно ние след 10 год ще я имаме.Ама ние пък няма да правим хиперскокове, нали?Стрелят с куршуми, а не с лазер(който се предполага, че трябва да бъде използван в "напредналите" сай-фи филми)!!!Тия силоните са мега технически развити и наште ги бомцат с някви ръждясали консервени кутийки.Няма проблеми, нали? wink.gif Само се замислете за момент.Знам, че ще кажете, ама то за толкова им стига бюджета.Да бяха ръснали още малко кинти, пък да бяха да го издокарали както трябва.Иначе като идея, сериалът е уникален.Въпреки тези недообмислени нещица, ще продължа да си го следя с кеф rock.gif. За трети път сигурно ще го кажа, ама как навързаха произхода на земляните и после пък зодиака с произхода, нямам думи. clapping.gif.

П.П.Ако има нещо, няма нищо!
sever
е те нали дадоха в началото, че колониите (хората) разполагат с достатъчно развити летателни апарати, обаче тези, по-новите бяха стопирани от силоните заради дупката в отбранителната система и останаха по-старите, които не се базираха на local network (то не е local де, ама как да е), нали нещо такова казаха ....
Koronis
Точно куршумите спомагат за добрата атмосфера на сериала. На много хора, вкл. и на мен, ни е писнало до смърт от разни лазерчета, щитове и тем подобни боклучави оръжия тип 'Star wars'.
burndead
Съгласен.Мерси, че ме подсети за нетуорка.Ако нямат нетуорк, как тогава пък се синхронизират всички компс. по целия кораб.А ве дет се вика: Обичаме ги!
burndead
Пари, пари, пари и пак пари.Ако имаха кинти щяхме да гледаме "разни лазерчета". :plasmawhore:, а иначе си гледкаме :AR15firing:
deank
Цитат(burndead @ 27 Jan 2006, 02:25 PM)
Пари, пари, пари и пак пари.Ако имаха кинти щяхме да гледаме "разни лазерчета".  :plasmawhore:,  а иначе си гледкаме  :AR15firing:

Определено проблема не е с парите smile.gif Много повече пари отиват за ефекти от "обикновени оръжия" отколкото за нарисувани лазери.

Деян
burndead
Проблема може и да не е в парите.Не знам кое е по-скъпо - да наемеш разни аниматори да ти нарисуват лазерчета (освен ако не си ги рисуваш сам) или пък да изстреляш една торба халосни? rolleyes.gif
deank
Цитат(burndead @ 27 Jan 2006, 04:46 PM)
Проблема може и да не е в парите.Не знам кое е по-скъпо - да наемеш разни аниматори да ти нарисуват лазерчета (освен ако не си ги рисуваш сам) или пък да изстреляш една торба халосни?  rolleyes.gif

Нали се сещаш, че само с халосни патрони не става, защото се гърмят и разни взривчета по стените, по хората и т.н.

Ако си гледал един от епизодите "филм за филма" на Старгейт SG-1 - ще разбереш за какво иде реч smile.gif Там нашите нали също са с такива пушки - с обикновени куршуми.

Дидо
burndead
Цитат(deank @ 27 Jan 2006, 05:08 PM)
Цитат(burndead @ 27 Jan 2006, 04:46 PM)
Проблема може и да не е в парите.Не знам кое е по-скъпо - да наемеш разни аниматори да ти нарисуват лазерчета (освен ако не си ги рисуваш сам) или пък да изстреляш една торба халосни?  rolleyes.gif

Нали се сещаш, че само с халосни патрони не става, защото се гърмят и разни взривчета по стените, по хората и т.н.

Ако си гледал един от епизодите "филм за филма" на Старгейт SG-1 - ще разбереш за какво иде реч smile.gif Там нашите нали също са с такива пушки - с обикновени куршуми.

Дидо
*

Е, не съм гледал СГ-1 ама да кажем, че се досещам. rock.gif
NikkO
И нека напълним и тая тема с безмислени и тъпи постинги. За парите не се притеснявай имат си, ако ти се гледа с лазер4ета мойе да пуснеш старата Галацтица там се стрелят с лазерчета и кой е казал, че напредналите ни оръжия ще са лазери. Ако не забелязваш вече в почти всички нови филми ги няма smile.gif Не се обиждай. Я кажете какво стана с новата серия, защо никаде я няма? И да питам нещо за което не се сещам какво стана. Нали на Каприка Силоните заловиха Старбък и направиха някаква операция. Да забременее ли беше. Какво стана с това. Нямам никакви спомени какво стана?
deank
Да, в епизода Resistance мисля, че стана това (или в следващия). Всъщност - да - в следващия Farm.

A за новия епизод съм дал линк в темата за превода. Има го в sab.bz и в mininova. Сигурно ще излязат и други версии, защото тази не ми се струва читава.

Деян
NikkO
Да таман видях, че в саб я има, ама да я дърпам ли? Щом не е читава. Значи и правиха операция, но май не е бременна, защото Японката има бая голям корем а на Старбък си е същия. blink.gif мистерия smile.gif
deank
Те не успяха да й направят операция. Тя нали избяга.
burndead
Цитат(NikkO @ 28 Jan 2006, 12:50 PM)
И нека напълним и тая тема с безмислени и тъпи постинги. За парите не се притеснявай имат си, ако ти се гледа с лазер4ета мойе да пуснеш старата Галацтица там се стрелят с лазерчета и кой е казал, че напредналите ни оръжия ще са лазери. Ако не забелязваш вече в почти всички нови филми ги няма smile.gif Не се обиждай. Я кажете какво стана с новата серия, защо никаде я няма? И да питам нещо за което не се сещам какво стана. Нали на Каприка Силоните заловиха Старбък и направиха някаква операция. Да забременее ли беше. Какво стана с това. Нямам никакви спомени какво стана?
*

Не ве, хора.Нямам нищо против това да се стрелят с куршуми.Мисълта ми беше, че имено глупавите лазери различават до известна степен ски-фи от обикновения екшън.Нали така? rolleyes.gif .Или май Галактиката е ски-фи-екшън? blink.gif .Да, клъцнаха я малко,обаче основната идея беше да й махнат ячника за да не забременява.Това го каза негъра, който говореше със... (а бе що винаги й забравям името на тая яка силонка blink.gif ).Така де, сещате се за коя говоря.
Koronis
Не е японка, а корейка hmm.gif
Insaneboy
тоя епизод беше нещо скучничак...
Koronis
Цитат(Insaneboy @ 28 Jan 2006, 11:41 PM)
тоя епизод беше нещо скучничак...
*

Мдам, и аз съм на това мнение.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.